Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Alchemik pisze:
not that kind pisze:Któ¿ by siê spodziewa³? :D A na przyk³ad fanka Paw³a £., która jak co wieczór czeka na jego materia³ w "PiŒ" :lol2:
A wiĂŞc piĂŞknie fance dziĂŞkujemy :*
Ale nie mnie ;) DÂżastinie dziĂŞkujcie :D
Alchemik pisze:
not that kind pisze:I, jak siĂŞ domyÂślam, czekamy na kolejne, bo wyrok w sprawie zaÂżalenia na areszt oficera juÂż zapadÂł.
Nie chcĂŞ CiĂŞ rozliczaĂŚ z capsĂłw, ale byÂły juÂż dwie kolejne relacje po ogÂłoszeniu wyroku... :lol2:
Patrzcie go jaki pilny :lol2: I pomyÂśleĂŚ, Âże jeszcze dwa dni temu wcale go nie byÂło :devil:

ProszĂŞ :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I kolejna :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Ciekawe czy, a jeÂśli tak to kto bĂŞdzie jutro? :D
No, ale na razie mamy jeszcze dzisiejszy dzieĂą :lol2:
:D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

not that kind pisze:Ale nie mnie ;) DÂżastinie dziĂŞkujcie :D
Ach, wiĂŞc to tak? :lol2: No to skÂładamy podziĂŞkowania na jej rĂŞce :lol2: Mam nadziejĂŞ, Âże osobiÂście je odbierze :)
not that kind pisze:Patrzcie go jaki pilny :lol2: I pomyÂśleĂŚ, Âże jeszcze dwa dni temu wcale go nie byÂło :devil:
notko, nie kpij proszê z moich postanowieù :lol2: Ju¿ t³umaczy³em, ¿e chodzi³o o bardzo wa¿na sprawê, która z kolei pozwoli³a mi udowodniÌ kolejn¹ bardzo istotn¹ sprawê :lol2: No a skoro, jak ju¿ zauwa¿y³aœ, tutaj jestem, to postanowi³em wyszczególniÌ i zatroszczyÌ siê o te dwie relacje :lol2: Jak widzê, troska moja zaowocowa³a bajecznymi capsami :lol2: I jeszcze o jednym pamiêtaj :lol2: O jednym niedowiarku, który takich w³aœnie oto dowodów relacji i materia³ów potrzebuje :lol2:
not that kind pisze:ProszĂŞ :D
DziĂŞkujĂŞ w imieniu wÂłasnym i spoÂłecznoÂści :*
not that kind pisze:Ciekawe czy, a jeÂśli tak to kto bĂŞdzie jutro? :D
DzieĂą, ktĂłry niestety teraz zapowiada siĂŞ przebiegaĂŚ w innym niÂż naznaczonym przez AgatĂŞ tonie :? Ale nie poddajemy siĂŞ, czekamy :lol2: zarĂłwno dziÂś, jak i jutro :lol2:

Nasza ³apczywoœÌ nie zna umiaru :tanczy:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

Alchemik pisze:
marcinkowsky pisze:epsztajnek miaÂłby mieĂŚ :lol: ?? No wybacz :lol2: !! Nie znam go dobrze , ale znam na tyle , by twierdziĂŚ ,Âże to stateczny i zrĂłwnowaÂżony czÂłowiek :lol2: !! No i chyba juÂż raz miaÂłeÂś okazjĂŞ do tego ,Âżeby poznaĂŚ AgatkĂŞ :> ??
Nie wiem - ja to nawet sobie nie ufam :devil: Najlepiej zatem wysÂłaĂŚ do Agatty dziewczynĂŞ... no... za wyjÂątkiem... :xx: :lol:
Mam wraÂżenie, Âże z tym "wyjÂątkiem" do mnie pijesz? ChcĂŞ ci zdradziĂŚ, Âże od pewnego czasu nie interesuje mnie poznanie Agaty takie, o jakie Wam chodzi ;) Od pewnego czasu przestaÂła byĂŚ dla mnie atrakcyjna seksualnie. Ale w dalszym ciÂągu bardzo atrakcyjnie i pociÂągajÂąco wypada na polu zawodowym :D
Te relacje z ostatnich dni dowodzÂą jej klasie :brawa:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

}{ypnosea pisze:Mam wraÂżenie, Âże z tym "wyjÂątkiem" do mnie pijesz?
A skÂąd siĂŞ wziĂŞÂło u Ciebie to przypuszczenie? :lol:
CzyÂżby zatem mĂłj sÂąd i przyporzÂądkowanie nie byÂło bezpodstawne? :lol2:
}{ypnosea pisze: chcĂŞ ci zdradziĂŚ, Âże od pewnego czasu nie interesuje mnie poznanie Agaty takie, o jakie Wam chodzi ;) Od pewnego czasu przestaÂła byĂŚ dla mnie atrakcyjna seksualnie.
CzyÂżby zatem to oznaczaÂło koniec rewolucji niemoralnej? :lol2: nie wiem, czy tym koĂącem siĂŞ cieszyĂŚ, czy z jego powodu roniĂŚ krokodyle Âłzy? :lol2:
}{ypnosea pisze:Ale w dalszym ciÂągu bardzo atrakcyjnie i pociÂągajÂąco wypada na polu zawodowym :D
Te relacje z ostatnich dni dowodzÂą jej klasie :brawa:
Bez Âżadnej ironii - co do tego przyznajĂŞ ci stu procentowÂą racjĂŞ 8) ChoĂŚ dodam swoje, Âże tĂŞ dziennikarskÂą klasĂŞ pokazuje zawsze :D MogÂłaby jÂą jeszcze tylko przeÂłoÂżyĂŚ na niektĂłre stroje :spiewa: :lol:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

[quote ] CzyÂżby zatem to oznaczaÂło koniec rewolucji niemoralnej? :lol2: nie wiem, czy tym koĂącem siĂŞ cieszyĂŚ, czy z jego powodu roniĂŚ krokodyle Âłzy? :lol2: [/quote]
RĂłb co uwaÂżasz za stosowne ;)

Mam pytanie, skoro uwaÂżacie AgatĂŞ za takÂą "niewdziĂŞcznicĂŞ", skoro boli was, Âże opowiada jawnie o sobie w necie innym (zdecydowanie znajomym), to po co piszecie o niej?
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

}{ypnosea pisze:RĂłb co uwaÂżasz za stosowne ;)
PozwĂłl zatem, Âże bĂŞdĂŞ siĂŞ cieszyÂł z jako takiego Âładu moralnego, jaki staÂł siĂŞ udziaÂłem tego miejsca :jupi:
}{ypnosea pisze:Mam pytanie, skoro uwaÂżacie AgatĂŞ za takÂą "niewdziĂŞcznicĂŞ", skoro boli was, Âże opowiada jawnie o sobie w necie innym (zdecydowanie znajomym), to po co piszecie o niej?
Nie wiem? :D Mo¿e jej na z³oœÌ? :D mo¿e to uzale¿nienie silniejsze od nas? :D Mo¿e przez wzgl¹d na opiewan¹ jakoœÌ? :D Mo¿e z setki innych powodów? :lol2:

KaÂżdy niech odpowie indywidualnie :lol2: Ja jestem aktualnie na etapie autoanalizy i wszelkie wnioski na temat powodĂłw mojego dziaÂłania mogÂą by nie do koĂąca autentycznie odzwierciedlajÂącymi stan mojej duszy :lol:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Alchemik pisze:
}{ypnosea pisze:Mam pytanie, skoro uwaÂżacie AgatĂŞ za takÂą "niewdziĂŞcznicĂŞ", skoro boli was, Âże opowiada jawnie o sobie w necie innym (zdecydowanie znajomym), to po co piszecie o niej?
Nie wiem? :D Mo¿e jej na z³oœÌ? :D mo¿e to uzale¿nienie silniejsze od nas? :D Mo¿e przez wzgl¹d na opiewan¹ jakoœÌ? :D Mo¿e z setki innych powodów? :lol2:

KaÂżdy niech odpowie indywidualnie :lol2: Ja jestem aktualnie na etapie autoanalizy i wszelkie wnioski na temat powodĂłw mojego dziaÂłania mogÂą by nie do koĂąca autentycznie odzwierciedlajÂącymi stan mojej duszy :lol:
OOOO tak prawda -Al prezentujesz ostatnio bardzo rozchwianÂą emocjonalnie postawĂŞ :lol: !! Nie moÂżna wierzyĂŚ w Âżadne Twoje zapewnia , bo za chwilĂŞ mogÂą one ulec diametralnym zmianom :lol: !!
Dlatego tak proszê o dowody na poparcie jego s³ów :lol2: !!

A co do samej Agatki , a dok³adniej naszej obecnoœci tutaj , to te¿ prawda , ¿e jest ona wynikiem naszej chêci do poznêcania siê nad ni¹ :devil: !! ChêÌ bierze siê z jej biernej postawy wobec nas -a przeciwstawnej postawy jak¹ Agatka prezentuje wzglêdem przyjació³ :devil: !! Spory wp³yw na nasz¹ obecnoœÌ ma bardzo niebezpieczne uzale¿nienie od Agatki wspania³oœci i ezoterycznoœci scenicznej :lol2: !! A poza tym ktoœ musi jej wytkaÌ te bardzo czêsto nieudane próbki garderobiane :devil: !! ¯eby nie myœla³a , ¿e zawsze na wizji wszystko jest cacy :devil: !!

Siê nazywa to wy¿ej opisane zjawisko "bezgraniczna mi³oœÌ fana" :P !! :devil:
Alchemik pisze:
not that kind pisze:Ale nie mnie ;) DÂżastinie dziĂŞkujcie :D
Ach, wiĂŞc to tak? :lol2: No to skÂładamy podziĂŞkowania na jej rĂŞce :lol2: Mam nadziejĂŞ, Âże osobiÂście je odbierze :)
Od d³u¿szego czasu z nami jej nie ma , ale ca³y czas o nas myœli -to dobry znak na przysz³oœÌ :P ! :*
Alchemik pisze:
not that kind pisze:Patrzcie go jaki pilny :lol2: I pomyÂśleĂŚ, Âże jeszcze dwa dni temu wcale go nie byÂło :devil:
notko, nie kpij proszê z moich postanowieù :lol2: Ju¿ t³umaczy³em, ¿e chodzi³o o bardzo wa¿na sprawê, która z kolei pozwoli³a mi udowodniÌ kolejn¹ bardzo istotn¹ sprawê :lol2: No a skoro, jak ju¿ zauwa¿y³aœ, tutaj jestem, to postanowi³em wyszczególniÌ i zatroszczyÌ siê o te dwie relacje :lol2: Jak widzê, troska moja zaowocowa³a bajecznymi capsami :lol2: I jeszcze o jednym pamiêtaj :lol2: O jednym niedowiarku, który takich w³aœnie oto dowodów relacji i materia³ów potrzebuje :lol2:
Wszystko , co tutaj robimy , piszemy , zamieszczamy -ogólnie rzecz ujmuj¹c -publikujemy czemuœ s³u¿y :D !! Coœ jest zachêt¹ , coœ innego przynêt¹ do zajrzenia :lol2: !! A Twoje notka capsy ³¹cz¹ w sobie wszystko co najbardziej istotne dla tej sprawy :* !! :lol2:
Alchemik pisze:
not that kind pisze:Ciekawe czy, a jeÂśli tak to kto bĂŞdzie jutro? :D
DzieĂą, ktĂłry niestety teraz zapowiada siĂŞ przebiegaĂŚ w innym niÂż naznaczonym przez AgatĂŞ tonie :? Ale nie poddajemy siĂŞ, czekamy :lol2: zarĂłwno dziÂś, jak i jutro :lol2:

Nasza ³apczywoœÌ nie zna umiaru :tanczy:
Dziwne by byÂło , gdybyÂśmy spoczĂŞli na laurach :devil: ?? to by byÂło takie nie nasze , nie w naszym stylu :lol2: !! A sama tvn24 zdaje siĂŞ nas w ostatnim czasie ewidentnie rozpieszczaĂŚ :racja: !! ÂŻeby taki cudowny Agatko-stan trwaÂł jak najdÂłuÂżej :racja: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

}{ypnosea pisze: ChcĂŞ ci zdradziĂŚ, Âże od pewnego czasu nie interesuje mnie poznanie Agaty takie, o jakie Wam chodzi ;) Od pewnego czasu przestaÂła byĂŚ dla mnie atrakcyjna seksualnie.
DZIEWCZYNO?!!! :shock: jak Agata mog³a przestaÌ dla ciebie byÌ seksown¹ kobiet¹? :shock: a mo¿e powinieniem by³ spytaÌ: jak w ogóle mog³a zacz¹Ì byÌ...... :mhm: a pal to licho!!! :lol:

faty sÂą takie, Âże Agata to nafaszeowana seksapilem kobieta :szalony: i do tego posiada ten pociÂągajÂący i wyzywajÂący gÂłos..... :tanczy: na szczĂŞÂście gÂłosu nie zmieni :lol2: bo swoje wdziĂŞki bardzo czĂŞsto niestety chowa pod pseudo ubraniami :hyh: :devil:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

stajlus pisze:DZIEWCZYNO?!!! :shock: jak Agata mog³a przestaÌ dla ciebie byÌ seksown¹ kobiet¹? :shock: a mo¿e powinieniem by³ spytaÌ: jak w ogóle mog³a zacz¹Ì byÌ...... :mhm: a pal to licho!!! :lol:
Mog³a zacz¹Ì byÌ, oj mog³a... t³umaczyÌ chyba wiele nie muszê? :lol2: Jeœli nie dojdziesz do podobnego wniosku, do jakiego ja doszed³em, na drodze autoprzemyœleù, nie ma sensu przek³adaÌ ci tego na jêzyk forum :devil:
stajlus pisze:faty sÂą takie, Âże Agata to nafaszeowana seksapilem kobieta :szalony:
"Nafaszerowana"? :? Czy moÂżna byÂło uÂżyĂŚ gorszego sÂłowa przy prĂłbie okreÂślania atrakcyjnoÂści Agatty? :uhh: Oj, chyba nie ma gorszego sÂłowa :devil: :hmm:
NafaszerowaĂŚ moÂżesz siĂŞ lekami, nafaszerowaĂŚ moÂżesz kurczaka, indyka z okazji ÂŚwiĂŞta DziĂŞkczynienia... wymieniaĂŚ dalej? :> :devil: CzyÂż nie lepiej byÂło posiliĂŚ siĂŞ sÂłowem... a choĂŚby: emanowaĂŚ? :)
stajlus pisze:/.../i do tego posiada ten pociÂągajÂący i wyzywajÂący gÂłos..... :tanczy:
"WyzywajÂący" :> To teÂż zabrzmiaÂło dwuznacznie... :lol2: Dobrze, juÂż dobrze :D Nie czepiam siĂŞ wiĂŞcej :lol2: Wszak gÂłos Agatty zaiste do wyjÂątkowych naleÂży :P
marcinkowsky pisze:Siê nazywa to wy¿ej opisane zjawisko "bezgraniczna mi³oœÌ fana" :P !! :devil:
Nie kaÂżdy na takowÂą sobie zasÂłuÂżyÂł :) Aaaa... zaraz :mhm: Czym takim Agatta sobie zasÂłuÂżyÂła... :> MĂłgÂłby mi ktoÂś przypomnieĂŚ :> Chwilowa amnezja :mhm? :devil:
marcinkowsky pisze:Dziwne by byÂło , gdybyÂśmy spoczĂŞli na laurach :devil: ?? to by byÂło takie nie nasze , nie w naszym stylu :lol2: !! A sama tvn24 zdaje siĂŞ nas w ostatnim czasie ewidentnie rozpieszczaĂŚ :racja: !! ÂŻeby taki cudowny Agatko-stan trwaÂł jak najdÂłuÂżej :racja: !!
I niemal jak zwykle sÂłowa te napisaliÂśmy w najmniej odpowiednim momencie :? W najmniej odpowiednim, czyli w takim, gdy Agatta, najprawdopodobniej decyzjÂą odgĂłrnÂą, w pracy - na wizji, zdecydowaÂła siĂŞ nie pojawiĂŚ :?
Na szczĂŞÂście jej dyÂżury przypadaÂły w dni z ÂładniejszÂą, niÂż dzisiejsza, pogodÂą :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Alchemik pisze:JeÂśli nie dojdziesz do podobnego wniosku, do jakiego ja doszedÂłem, na drodze autoprzemyÂśleĂą, nie ma sensu przekÂładaĂŚ ci tego na jĂŞzyk forum :devil:
Dzisiaj to juÂż przecieÂż nic nie powinno dziwiĂŚ , prawda :lol2: ?? :devil:
Alchemik pisze:
stajlus pisze:faty sÂą takie, Âże Agata to nafaszeowana seksapilem kobieta :szalony:
"Nafaszerowana"? :? Czy moÂżna byÂło uÂżyĂŚ gorszego sÂłowa przy prĂłbie okreÂślania atrakcyjnoÂści Agatty? :uhh: Oj, chyba nie ma gorszego sÂłowa :devil: :hmm:
NafaszerowaĂŚ moÂżesz siĂŞ lekami, nafaszerowaĂŚ moÂżesz kurczaka, indyka z okazji ÂŚwiĂŞta DziĂŞkczynienia... wymieniaĂŚ dalej? :> :devil: CzyÂż nie lepiej byÂło posiliĂŚ siĂŞ sÂłowem... a choĂŚby: emanowaĂŚ? :)
Teraz , ÂżebyÂśmy mieli Âładny ÂłaĂącuszek , to ja chyba musiaÂłbym ci zwrĂłciĂŚ uwagĂŞ , emanowaĂŚ seksapilem to teÂż nie moÂżna -no ale moÂżna :lol2: !! I jak najbardziej tyczy siĂŞ to Agatki :tanczy: !! :lol2:
Alchemik pisze:
marcinkowsky pisze:Siê nazywa to wy¿ej opisane zjawisko "bezgraniczna mi³oœÌ fana" :P !! :devil:
Nie kaÂżdy na takowÂą sobie zasÂłuÂżyÂł :) Aaaa... zaraz :mhm: Czym takim Agatta sobie zasÂłuÂżyÂła... :> MĂłgÂłby mi ktoÂś przypomnieĂŚ :> Chwilowa amnezja :mhm? :devil:
Nie tylko chwilowa , ale i zbiorowa :shock: ??!! Za nic w Âświecie teÂż nie mogĂŞ sobie przypomnieĂŚ za co i dlaczego .... :> ?? W ogĂłle , czego nie mogĂŞ sobie przypomnieĂŚ :devil: ?? !!
Alchemik pisze:
marcinkowsky pisze: ÂŻeby taki cudowny Agatko-stan trwaÂł jak najdÂłuÂżej :racja: !!
I niemal jak zwykle sÂłowa te napisaliÂśmy w najmniej odpowiednim momencie :? W najmniej odpowiednim, czyli w takim, gdy Agatta, najprawdopodobniej decyzjÂą odgĂłrnÂą, w pracy - na wizji, zdecydowaÂła siĂŞ nie pojawiĂŚ :?
Na szczĂŞÂście jej dyÂżury przypadaÂły w dni z ÂładniejszÂą, niÂż dzisiejsza, pogodÂą :lol2:
Czasami ma szczĂŞÂście Agatka do pracy w ludzkich warunkach atmosferycznych :lol2: !! W ogĂłle ona w takich drastycznie niesprzyjajÂących nigdy chyba nie pracowaÂła :mhm: ?? Ale mniejsza z tym.... :lol2: !! WidzĂŞ wÂłaÂśnie na podglÂądzie , Âże jedna konferencja siĂŞ skoĂączyÂła a na drugÂą juÂż czekajÂą .... :lol2: ?? OOo i jeszcze widzĂŞ fragmenty jakiejÂś poprzedniej :lol2: !! Wczoraj chyba nie byÂło takiego konferencyjnego grzĂŞzawiska , bo sporo byÂło relacji :lol2: ?? Paradoksalnie mamy wiĂŞc kolejny powĂłd do radoÂści z tego powodu , Âże dzisiaj nie ma Agatki :lol2: !! :tanczy:

Oferty programowej tvn24 na jutro zatem jestem ciekaw :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Co tu taka cisza :shock: Agata dzisiaj w schronisku pyta o psiaki,szczeniĂŞta i kociĂŞta :tanczy: A konkretniej czy to dobry prezent pod choinke :rozglada:
Fajna rozmowa,ale na koĂącu Jej siĂŞ dostalo od Jarka,Âże nie uÂżyczyÂła parasolki panu z ktĂłrym rozmawiaÂła :spiewa:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Kiedy Jarek KuÂźniar zapowiedziaÂł "za chwilĂŞ materiaÂł z Poznania" natychmiast w myÂślach padÂła komenda " sprzĂŞt w pogotowie !" No i za chwilĂŞ....... Agatka w schronisku dla psĂłw :tanczy:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Jak temu sk.....Ăłrkowanemu KuÂźniarowi udaje siĂŞ zawsze tak rozbawiĂŚ AgatĂŞ :>
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Jaka cisza - na posterunku sÂą ci co naleÂży :lol2: Tylko pewnie sÂą zaskoczeni, Âże Agatta znĂłw w weekend pracuje - pozytywnie zaskoczeni :lol2:
marcinkowsky pisze:Czasami ma szczĂŞÂście Agatka do pracy w ludzkich warunkach atmosferycznych :lol2: !! W ogĂłle ona w takich drastycznie niesprzyjajÂących nigdy chyba nie pracowaÂła :mhm: ??
No dziÂś wreszcie... znaczy siĂŞ niestety :devil: Agatta musi staĂŚ w deszczu, ktĂłry to deszcz, a parasol dokÂładniej, staÂł siĂŞ w Poranku przedmiotem ÂżartĂłw na wizji :hahaha: epsztajnek juÂż opisaÂłeÂś sytuacjĂŞ :lol2:
Oferty programowej tvn24 na jutro zatem jestem ciekaw :lol2: !!
I juÂż jÂą znamy :lol2: Czekamy na wiĂŞcej :lol2:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

epsztajnek pisze:Kiedy Jarek KuÂźniar zapowiedziaÂł "za chwilĂŞ materiaÂł z Poznania" natychmiast w myÂślach padÂła komenda " sprzĂŞt w pogotowie !" No i za chwilĂŞ....... Agatka w schronisku dla psĂłw :tanczy:
Ja teÂż byÂłam w pogotowiu i nagraÂłam :lol2: I mimo, Âże capsy juÂż sÂą, to dam i moje :lol2: W koĂącu taka fajna rozmowa i temat :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
epsztajnek pisze:Jak temu sk.....Ăłrkowanemu KuÂźniarowi udaje siĂŞ zawsze tak rozbawiĂŚ AgatĂŞ :>
Z przykroœci¹ stwierdzam, ¿e uszczypliwoœÌ KuŸniara pod jej adresem Agatê bawi, a nasza nie :devil:
:D
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Z przykroœci¹ stwierdzam, ¿e uszczypliwoœÌ KuŸniara pod jej adresem Agatê bawi, a nasza nie :devil:
Widocznie KuÂźniar nie jest "obcy" :>
A swojÂą drogÂą mĂłgÂłby to wykorzystaĂŚ i zadaĂŚ pytanie "Pani Redaktor, widzowie siĂŞ dopytujÂą , co siĂŞ tak bÂłyszczy na Pani paluszku, bo z daleka nie widaĂŚ" :devil: :devil: :devil:
ODPOWIEDZ