Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

stajlus pisze:wiecie co? :D kamery sÂą ustawione na ekran tylnoprojekcyjny :lol2:

Agata chyba bĂŞdzie na stojÂąco prowadziÂła seriws o dwudziestej :lol2:
:shock: ÂŻartujesz :o ByÂłoby wspaniale :jupi:

UUUu :/ Ale przy fotelu teÂż siĂŞ krĂŞcÂą :spiewa: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Agata chyba bĂŞdzie na stojÂąco prowadziÂła seriws o dwudziestej
Biiiingooooo :tanczy: :tanczy: :tanczy:
Szkoda, Âże nie zaÂłoÂżyÂła dziÂś spĂłdnicy :(
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

jutro ma zaÂłoÂżyĂŚ krĂłtkÂą spĂłdniczkĂŞ, ÂżebyÂśmy piĂŞkne ksztaÂłty jeszcze lepiej mogli widzieĂŚ :P

a jednak miaÂłem racjĂŞ :lol: :lol: jak miÂło jest mieĂŚ racjĂŞ, racjĂŞ racjĂŞ :jupi: :lol:
no to teraz juÂż nie tylko koledzy z redakcji mogÂą oglÂądaĂŚ AgatĂŞ w piĂŞknej caÂłoÂści :P a ja nie muszĂŞ juÂż zniÂżaĂŚ siĂŞ do poziomu podlgÂądania Agaty :lol:
chociaÂż w miarĂŞ moÂżliwoÂści i tak bĂŞdĂŞ to robiÂł :lol:

I szukajcie: gdzie jest Agata? :lol2:

Obrazek

Obrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

stajlus pisze:
jutro ma zaÂłoÂżyĂŚ krĂłtkÂą spĂłdniczkĂŞ, ÂżebyÂśmy piĂŞkne ksztaÂłty jeszcze lepiej mogli widzieĂŚ :P
Dajcie spokĂłj :lol2: !! Ja juÂż dziÂś nie mogĂŞ siĂŞ pozbieraĂŚ :neutral: !! A co dopiero jak Wasz scenariusz by siĂŞ ziÂściÂł :lol2: !! :szalony: ??

KrĂłtkie miaÂł Âżycie , ale peÂłne wraÂżeĂą , ktĂłrych nadmiar wpĂŞdziÂł go do grobu -napiszcie na tablicy nagrobkowej :szalony: I koniecznie tĂŞ buÂźkĂŞ - :szalony: !!
a jednak miaÂłem racjĂŞ :lol: :lol: jak miÂło jest mieĂŚ racjĂŞ, racjĂŞ racjĂŞ :jupi: :lol:
W takich kwestiach miej racjĂŞ zawsze kolego :jupi: !!
no to teraz juÂż nie tylko koledzy z redakcji mogÂą oglÂądaĂŚ AgatĂŞ w piĂŞknej caÂłoÂści :P a ja nie muszĂŞ juÂż zniÂżaĂŚ siĂŞ do poziomu podlgÂądania Agaty :lol:
chociaÂż w miarĂŞ moÂżliwoÂści i tak bĂŞdĂŞ to robiÂł :lol:
Ani mi siĂŞ waÂż rezygnowaĂŚ -chociaÂż pomysÂł z raportem w wersji stand up to pomysÂł za ktĂłry powinno siĂŞ nagradzaĂŚ ,to kto wie , kiedy z niego zrezygnujÂą - ale na razie cieszmy i czekajmy na dÂłuÂższÂą wersjĂŞ raportu :jupi: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

marcinkowsky pisze:
stajlus pisze:
Dajcie spokĂłj :lol2: !! Ja juÂż dziÂś nie mogĂŞ siĂŞ pozbieraĂŚ :neutral: !! A co dopiero jak Wasz scenariusz by siĂŞ ziÂściÂł :lol2: !! :szalony: ??
Nie wiem, co napisaĂŚ :szalony: ProsiÂłem ÂżonĂŞ, Âżeby uszczypnĂŞÂła mnie mocno, poniewaÂż oczom daĂŚ wiary nie chciaÂłem :szalony: MyÂślaÂłem, Âże to sen :szalony:

Czasami to, co zastajemy w Tvn24 przechodzi nasze najœmielsze oczekiwania :szalony: No, mo¿e nie wszystkie :lol2: Ale znaczn¹ wiêkszoœÌ :lol2: Ile¿ to razy prosiliœmy Agattê o to, a¿eby raczy³a pokazaÌ nam siê w ca³oœci? :lol2: Setki razy :lol2:
A teraz, a teraz ona prowadzi czêœÌ raportu na stoj¹co :szalony:
To rewelacyjny pomysÂł - jestem za tym, Âżeby nie tylko przy waÂżnych okolicznoÂściach, ale zawsze w tej formie program siĂŞ odbywaÂł :jupi:
Wreszcie kobiecoœÌ Agatty na odpowiednim piedestale :jupi: Toaœcik by siê przyda³ kole¿anki i koledzy :lol2: Dopiêliœmy swego, nawet nie kiwaj¹c palcem :lol2: Wesz³a m³odoœÌ, wesz³a piêknoœÌ na piedesta³ :jupi:
Nareszcie!!! :jupi:
Có¿ za Jaœnie KobiecoœÌ :szalony:
KrĂłtkie miaÂł Âżycie , ale peÂłne wraÂżeĂą , ktĂłrych nadmiar wpĂŞdziÂł go do grobu -napiszcie na tablicy nagrobkowej :szalony: I koniecznie tĂŞ buÂźkĂŞ - :szalony: !!
A kto CiĂŞ pochowa, jak wszyscy z wraÂżenia pomrzemy? :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

No, no, no :spiewa: Marzenia siĂŞ speÂłniajÂą? :shock:
Chyba zacznĂŞ marzyĂŚ :lol:

Nie wiem, czy powinnam, czy nie pogorszĂŞ tym Waszego stanu :lol2: ale mam capsy :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Agata radziÂła sobie w nowej formule jakby siedziaÂła w tym od lat :brawa: Jeszcze tylko mluteĂąkie problemiki z patrzeniem w odpowiedniÂą kamerĂŞ, ale co to byÂło w porĂłwnaiu z caÂłoÂściÂą :D
Brawo :brawa: Cieszê siê razem z Wami now¹ formu³¹ raportu :lol2:

Mam jeszcze capsy z blueboxowych serwisĂłw, ale pomyÂślaÂłam, Âże tymi bardziej siĂŞ ucieszycie? :lol2:
:D
epsztajnek

Drobiazg, ale ciekawy... : :rozglada:
Popatrzcie jeszcze raz na zdjĂŞcia z podglÂądu z poprzedniej strony.
Agata, na czas prowadzenia raportu "na stojÂąco" zmieniÂła obuwie... :D
O Agatkowych biodrach i pragnieniach, jakie wywoÂłujÂą, nie bĂŞdĂŞ pisaÂł, bo zostaÂłem juÂż za to kiedyÂś skarcony na tym wÂątku.... :devil:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

not that kind pisze:No, no, no :spiewa: Marzenia siĂŞ speÂłniajÂą? :shock:
notka - marz :lol2: Nawet jeœli spe³nienie marzeù utrudnia powœci¹gliwoœÌ, to wierz, ¿e znajdzie siê osoba, która podepcze ostentacyjnie tê powœci¹gliwoœÌ na Twoich oczach :lol2: Wiesz, jakie to mi³e uczucie? :lol2: Ta rozrywaj¹ca od œrodka radosna satysfakcja z osi¹gniêcia celu! :szalony:
Nie wiem, czy powinnam, czy nie pogorszĂŞ tym Waszego stanu :lol2: ale mam capsy :lol2:
To, co zrobiÂłaÂś, uwaÂżam za niestosowne :lol2: Chcesz nas wykoĂączyĂŚ -to juÂż pewne :lol2:
Czekam na dalsze "torturowanie" :lol2: Raportowe "torturowanie" :lol2: :rydzyk:
Agata radziÂła sobie w nowej formule jakby siedziaÂła w tym od lat :brawa: Jeszcze tylko mluteĂąkie problemiki z patrzeniem w odpowiedniÂą kamerĂŞ, ale co to byÂło w porĂłwnaiu z caÂłoÂściÂą :D
Brawo :brawa: Cieszê siê razem z Wami now¹ formu³¹ raportu :lol2:
Teraz ju¿ wszyscy wiedz¹, ¿e nasze ci¹g³e proœby o to, by Agatta raczy³a przyozdobiÌ relacje ca³¹ sob¹, nie by³y bezpodstawne :lol2:
Mam jeszcze capsy z blueboxowych serwisĂłw, ale pomyÂślaÂłam, Âże tymi bardziej siĂŞ ucieszycie? :lol2:
A daj, na uspokojenie :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
not that kind
Bywalec
Bywalec

Alchemik pisze: Wiesz, jakie to miÂłe uczucie? :lol2: Ta rozrywajÂąca od Âśrodka radosna satysfakcja z osiÂągniĂŞcia celu! :szalony:
PÂławicie siĂŞ w zwyciĂŞstwie? :D A co jeÂśli szefowie zmusili AgatĂŞ do wejÂścia na "scenĂŞ"? :devil: Chyba woÂłami jÂą musieli zaciÂągaĂŚ? :devil: Ona na pewno najchĂŞtniej stanĂŞÂłaby za jakiÂś parawanem :lol:
PóŸniej :spiewa:
A daj, na uspokojenie :lol2:
Teraz te :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Raportowe za chwilĂŞ :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:Drobiazg, ale ciekawy... : :rozglada:
Popatrzcie jeszcze raz na zdjĂŞcia z podglÂądu z poprzedniej strony.
Agata, na czas prowadzenia raportu "na stojÂąco" zmieniÂła obuwie... :D
To dobrze :lol: !! znacznie lepiej oglÂądaĂŚ stĂłpki Agatki w tych bucikach niÂż w tamtych kozaczkach :lol2: !! :tanczy:
Mog³a jeszcze zmieniÌ marynarê , a najlepiej j¹ zrzuciÌ :lol2: !! I spodnie.... nie zdj¹Ì :> !! :grozi: ZmieniÌ na spódnicê :lol2: !!

epsztajnek pisze:O Agatkowych biodrach i pragnieniach, jakie wywoÂłujÂą, nie bĂŞdĂŞ pisaÂł, bo zostaÂłem juÂż za to kiedyÂś skarcony na tym wÂątku.... :devil:
To Black kazaÂł ci trzymaĂŚ rĂŞce przy sobie -ja nic nie mĂłwiÂłem , nie karciÂłem za coÂś na co sam mam ochotĂŞ :P !! :lol2: :red:

Alchemik pisze:
not that kind pisze:No, no, no :spiewa: Marzenia siĂŞ speÂłniajÂą? :shock:
notka - marz :lol2: Nawet jeœli spe³nienie marzeù utrudnia powœci¹gliwoœÌ, to wierz, ¿e znajdzie siê osoba, która podepcze ostentacyjnie tê powœci¹gliwoœÌ na Twoich oczach :lol2: Wiesz, jakie to mi³e uczucie? :lol2: Ta rozrywaj¹ca od œrodka radosna satysfakcja z osi¹gniêcia celu! :szalony:
S³odki smak zwyciêstwa :jupi: !! W koùcu ktoœ w tvn24 zrozumia³, ¿e taka kobieta nie powinna wy³¹cznie siedzieÌ za biurkiem , ¿e takie walory trzeba prezentowaÌ na wizji , a nie tylko pok¹tnie :lol2: !!

Alchemik pisze:
not that kind pisze:Nie wiem, czy powinnam, czy nie pogorszĂŞ tym Waszego stanu :lol2: ale mam capsy :lol2:
To, co zrobiÂłaÂś, uwaÂżam za niestosowne :lol2: Chcesz nas wykoĂączyĂŚ -to juÂż pewne :lol2:
:lol: Al jak juÂż ty coÂś wymyÂślisz ..... :lol: !! OczywiÂście najlepsze capsy to te , gdzie widaĂŚ AgatkĂŞ w caÂłoÂści , ale zobaczcie na te , gdzie widaĂŚ AgatkĂŞ a w tyle korona PiS-u :lol: !! Normalnie krĂłlowa :rydzyk: !! :lol2: Normalnie mistrzostwo te capsy i to , Âże Agatka w tym miejscu stoi :szalony: !! I nie wiedziaÂłem , Âże brÂązowooka dziewczyna moÂże tak piĂŞknie wyglÂądaĂŚ na niebieskim tle :P ?? :szalony:
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

Umhmhm :D To byÂł chyba prezent juÂż z okazji X-mas! :tanczy: ZastanawialiÂście siĂŞ nad prezentem dla Agaty, a ona przyszÂła do nas z takÂą bombÂą :o
Prezent z grubej rury :tanczy: Teraz to wszystkie inne bêdzie mo¿na wynieœÌ na strych :spiewa:

Agatko - jesteÂś nie tylko piĂŞkna i inteligentna, ale teÂż bardzo zgrabna :P Chyba po dziÂś odÂżywa moje uczucie :P

MoÂże Agata bĂŞdzie prowadziÂła Poranki niedÂługo, albo DzieĂą po dniu? :tanczy: To by dopiero byÂło :tanczy: JuÂż wiemy, Âże siĂŞ sprawdzi :brawa:
not that kind
Bywalec
Bywalec

marcinkowsky pisze:To dobrze :lol: !! znacznie lepiej oglÂądaĂŚ stĂłpki Agatki w tych bucikach niÂż w tamtych kozaczkach :lol2: !! :tanczy:
Mog³a jeszcze zmieniÌ marynarê , a najlepiej j¹ zrzuciÌ :lol2: !! I spodnie.... nie zdj¹Ì :> !! :grozi: ZmieniÌ na spódnicê :lol2: !!
Zainspirowani jesteÂście :lol2: Ciekawe czym? :lol2:
Alchemik pisze:
not that kind pisze:Nie wiem, czy powinnam, czy nie pogorszĂŞ tym Waszego stanu :lol2: ale mam capsy :lol2:
ProszĂŞ :D

UwaÂżam nieskromnie, Âże tym razem najbardziej udaÂły mi siĂŞ capsy z JarosÂławem :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

ResztĂŞ capsĂłw dam jutro :D
Chyba, ¿e Agata poprowadzi podsumowanie dnia na le¿¹co :lol2:
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

not that kind pisze:UwaÂżam nieskromnie, Âże tym razem najbardziej udaÂły mi siĂŞ capsy z JarosÂławem :lol2:
:brawa: szĂłsty jest the beÂściak :hahaha:

ca³oœciowe bez wyró¿nieù - wszystkie cool 8)
not that kind pisze:ResztĂŞ capsĂłw dam jutro :D
:o: juÂż gnam do kolegi na panoramiczny ekran :tanczy: :lol:

kolejne wizyty :arrow:

Obrazek

tym razem koleÂżnka od make-up'u :P

Obrazek
Obrazek
Obrazek

a fryzurkĂŞ modeluje juÂż sama :P
epsztajnek

Ciekawy pomysÂł :shock: :shock:
Powiedzmy tak... caÂłe podsumowanie dnia "normalnie", za stoÂłem.
Po ostatnim materiale filmowym Agata ukazuje siê nam w eleganckiej nocnej koszulce , ¿yczy spokojnej nocy i wskakuje do ³ó¿ka... Œwiat³a gasn¹... Koniec programu. :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:
Ciekawy pomysÂł :shock: :shock:
Powiedzmy tak... caÂłe podsumowanie dnia "normalnie", za stoÂłem.
Po ostatnim materiale filmowym Agata ukazuje siê nam w eleganckiej nocnej koszulce , ¿yczy spokojnej nocy i wskakuje do ³ó¿ka... Œwiat³a gasn¹... Koniec programu. :lol2:
Do ³ó¿ka -czyjego :> ?? Swojego mam nadziejê :devil: !! notka rzuci³aœ niez³e has³o -my teraz na pewno je dopracujemy :lol2: !! Pora by nawet pasowa³a do takiego fina³u podsumowania dnia :tanczy: !! Tylko to gaœniêcie œwiate³ mi siê nie spodoba³o :nie: !!
ZaÂś resztĂŞ mam nadziejĂŞ , Âże sobie wymarzymy :lol: !! Rozbestwili dzisiaj nas i nasze marzenia -i to konkretnie :lol: !! :devil:
}{ypnosea pisze:Agatko - jesteÂś nie tylko piĂŞkna i inteligentna, ale teÂż bardzo zgrabna :P Chyba po dziÂś odÂżywa moje uczucie :P
DoÂżyÂłem czasĂłw , Âże kobieta skÂłada takie deklaracje :spiewa: !! :lol: No ale chyba to nic zdroÂżnego -trudno sie w kaÂżdym razie powstrzymaĂŚ :szalony: !!

stajlus pisze:
not that kind pisze:UwaÂżam nieskromnie, Âże tym razem najbardziej udaÂły mi siĂŞ capsy z JarosÂławem :lol2:
:brawa: szĂłsty jest the beÂściak :hahaha:

ca³oœciowe bez wyró¿nieù - wszystkie cool 8)
No to ja napiszê ,ze te wyró¿nione s¹ faktycznie boskie ,ale co z pozosta³ymi , kiedy te¿ s¹ rewelacyjne :tanczy: ?? !!
stajlus pisze:kolejne wizyty :arrow:
tym razem koleÂżnka od make-up'u :P
To juÂż wiemy kto tak piĂŞknie AgatkĂŞ podmalowaÂł :lol2: !! I brawa i dziĂŞx dla pani w pasiastej bluzko-sukience :brawa: !! :lol2:

}{ypnosea pisze:MoÂże Agata bĂŞdzie prowadziÂła Poranki niedÂługo, albo DzieĂą po dniu? :tanczy: To by dopiero byÂło :tanczy: JuÂż wiemy, Âże siĂŞ sprawdzi :brawa:
PosÂłuchaj -masz o tym marzyĂŚ :lol2: !! Musimy nasze marzenia rozÂłoÂżyĂŚ indywidualnie , Âżeby ich byÂło jak najwiĂŞcej i Âżeby jak najwiĂŞcej siĂŞ ziÂściÂło :tanczy: !! :lol2:

Dzisiaj to ja bêdê ba³ siê k³aœÌ spaÌ , ¿eby czasem jutro nie okaza³o siê , ¿e wszystko to , co dzia³o siê to by³ sen :szalony: !!
No , ale podsumowanie dnia skoùczy siê oko³o pó³nocy , wiêc pójdê spaÌ jutro :lol2: !!
ODPOWIEDZ