stajlus pisze:wiecie co?kamery sÂą ustawione na ekran tylnoprojekcyjny
![]()
Agata chyba bĂŞdzie na stojÂąco prowadziÂła seriws o dwudziestej

UUUu :/ Ale przy fotelu teÂż siĂŞ krĂŞcÂą :spiewa: !!
Moderator: Łukasz
stajlus pisze:wiecie co?kamery sÂą ustawione na ekran tylnoprojekcyjny
![]()
Agata chyba bĂŞdzie na stojÂąco prowadziÂła seriws o dwudziestej
jutro ma zaÂłoÂżyĂŚ krĂłtkÂą spĂłdniczkĂŞ, ÂżebyÂśmy piĂŞkne ksztaÂłty jeszcze lepiej mogli widzieĂŚSzkoda, Âże nie zaÂłoÂżyÂła dziÂś spĂłdnicy
Dajcie spokĂłjstajlus pisze:jutro ma zaÂłoÂżyĂŚ krĂłtkÂą spĂłdniczkĂŞ, ÂżebyÂśmy piĂŞkne ksztaÂłty jeszcze lepiej mogli widzieĂŚSzkoda, Âże nie zaÂłoÂżyÂła dziÂś spĂłdnicy![]()
W takich kwestiach miej racjĂŞ zawsze kolego :jupi: !!a jednak miaÂłem racjĂŞ![]()
jak miÂło jest mieĂŚ racjĂŞ, racjĂŞ racjĂŞ :jupi:
![]()
Ani mi siĂŞ waÂż rezygnowaĂŚ -chociaÂż pomysÂł z raportem w wersji stand up to pomysÂł za ktĂłry powinno siĂŞ nagradzaĂŚ ,to kto wie , kiedy z niego zrezygnujÂą - ale na razie cieszmy i czekajmy na dÂłuÂższÂą wersjĂŞ raportu :jupi: !!no to teraz juÂż nie tylko koledzy z redakcji mogÂą oglÂądaĂŚ AgatĂŞ w piĂŞknej caÂłoÂścia ja nie muszĂŞ juÂż zniÂżaĂŚ siĂŞ do poziomu podlgÂądania Agaty
![]()
chociaÂż w miarĂŞ moÂżliwoÂści i tak bĂŞdĂŞ to robiÂł![]()
Nie wiem, co napisaĂŚ :szalony: ProsiÂłem ÂżonĂŞ, Âżeby uszczypnĂŞÂła mnie mocno, poniewaÂż oczom daĂŚ wiary nie chciaÂłem :szalony: MyÂślaÂłem, Âże to sen :szalony:marcinkowsky pisze:Dajcie spokĂłjstajlus pisze:jutro ma zaÂłoÂżyĂŚ krĂłtkÂą spĂłdniczkĂŞ, ÂżebyÂśmy piĂŞkne ksztaÂłty jeszcze lepiej mogli widzieĂŚSzkoda, Âże nie zaÂłoÂżyÂła dziÂś spĂłdnicy![]()
!! Ja juÂż dziÂś nie mogĂŞ siĂŞ pozbieraĂŚ
!! A co dopiero jak Wasz scenariusz by siĂŞ ziÂściÂł
!! :szalony: ??
A kto CiĂŞ pochowa, jak wszyscy z wraÂżenia pomrzemy?KrĂłtkie miaÂł Âżycie , ale peÂłne wraÂżeĂą , ktĂłrych nadmiar wpĂŞdziÂł go do grobu -napiszcie na tablicy nagrobkowej :szalony: I koniecznie tĂŞ buÂźkĂŞ - :szalony: !!
notka - marznot that kind pisze:No, no, no :spiewa: Marzenia siĂŞ speÂłniajÂą?![]()
Chyba zacznĂŞ marzyĂŚ![]()
To, co zrobiÂłaÂś, uwaÂżam za niestosowneNie wiem, czy powinnam, czy nie pogorszĂŞ tym Waszego stanuale mam capsy
![]()
Teraz ju¿ wszyscy wiedz¹, ¿e nasze ci¹g³e proœby o to, by Agatta raczy³a przyozdobiÌ relacje ca³¹ sob¹, nie by³y bezpodstawneAgata radzi³a sobie w nowej formule jakby siedzia³a w tym od lat :brawa: Jeszcze tylko mluteùkie problemiki z patrzeniem w odpowiedni¹ kamerê, ale co to by³o w porównaiu z ca³oœci¹![]()
Brawo :brawa: Cieszê siê razem z Wami now¹ formu³¹ raportu![]()
A daj, na uspokojenieMam jeszcze capsy z blueboxowych serwisĂłw, ale pomyÂślaÂłam, Âże tymi bardziej siĂŞ ucieszycie?
PÂławicie siĂŞ w zwyciĂŞstwie?Alchemik pisze: Wiesz, jakie to miÂłe uczucie?Ta rozrywajÂąca od Âśrodka radosna satysfakcja z osiÂągniĂŞcia celu! :szalony:
PóŸniej :spiewa:Czekam na dalsze "torturowanie"Raportowe "torturowanie"
:rydzyk:
Teraz teA daj, na uspokojenie
To dobrzeepsztajnek pisze:Drobiazg, ale ciekawy... : :rozglada:
Popatrzcie jeszcze raz na zdjĂŞcia z podglÂądu z poprzedniej strony.
Agata, na czas prowadzenia raportu "na stojÂąco" zmieniÂła obuwie...![]()
To Black kazaÂł ci trzymaĂŚ rĂŞce przy sobie -ja nic nie mĂłwiÂłem , nie karciÂłem za coÂś na co sam mam ochotĂŞepsztajnek pisze:O Agatkowych biodrach i pragnieniach, jakie wywoÂłujÂą, nie bĂŞdĂŞ pisaÂł, bo zostaÂłem juÂż za to kiedyÂś skarcony na tym wÂątku.... :devil:
S³odki smak zwyciêstwa :jupi: !! W koùcu ktoœ w tvn24 zrozumia³, ¿e taka kobieta nie powinna wy³¹cznie siedzieÌ za biurkiem , ¿e takie walory trzeba prezentowaÌ na wizji , a nie tylko pok¹tnieAlchemik pisze:notka - marznot that kind pisze:No, no, no :spiewa: Marzenia siê spe³niaj¹?![]()
Chyba zacznĂŞ marzyĂŚ![]()
Nawet jeœli spe³nienie marzeù utrudnia powœci¹gliwoœÌ, to wierz, ¿e znajdzie siê osoba, która podepcze ostentacyjnie tê powœci¹gliwoœÌ na Twoich oczach
Wiesz, jakie to miÂłe uczucie?
Ta rozrywajÂąca od Âśrodka radosna satysfakcja z osiÂągniĂŞcia celu! :szalony:
Alchemik pisze:To, co zrobiÂłaÂś, uwaÂżam za niestosownenot that kind pisze:Nie wiem, czy powinnam, czy nie pogorszĂŞ tym Waszego stanuale mam capsy
![]()
Chcesz nas wykoĂączyĂŚ -to juÂż pewne
![]()
Czekam na dalsze "torturowanie"Raportowe "torturowanie"
Zainspirowani jesteÂściemarcinkowsky pisze:To dobrze!! znacznie lepiej oglÂądaĂŚ stĂłpki Agatki w tych bucikach niÂż w tamtych kozaczkach
!! :tanczy:
Mog³a jeszcze zmieniÌ marynarê , a najlepiej j¹ zrzuciÌ!! I spodnie.... nie zdj¹Ì :> !! :grozi: ZmieniÌ na spódnicê
!!
ProszĂŞAlchemik pisze:To, co zrobiÂłaÂś, uwaÂżam za niestosownenot that kind pisze:Nie wiem, czy powinnam, czy nie pogorszĂŞ tym Waszego stanuale mam capsy
![]()
Chcesz nas wykoĂączyĂŚ -to juÂż pewne
![]()
Czekam na dalsze "torturowanie"Raportowe "torturowanie"
:brawa: szĂłsty jest the beÂściak :hahaha:not that kind pisze:UwaÂżam nieskromnie, Âże tym razem najbardziej udaÂły mi siĂŞ capsy z JarosÂławem![]()
not that kind pisze:ResztĂŞ capsĂłw dam jutro![]()
Chyba, ¿e Agata poprowadzi podsumowanie dnia na le¿¹co
Ciekawy pomys³Chyba, ¿e Agata poprowadzi podsumowanie dnia na le¿¹co
Do ³ó¿ka -czyjego :> ?? Swojego mam nadziejê :devil: !! notka rzuci³aœ niez³e has³o -my teraz na pewno je dopracujemyepsztajnek pisze:Ciekawy pomys³Chyba, ¿e Agata poprowadzi podsumowanie dnia na le¿¹co![]()
Powiedzmy tak... caÂłe podsumowanie dnia "normalnie", za stoÂłem.
Po ostatnim materiale filmowym Agata ukazuje siê nam w eleganckiej nocnej koszulce , ¿yczy spokojnej nocy i wskakuje do ³ó¿ka... Œwiat³a gasn¹... Koniec programu.
DoÂżyÂłem czasĂłw , Âże kobieta skÂłada takie deklaracje :spiewa: !!}{ypnosea pisze:Agatko - jesteÂś nie tylko piĂŞkna i inteligentna, ale teÂż bardzo zgrabnaChyba po dziÂś odÂżywa moje uczucie
![]()
No to ja napiszê ,ze te wyró¿nione s¹ faktycznie boskie ,ale co z pozosta³ymi , kiedy te¿ s¹ rewelacyjne :tanczy: ?? !!stajlus pisze::brawa: szósty jest the beœciak :hahaha:not that kind pisze:Uwa¿am nieskromnie, ¿e tym razem najbardziej uda³y mi siê capsy z Jaros³awem![]()
ca³oœciowe bez wyró¿nieù - wszystkie cool![]()
To juÂż wiemy kto tak piĂŞknie AgatkĂŞ podmalowaÂłstajlus pisze:kolejne wizyty![]()
tym razem koleÂżnka od make-up'u![]()
PosÂłuchaj -masz o tym marzyĂŚ}{ypnosea pisze:MoÂże Agata bĂŞdzie prowadziÂła Poranki niedÂługo, albo DzieĂą po dniu? :tanczy: To by dopiero byÂło :tanczy: JuÂż wiemy, Âże siĂŞ sprawdzi :brawa:
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], TommyC i 22 gości