Alchemik pisze:}{ypnosea pisze:Mam pytanie, skoro uwaÂżacie AgatĂŞ za takÂą "niewdziĂŞcznicĂŞ", skoro boli was, Âże opowiada jawnie o sobie w necie innym (zdecydowanie znajomym), to po co piszecie o niej?
Nie wiem?

Mo¿e jej na z³oœÌ?

moÂże to uzaleÂżnienie silniejsze od nas?

Mo¿e przez wzgl¹d na opiewan¹ jakoœÌ?

MoÂże z setki innych powodĂłw?
KaÂżdy niech odpowie indywidualnie

Ja jestem aktualnie na etapie autoanalizy i wszelkie wnioski na temat powodĂłw mojego dziaÂłania mogÂą by nie do koĂąca autentycznie odzwierciedlajÂącymi stan mojej duszy

OOOO tak prawda -Al prezentujesz ostatnio bardzo rozchwianÂą emocjonalnie postawĂŞ

!! Nie moÂżna wierzyĂŚ w Âżadne Twoje zapewnia , bo za chwilĂŞ mogÂą one ulec diametralnym zmianom

!!
Dlatego tak proszê o dowody na poparcie jego s³ów

!!
A co do samej Agatki , a dok³adniej naszej obecnoœci tutaj , to te¿ prawda , ¿e jest ona wynikiem naszej chêci do poznêcania siê nad ni¹ :devil: !! ChêÌ bierze siê z jej biernej postawy wobec nas -a przeciwstawnej postawy jak¹ Agatka prezentuje wzglêdem przyjació³ :devil: !! Spory wp³yw na nasz¹ obecnoœÌ ma bardzo niebezpieczne uzale¿nienie od Agatki wspania³oœci i ezoterycznoœci scenicznej

!! A poza tym ktoÂś musi jej wytkaĂŚ te bardzo czĂŞsto nieudane prĂłbki garderobiane :devil: !! ÂŻeby nie myÂślaÂła , Âże zawsze na wizji wszystko jest cacy :devil: !!
Siê nazywa to wy¿ej opisane zjawisko "bezgraniczna mi³oœÌ fana"

!! :devil:
Alchemik pisze:not that kind pisze:Ale nie mnie

DÂżastinie dziĂŞkujcie
Ach, wiĂŞc to tak?

No to skÂładamy podziĂŞkowania na jej rĂŞce

Mam nadziejĂŞ, Âże osobiÂście je odbierze
Od d³u¿szego czasu z nami jej nie ma , ale ca³y czas o nas myœli -to dobry znak na przysz³oœÌ

! :*
Alchemik pisze:not that kind pisze:Patrzcie go jaki pilny

I pomyÂśleĂŚ, Âże jeszcze dwa dni temu wcale go nie byÂło :devil:
notko, nie kpij proszĂŞ z moich postanowieĂą

JuÂż tÂłumaczyÂłem, Âże chodziÂło o bardzo waÂżna sprawĂŞ, ktĂłra z kolei pozwoliÂła mi udowodniĂŚ kolejnÂą bardzo istotnÂą sprawĂŞ

No a skoro, jak juÂż zauwaÂżyÂłaÂś, tutaj jestem, to postanowiÂłem wyszczegĂłlniĂŚ i zatroszczyĂŚ siĂŞ o te dwie relacje

Jak widzĂŞ, troska moja zaowocowaÂła bajecznymi capsami

I jeszcze o jednym pamiĂŞtaj

O jednym niedowiarku, który takich w³aœnie oto dowodów relacji i materia³ów potrzebuje
Wszystko , co tutaj robimy , piszemy , zamieszczamy -ogĂłlnie rzecz ujmujÂąc -publikujemy czemuÂś sÂłuÂży

!! CoÂś jest zachĂŞtÂą , coÂś innego przynĂŞtÂą do zajrzenia

!! A Twoje notka capsy ³¹cz¹ w sobie wszystko co najbardziej istotne dla tej sprawy :* !!
Alchemik pisze:not that kind pisze:Ciekawe czy, a jeÂśli tak to kto bĂŞdzie jutro?

No, ale na razie mamy jeszcze dzisiejszy dzieĂą

DzieĂą, ktĂłry niestety teraz zapowiada siĂŞ przebiegaĂŚ w innym niÂż naznaczonym przez AgatĂŞ tonie :? Ale nie poddajemy siĂŞ, czekamy

zarĂłwno dziÂś, jak i jutro
Nasza ³apczywoœÌ nie zna umiaru :tanczy:
Dziwne by byÂło , gdybyÂśmy spoczĂŞli na laurach :devil: ?? to by byÂło takie nie nasze , nie w naszym stylu

!! A sama tvn24 zdaje siĂŞ nas w ostatnim czasie ewidentnie rozpieszczaĂŚ :racja: !! ÂŻeby taki cudowny Agatko-stan trwaÂł jak najdÂłuÂżej :racja: !!