no ja nic nie chcê sugerowaÌ, ¿eby póŸniej nie by³o na mnie, ale tvn24 nas do tego przyzwyczai³a, ¿e jak ktoœ jest dzieù po dniu, to póŸniej ... a lepiej nie bêdê koùczy³ :spiewa:
Moderator: Łukasz
Trzeba mieĂŚ sporo szczĂŞÂścia, Âżeby wysÂłaĂŚ posta :uhh:adam pisze:Nie tylko ty masz problem z postami :mhm:
Dobrze, Âże chociaÂż Ty masz powody do radoÂściPawÂła wywiaÂło ale pojawiÂła sie oszaÂłamiajaca blondyna Âżeby zastapiĂŚ Pawcia na stanowisku prezentera serwisĂłw wieczornych
On ju¿ taki jestWczorajszy dzieù napewno nie by³ ³atwy dla Paw³a zewzglêdu na odleg³oœÌ i tematykê obc¹ reporterowi nastawionemu na politykê ale znakomicie sobie poradzi³
Jak mog³abym zapomnieÌadam pisze:Pamiêtasz D¿astina dzieù z ''wró¿kami'' w temacie o Joasi :mhm:
Nie tym razem panie wró¿bito, nie tym razem :nie: Strona tvn24 donosi, ¿e to Beata Tadla zaprasza na podsumowanie dnia :uhh:Mam przeczucie ¿a Pawcio bêdzie dzisiaj rz¹dzi³ serwisami :mhm:
Ja teÂż tak uwaÂżam. Zawsze byÂłem zdania i pozostawaÂłem pod wielkim wraÂżeniem tego, ile PaweÂł jest w stanie spamiĂŞtaĂŚ, ile rzeczy, czĂŞsto wydawaĂŚ by siĂŞ mogÂło ''niewyÂłapywalnych'', ''wyÂłapaĂŚ''.adam pisze:PrzypomniaÂł mi siĂŞ wywiad z PawÂłem i jego sÂłowa o czytaniu z promptera i mĂłwieniu z pamiĂŞci.
Znakomicie wychodzi mĂłwienie PawÂłowi z pamiĂŞci.
A co dziÂś podpowiada Ci TwĂłj nos? :rozglada:adam pisze: Nosa miaÂłem i to siĂŞ liczy
I to niezaleÂżnie od pory dnia i nocyadam pisze:Znakomicie wychodzi mĂłwienie PawÂłowi z pamiĂŞci.
:mhm: A ja jestem sk³onna uwierzyÌBlack Jack '62 pisze:A w jego przyjaŸù z prompterem nie do koùca wierzê
CoÂś mi siĂŞ wydaje, Âże od dziÂś zacznÂą go oszczĂŞdzaĂŚChcÂą go, mĂłwiÂąc brzydko, zajeÂździĂŚ![]()
O widziszFuncky :? Twoje ostatnie zdanie rozrywa mi serceznowu nas opuszczasz?
![]()
Dzastina, od niedzieli byÂł TwĂłj, a teraz znĂłw jest naszA jednak mĂłj ( :szalony: ) Pawcio nie odpoczywa![]()
Czy skoùczy³eœ, czy nie, takie s¹ wyroki TVN24 :/Black Jack '62 pisze:no ja nic nie chcê sugerowaÌ, ¿eby póŸniej nie by³o na mnie, ale tvn24 nas do tego przyzwyczai³a, ¿e jak ktoœ jest dzieù po dniu, to póŸniej ... a lepiej nie bêdê koùczy³ :spiewa:
:hahaha: ToÂś mnie ubawiÂł Adam :hahaha: DziĂŞkiadam pisze: Pawcio od najmiejszego do najwiĂŞkszego-jak rosyjskie "baby" :spiewa:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości