[TVN] Dzień Dobry TVN / Dzień Dobry Wakacje

Miejsce na dyskusje związane z TVN Warner Bros. Discovery; dział poświęcony obecnym i archiwalnym audycjom.

Moderator: Łukasz

TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

pawell pisze:Ciezysz siĂŞ TVN_FAN'ie? :D Nawet z tego, Âże z sopockiej plaÂży sÂłowami "dzieĂą dobry" powitajÂą nas dwie panie - Magdalena MoÂłek i Jolanta PieĂąkowska? :twisted: :devil:

Ja siĂŞ cieszĂŞ, bo znowu rano w weekendy bĂŞdzie co ogladaĂŚ. :D Hehe tylko Âżeby nie padaÂło! :devil: :spiewa:
CieszĂŞ siĂŞ :D Narazie umiarkowanie. Jak juÂż gdzie indziej pisaÂłem jezeli Kinga rzeczywiÂście pĂłjdzie do TzG to bojĂŞ siĂŞ , ze M.Meller moÂże mieĂŚ nowÂą partnerkĂŞ w programie. A to by mi siĂŞ nie podobaÂło... :nie:
ZIMA
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Jesli Kinga pĂłjdzie do TzG, to myÂślĂŞ, Âże z Mellerem bĂŞdzie miaÂła soboty, a MoÂłek z PieĂąkowskÂą bĂŞdÂą w niedziele... Przygotowania do TzG to ok. 5 godzin dziennie. MyÂślĂŞ, Âże jakoÂś wszystko pogodzi.
Awatar użytkownika
miko
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: miko »

Jak oceniacie dzisiejszy powakacyjny DDTVN? Mi siê nawet bardzo podoba³. Nareszcie mo¿na siê obudziÌ i coœ ogl¹dno¹Ì w TV. Ciekawe dlaczego logo DDTVN na mikrofonach jest takie niebieskie a nie czerwone.
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Nie wiem czy to tylko moje odczucia, ale jakos tak niemrawo ten DDTVN wypad³ po wakacyjnej przerwie, normalnie przed wakacjami to ogl¹da³am z ciekawoœci¹ program od deski do deski, a dziœ to w³¹czy³am specjalnie o tej 8.30 g³ównie to chcia³am zobaczyÌ co powiedz¹ o Kubicy i troche sie przeliczy³am, bo myœla³am te¿, ¿e on sam bêdzie goœciem Magdy i Jolki, a tu niestety klapa, goœciem by³ jakiœ jego kolega, który je¿dzi³ w Formule 3, dobre chociaz i to, bo co nieco opowiedzia³ on o Robercie- ciekawostki i anegdotki, ale potem jak goœc sobie poszed³ i skoùczyli mówiÌ o Kubicy to tematy mia³y dziewczyny coœ dziœ jakies takie ..eh sama nie wiem jakie (przynudnawe?niemrawe?nieciekawe?), skoùczy³o sie na tym ,¿e o 9.15 wy³¹czy³am tv i przysnê³am sobie jeszcze na godzinke. Czekam do nastêpnej soboty na Kingê i Mellera, mo¿e oni mi przeka¿a za tydzien wiecej energii od rana i nie padnê po kilkunastu minutach jak dziœ spowrotem na poduchê :lol:
marjan
Początkujący
Początkujący

Post autor: marjan »

Chyba w Tele Magazynie (dodatek tvn do regionalnych gazet) znalaz³em artyku³ o Magdzie M. z TVN, ale nie o Joannie Brodzik, tylko o tej drugiej- Magdzie Mo³ek. Ale w sumnie nie czêœÌ o niej mnie zainteresowa³a, tylko fragment o DDTVN, gdzie jest napisane, ¿e w nastêpnym tygodniu po Sopot Festival program przenosi siê z pla¿y do "nowego - podobno supernowoczesnego - studia".
Czy ktoÂś wie coÂś wiĂŞcej na ten temat?

Sakn caÂłego artykuÂłu
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Studio "Dzieùobry TVN" zostanie chyba to samo. Mo¿e nieco odœwie¿¹ dekoracje (zawioz¹ dywany do pralni :devil: ) i to chyba wszystko. :lol2:
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Hm... nowe supernowoczesne studio? Brzmi ciekawie. :D Ale gdzie ono by by³o? Pewnie w jakimœ nowym miejscu, bo w ostatni weekend jak ³¹czyli siê ze starym to nie widaÌ by³o ¿adnych zmian. :> Pewnie gdyby "Dzieù Dobry TVN" przenios³o siê do nowego to to zostanie dla "Kawy...". :roll: Zobaczymy... :P
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Greg Haus »

marjan pisze:w nastĂŞpnym tygodniu po Sopot Festival program przenosi siĂŞ z plaÂży do "nowego - podobno supernowoczesnego - studia".
ojej aÂż mi siĂŞ nie chce wierzyc... Cos w tym roku TVN idzie na ÂżywioÂł z tÂą scenografia... zmienia scenografie w Szymonie, w TzG teraz w DDT ... Ciekawe czy to prawda... a moÂże przerabiaja wszytkie studia by nadawaÂły w systemie HD :mhm: Poczekamy zobaczymy.. w sumie ta gazeta nie jest najwyÂższych polotĂłw .. ale moÂże maja racje..
Dzieki marjan z skana :brawa: :)
pawell

Post autor: pawell »

Jeszcze zmieniajÂą studio "Maratonu UÂśmiechu" (teÂż nowa formuÂła tego programu bĂŞdzie). :P RzeczywiÂście sporo zmian i moÂże przystosowane do HD lub nie - nie wiem - choĂŚ narazie jak wiadomo ma tylko "Superkino" nadawaĂŚ w tym systemie. :P Ja nie rozumiem tylko zmiany "Szymon Majewski Show" przecieÂż fajne studio byÂło. :lol2:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

pawell pisze:Ja nie rozumiem tylko zmiany "Szymon Majewski Show" przecieÂż fajne studio byÂło.
Zgadzam siĂŞ z TobÂą ... Ale pewnie jak zobaczymy nowe studio szymona to pewnie zrozumiemy:P A co do tych zmina w DDT to dalej nie jestem pewien.. Poczekamy zobaczymy...
marjan
Początkujący
Początkujący

Mam dla was zdjĂŞcia z DDTVN z plaÂży w Sopocie.
galeria zdjĂŞĂŚ

na ostatnich dwĂłch zdjĂŞciach jest ja z Mellerem i z KingÂą. :D
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Fajne zdjecia . a swoja droga ciekawe jak to bedzie z tym studiem ddt :) Zobaczymy w sobote... :D
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

marjan pisze:na ostatnich dwĂłch zdjĂŞciach jest ja z Mellerem i z KingÂą. :D
ekh...co ja bym daÂł za zdjĂŞcie z KingÂą :D Farciarz z Ciebie marjan :D
ZIMA
marjan
Początkujący
Początkujący

Mam jescze kilka autografĂłw.
Kinga i Marcin byli naprawdĂŞ bardzo sympatyczni - chyba z 20 minut stali i rozdawali autografy, a MoÂłek i PieĂąkowska byÂły strasznie aroganckie - MoÂłek nabazgraÂła ze 2 czy 3 autografy i jak podeszÂło jeszcze kilka osĂłb (nie za duÂżo, 4-5) wydarÂła siĂŞ na ludzi: "Nie teraz! My tu pracujemy!" i sobie poszÂły.
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

No bo Pienkowska i MoÂłek nie nadajÂą siĂŞ do DDTVN. Dwie wielkie "gwiazdeczki" :?
Nie to co para K+M :D
ZIMA
ODPOWIEDZ