Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Black Jack '62 pisze:
gwiazdy z TVN
No wiĂŞc wÂłaÂśnie ... co wÂśrĂłd nich robi Anita? Gwiazda popoÂłudniowych faktĂłw, czy jak? :lol:
Wkoùcu Anita pokazuje siê w "Faktach" popo³udniowych, które g³ównie s¹ dla TVN. :) Ale mo¿emy te¿ powiedzieÌ ¿e w niej graj¹ ludzie zwi¹zani z TVN-ami na jednej fotce te¿ jest Miecugow :) którego nie ma w TVN g³ównym. :)
michaek pisze:Ja z serii tych reklam widzia³em tylko Mo³ek, no a jak j¹ zobaczy³em to od razu w³¹czy³em na TVN24.
No to widziaÂłeÂś spot w ktĂłrym wystĂŞpuje tylko jedna osoba w innych jest od 5 do 7 - dokÂładnie nie wiem. :roll:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Przeoczeni Blacky Przeoczenie :evil2:
TeÂż tak myÂślaÂłem Kamuii :lol:
No to widziaÂłeÂś spot w ktĂłrym wystĂŞpuje tylko jedna osoba w innych jest od 5 do 7 - dokÂładnie nie wiem.
A trafiĂŚ na ten z AnitÂą to bĂŞdzie istny cud :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

Nareszcie ktoÂś powiedziaÂł otwarcie o marnowaniu Anity w TVN24:
Szkoda, Âże Anita Werner zmieniÂła nie tylko fryzurĂŞ – w poprzedniej trudno jej byÂło dorĂłwnaĂŚ – ale i jej rola zostaÂła zredukowana do przedstawiania porannych newsĂłw. Jej „Dama Pik” nie wydaje siĂŞ wyzwaniem na miarĂŞ talentu i moÂżliwoÂści dziennikarki. GdzieÂś gubi siĂŞ jej osobowoœÌ. Szkoda.
Jest to artyku³ Ma³gorzaty Domagalik. Zapraszam tutaj na ca³oœÌ:

http://wiadomosci.onet.pl/1306499,720,kioskart.html
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

To juÂż dawno byÂło omawiane ze wszystkich stron.

Post rĂłwnie idiotyczny, jak Âżart w Twojej sygnaturce.
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Ale chodziÂło mi nie o nas forumowiczĂłw, tylko jakieÂś osoby ze Âświata mediĂłw. :arrow:

A Âżart jest obecnie na czasie (afera rozporkowa z Kurskim).
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: pochanke - fan »

wÂłoch - nie Âładnie tak ... ktoÂś szuka, poÂświĂŞca czas a ty dajesz link jako swĂłj ... oj nieÂładnie :? :x
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

A sk¹d wiesz, ¿e równie¿ siê nie natkn¹³em na tê stronê : ? : Linki nie s¹ na wy³¹cznoœÌ, chyba. :neutral: Ale je¿eli siê upierasz, to zedytujê to i dopiszê:

"Ten link znalaz³ POCHANKE FAN. Patrzcie jaki on wielki. Uznajcie wy¿szoœÌ fanów Justyny od fanów Anity : ! :" :D :D :lol:

Ps. Nie napisaÂłem, Âże ja to znalazÂłem. :devil:
Ostatnio zmieniony środa 15 mar 2006, 22:30 przez Martin, łącznie zmieniany 1 raz.
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: pochanke - fan »

ehh ... bez komentarza :? :xx:
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Nie prowokuj W³och do kolejnej k³ótni - pochanke-fan tylko grzecznie napisa³ (on swój link da³ wczeœniej) a Ty odrazu piszesz "uznajcie wy¿szoœÌ fanów Justyny od fanów Anity"

po co prowokujesz ??
ZIMA
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Ok, juÂż nie bĂŞdĂŞ. :aniol: :aniol: :aniol: BĂŞdĂŞ w tych sprawach :xx: .
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

To prawda, wspaniaÂłe sÂłowa MaÂłgorzaty Domagalik o Anicie sÂą nam znane od dawna :D

Yes, yes, yes! :D Jest Anita na stanowisku :D
BĂŞdzie we Flashu :D
RadoœÌ to z marnego powodu, ale jednak ;)
Cholera jasna, dzisiaj, kiedy serwisy ma Grass i wszystko to, co dzieje siĂŞ na drugim planie widaĂŚ jak na dÂłoni, ja nie mam czasu by te serwisy oglÂądaĂŚ :sad:
Gwiazda popoÂłudniowych faktĂłw, czy jak?
Ale dorobiÂła siĂŞ tytuÂłu w TVN :lol:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Pewnie i tak dziÂś dominujÂą konferencje prasowe, w koĂącu taka burza w naszym paĂąstwie, Âże jest potrzeba organizowania konferencji, zatem jedna goni drugÂą :lol: ChoĂŚ szkoda, bo to, co widaĂŚ za plecami prowadzÂącego serwis, jest niejednokrotnie, jeÂśli nie zawsze, znacznie ciekawsze niÂż sam 12-minutowy flash :lol:
Ale dorobiÂła siĂŞ tytuÂłu w TVN :lol:
No wiesz Funcky, zawsze lepszy taki, niÂż Âżaden ;)

DziÂś rano przekonaÂłem siĂŞ, Âże moje Âżyciowe motto: nigdy nie jest tak Âźle, Âże nie moÂże byĂŚ gorzej, nie straciÂło na waÂżnoÂści, co wiĂŞcej jest bardzo aktualne
Jeszcze 2 tygodnie temu myœleliœmy, ¿e fakty popo³udniowe to marny krótki flash'owy program, teraz widzimy, ¿e jego marnoœÌ pog³êbia siê, a to za spraw¹ chocia¿by okrojonego czasu trwania.
Jakby tego by³o ma³o patowa sytuacja prze³o¿y³a siê jeszcze na poradki :? Nie ogl¹dam zazwyczaj poradków, tych klasycznych z Jakubem Porad¹, myœla³em zatem, ¿e wczorajszy program, w którym przewa¿a³y serwisy, to by³ ''wypadek przy pracy'', ale nie! Dziœ przed 7-m¹ ogl¹dn¹³em ten zacny poranny program i przekona³em siê, ¿e najwyraŸniej postanowiono postawiÌ w nim na serwisy!!! Prowadz¹cy ledwo zd¹¿y coœ przeczytaÌ, coœ powiedzieÌ, z kimœ porozmawiaÌ, a ju¿ musi ustêpowaÌ pierszeùstwa serwisowi :evil:
Po raz kolejny obserwujemy manewr z serii z deszczu pod rynnĂŞ :?
Tak sobie pomyœla³em mhm: Anita, prowadz¹c ten jeden marny poradek, zd¹¿y³aby w czasie trwania serwisów ''Damê Pik'' zmontowaÌ :evil: Mog³aby sobie urlopowaÌ d³u¿ej, a pracowaÌ tylko œr-pt!
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
pawell

Post autor: pawell »

Capsy z dziÂś:

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Obrazek
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

PiĂŞkne capsy pawell, dziĂŞki :D

DokÂąd tak siĂŞ Anicie spieszyÂło? flash skoĂączyÂła niemalÂże o 16.10 ... :evil:
CoÂż wiĂŞc moÂżna o tym pseudo programie informacyjnym napisaĂŚ :roll:

Zajefajne przejĂŞzyczenie: AWB :lol: PoprawiÂła siĂŞ, ale miaÂła ÂświetnÂą minĂŞ, jakby nie wierzyÂła, Âże palnĂŞÂła takÂą gafĂŞ :hahaha:

Ehhhh... nie wiem, czy przez to, Âże programy, pod ktĂłrymi czasem Anita podpisuje siĂŞ tracÂą coraz bardziej na wartoÂści, czy moje przeczucie, Âże mnie zdradza ( :lol: ) sprawia, Âże chyba niedÂługo bĂŞdĂŞ zmuszony powiedzieĂŚ jej: Âżegnaj!!! W koĂącu ileÂż moÂżna? :D
MyÂślĂŞ, Âże nie bĂŞdzie po mnie pÂłakaĂŚ :hahaha:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

BLACKY :devil: nareszcie :D objawy chorobowe ustĂŞpujÂą ;)

Hehehe a mi niedane dzisiaj byÂło Flasha obejrzeĂŚ :(
Android <3
ODPOWIEDZ