Anita Werner
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
Nie wiem jak to nazwaĂŚ? Pech, moÂże straszne fatum, ktĂłre od zawsze mi towarzyszy?
Krasu, a mo¿e to ty wy³¹czy³eœ u mnie, i ca³ej okolicy, o 18.55 pr¹d?!!!
Nie wiem, co byÂło gorsze, czy to, Âże Anity nie byÂło w Faktach, czy to, kiedy prowadziÂła Fakty, a ja nie mogÂłem tego zobaczyĂŚ
!!!!!!!!
MusiaÂł wystarczyĂŚ mi tylko Flash!
NaprawdĂŞ trudno uwierzyĂŚ, Âże coÂś takiego moÂże siĂŞ przytrafiĂŚ w XXI wieku!
Haaa, na pocieszenie, siostra mi powiedziaÂła: nie przejmuj siĂŞ, w Nowym Jorku teÂż kiedyÂś nie byÂło prÂądu!
Nie ma jak to wsparcie rodziny, nie?
ZrozumiaÂłbym to, gdyby przeszÂła wichura, trÂąba powietrzna, tornado, ale byÂło piĂŞknie cicho i sÂłonecznie!
Nie dostaÂłem (kiedy wydzwaniaÂłem do pogotowia energetycznego) Âżadnego wytÂłumaczenia!
PARANOJA!

Krasu, a mo¿e to ty wy³¹czy³eœ u mnie, i ca³ej okolicy, o 18.55 pr¹d?!!!
Nie wiem, co byÂło gorsze, czy to, Âże Anity nie byÂło w Faktach, czy to, kiedy prowadziÂła Fakty, a ja nie mogÂłem tego zobaczyĂŚ

MusiaÂł wystarczyĂŚ mi tylko Flash!
NaprawdĂŞ trudno uwierzyĂŚ, Âże coÂś takiego moÂże siĂŞ przytrafiĂŚ w XXI wieku!
Haaa, na pocieszenie, siostra mi powiedziaÂła: nie przejmuj siĂŞ, w Nowym Jorku teÂż kiedyÂś nie byÂło prÂądu!
Nie ma jak to wsparcie rodziny, nie?
ZrozumiaÂłbym to, gdyby przeszÂła wichura, trÂąba powietrzna, tornado, ale byÂło piĂŞknie cicho i sÂłonecznie!
Nie dostaÂłem (kiedy wydzwaniaÂłem do pogotowia energetycznego) Âżadnego wytÂłumaczenia!
PARANOJA!

oki michos ale pozwĂłl Âże sprostuje ja nazywaÂłam go Scott Guber
Grzegorz Kajdanowicz to chyba (choÌ nie jestem pewna )nie mój wynalazek i nie chce ¿eby ktoœ mnie potem pos¹dzi³ ¿e sobie przyw³¹szczy³am czyjœ bardzo trafny przydomek dla Kajdanowicza 
No a co do wÂątku to Anita napewno by wygraÂła bezkonkurencyjnie

No a co do wÂątku to Anita napewno by wygraÂła bezkonkurencyjnie

Android <3
-
- Fan Forum
AleÂż znalazÂłem pocieszenie. Od razu lica mi pokraÂśniaÂły (to spostrzeÂżenie kumpla, ktĂłry dziÂś powiedziaÂł mi teÂż, Âże czasami trzeba coÂś straciĂŚ – p. wczorajsze Fakty, Âżeby coÂś póŸniej zyskaĂŚ – p. archiwalny numer ,,Press”):

A tutaj jest wywiad:
http://www.press.pl/press/pokaz.php?id=203

A tutaj jest wywiad:
http://www.press.pl/press/pokaz.php?id=203