Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

epsztajnek pisze:".... hej, miÂśki, budziĂŚ siĂŞ ! KrĂłlowa chce was widzieĂŚ ! .... "
Jan Serce, 3 odcinek
nie wszyscy zapadali na zimowy sen :lol2: !!

Od kilku dni zresztÂą nawet tych najbardziej zaspanych Agatka skutecznie rozbudzaÂła :lol2: !! no ale dzisiaj to pobudka faktycznie dla wszystkich ÂśpiÂących misiaczkĂłw :racja: !!

WiedziaÂłem, Âże dzisiaj musi byĂŚ juÂż w Warszawie :jupi: !!

Ale przyznam siĂŞ szczerze , Âże nie sÂądziÂłem , Âże od razu taka piĂŞkna do nas wpadnie :szalony: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze:WiedziaÂłem, Âże dzisiaj musi byĂŚ juÂż w Warszawie :jupi: !!

Ale przyznam siĂŞ szczerze , Âże nie sÂądziÂłem , Âże od razu taka piĂŞkna do nas wpadnie :szalony: !!
ZnĂłw chÂłopcy bezsenna noc? :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..uf :szalony:
..jest :lol2:

..bo ja juÂż zaczynaÂłem wÂątpiĂŚ kiedy wypatrywaÂłem Agatki w drugim planie i nawet nikogo podobnego nie odnajdowaÂłem :lol:
marcinkowsky pisze:
epsztajnek pisze:".... hej, miÂśki, budziĂŚ siĂŞ ! KrĂłlowa chce was widzieĂŚ ! .... "
Jan Serce, 3 odcinek
nie wszyscy zapadali na zimowy sen :lol2: !!
..nuda byÂła dopĂłki nie pojawiÂła siĂŞ Agatka - a teraz.. :szalony: ..w koĂącu mogĂŞ znĂłw jÂą oglÂądaĂŚ :lol2:

..co prawda krĂłtki serwis..ale jak na gÂłodnego to powiedzmy Âże trochĂŞ siĂŞ zasyciÂłem :lol2:
..i jeszcze jak siĂŞ piĂŞknie ubraÂła :lol2:
..no doœÌ ³adnie :lol2:

..i Âładnie siĂŞ zachowaÂła podczas transmisji uroczystoÂści 'KatyĂąskich' :)
WiedziaÂłem, Âże dzisiaj musi byĂŚ juÂż w Warszawie :jupi: !!
..i jest :jupi:
..ciekawe jak tam raport wieczorny dziÂś bĂŞdzie wyglÂądaÂł :mhm:
..nie sÂądziÂłeÂś :?: :!: :x :lol2:
..nie wierzĂŞ :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

not that kind pisze:
marcinkowsky pisze:WiedziaÂłem, Âże dzisiaj musi byĂŚ juÂż w Warszawie :jupi: !!

To zaleÂży :] !! :D ZaleÂży od tego , czy Agatka siĂŞ uÂśmiechniĂŞ :] !! Bo jak na razie zapomnieli jej na prompterze napisaĂŚ nie tylko to , co po serwisie bĂŞdzie w programie , ale teÂż nie byÂło napisane : UÂŚMIECH :nie: !!

Jak sie do mnie dzisiaj nie uÂśmiechnie , to bĂŞdĂŞ spaÂł jak pozbawiony wraÂżeĂą :lol2: !! To szantaÂż :] !!

A nie wiecie, czy dzisiaj raport jest normalnie , czy w skrĂłconej wersji :> ??
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..widzĂŞ Âże mijamy siĂŞ :lol2:
..powinniÂśmy chyba trochĂŞ jednak mimo wszystko przystopowaĂŚ :lol2:
..ale broĂą boÂże sen zimowy :grozi:
..tylko tak ÂżebyÂśmy nie pisali w jednym czasie postĂłw :D
marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:

To zaleÂży :] !! :D ZaleÂży od tego , czy Agatka siĂŞ uÂśmiechniĂŞ :] !! Bo jak na razie zapomnieli jej na prompterze napisaĂŚ nie tylko to , co po serwisie bĂŞdzie w programie , ale teÂż nie byÂło napisane : UÂŚMIECH :nie: !!
..no fakt - ani nawet leciutkiego uÂśmiechu :>
..czy znowu tylko my siĂŞ cieszyliÂśmy na to spotkanie :>
Jak sie do mnie dzisiaj nie uÂśmiechnie , to bĂŞdĂŞ spaÂł jak pozbawiony wraÂżeĂą :lol2: !! To szantaÂż :] !!
..do³¹czam siê :lol2:
..widzĂŞ Âże nurtuje nas dokÂładnie to samo :D
..niestety nigdzie nie ma napisanej informacji :/
..trzeba czekaĂŚ - jak zwykle - na to co przyniesie los :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

obieÂżyÂświat pisze:..widzĂŞ Âże mijamy siĂŞ :lol2:
..powinniÂśmy chyba trochĂŞ jednak mimo wszystko przystopowaĂŚ :lol2:
..ale broĂą boÂże sen zimowy :grozi:
..tylko tak ÂżebyÂśmy nie pisali w jednym czasie postĂłw :D
Dlatego ja postanowiÂłem siĂŞ trochĂŞ przyczaiĂŚ w kÂąciku :)
not that kind pisze:

ChÂłopcy pewnie takÂą noc bĂŞdÂą mieli - nawet jeÂśli ich jakieÂś zapewnienia, plany buntu sÂą prezentowane ;) ZaÂś mĂŞÂżczyÂźni bĂŞdÂą musieli mocno siĂŞ wysiliĂŚ, by dostarczyĂŚ sobie wraÂżeĂą za pomocÂą telewizora :lol2: OczywiÂście nocÂą, poniewaÂż wczesnym wieczorem mam zamiar legalnie AgattĂŞ podziwiaĂŚ :D
..no fakt - ani nawet leciutkiego uÂśmiechu :>
..czy znowu tylko my siĂŞ cieszyliÂśmy na to spotkanie :> [/quote]Pewnie cieszyliÂśmy siĂŞ najbardziej i na pewno bardziej niÂż Agatta :D
..widzĂŞ Âże nurtuje nas dokÂładnie to samo :D
..niestety nigdzie nie ma napisanej informacji :/
..trzeba czekaĂŚ - jak zwykle - na to co przyniesie los :lol2:
A juÂż wiem, Âże M24h bĂŞdzie o 21-szej :D Nie wiem natomiast, co dokÂładnie bĂŞdzie miĂŞdzy 20 a 21-szÂą :mhm:
Ale miejmy nadziejĂŞ, Âże godzinny (no prawie :lol2: ) raport :D

PS. PiĂŞkna ta Agatta w wersji studyjnej, och piĂŞkna :szalony: :lol2: Znacznie Âłatwiej koncentrowaĂŚ siĂŞ na jej piĂŞknie w tych wÂłaÂśnie warunkach :P
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:ChÂłopcy pewnie takÂą noc bĂŞdÂą mieli - nawet jeÂśli ich jakieÂś zapewnienia, plany buntu sÂą prezentowane ;) ZaÂś mĂŞÂżczyÂźni bĂŞdÂą musieli mocno siĂŞ wysiliĂŚ, by dostarczyĂŚ sobie wraÂżeĂą za pomocÂą telewizora :lol2: OczywiÂście nocÂą, poniewaÂż wczesnym wieczorem mam zamiar legalnie AgattĂŞ podziwiaĂŚ :D
..znĂłw staniesz przed wyborem Agatka albo.. :xx: :devil:
..podejmuj w Âżyciu tylko trafne decyzje :lol:
A juÂż wiem, Âże M24h bĂŞdzie o 21-szej :D Nie wiem natomiast, co dokÂładnie bĂŞdzie miĂŞdzy 20 a 21-szÂą :mhm:
Ale miejmy nadziejĂŞ, Âże godzinny (no prawie :lol2: ) raport :D
..czy ty widzisz wiĂŞcej niÂż ja :>
..nie waÂżne :lol2:
..wierzĂŞ ci na sÂłowo :lol2:
..i mam nadziejĂŞ Âże raport w peÂłnej wersji i stÂąd brak uÂśmiechu bo Agatka trochĂŞ siĂŞ denerwuje :rozglada: :spiewa:
PS. PiĂŞkna ta Agatta w wersji studyjnej, och piĂŞkna :szalony: :lol2: Znacznie Âłatwiej koncentrowaĂŚ siĂŞ na jej piĂŞknie w tych wÂłaÂśnie warunkach :P
..no ja bym nie powiedziaÂł Âże mogĂŞ siĂŞ skupiĂŚ :lol2:
..jestem jakiÂś rozkojarzony odkÂąd zobaczyÂłem AgatkĂŞ :lol2:

..ok pĂŞdzĂŞ na serwissssssssssssss.. :tanczy:
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

OglÂądam sobie "raport" i tak sobie pomyÂślaÂłem... Podczas ostatniego pobytu w Warszawie, Agata w sobotĂŞ miaÂła topik pod marynarkÂą - tak jak dzisiaj. A w niedzielĂŞ zaÂłoÂżyÂła "wiÂązanÂą" bluzeczkĂŞ. Ciekawe, czy jutro znowu uraczy nas jakimÂś "fikuÂśnym" wynalazkiem ? :mhm:
Agatka prowadzi rozmowĂŞ - trzymam kciuki , aby znĂłw nie straciÂła wÂątku ;)
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:OglÂądam sobie "raport" i tak sobie pomyÂślaÂłem... Podczas ostatniego pobytu w Warszawie, Agata w sobotĂŞ miaÂła topik pod marynarkÂą - tak jak dzisiaj. A w niedzielĂŞ zaÂłoÂżyÂła "wiÂązanÂą" bluzeczkĂŞ. Ciekawe, czy jutro znowu uraczy nas jakimÂś "fikuÂśnym" wynalazkiem ? :mhm:
..mi to jest obojĂŞtne :lol2:
..dla mnie to moÂże nawet nic pod marynarĂŞ nie zakÂładaĂŚ :lol2:
epsztajnek pisze:Agatka prowadzi rozmowĂŞ - trzymam kciuki , aby znĂłw nie straciÂła wÂątku ;)
..nie straciÂła..nie straciÂła :tanczy:
..rozmowa z panami doktorami byÂła Âświetna :brawa:
.ok.. ale pêdzê na drug¹ czêœÌ :tanczy:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

obieÂżyÂświat pisze:
epsztajnek pisze:OglÂądam sobie "raport" i tak sobie pomyÂślaÂłem... Podczas ostatniego pobytu w Warszawie, Agata w sobotĂŞ miaÂła topik pod marynarkÂą - tak jak dzisiaj. A w niedzielĂŞ zaÂłoÂżyÂła "wiÂązanÂą" bluzeczkĂŞ. Ciekawe, czy jutro znowu uraczy nas jakimÂś "fikuÂśnym" wynalazkiem ? :mhm:
..mi to jest obojĂŞtne :lol2:
..dla mnie to moÂże nawet nic pod marynarĂŞ nie zakÂładaĂŚ :lol2:
Och, jasne pewnie :D Najlepiej, to niech przyjdzie w szlafroku :D Albo bez :D
JeÂśli chodzi o strĂłj, to mnie dziÂś rozpraszaÂł ten przekrzywiony dekolt topu :lol2: Reszty siĂŞ nie czepiam :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:
epsztajnek pisze:Agatka prowadzi rozmowĂŞ - trzymam kciuki , aby znĂłw nie straciÂła wÂątku ;)
..nie straciÂła..nie straciÂła :tanczy:
..rozmowa z panami doktorami byÂła Âświetna :brawa:
Umhm :D Panowie doktorowie: jeden habilitowany, a drugi nie :lol2: zachowywali siĂŞ grzecznie i Âładnie odpowiadali na Âładnie postawione pytanio-zagadnienia przez AgattĂŞ :brawa:
Co tam jeden goœÌ sprzed dwóch tygodni ;) Agatta od razu dwóch potrzebuje :lol2:
obie¿yœwiat pisze:.ok.. ale pêdzê na drug¹ czêœÌ :tanczy:
Ale dlaczego AgatĂŞ w drugiej czĂŞÂści wygnali do tego obskurnego studia, zwanego blueboxsem? :twisted:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Ale dlaczego AgatĂŞ w drugiej czĂŞÂści wygnali do tego obskurnego studia, zwanego blueboxsem?
No w³aœnie.... i Agatka tak siê nietypowo spojrza³a na koniec.... zawsze patrzy w dó³ i w bok, dzisiaj popatrzy³a w górê... :lol2:
Obrazek Obrazek
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Jakie zamieszanie wokó³ Agaty :shock: :D :D

Obrazek
maxxx

Post autor: maxxx »

Troche niezbyt chronologicznie,a wiem,Âże sobie Âład i porzÂądek relacyjny cenicie ale tu mam ostatni moment przed wejÂściem na Âżywo :D Facet w kapturze to chyba taki zastĂŞpca szefa 8) :arrow:

Obrazek

[ Dodano: Sob Lis 10, 2007 8:16 pm ]
A ten to widzĂŞ ze mnÂą wrecz jak jedno ciaÂło :devil: Empatia :devil:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

A ten to widzĂŞ ze mnÂą wrecz jak jedno ciaÂło Empatia
Widzê, ¿e capsn¹³eœ ten sam moment co ja :shock:
Ale na szczĂŞÂście byÂłem szybszy :devil:

NieÂźle siĂŞ tam panowie do Agaty dobrali :spiewa: WidziaÂłem jeszcze wczeÂśniej jak jÂą zagadywali, ale nie ocapsowaÂłem tego niestety :nie:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Ciekawe, czy wszyscy w TVN24 potrzebujÂą aÂż tak zÂłoÂżonej oprawy i obstawy technicznej? :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
ODPOWIEDZ