Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

not that kind pisze: W Sylwestra moÂżna bawiĂŚ siĂŞ w przebieraĂącĂłw :lol2:
Za kogo mog³aby przebraÌ siê Agatka :lol: ?? Na razie nie mam ¿adnych przebojowych pomys³ów :/ !! Ale to dlatego , ¿e bardzo siê spieszê :devil: !! Bo jak siê te¿ mówi: co nagle to po diable :devil: !!
A poza tym s¹ dwie opcje :D Pierwsza to taka, ¿e Agata wystêpuje w marynarze :devil: A druga... :mhm: Stawiam na jak¹œ ma³¹ czarn¹ kieckê :devil:
I koniec snu o przebojowym sylwku :devil: !! Marynara jak dojdzie co do czego , to wygra nawet z najbardziej szaÂłowÂą kieckÂą :devil: !!
Okay - ja juÂż nastawiam nagrywarkĂŞ na SylwestrowÂą noc :tanczy:
Przezorna zawsze ubezpieczona :tanczy: !! :* Na wszelki wypadek -przecieÂż nawet jeÂśli Agatki nie bĂŞdzie za stoÂłem , to moÂże w plenerze :) ?? :tanczy: !!
Na poczÂątek mogÂłoby byĂŚ tak, Âże caÂły raport jest prowadzony na stojÂąco :D Bardzo przypadÂły i mnie te wstĂŞpy z poczÂątku do gustu :D
A moje zdanie jest przecieÂż takie znaczÂące! :devil:
Zdanie jednej osoby moÂże i nie ma takiej siÂły przebicia , ale grupy osĂłb juÂż tak :jupi: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

A to ci niespodzianka :lol2: Nie daj¹ Agacie odpocz¹Ì :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Do Sylwestra jeszcze sporo czasu zostaÂło :lol2: Weekendowy dyÂżur Agatty zaÂś juÂż jest historiÂą :lol2: Na razie trzeba ÂżyĂŚ teraÂźniejszoÂściÂą :lol2:

Agatta idzie w Âślad za plamÂą ropy, ktĂłra aktualnie znajduje siĂŞ na WiÂśle w okolicach wÂłocÂławka :D
Trwa Poranek, nagle prowadzÂąca go Anita zapowiada temat - ten wÂłaÂśnie, ktĂłry opisaÂłem, i niespodziewanie w tym regionie kraju pojawia siĂŞ Agatta, mimo Âże wcale jej siĂŞ nie spodziewaÂłem :lol2: :tanczy:

[ Dodano: Wto Gru 11, 2007 8:20 am ]
O :o notka juÂż zadziaÂłaÂłaÂś :tanczy:

Zapowiada siĂŞ chyba emocjonujÂący dzieĂą :lol2: Agatta mogÂłaby zbliÂżyĂŚ siĂŞ do tej ekipy walczÂącej z plamÂą ropy :lol2: Nie wierzĂŞ, Âże nie chcÂą jej tam wpuÂściĂŚ :lol2:
Ech :) ÂŻeby tylko zbyt wielu konferencji nie byÂło :rydzyk:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Agatta mogÂłaby zbliÂżyĂŚ siĂŞ do tej ekipy walczÂącej z plamÂą ropy
Tylko niech ekipa siĂŞ nie zbliÂża do Agaty :grozi:
A wracajÂąc jeszcze do tematu przebieranek sylwestrowych, darujcie mi ten banaÂł, ale przecieÂż Agacie najbardziej pasowaÂłby strĂłj krĂłlowej. :aniol:
.... albo, o czym ju¿ tutaj niedawno wspomina³em, brazylijskiej tancerki...czyli ³¹cz¹c jedno z drugim strój królowej samby... :devil:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:
Agatta mogÂłaby zbliÂżyĂŚ siĂŞ do tej ekipy walczÂącej z plamÂą ropy
Tylko niech ekipa siĂŞ nie zbliÂża do Agaty :grozi:
Raczej nie ma na to szans :devil: Wszyscy sÂą zajĂŞci swojÂą robotÂą :devil: Agatta nadawaniem relacji, a ekipa straÂżacka usuwaniem plamy :devil: Zero zainteresowania spotkaniem z obu stron :devil:
epsztajnek pisze:A wracajÂąc jeszcze do tematu przebieranek sylwestrowych, darujcie mi ten banaÂł, ale przecieÂż Agacie najbardziej pasowaÂłby strĂłj krĂłlowej. :aniol:
KrĂłlowÂą byÂła juÂż w sobotĂŞ :lol2: Kiedy staÂła na tle logo PiS :lol2:
epsztajnek pisze:.... albo, o czym ju¿ tutaj niedawno wspomina³em, brazylijskiej tancerki...czyli ³¹cz¹c jedno z drugim strój królowej samby... :devil:
To by³oby coœ nowego :tanczy: I jeszcze bardziej zapieraj¹cego dech w piersiach :lol2: Nie wiem tylko, czy w takim stroju nie mog³aby wyjœÌ przypadkiem dopiero grubo po pó³nocy? :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
not that kind
Bywalec
Bywalec

TrochĂŞ zalegÂłych capsĂłw :D

Obrazek Obrazek Obrazek

I zbliÂżenie ekip... to znaczy rozmowa :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:TrochĂŞ zalegÂłych capsĂłw :D
Zaczyna³em ju¿ myœleÌ, i¿ pozostawiony zosta³em sam sobie :lol2: Wspaniale, ¿e wyprowadzi³aœ mnie z tego b³êdnego toku rozumowania :lol2:
not that kind pisze:I zbliÂżenie ekip... to znaczy rozmowa :lol2:
No w koĂącu nastÂąpiÂło :jupi: nie pisaÂłem posta pod postem, aÂżeby to obwieÂściĂŚ, poniewaÂż sam ze sobÂą nie bardzo lubiĂŞ dyskutowaĂŚ :lol2:
Tak, prawdĂŞ przedstawiasz na capsach :lol2: Agatta faktycznie odbyÂła rozmowĂŞ ze straÂżakiem zorientowanym w temacie usuwania skutkĂłw wycieku :D O wiele ciekawych rzeczy pytaÂła i uzyskaÂła bardzo wiele interesujÂących informacji :D Ale to juÂż zasÂługa jej dociekliwej natury :)

O, bo wÂłaÂśnie prowadzÂąca zapowiada kolejnÂą relacjĂŞ :tanczy:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Alchemik pisze:
not that kind pisze:TrochĂŞ zalegÂłych capsĂłw :D
Zaczyna³em ju¿ myœleÌ, i¿ pozostawiony zosta³em sam sobie :lol2: Wspaniale, ¿e wyprowadzi³aœ mnie z tego b³êdnego toku rozumowania :lol2:
Fakt, trochĂŞ mnie nie byÂło :D ale juÂż jestem ;)
O tej piszesz :>
:arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Fakt, trochĂŞ mnie nie byÂło :D ale juÂż jestem ;)
Nie ukrywam, Âże bardzo jestem tym faktem ucieszony :lol2: Od razu na forum zrobiÂło siĂŞ tak... obrazowo :lol2:
MoÂżna zobaczyĂŚ, Âże Agatta znowu, biorÂąc pod uwagĂŞ panujÂące warunki atmosferyczne, jest stanowczo zbyt lekko ubrana :] ByĂŚ moÂże czapki nie sÂą trendy w tvn24, ale rĂŞkawiczki widziaÂłem na dÂłoniach niemal wszystkich pracownikĂłw :>
Lecz co ja siĂŞ tu duÂżo rozczulam :lol2: Agatta z pewnoÂściÂą jest "gorÂącÂą" dziewczynÂą i zimne powietrze jej nie straszne :lol2: Mnie zaÂś caÂły czas zwodzi jej latynoska uroda, ktĂłra mogÂłaby wskazywaĂŚ na to, Âże organizm jej do niskich temperatur nieprzyzwyczajony i Âźle takowe znosi :lol2:
not that kind pisze:
O tej piszesz :> :arrow:
SkÂąd wiedziaÂłaÂś? :lol2:
Tak, dokÂładnie o tej pisaÂłem :lol2: Po raz kolejny poukÂładane wszystkie informacje, rzetelnie i jasno podane - kaÂżdy zainteresowany problemem (i nie do koĂąca zainteresowany problemem :lol2: ) ma prawo czuĂŚ siĂŞ doinformowanym :brawa:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Alchemik pisze:Nie ukrywam, Âże bardzo jestem tym faktem ucieszony :lol2: Od razu na forum zrobiÂło siĂŞ tak... obrazowo :lol2:
Bardzo mi miÂło :lol2:
MoÂżna zobaczyĂŚ, Âże Agatta znowu, biorÂąc pod uwagĂŞ panujÂące warunki atmosferyczne, jest stanowczo zbyt lekko ubrana :] ByĂŚ moÂże czapki nie sÂą trendy w tvn24, ale rĂŞkawiczki widziaÂłem na dÂłoniach niemal wszystkich pracownikĂłw :>
Na szczĂŞÂście parasole sÂą na topie :devil: A dziĂŞki temu moÂżna zobaczyĂŚ, Âże Agata "wyzuÂła" siĂŞ ze swoich ozdĂłb na palcach :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:
Alchemik pisze:Nie ukrywam, Âże bardzo jestem tym faktem ucieszony :lol2: Od razu na forum zrobiÂło siĂŞ tak... obrazowo :lol2:
Nie bĂŞdziemy siĂŞ licytowaĂŚ, komu bardziej :lol2: PrzecieÂż widaĂŚ, Âże dobrze nam razem :lol:
not that kind pisze:Na szczĂŞÂście parasole sÂą na topie :devil: A dziĂŞki temu moÂżna zobaczyĂŚ, Âże Agata "wyzuÂła" siĂŞ ze swoich ozdĂłb na palcach :lol2:
:o Rzeczywiœcie :o Có¿ to mo¿e oznaczaÌ? :o Samo rozstanie siê z bi¿uteri¹, czy rozstanie z tym, który t¹ bi¿uteri¹ obdarowa³? :devil: Wolne ¿arty :stop:
Jeszcze coÂś moÂżna zauwaÂżyĂŚ :lol2: Mianowicie to, Âże Agatta prĂłcz biaÂłego golfu, ma jednak na sobie jeszcze ciepÂły sweterek :aniol: Od razu uspokoiÂłem siĂŞ nieco :)
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Alchemik pisze:
not that kind pisze:
Nie bĂŞdziemy siĂŞ licytowaĂŚ, komu bardziej :lol2: PrzecieÂż widaĂŚ, Âże dobrze nam razem :lol:
PrzestaĂącie siĂŞ tu do siebie przymilaĂŚ :stop: !! Bo zaczynam byĂŚ zazdrosny ;( !! A poza tym nawet nie jeÂśli o samo uczucie , jakie miĂŞdzy Wami jest , to o to , Âże nie mogĂŞ sobie oglÂądaĂŚ tak jak Wy ;( !!
Ale sobie teraz kwadransik posiedzĂŞ przy kompie , to moÂże trafiĂŞ chociaÂż na podglÂąd :) ?? ÂŻyczcie mi powodzenia :tanczy: !! :devil:
Alchemik pisze:
not that kind pisze:Na szczĂŞÂście parasole sÂą na topie :devil: A dziĂŞki temu moÂżna zobaczyĂŚ, Âże Agata "wyzuÂła" siĂŞ ze swoich ozdĂłb na palcach :lol2:
:o Rzeczywiœcie :o Có¿ to mo¿e oznaczaÌ? :o Samo rozstanie siê z bi¿uteri¹, czy rozstanie z tym, który t¹ bi¿uteri¹ obdarowa³? :devil: Wolne ¿arty :stop:
Jeszcze coÂś moÂżna zauwaÂżyĂŚ :lol2: Mianowicie to, Âże Agatta prĂłcz biaÂłego golfu, ma jednak na sobie jeszcze ciepÂły sweterek :aniol: Od razu uspokoiÂłem siĂŞ nieco :)
Chyba nikt lepiej od Agatki nie jest w stanie oceniĂŚ , ile ciuchĂłw musi na siebie wÂłoÂżyĂŚ w zaleÂżnoÂści od temperatury na dworze :> ?? Mam nadziejĂŞ , Âże Agatka ma takÂą wiedzĂŞ :rydzyk: Pewnie dzisiaj bĂŞdzie tu sporo czasu staÂła :neutral: ??

A pierÂścionki moÂże byÂły poÂżyczone ,Âżeby wzbudziĂŚ sensacjĂŞ :devil: ??

A czemu tak w³aœciwie Agatka :> ?? :mhm: Bydgoszcz przecie¿ le¿y daleko .... doœÌ daleko od Poznania :mhm: ?? no trudno -widaÌ tak musi byÌ , ¿e Agatka kursuje codziennie niemal to na zachód , to na wschód , to znów na pó³noc ;) !! Teraz czas na po³udnie :lol2: !!

Niech tam wam dalej Âślicznie opowiada i zdaje relacje z aktualnej sytuacji :lol2: !!
Dzia za Wasze opisy :* !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

O kurcze :D Wy mi tak dziĂŞkujĂŞcie za pamiĂŞĂŚ, a ja znĂłw o Was na chwilĂŞ zapomniaÂłam :red: :devil:
Ale spokojnie, wszystko pod kontrolÂą, jak plama ropy na WiÂśle :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Agata po konferencji sztabu kryzysowego :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Jak na razie ostatnia relacja.
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:O kurcze :D Wy mi tak dziĂŞkujĂŞcie za pamiĂŞĂŚ, a ja znĂłw o Was na chwilĂŞ zapomniaÂłam :red: :devil:
Ale spokojnie, wszystko pod kontrolÂą, jak plama ropy na WiÂśle :lol2:
Powiedzmy, Âże nie bĂŞdĂŞ Ci czyniÂł Âżadnych wyrzutĂłw, poniewaÂż nie podpisywaliÂśmy Âżadnego kontraktu, w ktĂłrym w jednym z punktĂłw byÂło zamieszczanie capsĂłw zaraz po relacji :lol2:
A moÂże sporzÂądzimy takÂą umowĂŞ :mhm: :lol:
not that kind pisze:Agata po konferencji sztabu kryzysowego :D
Tak :D SpodziewaÂłem siĂŞ, Âże wÂłaÂśnie w czasie konferencji, ktĂłrÂą Agatta zapowiadaÂła na 14-stÂą, i w okolicach tej godziny nie ma co liczyĂŚ na jakiekolwiek relacje :nie: Przez chwilĂŞ teÂż pomyÂślaÂłem, Âże zmĂłwiÂłyÂście siĂŞ przeciwko i mnie i obie schowaÂłyÂście? :lol2:
Na szczĂŞÂście kaÂżda kara musi mieĂŚ swĂłj kres :tanczy: I pojawiÂły siĂŞ zarĂłwno capsy, jak i sama Agatta w kolejnej relacji :brawa:
choĂŚ niestety wszystko wskazuje na to, Âże...
not that kind pisze:Jak na razie ostatnia relacja.
Ale kim¿e byœmy byli, gdyby nie to, ¿e wci¹¿ mo¿emy pok³adaÌ nadziejê w tym, ¿e... przystan¹³em na chwilê, poniewa¿ myœla³em, i¿ nadawany w³aœnie materia³ filmowy o wycieku wzbogacony bêdzie relacj¹, ale siê niestety przeliczy³em ;(
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

marcinkowsky pisze:
not that kind pisze: W Sylwestra moÂżna bawiĂŚ siĂŞ w przebieraĂącĂłw :lol2:
Za kogo mogÂłaby przebraĂŚ siĂŞ Agatka :lol: ??
Najlpiej za KobietĂŞ Kota :lol2:
marcinkowsky pisze:A czemu tak w³aœciwie Agatka :> ?? :mhm: Bydgoszcz przecie¿ le¿y daleko .... doœÌ daleko od Poznania :mhm: ?? no trudno -widaÌ tak musi byÌ , ¿e Agatka kursuje codziennie niemal to na zachód , to na wschód , to znów na pó³noc ;) !! Teraz czas na po³udnie :lol2: !!
Jak widaĂŚ TVN24 nie moÂże sobie bez Agaty w Âżaden sposĂłb poradziĂŚ :D

Ja mogĂŞ siĂŞ pochwaliĂŚ, Âże w koĂącu widzĂŞ dzisiaj AgatĂŞ :tanczy: Przez caÂły dzieĂą nie miaÂłem niestety szczĂŞÂścia ;( OdwaÂżna dziewczyna :D WokoÂło ciemno, noc - nie boi siĂŞ :lol:
ODPOWIEDZ