[TVN] Taniec z Gwiazdami
Moderator: Łukasz
Proponujê abyœ to napisa³a do TVN mo¿e do dzia³u wspó³pracy z widzami - [email protected] Tu pewnie nikt tego z TVN-u nie czyta.DarkNoir pisze:Mam tak¹ prozpozycje dla TVN z "tancem z gwiazdami" WYDAJCIE P£YTà Z PIOSENKAMI Z PROGRAMUmuzyka jest cudowna az chce sie taùczyc. Uk³ony dla Pana Sztaby
po prostu Âświetna muzyka!! tak trzymaĂŚ

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

-
- Czasem tu wpada
Wczorajszy odcinek fajny. Jurorzy nieco mniej srodzy. Zaskoczy³y mnie dwie rzeczy : po pierwsze, ¿e Koroniewska taùczy dobrze(przed programem myœla³em ¿e jest za taniec), a po drugie, ¿e Kwaœniewska otrzymuje wiêcej punktów ni¿ na to zas³uguje. Tej drugiej sprawie uwa¿nie przyjrza³em siê dopiero podczas wczorajszego odcinka. Chocia¿ oceniana jest ca³a para wiêc czêœÌ punktów jest przyznawana tylko ze wzglêdu na Maseraka.
[ Dodano: Pon Mar 20, 2006 3:20 pm ]
Przy Koroniewskiej chodziÂło mi oczywiÂście o to, Âże wydywaÂło mi siĂŞ, Âże jest za sztywna na taniec.
[ Dodano: Pon Mar 20, 2006 3:20 pm ]
Przy Koroniewskiej chodziÂło mi oczywiÂście o to, Âże wydywaÂło mi siĂŞ, Âże jest za sztywna na taniec.
dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...
nie sÂądze, zeby to wiek byÂł kluczowy. Witold Paszt, cĂłz nie lubiĂŞ go, ale byÂł jak do tej pory najstarszym uczesnikiem programu i doszedl do finaÂłu!!! wiĂŞc bez dyskryminacji ze wzgledu na wiek, proszĂŞ.DJ_MIX pisze:Dobrze, Âże Sztokinger juÂż sobie poszedÂł.. bez obrazy , ale to juz stara pierdoÂła.. on sie nie nadaje do takich programow.
Stawiam na to Âże Dancewicz leci w nastĂŞpnym odcinku , a szkoda
a zauwazyliscie, Âże walnĂŞli siĂŞ w zapowiedziach? RafaÂł cieszyĂąski byÂł tam CieÂśliĂąskim :devil:
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
Najlepsza jest Kazimiera
a ÂżebyÂś wiedziaÂł, Âże napiszÂąpawell pisze:Hehe - a dziÂś (lub w najbliÂższych dniach) chyba nawet wiem co napiszÂą gazety.Wczoraj Ola KwaÂśniewska coÂś pokazaÂła wiĂŞc napewno fotoreporterzy to zauwaÂżyli i pewnie to bĂŞdzie w gazetach (przynajmniej z innymi gwiazdami tak byÂło) chyba Âże zabraknie odwagi i tego nie dadzÂą...
A chodzi o majtki w pewnym pomencie taĂąca pokazaÂła je wprost na kamerĂŞ, ktĂłra ich pokazywaÂła i na fotoreporterĂłw.

tutaj znajdziecie szczegó³y

ZIMA
Heh - widziaÂłem juÂż "Fakt" chyba z 5 zdjĂŞĂŚ i tylko majtek (nie jedno jej z tÂą koĂącowÂą minÂąTVN_FAN pisze:a ÂżebyÂś wiedziaÂł, Âże napiszÂąpawell pisze:Hehe - a dziÂś (lub w najbliÂższych dniach) chyba nawet wiem co napiszÂą gazety.Wczoraj Ola KwaÂśniewska coÂś pokazaÂła wiĂŞc napewno fotoreporterzy to zauwaÂżyli i pewnie to bĂŞdzie w gazetach (przynajmniej z innymi gwiazdami tak byÂło) chyba Âże zabraknie odwagi i tego nie dadzÂą...
A chodzi o majtki w pewnym pomencie taĂąca pokazaÂła je wprost na kamerĂŞ, ktĂłra ich pokazywaÂła i na fotoreporterĂłw.
:devil: dwie nasze "sztandarowe" w takich sprawach gazety dziÂś nawet zdjĂŞcia zamieszczajÂą
(...)

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

-
- Nowicjusz
-
- Stały bywalec
- Kontakt:
Edyta Herbuœ - tancerka z poprzedniej edycji programu pojawi siê w serialu "Na Wspólnej" jako "œwie¿y powiew" dla Igora Nowaka przygnêbionego po stracie Ani. Szczegó³y -> http://www.na-wspolnej.info/2006/03/16/ ... eznaczenie
ostatnio wszêdzie jej pe³no, gra te¿ w dwóch, czêsto emitowanych, reklamówkach: KFC i Simplus.:: Kamil pisze:Edyta Herbuœ - tancerka z poprzedniej edycji programu pojawi siê w serialu "Na Wspólnej" jako "œwie¿y powiew" dla Igora Nowaka przygnêbionego po stracie Ani. Szczegó³y -> http://www.na-wspolnej.info/2006/03/16/ ... eznaczenie
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
Najlepsza jest Kazimiera