[TVN] Taniec z Gwiazdami
Moderator: Łukasz
Edyta HerbuÂś(TzG II) jest prowadzÂąca nowy program realizowany przez Mtv. Edyta prowadzi nowy taneczny program w polskiej muzycznej telewizji. Program "W rytmie MTV" poszukuje nowych osĂłb lubiacych taniec do teledyskĂłw. W kaÂżdym odcinku z szeÂściu osĂłb do drugiego etapu przechodzi trĂłjka ktĂłra uczy siĂŞ narzuconego przez prowadzÂącego ukÂładu taĂąca ze znanego teledysku. W finale trĂłjka uczestnikĂłw walczy na parkiecie, jurorami sÂą zwykli bywalcy dyskoteki.
http://www.hi.blog.pl ------> Zagłosujcie! 

No to wszystkiego najlepszego dla pani Anety i p. Huberta oraz p. Piotra. :brawa:Super Express pisze:Nie majÂą czasu na swoje urodziny
RyczÂące czterdziestki w "TaĂącu z gwiazdami
Wielka trĂłjka z programu "Taniec z gwiazdami" ma dziÂś urodziny.
Najostrzejszy juror, Piotr Galiùski, swój wiek utrzymuje w tajemnicy. By³a Miss Œwiata, roztaùczona Aneta Krêglicka obchodzi 41. urodziny, a elegancki prowadz¹cy Hubert Urbaùski œwiêtuje okr¹g³¹ "40".
PrĂłbowaliÂśmy dowiedzieĂŚ siĂŞ, jak uczestnicy "TaĂąca z gwiazdami" zamierzajÂą ÂświĂŞtowaĂŚ swoje urodziny.
Okazuje siĂŞ, Âże niezwykle pracowicie. Hubert UrbaĂąski nie miaÂł czasu rozmawiaĂŚ, Piotr GaliĂąski nie odebraÂł telefonu, a Aneta KrĂŞglicka koĂączyÂła jednÂą rozmowĂŞ i biegÂła na drugÂą.
- Pani Aneta ma waÂżne spotkanie z klientem, potem kolejne dwa, na ktĂłrych prezentuje swoje portfolio, a wieczorem czeka jÂą prĂłba - wyjaÂśniaÂła nam wczoraj najbliÂższe plany sekretarka.
Mamy nadziejĂŞ, Âże caÂła trĂłjka znajdzie czas i zdmuchnie Âświeczki z urodzinowych tortĂłw. (...)

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

W dzisiejszym odcinku najbardziej mi siê podoba³ taniec Joasi Jab³czyùskiej i Roberta Rozmusa, szkoda tylko ¿e Cieszyùski ju¿ odpad³ no ale trzeba uczciwie przyznaÌ , ¿e nie posz³o mu dziœ najlepiej, zreszt¹ jurorzy uznali, ¿e choreografia niezbyt specjalnie by³a udana , nie móg³ siê za bardzo wykazaÌ- po prostu chodzi³ wokó³ partnerki :?
A ja teÂż jestem zadowolony z tego wyniku. Po pierwsze w koĂącu Super Express siĂŞ bĂŞdzie musiaÂł tÂłumaczyĂŚ, po 2 w koĂącu moÂże przestanÂą wypisywaĂŚ, Âże Ola jest faworyzowana, bo dostaÂła dziÂś maÂło punktĂłw od sĂŞdziĂłw. I moÂże w koĂącu przestanÂą z tym swoim sondaÂżem, w ktĂłrym zawsze Ola KwaÂśniewska jest przedostatnia, a w programie ma sie dobrze.
To by³a tylko sonda na stronie tej gazety, a oni to napisali - przedstawili jej wyniki jakby ju¿ wiedzieli na 100% ¿e odpadnie. :?TVN_FAN pisze:No i nasza najbardziej wró¿biarska gazetanie trafi³a w swoich przenikliwych sondach i nie po¿egnaliœmy Renaty Dancewicz
(...)
CieszĂŞ siĂŞ ze odpadÂł ten CieszyĂąski

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Wygra Mroczek lub JabÂłczyĂąska albo Olka no nie wiem ale wszyscy co sÂą to moim zdaniem bardzo dobrze taĂączÂą, nie chce aby ktokolwiek odpadÂł. A boje sie ,Âże teraz czas na Anete KrĂŞglicka...
t

http://www.hi.blog.pl ------> Zagłosujcie! 

-
- Stały bywalec
- Kontakt:
Mnie zaskakuje Âże zawsze jest na brzegu odpadniĂŞcia. RowiĂąski przystojny facet ona rĂłwnieÂż atrakcyjna... a wszystkie nastolatki gÂłosujÂą aby na Mroczka uwaÂżajÂąc go za jakiegoÂś playboya tysiÂąclecia... ale tak to juÂż z tymi nastolatkami bywa.alexander pisze:A boje sie ,Âże teraz czas na Anete KrĂŞglicka...

[ Dodano: Pon Mar 27, 2006 4:44 pm ]
Pewnie bĂŞdÂą komentarze Âże w tym programie ocenia siĂŞ taniec ale KrĂŞglicka & RowiĂąski wcale tak tragicznie nie taĂączyli przecieÂż...