Nie, to mundurek Mao-Tse-Tunga :devil:Mam nadziejĂŞ Âże to nie Giertychowski mundurek
:devil: :devil:
Moderator: Łukasz
TrochĂŞ w nim Sylwia wyglÂąda jak wietnamka z wietkongu niÂż jak przywĂłdca Maoepsztajnek pisze:Nie, to mundurek Mao-Tse-Tunga :devil:Mam nadziejĂŞ Âże to nie Giertychowski mundurek
:devil: :devil:
Alez wy macie wyobraÂźnie ale faktycznie coÂś w tym jest :aniol:TrochĂŞ w nim Sylwia wyglÂąda jak wietnamka z wietkongu niÂż jak przywĂłdca Mao
OtĂłz to :aniol: A mi sie trochĂŞ z kosmonautkÂą skojarzyÂła,brakuje tylko kasku bo tak wszystko szczelnie podopinane :spiewa:Sylwia ale to nie znaczy Âże zle bo bardzo Âślicznie w tym wdzianku wyglÂądasz
Przepraszam ale kask zniszcyÂł by fajny fryz :nie: :nie: :nie: naewt wietnamskiego sÂłomianego kapelusza bym na gÂłowĂŞ Sylwii nie zakÂładaÂł :nie:OtĂłz to A mi sie trochĂŞ z kosmonautkÂą skojarzyÂła,brakuje tylko kasku bo tak wszystko szczelnie podopinane
:mhm: :mhm: :mhm:JuÂż JÂą tyle razy chwaliÂłem ,Âże dzis sobie odpuszcze
Ah jakty o wszystko dbasz :aniol: To siĂŞ ceni :spiewa: Jedynie jakimÂś wianuszekiem kwiatowym moÂżemy odziaĂŚ Sylwie :spiewa:adam pisze:Przepraszam ale kask zniszcyÂł by fajny fryz naewt wietnamskiego sÂłomianego kapelusza bym na gÂłowĂŞ Sylwii nie zakÂładaÂł
Z Tvn 24 to ja nikogo nie lubiĂŞ :klamca: :devil:a co jest powodem
No chyba nie polubiÂłeÂś jakiejÂś innej Panny
ByÌ mo¿e chciano zachowaÌ neutralnoœÌ i chêÌ nie zostania pos¹dzenia o zmanipulowanie przez media nieszczêœnik szczêœciarz przegra³adam pisze:Sylwia mia³a swoiego faworyta który nie wygra³![]()
-jak oni mogli jej to zrobiĂŚ :devil:
dranie :ban: :ban:
Mo¿e znów jeŸdzi na rowerku tak jak kiedyœAle jeœli dobrze rozumujê, to po takim ob¿arstwie Sylwia powinna dziœ zrzucaÌ te kalorie, które przyswoi³a wczoraj Oczywiœcie czeka³em i zdawa³em siê na jej pomys³owoœÌ w tym zakresie
Rowerek po ob¿arstwie grillowym nie rozwi¹¿e problemu kalorii :stop:maxxx pisze:Mo¿e znów jeŸdzi na rowerku tak jak kiedyœSzkoda,¿e nie mo¿emy tego ogladaÌ :nie:
Tak Âźle Sylwii Âżyczysz? :oMoze przeterminowanych lekĂłw sie najadÂła o ktĂłrych dzisiaj mĂłwi :devil:
Na dobrÂą sprawĂŞ Sylwia pracowaÂła w weekendadam pisze:Kanik pozabieraÂł dziÂś wszystkie tematy![]()
SpokojnieNieeeeeeeeeee ale Sylwia mĂłwiÂła o przeterminowanych lekach z takim przejĂŞciem Âże tak mi przyszÂło do gÂłowyx:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości