Dagmara Kaczmarek-Szałkow
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
Re: Dagmara Kaczmarek
Teraz niestety ja przegapiłem dzisiejsze relacje

Co prawda tych relacji nie było pewnie tak dużo ze względu na wydarzenia polityczne polsko-amerykańskie, to i tak wiele straciłeś jak to zawsze przy relacjach DagmaryDon Matteo pisze:Teraz niestety ja przegapiłem dzisiejsze relacje

-
- Czasem tu wpada
Dlatego, właśnie ubolewam nad tym, że nie oglądałem
Pomimo tego, cieszę się, że Dagmara wróciła do lajfowania :tanczy: czym podwyższa poziom Poranka i DnŻ :spiewa:

Pomimo tego, cieszę się, że Dagmara wróciła do lajfowania :tanczy: czym podwyższa poziom Poranka i DnŻ :spiewa:
-
- Czasem tu wpada
To mi się podoba :tanczy: i mam nadzieję, że Dagmara będzie gościć w Dniu na Żywo równie często jak dziś :rydzyk:
Można powiedzieć, że Daga to "szczęście w nieszczęściu" na miescu katastrofy
Można powiedzieć, że Daga to "szczęście w nieszczęściu" na miescu katastrofy

-
- Czasem tu wpada
Dagmara kolejny dzień w DnŻ
Zajmuje się dziś strajkiem pielęgniarek w Łomży.

Dagmara oznajmiła podwyżki pielegniarek :spiewa: Pewnie suma nie zadowala ale dobre i to :rozglada:
Teraz Dagmara jest na fali i udowadnia,że można na Niej oprzeć ważny temat :tanczy: No,juz nie mówie nawet o tym proteście bo to już 150 razy było przerabiane ale np ten temat sprzed dwóch dni.

Teraz Dagmara jest na fali i udowadnia,że można na Niej oprzeć ważny temat :tanczy: No,juz nie mówie nawet o tym proteście bo to już 150 razy było przerabiane ale np ten temat sprzed dwóch dni.

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
-
- Czasem tu wpada
Dagmara przez te cztery dni relacji na żywo udowodniła, że jest profesjonalną dziennikarką :brawa: :brawa:
I można Jej śmiało powierzać takie poważne tematy jak ten sprzed kilku dni :spiewa:
Myślę, że Daga nie będzie tylko "gościem" w DnŻ i będzie nadal perfekcyjnie relacjonowała bierzące wydarzenia :tanczy:
Po tym pracowitym tygodniu, można wywnioskować, że Dagmara czyta nasze forum i bierze nasze uwagi (co do częstrzego pojawiania się) do serca
I można Jej śmiało powierzać takie poważne tematy jak ten sprzed kilku dni :spiewa:
Myślę, że Daga nie będzie tylko "gościem" w DnŻ i będzie nadal perfekcyjnie relacjonowała bierzące wydarzenia :tanczy:
Po tym pracowitym tygodniu, można wywnioskować, że Dagmara czyta nasze forum i bierze nasze uwagi (co do częstrzego pojawiania się) do serca

Właśnie,doświadczenie w rotacjach w tvn24 zaleca mi zachowanie ostrożności i trzymania ręki na pulsie :rozglada: Chociaż i tak nie mam na to wpływu :nie: Przykładem jest np Sylwia Walendowska,która nagle zniknęła z codziennego lajfowania a jest wg mnie jedną z lepszych,podobnie jak Dagmara ..kamilo pisze:Nie jest to raczej czynnik zależący tylko od niej
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !