Alchemik pisze:not that kind pisze:Alchemik pisze:Nie ukrywam, Âże bardzo jestem tym faktem ucieszony

Od razu na forum zrobiÂło siĂŞ tak... obrazowo
Bardzo mi miÂło
Nie bĂŞdziemy siĂŞ licytowaĂŚ, komu bardziej

PrzecieÂż widaĂŚ, Âże dobrze nam razem
PrzestaĂącie siĂŞ tu do siebie przymilaĂŚ :stop: !! Bo zaczynam byĂŚ zazdrosny

!! A poza tym nawet nie jeÂśli o samo uczucie , jakie miĂŞdzy Wami jest , to o to , Âże nie mogĂŞ sobie oglÂądaĂŚ tak jak Wy

!!
Ale sobie teraz kwadransik posiedzĂŞ przy kompie , to moÂże trafiĂŞ chociaÂż na podglÂąd

?? ÂŻyczcie mi powodzenia :tanczy: !! :devil:
Alchemik pisze:not that kind pisze:Na szczĂŞÂście parasole sÂą na topie :devil: A dziĂŞki temu moÂżna zobaczyĂŚ, Âże Agata "wyzuÂła" siĂŞ ze swoich ozdĂłb na palcach
:o Rzeczywiœcie :o Có¿ to mo¿e oznaczaÌ? :o Samo rozstanie siê z bi¿uteri¹, czy rozstanie z tym, który t¹ bi¿uteri¹ obdarowa³? :devil: Wolne ¿arty :stop:
Jeszcze coÂś moÂżna zauwaÂżyĂŚ

Mianowicie to, Âże Agatta prĂłcz biaÂłego golfu, ma jednak na sobie jeszcze ciepÂły sweterek :aniol: Od razu uspokoiÂłem siĂŞ nieco

Chyba nikt lepiej od Agatki nie jest w stanie oceniĂŚ , ile ciuchĂłw musi na siebie wÂłoÂżyĂŚ w zaleÂżnoÂści od temperatury na dworze :> ?? Mam nadziejĂŞ , Âże Agatka ma takÂą wiedzĂŞ :rydzyk: Pewnie dzisiaj bĂŞdzie tu sporo czasu staÂła

??
A pierÂścionki moÂże byÂły poÂżyczone ,Âżeby wzbudziĂŚ sensacjĂŞ :devil: ??
A czemu tak w³aœciwie Agatka :> ?? :mhm: Bydgoszcz przecie¿ le¿y daleko .... doœÌ daleko od Poznania :mhm: ?? no trudno -widaÌ tak musi byÌ , ¿e Agatka kursuje codziennie niemal to na zachód , to na wschód , to znów na pó³noc

!! Teraz czas na poÂłudnie

!!
Niech tam wam dalej Âślicznie opowiada i zdaje relacje z aktualnej sytuacji

!!
Dzia za Wasze opisy :* !!