Myœla³em, ¿e na tym forum tylko Black ma takie specyficzne patrzenie na rzeczywistoœÌ-jak siê okazuje niestety siê myli³em :?
TVN_FAN-ie - Black Jack, jestem Black Jack, Black, tylko dla przyjació³

RzeczywistoœÌ jest taka, ¿e Pochanke jest ¿on¹ szefa

RzeczywistoœÌ jest taka, ¿e Jêdrzejowska jest ¿on¹, b¹dŸ co b¹dŸ, wysoko postawionego wydawcy faktów

To rzeczywistoœÌ udowodniona, ciekawe gdzie dalej mog³yby nas ponieœÌ œlady koterii i nepotyzmu

Tadla ...nigdy nie sugerowaÂłem, Âże ona ''czyjaÂś jest'', po prostu mam przeczucie, Âże ''ma plecy'' i tyle. Nie przepadam za niÂą - mam do tego prawo, prawda
Ale ja nie o tym chciaÂłem pisaĂŚ
Ja nie mam nic przeciwko temu, Âżeby panie prezenterki pokazywaÂły swoje wdziĂŞki

Kwestia tylko, czy majÂą co pokazaĂŚ (i tu odradzaÂłbym to czĂŞÂściowe negliÂżowanie siĂŞ p. Pochance

), i czy nie robiÂą tego zbyt perfidnie. Np. Funcky twierdzi, Âże Ania jest ''wyÂłuzdana'' i ''rozwiÂązÂła'', i chyba jeszcze wÂłaÂśnie ''perfidna''

Ale to typowo kobiece spojrzenie na Âświat, mĂŞski punkt widzenia jest oczywiÂście zupeÂłnie inny :hyhy:
¯eby nie by³o, ¿e jakiœ zboczeniec jestem, czy coœ w tym rodzaju, ja te¿ wolê na co dzieù ogl¹daÌ kobiety zapiête pod sam¹ szyjê. To przypad³oœÌ kobiet skrytych, inaczej zwanych trudnymi

, kobiet, nad poznaniem ktĂłrych (zarĂłwno duchowym jak i ... no ... fizycznym

), trzeba spĂŞdziĂŚ Âładnych parĂŞ lat

Wspaniale jest ''odkrywaÌ'' tajemnicze kobiety, które z poznaje siê z czasem coraz bardziej szczegó³owo