A któ¿ to siê prócz Ani zjawi³,... ho, ho, przyjació³eczki

Moderator: Łukasz
nie musimy ciĂŞ przyjmowaĂŚ,bo zawsze w niej byÂłeÂśadam pisze:caps ;abyÂście znowu przyjeli mnie do druÂżyny :devil:
CzerĂą troszeczkĂŞ siĂŞ przejadÂła -czerwieĂą powinna dominowaĂŚ na antenie :rydzyk:a dlatego,Âże przegapiÂłem AniĂŞ w czerwieni ,ÂżyczĂŞ jÂą sobie na jutro :rydzyk:
Wiecie jak siê spotkaj¹ ''Z³a Królowa Œniegu'' z ''Krwaw¹ Mary'' -to nic dobrego to nie wró¿y :spiewa: :rozglada:a te przyjació³eczki hehe,widzê gruuube gruuube nici :devil: zauwa¿yliœcie jak Ania zwraca siê do Kryni np dziêkuj¹c za relacjê.Asiu,Joasiu,Joanno?? :hmm:
oj nie wró¿y nie wró¿y..pozostaùmy przy Black Lady,bo jeœli pozostaniemy to w jakiœ sposób Z³¹ Królow¹ Œniegu i Czarn¹ Damê ³¹czy mroczna atmosfera :spiewa:adam pisze: spotkaj¹ ''Z³a Królowa Œniegu'' z ''Krwaw¹ Mary'' -to nic dobrego to nie wró¿y :spiewa: :rozglada:
:cicho: :devil: :devil: :devil: :devil:adam pisze:Aveo w wÂątku o Joasi napisaÂłeÂś Âże maÂło kto z twoich znajomych kojarzy AniĂŞ- :uhh: -znajomych siĂŞ nie wybiera :devil: -
Ania znacznie wiêcej siê uœmiecha ni¿ wczeœniej i niczego jej nie brakuje aby wykonywaÌ t¹ pracêriki pisze:Niestety ta pani kompletnie nie w moim typie. Fuj! Zimna, osch³a, niektórzy mo¿e lubi¹ taki feeling, ale ja nie. Wygl¹da na osobê wyrachowan¹, asertywn¹ i chyba trzeba wspó³czuÌ jej wspó³pracownikom. Mo¿e i jest kompetentna, ale nie z mojej bajki. Ble
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] i 9 gości