WiĂŞc napiszĂŞ ogĂłlnie, Âże po przeczytaniu tego wywiadu, ktĂłry duÂżo nowego nam powiedziaÂł, widzĂŞ w Pawle takiego czÂłowieka, jakim zawsze go widziaÂłam oczami wyobraÂźni

A teraz do rzeczy. Studia dobre obstawiaÂłyÂśmy

Najbardziej zaskoczy³a mnie odpowiedŸ, ¿e Pawe³ czuje siê najlepiej w tematach ,,ludzkich, spo³ecznych, takich, które nie nale¿¹ do najbardziej newsowych'' :> A ja by³am œwiêcie przekonana, ¿e politycznych :> A tak w³aœciwie, to myœla³am, ¿e dla niego nie ma znaczenia dziedzina, tylko sam news

A ten fragment mnie rozzÂłoÂściÂładam pisze:Przeczytajcie koniecznie najlepszy jest watek o fanach :rydzyk:

Ciekawe, czy wtedy by nam hurtowo odpisywa³? :devil:D¿astina pisze:Widzisz Funcky mia³am racjê pisz¹c jakiœ czas temu, ¿e trzeba zacz¹Ì hurtowo pisaÌ![]()
![]()
![]()
ZrobiÂłaÂś coÂś niesamowitego. Poza tym, tym wywiadem umoÂżliwiÂłaÂś dodatkowo PawÂłowi zaprezentowanie tego, jakim przemiÂłym czÂłowiekiem i bardzo dowcipnym jest na co dzieĂąA.I.W.L.I.S. pisze:W ogĂłle PaweÂł to ciekawy i to bardzo i inteligentny czÂłowiek
Nie wierzyÂł mi, ze mi sie dobrze z Nim rozmawiaÂło ;d ALe to juÂż inna bajka![]()

Co do wczoraj, to mogĂŞ siĂŞ jedynie wypowiedzieĂŚ w kwestii raportu popoÂłudniowego, choĂŚ sÂłyszaÂłam, Âże w wieczornym byÂła interesujÂąca rozmowa PawÂła z profesorem Januszem Szymborskim z Biuro Rzecznika Praw Dziecka, a o czym dyskutowali, to chyba Âłatwo siĂŞ domyÂśliĂŚ peÂłnionej przez goÂścia na co dzieĂą funkcjiPrzypomnij mi te inne pomyÂłki bo oprĂłcz tej wpadki z nazwiskiem Agatki, ktĂłra zostaÂła zresztÂą bÂłyskawicznie naprawiona innych nie kojarzĂŞ

JeÂśli PaweÂł bĂŞdzie dzisiaj, a raczej na pewno bĂŞdzie, to zanosi siĂŞ na monotematyzm i sporo rozmĂłw :tanczy: