Beata Tadla nasza-klasa.pl
Wiem, że trudno mnie poznać, telewizja zniekształca niestety. I najbardziej boli, kiedy ludzie tylko na wygląd zwracają uwagę. Czasem produkuję się przez pół godziny, jestem zajebiście z siebie dumna, ale jeden z drugim się czepią, bo włos mi odstawał. Takie życie, cóż.
I najbardziej boli, kiedy ludzie tylko na wygląd zwracają uwagę. Czasem produkuję się przez pół godziny, jestem zajebiście z siebie dumna, ale jeden z drugim się czepią, bo włos mi odstawał.
Powinna się cieszyć, że ludzie ewentualnie zwrócą uwagę tylko na odstający włos, a nie chociazby na sposób prowadzenia rozmów z gośćmi... Niestety to wychodzi jej bardzo kiepsko- jak chociażby rozmowa z Radkiem Sikorskim na temat tarczy kilka tygodni temu. Trzy razy zadała mu to samo pytanie tylko w innej formie, Sikorski już tam tracił cierpliwość. I tak dobrze, że już Beaty Tadli nie wrzucają do M24, niech przygotowuje serwisy- to jej wychodzi bardzo dobrze.
Ale tu nie chodzi tylko o profesjonalizm, lecz też o odrobinę umiejętności pytania i słuchania. Rzeczywiście, zgadzam się z arczim - ona jej nie ma. O wiele lepiej wypada natomiast w serwisach.
Camilo pisze:Ale tu nie chodzi tylko o profesjonalizm, lecz też o odrobinę umiejętności pytania i słuchania. Rzeczywiście, zgadzam się z arczim - ona jej nie ma. O wiele lepiej wypada natomiast w serwisach.
Nie zauważyłem aby jej pytania były co najwyżej dziwne lub nie na miejscu, zawsze zadaje to o czym rozmawia. Może nie jest idealna w Magazynie ale wolę ją niż przerywającą Justynę. A w serwisach owszem jest kapitalna
Wróciła i sprawiła swoim uśmiechem, że nawet ten deszczowy dzień na południu choć na moment się rozchmurzył. Dla mnie Beata jest po Justynie drugą Gwiazdą Faktów. Profesjonalizm a do tego niebywałe ciepło bijące. Po prostu brak słów :tanczy: