WiedziaÂłem, wiedziaÂłem wczoraj, Âże Âźle robiĂŞ rezerwujÂąc na dziÂś inne niÂż z Tvn24 spotkanie :hmm:
Na szczêœcie widzia³em na pocieszenie, domyœlam siê, ¿e równie wspania³¹ co poprzednie relacjê Sylwii z raportu popo³udniowego
Nie widziaÂłem jeszcze w Âżadnym westernie tak uroczej jak Sylwia kowbojki :szalony:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
:szalony: Szalona ta nasza Sylwia, oj szalona :szalony:
Z kaÂżdym dniem coraz bardziej :brawa:
W sumie to troszkĂŞ szoda, Âże sama na koniec relacji nie pogalopowaÂła w sinÂą dal... :szalony: Tylko po to, Âżeby do nas nazajutrz na tym samym wierzchowcu wrĂłciĂŚ :szalony:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Sylwia w wersji black & white :o A to, ciekawe czyj pomysÂł?
Niech zgadnĂŞ!!! To pomysÂł Sylwii :brawa:
Czy mi siĂŞ wydaje, czy te relacje - piĂŞknie wyreÂżyserowane :brawa: byly teÂżwczeÂśniej nagrywane :> Wszak brakuje na nich oznakowania: Na Âżywo?
Co nie zmienia faktu, Âże relacje fantastycznymi byÂły :brawa:
Alchemik pisze:Czy mi siĂŞ wydaje, czy te relacje - piĂŞknie wyreÂżyserowane :brawa: byly teÂżwczeÂśniej nagrywane :> Wszak brakuje na nich oznakowania: Na Âżywo?
epsztajnek pisze:"Te sztuczki nie ze mnÂą, Brunner ".....
PopatrzyÂłem na minĂŞ Sylwii i tak mi siĂŞ skojarzyÂło
Sylwia bardzo czĂŞsto przybiera taki lekko drwiÂący wyraz twarzy :mhm:
Wedlug mnie to Sylwia jest najbeardziej urocza z calego TVNu,uwielbiam Ja ogladac na wizji....
[ Dodano: Nie Sie 05, 2007 9:34 pm ]
ZeTek pisze:DziÂś w serwisach TVN 24 pojawiÂła siĂŞ Sylwia. Chyby jest nowÂą reporterkÂą.
..z zachowania przypomina mi IrenĂŞ KwiatkowskÂą w serialu Czterdziestolatek. '..bo ja jestem kobieta pracujÂąca – Âżadnej pracy siĂŞ nie bojĂŞ' ..Sylwia juÂż jest symbolem emancypacji kobiet w tvn24 :brawa:
nic dodac nic ujac jest najlepsza
[ Dodano: Nie Sie 05, 2007 9:44 pm ]
ZeTek pisze:DziÂś w serwisach TVN 24 pojawiÂła siĂŞ Sylwia. Chyby jest nowÂą reporterkÂą.
taki szeryw to moglby mnie codziennie rozstrzeliwac..........
Wtedy nie mĂłgÂłbyÂś patrzeĂŚ na te wymyÂślne relacje :devil:
czemu nie prowadzi dzien na zywo w tvn24????????????
WidaĂŚ, Âże praca reporterki sprawia jej frajdĂŞ MyÂślĂŞ, Âże za biurkiem nudziÂłaby siĂŞ