Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

kamilo pisze:Przed chwil¹ K. Kaliszewski chcia³ po³¹czyÌ siê z M. Knapikiem, który jest w Sejmie, a tu zamiast MaÌka na chwilkê pojawi³a siê Agata :D
Nawet dwa razy by³o j¹ widaÌ oczekuj¹c¹ na wejœcie :evil: Wpierw przed materia³em o dzisiejszej sytuacji przed agencjami , a póŸniej nagle pojawi³ siê nagl¹cy sejmowy temat :? !!

Ale w koĂącu udaÂło siĂŞ :lol2: Agatka nadaje wÂłaÂśnie relacjĂŞ - pewnie wieĂączÂącÂą dzisiejszy dzieĂą ''zmagaĂą'' z wnioskami o dopÂłaty :lol2:
marcinkowsky pisze:Co prawda nie mam mentalnoÂści rolnika , ale jeÂśli chodzi o ujarzmianie mĂŞÂżczyzn przez kobiety , to muszĂŞ stwierdziĂŚ , p otym co ze mnÂą zrobiÂła Agatka , Âże chyba czeka mnie w przyszÂłoÂści los pantoflarza :devil: !!
Gwoli œcis³oœci dodam tylko , co z nami wszystkimi zrobi³a :lol2: !! Co do przypadków bycia pod pantoflem... no có¿¿¿... bywaj¹ ró¿ne przypadki :devil: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze:
kamilo pisze:Przed chwil¹ K. Kaliszewski chcia³ po³¹czyÌ siê z M. Knapikiem, który jest w Sejmie, a tu zamiast MaÌka na chwilkê pojawi³a siê Agata :D
Nawet dwa razy by³o j¹ widaÌ oczekuj¹c¹ na wejœcie :evil: Wpierw przed materia³em o dzisiejszej sytuacji przed agencjami , a póŸniej nagle pojawi³ siê nagl¹cy sejmowy temat :? !!
Jak siĂŞ dobrze przyjrzycie, to ten moment zostaÂł uchwycony na capsach :lol2:
Ale w koĂącu udaÂło siĂŞ :lol2: Agatka nadaje wÂłaÂśnie relacjĂŞ - pewnie wieĂączÂącÂą dzisiejszy dzieĂą ''zmagaĂą'' z wnioskami o dopÂłaty :lol2:
A co za tym idzie, ostatnie dziÂś capsy ;)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

marcinkowsky pisze:

Zabawne sytuacje :hahaha: Nawet nie miaÂłem siÂł, Âżeby siĂŞ zÂłoÂściĂŚ :lol2:
Poza tym w dobry, czy jeszcze lepszy nastrój wprowadzi³o mnie sformu³owanie u¿yte przez Agattê, ¿e urzêdnicy ''wyrobili siê" i w porównaniu z ranem teraz sprawdzaj¹ wiêksz¹ iloœÌ wniosków :lol2:

Ech :/ Niestety, na dziÂś to juÂż definitywny koniec ;( DziĂŞkujĂŞ wobec tego zwÂłaszcza Tobie notko za owocnÂą wspĂłlpracĂŞ :)
marcinkowsky pisze:
marcinkowsky pisze:Co prawda nie mam mentalnoÂści rolnika , ale jeÂśli chodzi o ujarzmianie mĂŞÂżczyzn przez kobiety , to muszĂŞ stwierdziĂŚ , p otym co ze mnÂą zrobiÂła Agatka , Âże chyba czeka mnie w przyszÂłoÂści los pantoflarza :devil: !!
Gwoli œcis³oœci dodam tylko , co z nami wszystkimi zrobi³a :lol2: !! Co do przypadków bycia pod pantoflem... no có¿¿¿... bywaj¹ ró¿ne przypadki :devil: !!
Bardzo mi imponuje u Ciebie w ostatnim czasie tendencja do dyskutowania z samym sobÂą :lol2: A dyskutantĂłw przecieÂż u nas nie brakuje :lol2: Z czego wiĂŞc wynikaĂŚ ta tendencja moÂże :> :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Zabawne sytuacje :hahaha: Nawet nie miaÂłem siÂł, Âżeby siĂŞ zÂłoÂściĂŚ :lol2:
Poza tym w dobry, czy jeszcze lepszy nastrój wprowadzi³o mnie sformu³owanie u¿yte przez Agattê, ¿e urzêdnicy ''wyrobili siê" i w porównaniu z ranem teraz sprawdzaj¹ wiêksz¹ iloœÌ wniosków :lol2:
:hahaha: Czego siĂŞ Âśmiejesz :> ?? Jak Agatka mĂłwi , Âże siĂŞ wyrobili, to znaczy , Âże siĂŞ wyrobili i koniec :lol2: !!
Ech :/ Niestety, na dziÂś to juÂż definitywny koniec ;( DziĂŞkujĂŞ wobec tego zwÂłaszcza Tobie notko za owocnÂą wspĂłlpracĂŞ :)
A ja jaki jestem wdziĂŞczny :* !! Bardziej nawet niÂż Al :lol2: !!
no dziĂŞki tym dzisiejszym ;;akcjom'' wiemy , Âże Agatka nawet jeÂśli nie jest na wizji to bacznie sÂłucha serwisu , a nie zdaje siĂŞ na jakieÂś wygÂłupy poza kamerÂą :lol2: !!
Alchemik pisze:Bardzo mi imponuje u Ciebie w ostatnim czasie tendencja do dyskutowania z samym sobÂą :lol2: A dyskutantĂłw przecieÂż u nas nie brakuje :lol2: Z czego wiĂŞc wynikaĂŚ ta tendencja moÂże :> :lol2:
Nie uznawaj tego za coÂś zÂłego , za Âżaden objaw niegrzecznego zachowania czy nawet zaburzeĂą psychicznych :devil: !!
Moja mowa egocentryczna jest swoist¹ terapi¹ poznawania samego siebie :lol2: i odkrywania wci¹¿ nowych faktów o sobie :lol2: !! Polecam wszystkim :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:Zabawne sytuacje :hahaha: Nawet nie miaÂłem siÂł, Âżeby siĂŞ zÂłoÂściĂŚ :lol2:
:hahaha: Czego siĂŞ Âśmiejesz :> ?? Jak Agatka mĂłwi , Âże siĂŞ wyrobili, to znaczy , Âże siĂŞ wyrobili i koniec :lol2: !!
..nie zd¹¿y³em na t¹ relacjê ;(
..spóŸni³em siê dos³ownie 2..no mo¿e 3 minuty :x
..a tak niewiele brakowaÂło Âżebym mĂłgÂł te jednÂą relacjĂŞ zobaczyĂŚ ;(
A ja jaki jestem wdziĂŞczny :* !! Bardziej nawet niÂż Al :lol2: !!
no dziĂŞki tym dzisiejszym ;;akcjom'' wiemy , Âże Agatka nawet jeÂśli nie jest na wizji to bacznie sÂłucha serwisu , a nie zdaje siĂŞ na jakieÂś wygÂłupy poza kamerÂą :lol2: !!
..caÂłusy dla capsiarki :*
..i dla obcapsowywanej :*
..przy okazji :* :lol2:
..za rozmowy ktĂłrych wprawdzie nie widziaÂłem ale wierzĂŞ wam Âże byÂły niesamowite :lol2:
Alchemik pisze:Bardzo mi imponuje u Ciebie w ostatnim czasie tendencja do dyskutowania z samym sobÂą :lol2: A dyskutantĂłw przecieÂż u nas nie brakuje :lol2: Z czego wiĂŞc wynikaĂŚ ta tendencja moÂże :> :lol2:
Nie uznawaj tego za coÂś zÂłego , za Âżaden objaw niegrzecznego zachowania czy nawet zaburzeĂą psychicznych :devil: !!
Moja mowa egocentryczna jest swoist¹ terapi¹ poznawania samego siebie :lol2: i odkrywania wci¹¿ nowych faktów o sobie :lol2: !! Polecam wszystkim :lol2: !!
..nie..to nie dla mnie :lol2:
..ja caÂły czas uczĂŞ siĂŞ tutaj dyskutowaĂŚ z wami :lol2:
..ze sobÂą jedynie przed lustrem :lol2:
Alchemik pisze:
not that kind pisze:ÂŻyczĂŞ tego wszystkim spragnionym :D ale wczoraj to wydawaÂło siĂŞ bardziej realne niÂż dziÂś :neutral:
SÂłuszne stwierdzenie - niestety :/ Ale dziÂś moÂżemy jeszcze byĂŚ dobrej myÂśli :D Jutro dopiero bĂŞdziemy siĂŞ martwiĂŚ :lol2:
..a ja nie byÂłbym sobÂą gdybym juÂż dzis siĂŞ nie zamartwiÂł o to Âże jutro znĂłw Agatki nie bĂŞdzie w Warszawie ;(
..tylko dlaczego :?: :neutral:
..nic z tego nie rozumiem :roll:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

Alchemik pisze:
not that kind pisze:
Biedaczka, prawie 10 minut musiaÂła czekaĂŚ na to, aÂż koleÂżanka skoĂączy nadawaĂŚ, po to tylko, Âżeby zabraĂŚ 1 minutĂŞ anteny :hmm:
Na krĂłtko przed 11-stÂą Agata wykazaÂła siĂŞ nie lada sprytem i pewnie bez kolejki przeÂślizgnĂŞÂła siĂŞ do wnĂŞtrza budynku :lol2:
Bez kolejki? :lol2: Niekoniecznie :lol2: MogÂło byĂŚ przecieÂż tak, Âże i lokalne Âśrodowisko dziennikarskie zawiÂązywaÂło komitety kolejkowe :lol2: Skoro Agatta dostaÂła siĂŞ do wnĂŞtrza tak wczeÂśnie, to to oznacza, Âże sprawnie zadziali :lol2:
A moÂże skÂładaÂła swĂłj, bÂądÂź rodzicĂłw wniosek o dopÂłatĂŞ? :D
not that kind pisze:Wszystko jak zwykle na pewno odbyÂło siĂŞ w naleÂżytym porzÂądku i legalnie, bo jak to zwykle w Wielkopolsce bywa, przygotowani i uporzÂądkowani ludzie zaradnoÂściÂą ÂświecÂą przykÂładem :lol2:
Moim zdaniem nie sprostaÂła dzisiaj oczekiwaniom TVN24 ;) Z prostego powodu :D Stacja oczekiwaÂła na pewno takich obrazkĂłw i dantejskich scen jak z Warszawy, a tu w Poznaniu nawet zÂłego sÂłowa nikt o organizacji przez poprzednio rzÂądzÂącÂą ekipĂŞ nie powiedziaÂł :?
obieÂżyÂświat pisze:..nic z tego nie rozumiem :roll:
MoÂże to, co wyÂżej napisaÂłam jest odpowiedziÂą? ;)
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..oj }{ypno..}{ypno :hahaha:
}{ypnosea pisze:A moÂże skÂładaÂła swĂłj, bÂądÂź rodzicĂłw wniosek o dopÂłatĂŞ? :D
..z tego co widzĂŞ na capsach to Agatka raczej mogÂła pomagaĂŚ sprawdzaĂŚ i przyjmowaĂŚ te wnioski :lol:
}{ypnosea pisze:Moim zdaniem nie sprostaÂła dzisiaj oczekiwaniom TVN24 ;) Z prostego powodu :D Stacja oczekiwaÂła na pewno takich obrazkĂłw i dantejskich scen jak z Warszawy, a tu w Poznaniu nawet zÂłego sÂłowa nikt o organizacji przez poprzednio rzÂądzÂącÂą ekipĂŞ nie powiedziaÂł :?
..nie wierzê ¿e naprawdê wydaje ci siê ¿e tvn24 a¿ tak mocno chcia³aby naginaÌ rzeczywistoœÌ ;)
..no juÂż nie przesadzajmy ;)
..przecieÂż jeden punkt w ktĂłrym nie ma problemĂłw mogli pokazaĂŚ :?: :lol2:
..i sympatycznych ludzi stojÂących w kolejce :>
}{ypnosea pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..nic z tego nie rozumiem :roll:
MoÂże to, co wyÂżej napisaÂłam jest odpowiedziÂą? ;)
..nie rozumiem tej sytuacji ale Twojemu tÂłumaczeniu nie dajĂŞ wiary :nie:
..jeÂśli nie w ten weekend to w nastĂŞpny wszystko na pewno wrĂłci do normy :D
..bo przecieÂż wszyscy Poznaniacy z tvn24 nie mogÂą na raz.dwa..trzy stawiĂŚ siĂŞ i spokojnie siedzieĂŚ w Warszawie ;)
..ktoÂś musi pilnowaĂŚ regionu :D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

}{ypnosea pisze:
Alchemik pisze:
not that kind pisze:
Biedaczka, prawie 10 minut musiaÂła czekaĂŚ na to, aÂż koleÂżanka skoĂączy nadawaĂŚ, po to tylko, Âżeby zabraĂŚ 1 minutĂŞ anteny :hmm:
Na krĂłtko przed 11-stÂą Agata wykazaÂła siĂŞ nie lada sprytem i pewnie bez kolejki przeÂślizgnĂŞÂła siĂŞ do wnĂŞtrza budynku :lol2:
Bez kolejki? :lol2: Niekoniecznie :lol2: MogÂło byĂŚ przecieÂż tak, Âże i lokalne Âśrodowisko dziennikarskie zawiÂązywaÂło komitety kolejkowe :lol2: Skoro Agatta dostaÂła siĂŞ do wnĂŞtrza tak wczeÂśnie, to to oznacza, Âże sprawnie zadziali :lol2:
A moÂże skÂładaÂła swĂłj, bÂądÂź rodzicĂłw wniosek o dopÂłatĂŞ? :D
MĂłwiÂłem ci juÂż kiedyÂś, Âże jesteÂś rozbrajajÂąca? :lol2: JesteÂś :lol2: Ale mniejsza z tym :D Faktycznie Twoja propozycja moÂże mieĂŚ w sobie wiele z prawdy, no a przynajmniej nie naleÂży jej wykluczaĂŚ :lol:
}{ypnosea pisze:MoÂże to, co wyÂżej napisaÂłam jest odpowiedziÂą? ;)
Tutaj nie mogê siê z tob¹ zgodziÌ :D Poniewa¿, gdyby Agatta nie gada³a po myœli stacji, ju¿ dawno temu ''podziêkowaliby'' jej za wspó³pracê :D A oni nie doœÌ, ¿e wspó³pracy nie zrywaj¹, to sprawiaj¹, ¿e jest z ka¿dym dniem jeszcze bardziej owocna :D
..ktoÂś musi pilnowaĂŚ regionu :D
obi :lol2: A jednak sam sobie odpowiedziaÂłeÂś na pytanie :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

Alchemik pisze:
not that kind pisze:Wszystko jak zwykle na pewno odbyÂło siĂŞ w naleÂżytym porzÂądku i legalnie, bo jak to zwykle w Wielkopolsce bywa, przygotowani i uporzÂądkowani ludzie zaradnoÂściÂą ÂświecÂą przykÂładem :lol2:
A wszystko dziĂŞki zaradnym Wielkopolankom, ktĂłre sÂą w stanie zapanowaĂŚ nawet nad dwutysiĂŞcznym tÂłumem :lol2:
Och Agatta :lol2: PytaĂŚ siĂŞ pani organizujÂącej kolejki, jak zdoÂłaÂła zapanowaĂŚ nad prawie dwutysiĂŞcznym tÂłumem mĂŞÂżczyzn, kiedy sama ma u swoich stĂłp niezliczonÂą rzeszĂŞ tychÂże mĂŞÂżczyzn wÂłaÂśnie? :lol:
Rozmowa byÂła fenomenalna - dziÂś relacjom Agatty towarzyszy jeszcze bardziej ekscytujÂący klimat niÂż zwykle :tanczy:
Nawet nie powiedziaÂł mi, Âże wrzuciÂł na you tube tĂŞ fenomenalnÂą rozmowĂŞ :D
:arrow: rozmowa
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

O proszê :lol2: I ch³opaki ju¿ mog¹ odetchn¹Ì z ulg¹, poniewa¿ bêd¹ mogli doœwiadczyÌ naocznie tego niepowtarzalnego klimatu rozmowy :tanczy:
PodziĂŞkowania dla wykonawcĂłw :lol2: Wszystkich :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

king_kocur pisze: Nawet nie powiedziaÂł mi, Âże wrzuciÂł na you tube tĂŞ fenomenalnÂą rozmowĂŞ :D
..jaki tajemniczy ten Grzegorzewszczyn :lol2:
..nawet siĂŞ nie pochwaliÂł Âże jest w posiadaniu takiego cuda :lol2:

..a mi teÂż nie przyszÂło wczoraj do gÂłowy Âżeby sprawdziĂŚ jeszcze raz wieczorem czy w filmotece czegoÂś nie przybyÂło :hmm:

..niewaÂżne - najwaÂżniejsze Âże przybyÂło :lol2:

..nie kÂłamaliÂście -rozmowa faktycznie jest bombowa :lol2: :brawa:
..dziewczyna mia³a krzepê - ¿e siê tak wyra¿ê :lol:
PodziĂŞkowania dla wykonawcĂłw :lol2: Wszystkich :lol2:
..wielkie dziĂŞx :*

..a teraz z aktualnoÂści :D
..Agatki dzis nie ma :D
..w Poznaniu :D
..wiĂŞc jest 50% szansy na to Âże moÂże jednak wÂłaÂśnie jedzie lub juÂż przyjechaÂła do Warszawy :lol2:
obi :lol2: A jednak sam sobie odpowiedziaÂłeÂś na pytanie :lol2:
..tak wÂłaÂśnie
:lol2:
..i dzis juÂż nastÂąpiÂła zmiana na stanowisku pilnujÂącego region :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
king_kocur pisze: Nawet nie powiedziaÂł mi, Âże wrzuciÂł na you tube tĂŞ fenomenalnÂą rozmowĂŞ :D
..jaki tajemniczy ten Grzegorzewszczyn :lol2:
..nawet siĂŞ nie pochwaliÂł Âże jest w posiadaniu takiego cuda :lol2:
Nie moÂżna byÂło tak od razu :lol2: ?? obi -my to jednak niekumaci jesteÂśmy :lol2: !! Ale zaraz :mhm: ?? Nie wczoraj nie mogÂłem na ten film trafiĂŚ , bo wieczorem juÂż mnie na sieci nie byÂło -moja strata :devil: !!
..niewaÂżne - najwaÂżniejsze Âże przybyÂło :lol2:

..nie kÂłamaliÂście -rozmowa faktycznie jest bombowa :lol2: :brawa:
..dziewczyna mia³a krzepê - ¿e siê tak wyra¿ê :lol:
Jakby nie by³o , to ty zacz¹³eœ wymyœlaÌ , dlaczego wczoraj nie uda³o ci siê zobaczyÌ :lol2:
Dziewczyna ma krzepĂŞ -ty wiesz co by ci groziÂło za takie stwierdzenie , gdybyÂś jej to prosto w oczy powiedziaÂł :devil: ??
MyÂślĂŞ , Âże laskĂŞ powinni zatrudniĂŚ do ukÂładania grafikĂłw w tvn24 -Agatka -i my :lol2: ma juÂż uÂłoÂżony grafik marzeĂą :lol2: !!
..a teraz z aktualnoÂści :D
..wiĂŞc jest 50% szansy na to Âże moÂże jednak wÂłaÂśnie jedzie lub juÂż przyjechaÂła do Warszawy :lol2:
To nie pozostaje nic innego jak czekaĂŚ cierpliwie do wieczora i wszystko siĂŞ piĂŞknie wyklaruje :) !! Oby po naszej myÂśli :rydzyk: !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..a teraz z aktualnoÂści :D
To nie pozostaje nic innego jak czekaĂŚ cierpliwie do wieczora i wszystko siĂŞ piĂŞknie wyklaruje :) !! Oby po naszej myÂśli :rydzyk: !!
No tak :D Asia wrĂłciÂła do Poznania... z Warszawy :D To teraz czas, by do stolicy zawitaÂła Agata :D
marcinkowsky pisze:MyÂślĂŞ , Âże laskĂŞ powinni zatrudniĂŚ do ukÂładania grafikĂłw w tvn24 -Agatka -i my :lol2: ma juÂż uÂłoÂżony grafik marzeĂą :lol2: !!
Domyœlam siê, ¿e s¹dzisz, i¿ dziewczê uk³ada³oby grafiki po Waszej myœli :> A sk¹d taka pewnoœÌ, ¿e Wy przypadlibyœcie jej do gustu? :devil: Mo¿e wcale nie mia³aby ochoty wychodziÌ naprzeciw Waszym oczekiwaniom? :D
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:No tak :D Asia wrĂłciÂła do Poznania... z Warszawy :D To teraz czas, by do stolicy zawitaÂła Agata :D
ZupeÂłnie nie wiem , czemu nie mogÂłyby byĂŚ obie w Warszawie :? ?? Jakby tego trzeciego -WĂłjcika nie mieli do lajfĂłw :? !! Albo jak majÂą za maÂło reporterĂłw to niech dokooptujÂą kogoÂś jeszcze niech Agatka nie zapomina na dÂłuÂżej niÂż dwa dni co to znaczy prezenterowanie :D !!
Po tym wczorajszym ''popisie'' nie ma innej moÂżliwoÂści jak dzisiejszy dyÂżur Agatki wieczorem :lol2: !!
not that kind pisze:
marcinkowsky pisze:MyÂślĂŞ , Âże laskĂŞ powinni zatrudniĂŚ do ukÂładania grafikĂłw w tvn24 -Agatka -i my :lol2: ma juÂż uÂłoÂżony grafik marzeĂą :lol2: !!
Domyœlam siê, ¿e s¹dzisz, i¿ dziewczê uk³ada³oby grafiki po Waszej myœli :> A sk¹d taka pewnoœÌ, ¿e Wy przypadlibyœcie jej do gustu? :devil: Mo¿e wcale nie mia³aby ochoty wychodziÌ naprzeciw Waszym oczekiwaniom? :D
I Ty przeciwko nam -notka :lol2: ?? No juÂż chyba Ty najlepiej powinnaÂś wiedzieĂŚ , Âże nam i naszym proÂśbom trudno jest siĂŞ oprzeĂŚ :lol2: !! :devil:
MyÂślĂŞ , Âże nie byÂłoby tak Âźle :lol: !! DopiĂŞlibyÂśmy swego -mĂłwiĂŞ ci :lol2: Ta dziewczyna wyglÂądaÂła na takÂą , co z niÂą moÂżna siĂŞ dogadaĂŚ :lol2: !!
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

".... hej, miÂśki, budziĂŚ siĂŞ ! KrĂłlowa chce was widzieĂŚ ! .... "
Jan Serce, 3 odcinek

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ