Marta Kuligowska
Moderator: Łukasz
Re: Marta Kuligowska
Dzisiaj fajnie dogryzała Kuźniarowi.Cóż należało mu się. Nareszcie ktoś mu próbował utrzeć nosa
I ten tekst:"Dobrze,że Ciebie jutro nie ma, inaczej ja musiałabym wziąć wolne". :brawa:

Wrzuci ktoś capsy z dzisiaj?
Można też prosić o filmik jak dogryzła Kuźniarowi? NARESZCIE :tanczy:
Można też prosić o filmik jak dogryzła Kuźniarowi? NARESZCIE :tanczy:
Na początku wzajemnie żartowali, potem on przestrzelił tekstem "wejście smoka" gdy zasiadła do stołu przed serwisem. Jej odpowiedź "Dobrze, że Ciebie jutro nie ma, inaczej ja musiałabym wziąć wolne." była całkowicie serio, Marta się wściekła. Przez parę następnych wejść między nimi była nieukrywanie napięta cisza.lee pisze:Dzisiaj fajnie dogryzała Kuźniarowi.Cóż należało mu się. Nareszcie ktoś mu próbował utrzeć nosaI ten tekst:"Dobrze,że Ciebie jutro nie ma, inaczej ja musiałabym wziąć wolne". :brawa:
Zaczęło się od uwagi Kuźniara, że Marta się spóźnia na serwis; kawałki video do tego momentu wejścia smoka, później przez jakiś czas była cisza, a od 9.30 chyba nastąpiła lekka odwilż (nie wracali do wcześniejszej gadki)
http://www.mediafire.com/?on843x1s7klusjn
Fajnych, eleganckich peeptoes na te koturny na pewno bym nie zamienił. Oprócz koloru, starszy kolega widzi ten wzorek na samej koturnie? :grymas:
http://www.mediafire.com/?on843x1s7klusjn
kilka razy próbowała na siedząco naciągnąć tę sukienkę, żeby tak wiele nie odsłaniałaepsztajnek pisze:urocze :tanczy:

O nie :stop:epsztajnek pisze:mogłaby jeszcze parę razy zrzucić te oficjalne szpilki i pojawić się w jakiś fajnych letnich cichostępach - jak w poprzednich latach bywało ( n.p. w tych żółtych koturnach uwidocznionych wyżej na tej stronie )
Fajnych, eleganckich peeptoes na te koturny na pewno bym nie zamienił. Oprócz koloru, starszy kolega widzi ten wzorek na samej koturnie? :grymas:
-
- Fanatyk :)
Po prostu silne sentymenty z okresu dojrzewania, ale ponieważ kolega @nouze dojrzewał w innych czasach , to tego nie zrozumie ( choć może postara się zrozumieć, bo jednak kiedyś dojrzewał :rozglada:nouze pisze:Oprócz koloru, starszy kolega widzi ten wzorek na samej koturnie?

No to w ramach wzajemnego zrozumienia, przyznam że tak naprawdę tamta prezencja jest zepsuta z innego powodu, i na 99% wiem, że tylko pan mnie zrozumie
1

-
Naturalnie !
Kiedy się to zdjęcie pojawiło, wiedziałem, że Panu nie przypadnie do gustu

Te poranne potyczki były świetne! XD
Brawo dla Marty!
Brawo dla Marty!
Miałem nie wrzucać capsów, ale muszę mieć wymówkę żeby tu odpowiedzieć :spiewa:
ale zwracanie się per Pan miało zawsze stały, jednostronny kierunek i liczyłem że tak zostanie :stop:
to ja już wolę dawniejsze @noise i @no use
22

Było też takie jedno niecodzienne ujęcie o 7.59, które ktoś kto patrzy tam gdzie nie należy mógłby wychwycić, ale ofkoz ja do takich osób nie należę - także trudno... :devil:
Byłem pewien że się nie pomylęepsztajnek pisze:Naturalnie !

ale zwracanie się per Pan miało zawsze stały, jednostronny kierunek i liczyłem że tak zostanie :stop:
to ja już wolę dawniejsze @noise i @no use

Było też takie jedno niecodzienne ujęcie o 7.59, które ktoś kto patrzy tam gdzie nie należy mógłby wychwycić, ale ofkoz ja do takich osób nie należę - także trudno... :devil:
-
OK, lubię jasne sytuacje i przyjmuję warunkinouze pisze:ale zwracanie się per Pan miało zawsze stały, jednostronny kierunek i liczyłem że tak zostanie

Eeee, sprawdziłem kilka razy, już myślałem , że kolega dostrzegł jakieś szczegóły hmmmm.... tekstylne :devil:Było też takie jedno niecodzienne ujęcie o 7.59, które ktoś kto patrzy tam gdzie nie należy mógłby wychwycić, ale ofkoz ja do takich osób nie należę - także trudno...
http://www.facebook.com/photo.php?v=227 ... =2&theater - Marta Kuligowska prowadzi "Telewizjer"
(prowadziła ten program na przemian z Kingą Rusin)

Dzisiejsza herbata Marty. XD
Drobna zmiana między serwisami