Paweł Łukasik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

O rany :shock: PaweÂł w ostatnich dniach naprawdĂŞ ciĂŞÂżko pracowaÂł :>
no ja nic nie chcê sugerowaÌ, ¿eby póŸniej nie by³o na mnie, ale tvn24 nas do tego przyzwyczai³a, ¿e jak ktoœ jest dzieù po dniu, to póŸniej ... a lepiej nie bêdê koùczy³ :spiewa:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

:uhh: Nie musisz koĂączyĂŚ :uhh: wszyscy wiemy jak tvn 24 potafi zaskakiwaĂŚ :uhh: DziÂś juÂż nie serwujÂą PawÂła, narazie przynajmniej :uhh:
adam pisze:Nie tylko ty masz problem z postami :mhm:
Trzeba mieĂŚ sporo szczĂŞÂścia, Âżeby wysÂłaĂŚ posta :uhh:
PawÂła wywiaÂło ale pojawiÂła sie oszaÂłamiajaca blondyna Âżeby zastapiĂŚ Pawcia na stanowisku prezentera serwisĂłw wieczornych
Dobrze, Âże chociaÂż Ty masz powody do radoÂści :)
Wczorajszy dzieù napewno nie by³ ³atwy dla Paw³a zewzglêdu na odleg³oœÌ i tematykê obc¹ reporterowi nastawionemu na politykê ale znakomicie sobie poradzi³
On ju¿ taki jest :D Niezale¿nie od tego gdzie go poœl¹ :D i niezale¿nie od tego o czym ka¿¹ mówiÌ :D zawsze sobie radzi wyœmienicie :tanczy: Perfekcyjny 8) Zawsze 8)
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Dzastinka Joasi nie byÂło bardzo dÂługo i mi teÂż siĂŞ coÂś naleÂży :rozglada:

Wydaje mi siĂŞ ze Pawci bĂŞdzie dzisiaj w serwisach wieczornych
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Oczywiœcie, ¿e Tobie te¿ nale¿y siê przyjemnoœÌ ogl¹dania Joanny w tv, a ju¿ zw³aszcza po tak d³ugiej roz³¹ce :rozglada:
:mhm: MĂłwisz, Âże PaweÂł bĂŞdzie w nocnych serwisach :mhm: ObyÂś siĂŞ nie myliÂł ;) Strasznie rozdraÂżniona siĂŞ robiĂŞ :rozglada: kiedy go nie widzĂŞ i nie sÂłyszĂŞ :uhh:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Pamiêtasz D¿astina dzieù z ''wró¿kami'' w temacie o Joasi :mhm:

Mam przeczucie Âża Pawcio bĂŞdzie dzisiaj rzÂądziÂł serwisami :mhm:

W raporcie wieczornym go nie byÂło jako reportera -ale mam przeczucie i juÂż :plus:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Kania nie wiem co chcia³aœ napisaÌ ( o co cchodzi z tym forum? ), ale mo¿e to, ¿e Pawe³ by³ w raporcie wieczornym :tanczy: Adam :> jak Ty ogl¹da³eœ ten raport? Zajrza³am na forum z nadziej¹, ¿e mo¿e jakieœ capsy ustrzeli³eœ, a tu nic :uhh: Dwie relacje by³y :tanczy: Pawe³, taki jak lubiê :P energiczny, ¿ywio³owy, relacjonowa³ ca³ym sob¹, a te jego niebieskie oczêta, a¿ mu siê b³yszcza³y :P Rozmawia³ z Szymonem Paw³owskim z LPR-u, wymóg³ na panu poœle przysiêgê z rêk¹ na sercu :lol: jak¹¿ moc ma ten pan redaktor :P Echhh....tak mi dzisiaj przez ca³y dzieù Paw³a brakowa³o w sejmie, taka gor¹ca atmosfera tam dziœ panowa³a....a tu proszê :D na najbardziej emocjonuj¹cy moment Paw³a pos³ali :tanczy:
adam pisze:Pamiêtasz D¿astina dzieù z ''wró¿kami'' w temacie o Joasi :mhm:
Jak mogÂłabym zapomnieĂŚ :D
Mam przeczucie Âża Pawcio bĂŞdzie dzisiaj rzÂądziÂł serwisami :mhm:
Nie tym razem panie wró¿bito, nie tym razem :nie: Strona tvn24 donosi, ¿e to Beata Tadla zaprasza na podsumowanie dnia :uhh:

[ Dodano: Sro Sty 10, 2007 11:19 pm ]
JakaÂż szalona ta noc :lol2: PaweÂł nadawaÂł relacjĂŞ z sejmu w serwisie o 23.00 :tanczy: opowiadaÂł o tym co powiedziaÂł SÂławomir Skrzypek po tym jak zostaÂł wybrany na prezesa NBP. Adam czĂŞÂściowo Twoje przeczucie siĂŞ sprawdziÂło :D

[ Dodano: Sro Sty 10, 2007 11:44 pm ]
:szalony: :szalony: :szalony: W podsumowaniu dnia te¿ by³ :jupi: Tym razem d³u¿sza relacja :D Podsumowywa³ wszystkie wydarzenia jakie mia³y dziœ miejsce w sejmie. A teraz bêd¹c sytym informacji :lol2: mo¿na spokojnie zasn¹Ì :lol2:
adam
Fan Forum
Fan Forum

PrzewidziaÂłem Âże bĂŞdzie :spiewa: ale nie przewidziaÂłem na jakim stanowisku :spiewa:

Nosa miaÂłem i to siĂŞ liczy.

PrzypomniaÂł mi siĂŞ wywiad z PawÂłem i jego sÂłowa o czytaniu z promptera i mĂłwieniu z pamiĂŞci.
Znakomicie wychodzi mĂłwienie PawÂłowi z pamiĂŞci.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

ChcÂą go, mĂłwiÂąc brzydko, zajeÂździĂŚ :shock:
adam pisze:PrzypomniaÂł mi siĂŞ wywiad z PawÂłem i jego sÂłowa o czytaniu z promptera i mĂłwieniu z pamiĂŞci.
Znakomicie wychodzi mĂłwienie PawÂłowi z pamiĂŞci.
Ja teÂż tak uwaÂżam. Zawsze byÂłem zdania i pozostawaÂłem pod wielkim wraÂżeniem tego, ile PaweÂł jest w stanie spamiĂŞtaĂŚ, ile rzeczy, czĂŞsto wydawaĂŚ by siĂŞ mogÂło ''niewyÂłapywalnych'', ''wyÂłapaĂŚ''.
A w jego przyjaŸù z prompterem nie do koùca wierzê :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

adam pisze: Nosa miaÂłem i to siĂŞ liczy
A co dziÂś podpowiada Ci TwĂłj nos? :rozglada:
adam pisze:Znakomicie wychodzi mĂłwienie PawÂłowi z pamiĂŞci.
I to niezaleÂżnie od pory dnia i nocy :D
Black Jack '62 pisze:A w jego przyjaŸù z prompterem nie do koùca wierzê :lol:
:mhm: A ja jestem skÂłonna uwierzyĂŚ :D Ten ostatni maraton serwisowy wychodziÂł PawÂłowi idealnie, czytanie z promptera teÂż :tanczy: A poza tym :rozglada: jak PaweÂł mĂłwi, Âże lubi prompter, to tak jest i koniec :lol:
ChcÂą go, mĂłwiÂąc brzydko, zajeÂździĂŚ :shock:
CoÂś mi siĂŞ wydaje, Âże od dziÂś zacznÂą go oszczĂŞdzaĂŚ :roll:
adam
Fan Forum
Fan Forum

CoÂś mi siĂŞ wydaje, Âże od dziÂś zacznÂą go oszczĂŞdzaĂŚ :roll:
wczoraj chyba rozpoczĂŞto oszczĂŞdzanie Pawcia bo wcale go nie :mhm: w widziaÂłem ani nie sÂłyszaÂłem
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Funcky :? Twoje ostatnie zdanie rozrywa mi serce ;( znowu nas opuszczasz? ;(
O widzisz :D JuÂż jestem :buzi:
A jednak mĂłj ( :szalony: ) Pawcio nie odpoczywa :shock:
Dzastina, od niedzieli by³ Twój, a teraz znów jest nasz :lol: Tylko szkoda, ¿e Paw³a nie ma w pracy :/ No, ale jak tak liczê na paluszkach, to trzy wspania³e dni dy¿urów Paw³a w roli reportera przesz³y mi ko³o nosa ;( Ja te¿ by³am œwiêcie przekonana, ¿e po niedzielnym dy¿urze, Pawe³ osi¹dzie na jakimœ spokojnym gruncie, który z prac¹ bêdzie mia³ niewiele wspólnego, a tu sytuacja wrêcz odwrotna: Pawe³ na dziennej, to znów na nocnej zmianie ;) Trudno siê jednak dziwiÌ, ¿e nie chcieli daÌ mu zbytnio odpocz¹Ì, bo po tym jak wpad³ w trans, to trudno go by³o z tego pozytywnego roboczego transu wyci¹gn¹Ì ;) Ale i po co, bo wtedy przecie¿ szar¿uje na wizji - zw³aszcza jako reporter :tanczy: A z Waszych relacji wnioskujê, ¿e tak w³aœnie w tygodniu by³o 8)
Black Jack '62 pisze:no ja nic nie chcê sugerowaÌ, ¿eby póŸniej nie by³o na mnie, ale tvn24 nas do tego przyzwyczai³a, ¿e jak ktoœ jest dzieù po dniu, to póŸniej ... a lepiej nie bêdê koùczy³ :spiewa:
Czy skoĂączyÂłeÂś, czy nie, takie sÂą wyroki TVN24 :/
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

:o Funcky jesteÂś :jupi:
:o Jest NASZ ( :szalony: ) PaweÂł w serwisach :jupi:
W ogóle siê go dziœ nie spodzewa³am. Gdyby nie dyskusja dwóch userów, którzy delikatnie pojechali po Pawle :uhh: w innym w¹tku ;) nie w³¹czy³abym dziœ tvn24 ;) Panowie ju¿ Wam dziêkowa³am, ale ¿e uprzejmoœci nigdy doœÌ :D dziêki jeszcze raz :D Gdybyœcie mnie nie natchnêli nie widzia³abym wspania³ego raportu popo³udniowego w wykonaniu Paw³a :P
Pan redaktor w wyœmienitym nastroju :tanczy: uœmiechniêty :D sypie dowcipami na prawo i lewo :D przyprowadza do porz¹dku Tomasza Zubilewicza (s¹siada?) Nie by³o Pawcia bodaj¿e dwa dni na wizji i dziœ wróci³ elegancki, wystrzy¿ony i profesjonalny :P Zd¹¿y³ przeprowadziÌ ju¿ dwie rozmowy :) z pani¹ doktor ze szpitala dzieciêcego w Warszawie, o prawdopodobnej epidemii gruŸlicy wœród dzieci. Druga rozmowa, z pani¹ Ew¹ Skuk (chyba) te¿ o dzieciach, a dok³adniej o tym jak zorganizowaÌ ferie zimowe bez œniegu. W obu tych rozmowach mo¿na by³o wyczuÌ du¿¹ troskê, ¿e strony pana redaktora, o dzieci :rozglada: nic w tym dziwnego, w koùcu to tatuœ :P troskliwy tatuœ :P No to czekamy na ci¹g dalszy :szalony:
adam
Fan Forum
Fan Forum

PrzystrzyÂżone wÂłosy nie uszÂły i mojej uwadze

Pawcio od najmiejszego do najwiĂŞkszego-jak rosyjskie "baby" :spiewa:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

adam pisze: Pawcio od najmiejszego do najwiĂŞkszego-jak rosyjskie "baby" :spiewa:
:hahaha: ToÂś mnie ubawiÂł Adam :hahaha: DziĂŞki :D
Fotki pochodz¹ z raportu wieczornego, który mamy ju¿ za sob¹ :uhh: jak ten czas z Paw³em szybko p³ynie :rozglada: A w raporcie? W pierwszej czêœci rozmowa z pani¹ Ew¹ Czaczkowsk¹ z "Rzeczpospolitej" o nowym w¹tku w sprawie abp Wielgusa. O tym, ¿e podobaj¹ mi siê zapowiedzi Paw³a pisa³am ju¿ wielokrotnie :rozglada: Czêsto w owych zapowiedziach nawi¹zuje on to tego co by³o w prezentowanym materiale ;) dziœ np. Mariusz Sidorkiewicz zakoùczy³ swój materia³ o feriach tak: a nastêpne lekcje dopiero za dwa tygodnie, na co Pawe³: a druga czêœÌ raportu wieczornego znacznie wczeœniej bo za kilka minut :D W ogóle zaobserwowa³am, ¿e Pawe³ w serwisach bardzo du¿o daje swoich komentarzy ;) i kiedy temat przekazywanych newsów na to pozwala s¹ to komentarze bardzo dowcipne :D A ja i Funcky wprost uwielbiamy poczucie humoru NASZEGO ulubionego pana redaktora, prawda Funcky? :P W drugiej czêœci raportu Pawe³ próbowa³ wyci¹gn¹Ì informacje od pos³a samoobrony Artura Balazsa. Ciê¿ko by³o ;) po pierwsze goœÌ nie by³ zbyt rozmowny, a po drugie by³o to ³¹czenie ze Szczecinem i w po³owie rozmowy nast¹pi³y problemy techniczne, goœÌ twierdzi³, ¿e Paw³a nie s³yszy :mhm: ciekawe, a mo¿e udawa³, bo pan redaktor zbyt dociekliwe pytania zadawa³ :rozglada: Koniec raportu te¿ doœÌ przyjemny ;) Wyemitowano fragment rozmowy Piotra Jaconia z Joann¹ Brodzik, w której to rozmowie Jacoù zapyta³ siê w imieniu swojej ¿ony (Magdy J) o to czy Magda M w kolejnej edycji serialu wyjdzie za Piotra? Paw³a to rozbawi³o, tak siê podœmiechiwa³ po tym materiale :mhm: ciekawe czy ¿ona Paw³a ogl¹da Magdê M :mhm:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

ruskie baby sÂą spoko 8) :lol: матрёшки ;)
no jasne,Âże oglÂąda.to ulubiony serial zaÂłogi tvn24 :P PaweÂł moÂże byĂŚ nawet zazdrosny,Âże wiĂŞcej czasu jego Âżona poÂświĂŞca serialowi niÂż jemu,w koĂącu PaweÂł zapracowany :) dÂżoÂłkuje

PaweÂł ma ÂżonĂŞ...nono ;) ile on moÂże mieĂŚ lat :mhm:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
ODPOWIEDZ