Ten tytuÂł "Let's Dance" kojarzy mi siĂŞ z niemieckÂą wersjÂą "TzG"ktos pisze:SzczegĂłly z nowym tanecznym programem Polsatu z MandarynÂąPolsat zamierza puszczaĂŚ ten program w Niedziele
bo myÂślÂą Âże pokonaja Taniec z Gwiazdami
Polsat rusza z nowym tanecznym show
- Potem zdecydujemy co dalej - mĂłwi "Dziennikowi" Marcin Perzyna, szef impresariatu stacji. - PokaÂżemy je z myÂślÂą o jesiennej ramĂłwce. OczywiÂście zdecydujÂą wyniki oglÂądalnoÂści - dodaje Katarzyna Kanclerz, menedÂżerka Mandaryny i wspó³producentka „Let's dance".
PomysÂł na program narodziÂł siĂŞ, gdy byÂła Âżona MichaÂła WiÂśniewskiego zaczĂŞÂła myÂśleĂŚ o swojej szkole taĂąca. -TVN ma wspaniaÂły program „Taniec z gwiazdami", w ktĂłrym jednak taniec wydaje siĂŞ niesamowicie trudny. My chcemy to zmieniĂŚ i pokazaĂŚ widzom, Âże i oni mogÂą nauczyĂŚ siĂŞ taĂączyĂŚ - tÂłumaczy Kanclerz.
Celem programu jest wyÂłonienie profesjonalnej grupy tancerzy, ktĂłrzy bĂŞdÂą rywalizowaĂŚ w konkursie. Po drodze jednak tajniki taĂąca bĂŞdÂą poznawaĂŚ osoby niezwiÂązane z tÂą dziedzinÂą, m.in. policjanci. W „Let's dance" nie zabraknie teÂż znanych osĂłb, ktĂłre poka¿¹ swoje umiejĂŞtnoÂści na parkiecie.
Wyniki oglÂądalnoÂści festiwalu Top Trendy 2006![]()
PiÂątkowy koncert ‘TOP’ oglÂądaÂło 3,11 mln widzĂłw
Sobotni koncert "Trendy" oglÂądaÂło 1,84 mln widzĂłw
Niedzielny koncert 'ArtyÂści na rzecz Varius Manx' oglÂądaÂło 2,19 mln widzĂłw
POLSAT
Moderator: Łukasz

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Myœlê, ¿e nie bêdzie mogo³o konkurowaÌ to z TzG, bo mysle,ze Polsat nie jest na tyle glupi zeby dawac show Margaryny w czasie najpopularniejszego programu w Polsce. 17 15 jest chyba najodpowiedniejsza godzin¹. Poza tym maj¹ dosyÌ dobry Pensjonat pod ró¿¹ w tym czasie
[ Dodano: PiÂą Lip 21, 2006 5:24 pm ]

[ Dodano: PiÂą Lip 21, 2006 5:24 pm ]
No, czyli znamy juz godzine emisji show Mandaryny. Godzina bardzo dobra. Niedziela bedzie telewizyjnym dniem tancaPoznajemy coraz wiêcej szczegó³ów dotycz¹cych tanecznego show Mandaryny. Pierwszy odcinek serii "Let's Dance" zostanie wyemitowany w Polsacie 20 sierpnia przed g³ównym wydaniem "Wydarzeù". Ka¿dy z odcinków ma trwaÌ pó³ godziny.

SpodziewaÂłem siĂŞ tego, Âże dadzÂą to przed "Wydarzeniami".
Program bĂŞdzie trwaÂł gdzieÂś z godzinĂŞ czyli zacznie siĂŞ o 17:50.
I w tym paÂśmie raczej nie bĂŞdzie lepszych pozycji na konkurencyjnych stacjach chyba, Âże zmieniÂą programy w tym czasie.
Mam tu na myœli g³ównie TVN, bo nie wiemy czy dalej bed¹ powtórki "Kryminalnych"...
P.S. kubasz skÂąd to info? :> W przyszÂłoÂści podawaj ÂźrĂłdÂło.

P.S. kubasz skÂąd to info? :> W przyszÂłoÂści podawaj ÂźrĂłdÂło.

Ÿród³o wp.plPoznajemy coraz wiêcej szczegó³ów dotycz¹cych tanecznego show Mandaryny. Pierwszy odcinek serii "Let's Dance" zostanie wyemitowany w Polsacie 20 sierpnia przed g³ównym wydaniem "Wydarzeù". Ka¿dy z odcinków ma trwaÌ pó³ godziny.
Show bĂŞdzie rozpoczynaĂŚ wspĂłlny taniec Mandaryny i Tino Paunacka, niemieckiego choreografa, z ktĂłrym piosenkarka wystĂŞpiÂła juÂż kilka dni temu podczas festiwalu TOPtrendy w Sopocie.
W kaÂżdym z odcinkĂłw taĂąca uczyĂŚ bĂŞdzie siĂŞ inna grupa zawodowa, m.in. policjanci oraz pielĂŞgniarki i straÂżacy. Jednak gwoÂździem programu ma byĂŚ taniec z udziaÂłem VIP-a. Wiadomo juÂż, Âże jednym z nich bĂŞdzie... Renata Beger, posÂłanka Samoobrony.
Program, po czĂŞÂści odpowiedÂź na "Taniec z gwiazdami", ma uzmysÂłowiĂŚ widzom, Âże wcale nie musi byĂŚ trudny. "My chcemy to zmieniĂŚ i pokazaĂŚ widzom, Âże i oni mogÂą nauczyĂŚ siĂŞ taĂączyĂŚ" - tÂłumaczy Katarzyna Kanclerz, menadÂżerka Mandaryny.
Program bĂŞdzie trwaÂł pĂłl godziny wiĂŞc rozpocznie siĂŞ okoÂło 18 15
Beger??to bêdzie Groteska!Je¿eli Polszmata bierze sie za takie coœ,to powinni braÌ pod uwagê,¿e program mo¿e siê nie przyj¹Ì szybciej ni¿ temu przewidujê.Za Mandaryn¹ s¹ g³ównie osoby w wieku gimnazjalnym,jest to najwiêksza grupa wiekowa,która s³ucha techna i dziêki nim Wiœniewska czerpie tak¹ popularnoœÌ.Mo¿na polemizowaÌ z takim punktem widzenia,ale nikt nie wyprowadzi³ mnie z b³êdu,je¿eli siê mylê,¿e jest inaczej.Trzeba przyznaÌ,¿e nie ma aktualnie w polskim showbusinessie innego rodzimego wykonawcy muzyki techno ni¿ Mandaryna.Wmieszanie w ten program Beger i podobnych fiasko-bublowatych s³aw eliminuje tych m³odych fanów Mandaryny jako widzów i psuje ju¿ na wstêpie ideê tego programu - taniec.Na ich miejscu zastanowi³bym siê jeszcze raz.Wiecie mo¿e jak¹ ogl¹dalnoœÌ ma ten program o tych operacjach plastycznych?Jestem ciekawy,czy to siê przyjê³o...
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Masz 21 lat , a nie rozró¿niasz gatunków muzyki :hmm: - Mandaryna robi nie techno, a dance, czyli muzykê taneczn¹. A techno to takie "³ubudubu"aveo pisze:nie ma aktualnie w polskim showbusinessie innego rodzimego wykonawcy muzyki techno ni¿ Mandaryna.

Oj byœ siê zdziwi³, bo na jej koncertach bawi siê zarówno m³odzie¿, jak i osoby starsze. Mandaryna zosta³a "znienawidzona" przez Polaków po wypuszczeniu w necie tego kompromituj¹cego nagrania, ale po tym, jak Wiœniewski zostawi³ j¹ z dzieÌmi, ludzie znowu zaczêli kochaÌ i wspó³czuÌ Martê - Mandarynê.Za Mandaryn¹ s¹ g³ównie osoby w wieku gimnazjalnym
Beger??to bĂŞdzie Groteska!
Ja nie nazwa³bym tego grotesk¹, to bêdzie po prostu du¿o œmiechu. I to Polsatowi chodzi - o dobr¹ zabawê przed telewizorem. Ludzie maj¹ ju¿ naprawdê doœÌ powa¿nej telewizji - wracaj¹ po tygodniu pracy do domu, by wypocz¹Ì i siê zrelaksowaÌ i to w³aœnie lekkiej rozrywki poszukuj¹ w telewizji.
mnie,je¿eli jest to dance,jak twierdzisz,czystym dancem nie jest.Mam 21 lat,i co?to mnie nie zobowi¹zuje znaÌ siê na wszystkim,bo w te dziedziny,które mnie nie interesuj¹,po prostu nie wnikam.Je¿eli chodzi o grupê wiekow¹ 'lubi¹c¹'-to najbezpieczniejsze s³owo,Mandaryne,to wyraŸnie zaznaczy³em,¿e mogê siê myliÌ,wszak muzyka jest uniwersalna...Ale,z tego co zaobserwowa³em z telewizyjnych transmisji jej koncertów,na jakie zdarza mi siê natkn¹Ì,gdy ogl¹dam pud³o telewizyjne,ta grupa jest najliczniejsza.nie mo¿na nigdy okreœliÌ,¿e kiedy masz tyle i tyle lat,jesteœ zobowi¹zany s³uchaÌ tego i tego....
Na festiwalu w Sopocie,mowa o zeszÂłorocznym-tym wÂłaÂściwym,nie TRENDowatym,powinny ÂśpiewaĂŚ osoby,ktĂłre majÂą GÂłos,bo to tradycja tego festiwalu.SÂą pewne granice,ktĂłrych przekraczaĂŚ nie naleÂży.MartĂŞ WiÂśniewskÂą wybrali telewidzowie,fani,nie waÂżne,mogÂła podziĂŞkowaĂŚ i nie wystÂąpiĂŚ,wyszÂłaby z twarzÂą.Na tych samych deskach opery LeÂśnej 42 lata temu ÂśpiewaÂła Ewa Demarczyk.To powinno daĂŚ do myÂślenia!
kiedyœ ten festiwal by³ wizytówk¹ Polski.przyje¿dza³y niez³e s³awy,a póŸniej ju¿ taki s³aw-ny nie by³.ale to nie powód,¿eby odrywaÌ siê od konwencji Sopot Festiwalu.jej ¿ycie osobiste mnie nie obchodzi.
A co do Beger,to bĂŞdzie Dans Macabre :spiewa:
Na festiwalu w Sopocie,mowa o zeszÂłorocznym-tym wÂłaÂściwym,nie TRENDowatym,powinny ÂśpiewaĂŚ osoby,ktĂłre majÂą GÂłos,bo to tradycja tego festiwalu.SÂą pewne granice,ktĂłrych przekraczaĂŚ nie naleÂży.MartĂŞ WiÂśniewskÂą wybrali telewidzowie,fani,nie waÂżne,mogÂła podziĂŞkowaĂŚ i nie wystÂąpiĂŚ,wyszÂłaby z twarzÂą.Na tych samych deskach opery LeÂśnej 42 lata temu ÂśpiewaÂła Ewa Demarczyk.To powinno daĂŚ do myÂślenia!

A co do Beger,to bĂŞdzie Dans Macabre :spiewa:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
-
- Stały bywalec
- Kontakt:
CzyÂżby afternoon show? :>MediaLink.pl pisze:CzubĂłwna rozwaÂża propozycjĂŞ Polsatu
W sierpniu na antenie Polsatu pojawi siê nowy program Oko na miasto. Próbne odcinki audycji poprowadzi Krystyna Czubówna z Tomaszem Raczekiem. By³a gwiazda TVP nie zdecydowa³a jeszcze czy w razie powodzenia produkcji zgodzi siê na sta³¹ wspó³pracê z kana³em od wrzeœnia.
Oko na miasto ma byĂŚ emitowane poczÂąwszy od 7 sierpnia. PilotaÂżowe wydania bĂŞdÂą prezentowane dwa razy w tygodniu w poniedziaÂłki i Âśrody o 16.10, kaÂżde potrwa 30 min. Docelowo audycja ma zyskaĂŚ status codziennej.
Przygoda by³ej prezenterki Panoramy z komercyjn¹ stacj¹ rozpoczê³a siê od jej udzia³u w audycji Show!Time, w której gwiazdy zmaga³y siê z nowymi dla siebie wyzwaniami. Nastêpnie Czubówna wspó³prowadzia³a koncert Trendy podczas sopockiego festiwalu s³onecznej telewizji. Pomimo staraù kana³u, Krystyna Czubówna nie udzieli³a jednoznacznej odpowiedzi producentom nowego przedsiêwziêcia. Sta³y powrót do TV jest dla prezenterki, decyzj¹ wymagaj¹c¹ dok³adnego przemyœlenia.
Naszym zdaniem: Polsat bardzo starannie przygotowuje siê do jesiennej rywalizacji. Prywatny nadawca nie chce i nie mo¿e pope³niÌ b³êdów z przesz³oœci. Kana³ emituj¹c pilota¿owe odcinki nowych audycji asekuruje siê, sprawdzaj¹c ich mo¿liwoœci. Stacja chce postawiÌ tak¿e na znane twarze, obok wci¹¿ wzbudzaj¹cej kontrowersje Mandaryny, zamierza pozyskaÌ szanowan¹ przez widzów gwiazdê TVP. Ten eskperyment mo¿e siê udaÌ.
A uwaga redaktora SokoÂłowskiego odnoÂśnie starannoÂści Polsatu w przygotowywaniu jesiennej ramĂłwki sÂłuszna ale druga odnoÂśnie stawiania na gwiazdy juÂż mniej bo mnie osobiÂście znane osoby nie przyciÂągajÂą przed ekran - szczegĂłlnie takie jak Mandaryna czy CzubĂłwna

Wszystko, co napisze redaktor Soko³owski lepiej omijaÌ szerokim ³ukiem i to potwierdzaj¹ nawet jego byli wspó³pracownicy.:: Kamil pisze:A uwaga redaktora Soko³owskiego odnoœnie starannoœci Polsatu w przygotowywaniu jesiennej ramówki s³uszna ale druga odnoœnie stawiania na gwiazdy ju¿ mniej

Nikt nie pobije redaktora Przygody z media2 :>£ukasz pisze:Wszystko, co napisze redaktor Soko³owski lepiej omijaÌ szerokim ³ukiem i to potwierdzaj¹ nawet jego byli wspó³pracownicy.

Od wrzeœnia "Grasz czy nie grasz" ma byÌ nadawane z now¹ scenografi¹, formu³a podobno te¿ ma siê zmieniÌ (na forum GAZETY osoba która link do fotek poda³a tak w³aœnie napisa³a) - czy¿by zapowiada³a nam siê polska wersja "tego" co teraz nadaje SAT1? :? ZwróÌcie uwagê na schody z "stra¿niczkami walizek" - tanczyÌ nie maj¹ ju¿ za bardzo gdzie, mo¿liwe wiêc ¿e bêd¹ je (walizki) otwiera³y

Fotki:

wiĂŞcej tutaj
:mhm:
"Oko na miasto" - jednak w¹tpiê by Krystyna Czubówna zdecydowa³a siê na wspó³pracê z Polsatem, jak sama przyzna³a "Dziennikowi" na cykliczny program gotowa nie jest.. Wyniki ogl¹dalnoœci premierowych odcinków mog¹ byÌ kiepskie - 40 proc. udzia³ów w rynku po 16. zgarnia "Moda na sukces", trochê "Panorama" na "Dwójce" , dobr¹ widowniê ma te¿ "Sêdzia.."

Wydaje mi siĂŞ Kajetanie, Âże jednak zmieniajÂą "Grasz czy nie grasz" na tĂŞ wersjĂŞ co ma SAT.1 i wedÂług mnie Âźle robiÂą. :? Studio jest bardzo podobne - te schody na ktĂłrych stojÂą modelki (te co sÂą na fotkach to pewnie juÂż bĂŞdÂą otwieraĂŚ walizki), tablica - na fotce to z "GRAM" i ta platforma na Âśrodku studia.
Podoba mi siĂŞ to co jest nad "schodami straÂżniczek" - fajnie wyglÂąda. :> Ciekawe co z tego wyjdzie.

Ja myÂślĂŞ, Âże nowa oprawa temu programowi siĂŞ przyda. A tak na marginesie to nie jest oprawa SAT1 tylko NBC. Mam nadziejĂŞ, Âże podniesie to poziom tego teleturnieju. Bo amerykaĂąska czy niemiecka wersja jest nieporĂłwnywalnie lepsza. PrzydaÂłby siĂŞ nowy prowadzÂący - ktoÂś taki z nutkÂą tajemniczoÂści.