A nie by³eœ przypadkiem zazdrosny, ¿e ten dziadziuœ tak sobie mo¿e z Anit¹ przez okienko powygl¹daÌ i na gwiazdy popatrzeÌ? Jeszcze ta bliskoœÌ :devil:
A mnie najbardziej utkwiÂł fragment, kiedy Anita staÂła tutaj:
http://img133.imageshack.us/img133/6366/145kb.jpg[img]
I mĂłwiÂła o tym, jakie opinie na temat Suchockiej kr¹¿yÂły, Âże zima, Âże siĂŞ nie uÂśmiecha – jakieÂż te damy do Anity podobne

Buduj¹ wokó³ siebie taki mur i dystansuj¹ siê na bezpieczn¹ odleg³oœÌ

no i oczywiÂście Anita broniÂąc Suchockiej, w pewnym sensie broniÂła swojej postawy
W Damie Pik postarano siĂŞ teÂż o promocjĂŞ PO – moÂże to nie byÂło intencjÂą Anity, ale ten autorki program, to chyba tylko z nazwy jest autorski :/ BTW teraz, po wystĂŞpie w Damie Pik Gronkiewicz-Waltz fotel prezydenta Warszawy ma jak w banku
ZakoĂączenie programu to zawsze byÂło miejsce na sentencjĂŞ Anity, jej odczucie, jakiÂś wniosek, a dzisiaj nic :? Z tej sceny i sÂłowa Anity zawsze moÂżna byÂło wyczytaĂŚ jakieÂś istotne podsumowanie Szkoda, Âże zrezygnowaÂła z tego wczeÂśniej obowiÂązujÂącego zamysÂłu konstukcyjnego :/
Coraz czĂŞÂściej dochodzĂŞ do wniosku, Âże powinni siĂŞ zdecydowaĂŚ, czy robiÂą program dla tvnstyle, czy dla tvn24 :?
Trzeba myÂśleĂŚ perspektywicznie

Teraz program emituje TVN24, a nim siĂŞ obejrzysz bĂŞdÂą emisje w TVN Style

Poza tym sÂą zdarzenia dwojakiego rodzaju, ktĂłre budujÂą i nakrĂŞcajÂą niejako akcjĂŞ

SÂą to wydarzenia polityczne i ciekawe kÂąski z Âżycia prywatnego
a skad wiesz ze Kaczor dzisiaj nie ogÂłosi przedterminowych wyborĂłw prezydenckich np.
Kiedy zobaczyÂłam go po piĂŞtnastej na mĂłwnicy maÂło nie zemdlaÂłam :devil:
Na szczĂŞÂście opamiĂŞtaÂł siĂŞ