[TVN] Szymon Majewski Show
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
Kinga jak widaĂŚ bardzo siĂŞ ÂśmiaÂła. Dudek pewnie bardziej powaÂżny bĂŞdzie. Janas rzeczywiÂście niepodobny i gÂłos teÂż chyba niepodobny. Czekam na Gronkiewicz-Waltz, podczas jej pierwszych RwT byÂła fenomenalna :d. Ciekawe jaka piosenka tym razem bĂŞdzie. Czy wiecie kto staÂł za tym samochocdem co jeÂździÂł z portretem prezydenta i fragmentem jego orĂŞdzia. JeÂżeli sprawca nie jest znany to moÂże to Szymon?
dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...
Jeden z fajniejszych SMS dzisiaj, czego g³ównie zas³ug¹ byli goœcie- nasza gwiazda Kinga i Jurek Dudek. Fajny pomys³ z ta zabaw¹ w strzelanie goli do "okna Janasa", nawet Kinga pod koniec do³ozy³a swoje 3 grosze i strzeli³a jednego gola w szybe
Niezle siĂŞ usmiaÂłam jak Kinga przypomniaÂła o tym jak Szymon zaspaÂł kiedys do DDTVN, po czym pokazali fragment i strasznie zaspanego Szymona w studio DDTVN.
RwT tez jedne z fajniejszych, Âświetna charakteryzacja na Janasa i odwzorowanie jego zachowania i mimiki twarzy + dialogi oczywiÂście

RwT tez jedne z fajniejszych, Âświetna charakteryzacja na Janasa i odwzorowanie jego zachowania i mimiki twarzy + dialogi oczywiÂście

Przykro mi to stwierdziÌ, ale moim zdaniem dziœ program kiepœciutki. ¯adna z czêsci nie zrobi³a na mnie wra¿enia- ani rozpoczêcie, ani rozmowa z goœÌmi. W Koùca nie widaÌ materia³y ju¿ od d³u¿szego czasu s¹ gorsze, ale najbardziej rozczarowa³y mnie RwT. Nie zapamiêta³em ¿adnej bardzo celnej wypowiedzi. Jedynym jasnym punktem by³o strzelanie w okienko 

Hehe widaĂŚ mamy zupeÂłnie inne gusty, bo mi wczorajszy odcinek bardzo siĂŞ podobaÂł.
PoczÂątek z Bolkiem, Olkiem i chyba TolÂą byÂł super
, a póŸniej Wierzejski i Bosak w taùcu...
:devil: I miœœ Kataru - pierwsza od d³u¿szego czasu, która w ca³oœci mi sie podoba³a.
SzczegĂłlnie jak rzucali bomby na podglÂądaczy.
A rozmowa z goœÌmi jak zwykle by³a najs³absza choÌ by³o pare fajnych momentów.
No i w "KoĂąca nie widaĂŚ" ponownie tylko 2 filmy i wygraÂła Kinga.
Ma farta, bo chyba strzelaÂła.
A i nagroda za zwyciĂŞztwo dla osoby z widowni - nie byÂła jakaÂś powalajÂąca, ale zabawna - ÂświeÂży oddech Zubilewicza.
A "Rozmowy w tÂłoku" - fakt troche kiepskie byÂły, ale za to koniec byÂło dobre nigdy bym nie wpadÂł na "RozwijajÂącÂą siĂŞ IV RzeczpospolitÂą" - fajny pomysÂł. :brawa:

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

-
- Czasem tu wpada
Trudno oceniĂŚ wczorajszy odcinek, wiĂŞc oceniĂŞ poszczegĂłlne czĂŞÂści :
- czêœÌ pierwsza - bardzo fajna, zarówno Bolek, Lolek i Tola jak, nowa ramówka TVP jak i taniec Wierzejskiego i Bosaka
- czêœÌ druga - Miœœ Kataru fajna (napewno lepsza od tych z kilku poprzednich odcinków0 fajnie by³o z Dudkiem ale za ma³o Kingi; wychwyci³em Mellera na widowni
- KoĂąca nie widaĂŚ teÂż fajne i to samo co przed tygodniem, po drugim materiale byÂło wiadomo kto wygra, nagroda taka sobie
- Rozmowy w tÂłoku - Âśrednie; niepotrzebnie zrobili z Janasa pijaka, Gronkiewicz-Waltz byÂła dobra.
- czêœÌ pierwsza - bardzo fajna, zarówno Bolek, Lolek i Tola jak, nowa ramówka TVP jak i taniec Wierzejskiego i Bosaka
- czêœÌ druga - Miœœ Kataru fajna (napewno lepsza od tych z kilku poprzednich odcinków0 fajnie by³o z Dudkiem ale za ma³o Kingi; wychwyci³em Mellera na widowni

- KoĂąca nie widaĂŚ teÂż fajne i to samo co przed tygodniem, po drugim materiale byÂło wiadomo kto wygra, nagroda taka sobie
- Rozmowy w tÂłoku - Âśrednie; niepotrzebnie zrobili z Janasa pijaka, Gronkiewicz-Waltz byÂła dobra.
-
- Czasem tu wpada
Nie chodzi oczywiœcie o golenie w sensie strzy¿enie tylko golenie w sensie czêœÌ cia³a.kubasz pisze:Mo¿emy rozpocz¹Ì pewn¹ zabawê- co wymyœlilibyœcie na zakoùczenie SMS? Piszemy tylko to has³o, a pozostali forumowicze zgaduj¹ o co nam chodzi³o. Ja mogê rozpocz¹Ì- GOLENIE MADONNY

Dobrze, jeœli masz pomys³ zadaj nastên¹ zagadkêkhornik pisze:Nie chodzi oczywiœcie o golenie w sensie strzy¿enie tylko golenie w sensie czêœÌ cia³a.kubasz pisze:Mo¿emy rozpocz¹Ì pewn¹ zabawê- co wymyœlilibyœcie na zakoùczenie SMS? Piszemy tylko to has³o, a pozostali forumowicze zgaduj¹ o co nam chodzi³o. Ja mogê rozpocz¹Ì- GOLENIE MADONNYTak myœlê.