Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

WiedziaÂłam, Âże tak bĂŞdzie, Black - gÂłowa do gĂłry, musimy wierzyĂŚ, Âże Anita czuje siĂŞ juÂż dobrze i Âże wkrĂłtce do nas wrĂłci :smile: To na pewno byÂła chwilowa niedyspozycja, przecieÂż Anna JĂŞdrzejowska uspokajaÂła, Âże to nic powaÂżnego :smile: Wiemy przecieÂż, Âże Anita jest meteopatkÂą a dzisiaj warunki biometeo sÂą niekorzystne :/
BĂŞdzie dobrze, musimy byĂŚ tylko dobrej myÂśli i nie zaÂłamywaĂŚ siĂŞ.
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Nie zaÂłamywaĂŚ siĂŞ, Âłatwo Ci to mĂłwiĂŚ.

A skÂąd oni mogÂą wiedzieĂŚ, Âże to nic powaÂżnego :?: Nie sÂą Duchem ÂŚwiĂŞtym, Âżeby od razu stwierdziĂŚ, Âże Anicie nic nie jest :!:
To nie jest pierwszy raz w ostatnim czasie, Âże Anita choruje. KiedyÂś nie chorowaÂła. Co siĂŞ z niÂą dzieje :?: Zaraz chyba oszalejĂŞ z niepewnoÂści, bezradnoÂści :zalamany:

A co do tego, ¿e Anita nied³ugo do nas wróci, nie by³bym tego wcale taki pewien. Na pewno pójdzie na urlop, ¿eby odpocz¹Ì. Powinna pójœÌ, czym prêdzej, tylko, ¿e my chyba wtedy umrzemy z niepokoju :zalamany:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

O nieeeeee ;(;(;(;(

WÂłasnie weszÂłam do domu... faktĂłw nie oglÂądaÂłam ale jak mi mama powiedziaÂła co siĂŞ staÂło to zaraz weszÂłam. AÂż mi siĂŞ sÂłabo zorbiÂło i Âłapy mi siĂŞ trzĂŞsÂą ;(

SkÂąd oni moga wiedzieĂŚ Âże ok ???
ChociaÂż moze jak ona meteopatkÂą jest to zasÂłabÂła bo byÂło niskie ciÂśnienie i tyle... ja teÂż siĂŞ od jakiejÂś godziny ledwo na nogach trzymam ;(

Musimy wierzyĂŚ ze t tylko to i jÂą zobaczymy niebawem... Ale niech sobei dobrze odpocznie.... ;(
Android <3
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Kamuii, jak dobrze, ¿e jesteœ - razem bêdzie nam raŸniej i bêdzie nam ³atwiej przez to wszystko przejœÌ.
Nie zaÂłamywaĂŚ siĂŞ, Âłatwo Ci to mĂłwiĂŚ.
A co chciaÂłbyÂś, Âżebym Ci powiedziaÂła? :>
my chyba wtedy umrzemy z niepokoju
My siĂŞ tu liczymy najmniej, wiele juÂż z AnitÂą przeszliÂśmy, przejdziemy i to :smile: Teraz najwaÂżniejsze jest, Âżeby jak najszybciej wrĂłciÂła do peÂłni siÂł!
faktĂłw nie oglÂądaÂłam ale jak mi mama powiedziaÂła co siĂŞ staÂło to zaraz weszÂłam. AÂż mi siĂŞ sÂłabo zorbiÂło i Âłapy mi siĂŞ trzĂŞsÂą ;(
Uwierz mi, lepiej, Âże nie oglÂądaÂłaÂś, ja ledwo to przeÂżyÂłam :sad: To byÂł szok!
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Kamuii, jak dobrze, ¿e jesteœ - razem bêdzie nam raŸniej i bêdzie nam ³atwiej przez to wszystko przejœÌ.
WÂłaÂśnie :( mam nadzieje ze jakoÂś damy radĂŞ...
My siĂŞ tu liczymy najmniej, wiele juÂż z AnitÂą przeszliÂśmy, przejdziemy i to Teraz najwaÂżniejsze jest, Âżeby jak najszybciej wrĂłciÂła do peÂłni siÂł!
WÂłansie... ale jakiÂś komunikta czy mail z TVN by siĂŞ przydaÂł... zebyÂśmy siĂŞ tak nie amrtwili bo im dÂłuÂżej jej nie bedzie tym bardziej bedziemy wariowaĂŚ z niepokoju
Uwierz mi, lepiej, Âże nie oglÂądaÂłaÂś, ja ledwo to przeÂżyÂłam To byÂł szok !!!
WierzĂŞ... ja siĂŞ teraz trzĂŞse a jak bym to zobaczyla to juz wogĂłle ;( ja jestem potwornie nerwowa...
Android <3
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

Ja proponujĂŞ wysÂłaĂŚ maila, w imieniu fanĂłw Anity, do redakcji TVN24 np. coÂś takiego:

Szanowna redakcjo, jesteÂśmy fanami Anity Werner. ZaniepokoiliÂśmy siĂŞ dzisiejszym jej stanem. BylibyÂśmy bardzo wdziĂŞczni, gdybyÂście paĂąstwo szybko odpisali, czy z red. Werner wszystko w porzÂądku.

Zmodyfikujcie to trochĂŞ i moÂże wyÂślĂŞ.
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

No tak, to Âświetny pomysÂł, tylko, Âże nam nie odpisujÂą :?
WyÂślij moÂże ktoÂś zlituje siĂŞ i tobie odpiszÂą!
Masz jakiÂś dobry i chĂŞtny do korespondencji adres?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Ja wÂłasnie pisze do tvn 24... i jeszcze do kogoÂś ;)....

Musimy byĂŚ dobrej myÂśli :]
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Piszmy, moÂże jak zobaczÂą, Âże jest nas duÂżo, to siĂŞ przejmÂą i odpiszÂą coÂś kojÂącego :sad:
A co chciaÂłbyÂś, Âżebym Ci powiedziaÂła?
Przepraszam, nie chciaÂłem, Âżeby to tak zabrzmiaÂło, wybacz :zalamany:
ChociaÂż moze jak ona meteopatkÂą jest to zasÂłabÂła bo byÂło niskie ciÂśnienie i tyle... ja teÂż siĂŞ od jakiejÂś godziny ledwo na nogach trzymam
Kamuii :placze: Ja teÂż chcĂŞ wierzyĂŚ, Âże to przez pogodĂŞ, Âże to przez to, Âże musiaÂła staĂŚ dÂłuÂższy czas ... Ty teÂż Kamuii uwaÂżaj na siebie.
ChcĂŞ w to wierzyĂŚ, ale mi siĂŞ nie udaje
ÂŁapiĂŞ coraz wiĂŞkszego doÂła :zalamany:

Co za ironia losu, jeszcze w ÂśrodĂŞ ubolewaÂłem, Âże Anita pracuje w trudnych warunkach, Âże sÂłabo siĂŞ czuÂła, Âże bardzo martwiÂłem siĂŞ o niÂą, baÂłem siĂŞ, Âże zemdleje ... i cholera wykrakaÂłem :placze:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Kto móg³ przypuszczaÌ, ¿e te s³owa oka¿¹ siê proroczymi? :sad:
Anita przecieÂż wyglÂąda na zdrowÂą i silnÂą dziewczynĂŞ ..........
W ogĂłle tak byÂło juÂż od zajawki FaktĂłw. Nawet wydaÂła mi siĂŞ radoÂśniejsza i bardziej peÂłna energii, niÂż zwykle.
UÂśmiechnĂŞÂła siĂŞ przy okazji zapowiadania (w zajawce) informacji o powrocie KwaÂśniewskich ..........
W Faktach na pocz¹tku niczym nie ró¿ni³y siê od poprzednich, a¿ do momentu, kiedy materia³y sz³y jeden po drugim bez zapowiedzi Anity ;(
Na poczÂątku myÂślaÂłam, Âże to jakaÂś pomyÂłka ......... aÂż do momentu, kiedy ujrzaÂłam AnnĂŞ JĂŞdrzejowskÂą :sad:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Ehehe ;( wÂłasnie

Maile wysÂłane mam nadzieje ze Anita nie bedzie miaÂła za zÂłe ze o niÂą wypytujemy ...
Ty teÂż Kamuii uwaÂżaj na siebie.
U mnie neistety uwaÂżanie nic nie da :/
Ehh coraz grzej to widzĂŞ :( nie wiem jak wczesniej byÂłam optymistycznie nastawiona tak teraz :/
Android <3
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Jak na razie z moich informacji wynika, Âże "nic powaÂżnego", ale wszyscy tÂłumaczÂą, Âże nie sÂą upowaÂżnieni do udzielania jakichkolwiek informacji na ten temat. Gdy bĂŞdĂŞ wiedziaÂł coÂś wiĂŞcej - na stronie moÂżna spodziewaĂŚ siĂŞ wiadomoÂści. ChociaÂż znajÂąc Âżycie dalsze spekulacje bĂŞdÂą siĂŞ opieraĂŚ na jutrzejszych maÂłokonkretnych relacjach tabloidĂłw.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

ale wszyscy tÂłumaczÂą, Âże nie sÂą upowaÂżnieni do udzielania jakichkolwiek informacji na ten temat.
To nie wró¿y nic dobrego... gdyby faktycznie by³o ok to na pewno by powiedzieli wprost ¿e poprostu z powodu pogody siê jej s³abo zorbi³o... a tak ??? ;(
Android <3
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Moim zdaniem niekoniecznie. MoÂże po prostu uwaÂżajÂą, Âże nie wypada im oficjalnie wypowiadaĂŚ siĂŞ na temat zdrowia Anity. I sÂłusznie.
ODPOWIEDZ