Anna Kalczyńska

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

ZeTek
Początkujący
Początkujący

Post autor: ZeTek »

24.02.2006
Obrazek

28.02.2006
Obrazek

Obrazek
A.I.W.L.I.S.
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: A.I.W.L.I.S. »

Anka dziœ mia³a materia³ i live'a w "Faktach popo³udniowych". :) Trzeba bêdzie dziœ g³ówne ogl¹daÌ, pewnie te¿ bêdzie. Wiêc jakby ktoœ móg³, to niech zrobi capsa :)
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

Moim zdaniem w g³ównych nie bêdzie. Do wa¿nych wydarzeù wysy³aj¹ zawsze jednego reportera TVN24 i drugiego reportera TVN (¿eby Wroc³aw siê nie doczepi³) :evil2: Faktów.
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
Kosik :D
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Kosik :D »

Black Jack '62 pisze:Nie wiem, czy bĂŞdzie powtĂłrka, poniewaÂż zwykle ... ostatnio byÂła po zajawce ''Damy Pik'', no a wczoraj byÂł premierowy odcinek, wiĂŞc na ''Studio Europa'' nie byÂło czasu :/

No a dziÂś Ania w serwisach :D
CaÂła promienieje, kiedy siedzi obok niej Ryczel, a wzglĂŞdem Agnieszki Cegielskiej trochĂŞ ... uszczypliwa :D Po materiale o balu charytatywnym dziennikarzy, na ktĂłrym byÂły ''gwiazdy dziennikarstwa'', Ania zapytaÂła z uÂśmiechem od ucha do ucha AgnieszkĂŞ: ''czy byÂłaÂś na tym balu :?: '' :evil2: Na co Agnieszka, rĂłwnieÂżz uÂśmiechem odparÂła: ''podobnie jak Ty Aniu'' :evil2:
Ahhh... :D to byÂło sÂłodkie :evil2:
hehe :)

widziaÂłem to i slyszaÂłem :) normalnie tak mi siĂŞ to podobaÂło :)

Ania jest extra
~*~ :) Anna Kalczyńska i Marta Kuligowska TVN24 :) ~*~

Co Wy ode mnie chceta? :D:D:D
Tomasz
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Tomasz »

Ajjjj... Im czesciej o tym piszecie tym bardziej jestem zly ze nie widzialem tego... :/ God damn!
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

Nie masz czego ÂżaÂłowaĂŚ ;)
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

Obrazek
ZeTek
Początkujący
Początkujący

Studio Europa 4.03.2006

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

O kurde ;( :mur: CaÂłkowicie wyleciaÂło mi z gÂłowy, Âżeby oglÂądaĂŚ ''Studio Europa'' - wszystko przez to wczorajsze zasÂłabniĂŞcie Anity ;(
Ale chyba nic straconego, z tego co zaobserwowaÂłem, powtĂłrki sÂą po zajawce ''Damy Pik'', czyli dziÂś gdzieÂś w okolicach 15.40 :smile:

PS. Có¿ za imponuj¹cy naszyjnik :shock: :smile:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Ania dziÂś wypadÂła naprawdĂŞ rewelacyjnie w magazynie "Stdui Europa". Program byÂł Âświetnie przygotowany merytorycznie. Bardzo mi siĂŞ podobaÂło, a i oglÂądaĂŚ siĂŞ chciaÂło. Odcinek ciekawy. Co do wyglÂądu Ani :) WyglÂądaÂła wspaniale. ÂŚwietnym elementem jej ubioru byÂły kolczyki :)

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Studio Europa ma nawet 2 powtĂłrki, jedna po zajawce DP, druga w niedziele :D I bardzo dobrze, Âże powtarzany, bo to dobry program.
Ten odcinek bardzo feministyczny, ale w pozytywnym tego sÂłowa znaczeniu :D Statystyki dotyczÂące przemocy wobec kobiet w Europie sÂą poraÂżajÂące i przeraÂżajÂące ;( Jak zwykle nie zabrakÂło materiaÂłu Ingi RosiĂąskiej i ciekawego materiaÂłu jednego z 3 muszkieterĂłw, czyli w tym tygodniu ÂŁukasika - pomysÂłowo wyreÂżyserowany reportaÂż. Ania przeprowadziÂła ciekawÂą rozmowĂŞ z Kluzik - RostkowskÂą. Ciekawe, ile ta pani ma wzrostu, skoro jest niÂższa od Ani :?: :D

A Ania dziÂś krĂłluje w dniu na Âżywo :D Jak zwykle jest w wybornej formie. Ciekawe, czy bĂŞdzie miaÂła popoÂłudniowy raport o 16.30 :roll:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
ZeTek
Początkujący
Początkujący

RAPORT POPOÂŁUDNIOWY

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

OglÂądaliÂście RAPORT POPOÂŁUDNIOWY, ktĂłry prowadziÂła Ania wraz z AnnÂą JĂŞdrzejowskÂą. Bardzo fajnie siĂŞ uzupeÂłniaÂły w czasie zapowiedzi materiaÂłu, a Ania K. Âświetnie dziÂś wyglÂąda :)

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Kosik pisze:OglÂądaliÂście RAPORT POPOÂŁUDNIOWY, ktĂłry prowadziÂła Ania wraz z AnnÂą JĂŞdrzejowskÂą. Bardzo fajnie siĂŞ uzupeÂłniaÂły w czasie zapowiedzi materiaÂłu, a Ania K. Âświetnie dziÂś wyglÂąda :)
Tego to ja siĂŞ nie spodziewaÂłem :shock: Ale jestem mile zaskoczony :D
Dziewczyny Âświetnie sobie poradziÂły - jak one to zrobiÂły, Âże nie wchodziÂły sobie w sÂłowo :?: MusiaÂły chyba ĂŚwiczyĂŚ :?:
Ania ... Anie :D Na poczÂątku byÂły chyba trochĂŞ rozbawione tym, Âże siedzÂą obok siebie, zwÂłaszcza Ania K. robiÂła Âświetne miny :D
Pozytywne wraÂżenie zrobiÂł na mnie ten popoÂłudniowy raport :spoko:
Justyyna
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: Justyyna »

ZeTek pisze:RAPORT POPOÂŁUDNIOWY

Obrazek

Obrazek

Obrazek
RzeczywiÂście Anna KalczyĂąska wypadÂła Âświetnie. ByÂła dziÂś bardzo uÂśmiechniĂŞta :D

PS. Ile razy jeszcze Anna J. bĂŞdzie farbowaÂła wÂłosy? :/
ODPOWIEDZ