Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

To nas Anita zrobiÂła w przysÂłowiowego konia, poniewaÂż efekty mojego monitorungu sÂą takie, Âże upatrzyÂłam AnitĂŞ na stanowisku :D
PojawiÂła siĂŞ dopiero w serwisie o dwunastej ..... :roll:

A wiĂŞc Flash dzisiaj :]
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

PojawiÂła siĂŞ dopiero w serwisie o dwunastej .....
To akurat dziwne, bo zawsze rozpakowywa³a siê ... gdzieœ ... w okolicach 8-smej rano. Ale mo¿e mia³a coœ do poprawienia w zajawce i wola³a to dziœ zrobiÌ, ni¿ np. jutro do pracy znowu przyje¿d¿aÌ :D A ¿e falsh to program, który chyba raczej mo¿na doœÌ ³atwo i przede wszystkim szybko przygotowaÌ, Anita zabra³a siê za jego realizacjê dopiero o 12-stej :D
W koùcu widzia³em zapowiedŸ flasha - pierwszy raz od d³uuuu¿szego czasu :D Pierwsze, co rzuci³o mi siê w oczy, to oczywiœcie wystrza³owa fryzura Anity 8) PóŸniej strój - ³adny, a zupe³nie póŸniej (na tyle na ile to mo¿liwe przy zajawce zajawki :devil: ) jej smutne oczy ... :sad: Myœla³em, ¿e to przez groŸbê wyst¹pienia w raporcie, ale okaza³o siê, ¿e nie ... Wczoraj te¿ by³a smutna ... dlaczego ...? :sad:
RozjaÂśniÂła siĂŞ jedynie, kiedy mĂłwiÂła o pierwszym nr Playboy'a w ... Indonezji bodaj :roll:
A flash dziÂś to absolutny rekord Anity od czasĂłw zmiany pory emisji i okrojonej dÂługoÂści trwania programu - kiedy program byÂł na mecie na zegarze byÂła 16.12 :shock: :devil:
Poza tymi przepeÂłnionymi smutkiem oczkami Anity, zaprezentowaÂła nam smaczny kogel - mogel tematyczny: od politycznych przepychanek koalicyjnych, przez rewelacje o relacjach Jezus - Judasz, po wspomniany juÂż pierwszy nr Playboy'a :D A wiĂŞc nie mogÂło byĂŚ nudno ;) ByÂło za to jak zwykle krĂłtko :/

PS Czy w faktach popoÂłudniowych to juÂż z forszpana zrezygnowali? :> Czy tylko dziÂś nie byÂło? Wczoraj nie zwrĂłciÂłem uwagi na to, czy byÂł :roll:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

Blacku, patrz jaki komentarz znalazÂł siĂŞ na tvn24.pl pod DamÂą Pik:
ProwadzÂąca teÂż jest nie za bardzo. Koszmarny gÂłos i maÂło polotu. Jednym sÂłowem program jest ciĂŞÂżki nudny i Âśmierdzi naftalinÂą.

~N, 06.04.2006 10:05
Jak chcesz to moÂżesz odpisaĂŚ. :twisted:
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

Ja mia³em odpis¹c , bo ju¿ to wczesniej czyta³e, ale jakoœ mi siê nie chcia³o. Pozostawi³em t¹ przyjemnoœÌ Blackowi.
Ale nie wiem czy jest sens odpisywaĂŚ, bo zaraz obok tego posta jest post Blacka o tym, Âże on oglÂąda to tylko dla prowadzÂącej.

Ciekawe kto to moÂże byĂŚ ten/ta N
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

ProwadzÂąca teÂż jest nie za bardzo. Koszmarny gÂłos i maÂło polotu. Jednym sÂłowem program jest ciĂŞÂżki nudny i Âśmierdzi naftalinÂą.

~N, 06.04.2006 10:05
:hahaha: :hahaha: a ja coÂś temu ~N odpisaÂłem, ale niestety nie dali mojego komentarza. :twisted: No ale przecieÂż byÂł dobry tylko jedno byÂło takie sobie sÂłowo... :aniol: :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

To moÂże napisz nam tutaj co odpisaÂłeÂś temu "N". :twisted:
arti
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: arti »

No ludzi kochani... RĂŞce opadajÂą!
Mo¿na bezgranicznie wielbiÌ jak¹œ postaÌ TV, ale nie mozna przecie¿ zabraniaÌ ludziom wyra¿ania swoich opinii!!!
Nie wszyscy muszÂą tak wypowaidaĂŚ siĂŞ tak pochlebnie o Anicie Werner jak tutaj ma to miejsce. Post @wÂłocha sprawia wraÂżenie jakby ta grupa fanatykĂłw pisujÂących tu (przepraszam za okreÂślenie, ale tak to wyglÂąda) byÂła prywatnym ochroniarzem AW atakujÂącym w kaÂżdym miejscu, gdzie na temat tejÂże pani wypowiadajÂą siĂŞ negatywnie...
Mylicie FORUM DYSKUSYJNE z kó³kiem wzajemnej adoracji.

Pozdrawiam!
Anna Kalczyńska, Anita Werner, Beata Tadla, Justyna Pochanke - czołowa czwórka :D
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

No wÂłaÂśnie arti, masz racjĂŞ. Skoro inni mogÂą mĂłwiĂŚ to co chcÂą, to my czemu nie moÂżemy :> Spoko, niech sobie piszÂą co chcÂą, :D ale nam nikt nie zabroni bronienia Anitki.

Jeszcze znalazÂłem jeden, niepochlebny komentarz:
(...)ProwadzÂąca nie potrafi zadaĂŚ trafnych pytaĂą tylko grzebie siĂŞ w banaÂłach i sili na wyszukane komantarze do tego wielkiego nic.
Ostatnio zmieniony piątek 07 kwie 2006, 20:11 przez Martin, łącznie zmieniany 1 raz.
pawell

wÂłoch pisze:To moÂże napisz nam tutaj co odpisaÂłeÂś temu "N". :twisted:
Niestety nie napiszĂŞ. :P :)
arti pisze:(...)Mo¿na bezgranicznie wielbiÌ jak¹œ postaÌ TV, ale nie mozna przecie¿ zabraniaÌ ludziom wyra¿ania swoich opinii!!!(...)
Hm... :mhm: ja nigdzie nie napisaÂłem Âże zabraniam komuÂś pisaĂŚ o kimÂś co chce, a jak juÂż napisze to mogĂŞ to skomentowaĂŚ - mam do tego prawo tak jak on ma je do wyraÂżenia swojej opini na jakiÂś temat. Ten/ta N ma o Anicie odmienne zdanie niÂż ja i na tamtym forum napisaÂłem jakie ja je mam o tej dziennikarce. :]
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

I to jest znowu przykÂład tej negatywnej kampanii wymierzonej w AnitĂŞ :/
ZaczĂŞÂła robiĂŚ coÂś wielkiego - w znaczeniu duÂże przedsiĂŞwziĂŞcie, co waÂżne robi to dobrze, nawet bardzo dobrze, to oczywiÂście znaleÂźli siĂŞ tacy malkontenci - piĂŞknie to chamstwo nazywajÂąc, ktĂłrzy robotĂŞ Anity prĂłbujÂą zniweczyĂŚ :?
Zupe³nie jak za czasów g³ównych :?
Ciekawe kto i za co jej tak nie lubi :roll: Za co moÂżna domniemywaĂŚ ....... z jakiego powodu ..... byĂŚ moÂże z czystej ludzkiej zawiÂści, a dokÂładniej zazdroÂści :] Ale to moÂże moje zbyt daleko wysuniĂŞte wnioski :roll:

Black - naprawdĂŞ napisaÂłeÂś te sÂłowa na tamtym forum? WierzyĂŚ mie siĂŞ nie chce :roll:
He he swoje forum TVN24 pewnie che rozhulaĂŚ :devil:
od politycznych przepychanek koalicyjnych
Ehhh :/ Nie mo¿na tych s³ów, tego zamieszania bagatelizowaÌ, bo jutro mo¿emy przez to zamieszanie zajawki nie zobaczyÌ :/
PS Czy w faktach popoÂłudniowych to juÂż z forszpana zrezygnowali? Czy tylko dziÂś nie byÂło? Wczoraj nie zwrĂłciÂłem uwagi na to, czy byÂł :roll:
Wczoraj byÂł :]
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Nie wiem czy warto bo osoba ktĂła to pisaÂła sama pewnie Âśmierdzi tyle ze gnojem a nie naftalinÂą (poniewaÂż prowadzi retoryke rodem z kibla)... najprawdopodobniej to ktĂłraÂś zazdrosna koleÂżanka z redakcji...

Ale napisze coœ niecoœ tam... tylko musze znaleŸÌ.
Bo :tanczy: je sie tylko Âżebym sama potem nie przeÂśmierdÂła ta naftalinÂą bo bĂŞdzie niedobrze :>

Arti skoro na forum mozê byÌ kó³ko wzajemnej adroacji TVN, Justyny P , Kazimiery Szczuki to czemu nie Anity Werner :> ???

Obrazek[/quote]
Android <3
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Teraz to mi juÂż naprawdĂŞ Âżal Anity. JuÂż trzeci raz ktoÂś napisaÂł o niej niepochlebny komentarz :cry: :
Po co komu ten program?

Ja czasem zerkam, ale tylko wtedy gdy prowadzi Porada, Werner odrzuca od telewizora.
Innym prezenterĂłw tam tak nie mĂłwiÂą. :x Tylko przeciw Anitce prowadzi siĂŞ negatywnÂą kampaniĂŞ.

Chyba muszĂŞ odpisaĂŚ tym osobom... albo jednej osobie. :ech: JuÂż siĂŞ do tego zabieram.

[ Dodano: PiÂą Kwi 07, 2006 11:18 pm ]
WÂłaÂśnie to zrobiÂłem. :D
pawell

kamuii pisze:Nie wiem czy warto bo osoba ktĂła to pisaÂła sama pewnie Âśmierdzi tyle ze gnojem a nie naftalinÂą (poniewaÂż prowadzi retoryke rodem z kibla)... najprawdopodobniej to ktĂłraÂś zazdrosna koleÂżanka z redakcji...
I wÂłasnie napisaÂłem mu to samo co teraz Ty - Âże Âśmierdzi... :roll:
kamuii pisze:Ale napisze coœ niecoœ tam... tylko musze znaleŸÌ.
Nie wiem czy juÂż znalazÂłaÂś jak nie to to jest tu> http://www.tvn24.pl/381046,magazyn.html
kamuii pisze:Arti skoro na forum mozê byÌ kó³ko wzajemnej adroacji TVN, Justyny P , Kazimiery Szczuki to czemu nie Anity Werner :> ???
OczywiÂście Âże moÂże byĂŚ Âżaden arti nikomu niczego nie zabroni. :] Od tego sÂą fani tych osĂłb ja przyznam Âże jestem fanem tych 3 paĂą no i tego caÂłego TVN-u. :P :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Dziêki, ¿e tak troszczycie siê o Anitê - jestem wzruszony w swoim zapracowaniu :sad: I dziêkujê, ¿e tak siê troszczycie o to, bym by³ na bie¿¹co poinformowany o szykanach internetowych Anity :D
No có¿ tak wielkie uwielbienie, jakim darzymy Anitê, nie wszystkim na pewno jest w smak :D A ja niestety nie mam czasu, ani tym bardziej ochoty u¿eraÌ siê z jakimiœ niewy¿ytymi palancikami - polemika z g³upot¹ ludzk¹, to jak walka z wiatrakami :devil: A Wy jeœli macie ochotê to walczcie :D
ChociaÂż Anita jest tak wielka iwszystko co robi jest tak wielkie, Âże potrafi sama doskonale siĂŞ obroniĂŚ :] Jej broĂą, to ona i wszystko co po sobie pozostawia. Ale nie zabraniam Wam oczywiÂście polemiki :D
Funcky mi nie pomoÂże, bo ... :lol: zobaczyÂła rano ÂŁukasika prowadzÂącego serwis i nie moÂże siĂŞ pozbieraĂŚ :lol:
Black - naprawdĂŞ napisaÂłeÂś te sÂłowa na tamtym forum? WierzyĂŚ mi siĂŞ nie chce
Bo nie napisa³em :] Przecie¿ wieesz, wiecie, ¿e nie jestem tak oszczêdny w s³owach jeœli idzie o Anitê i jej pracê - o tych kategoriach zwyk³em pisaÌ wiêcej :] Nigdy zreszt¹ nie stwierdzi³em kategorycznie, ¿e ogl¹dam DP tylko ze wzglêdu na Anitê, ale wszystko obj¹³em przypuszczeniem, ¿e gdyby nie osoba Anity pewnie nie skusi³bym siê na ten program :] A zreszt¹ :D to jest raczej logiczne, ¿e jeœli to jest autorski program Anity, to jest on bardzo mocno z ni¹ powi¹zany, to ona nadaje temu programowi kszta³t, wygl¹d i ogóln¹ wymowê :]

To bardzo nieÂładnie z kolei, Âże ktoÂś siĂŞ pode mnie podszywa :nie: ale mogĂŞ byĂŚ dumny, czujĂŞ siĂŞ zaszczycony, Âże stworzyÂłem tak popularnÂą markĂŞ BJ i to w dodatku kojarzonÂą z AnitÂą :lol: Ale ten, kto podaÂł siĂŞ za osÂławionego Black Jack'a mĂłgÂłby siĂŞ poÂświĂŞciĂŚ i przekopiowaĂŚ te wszystkie pochwalne zdania na temat ''Damy Pik'' i rewelacyjnej pracy jakÂą prezentuje w tym programie :D Ale nie - przecieÂż nie o to chodzi ... chodzi o dokopanie Anicie :evil:
A moÂże ktoÂś chce zniszczyĂŚ moje relacje z AnitÂą - podszywajÂąc siĂŞ pode mnie i wypisujÂąc tak krzywdzÂące i nieprawdziwe opinie :roll: :devil: Ale pragnĂŞ poinformowaĂŚ tego - tych idiotĂłw, Âże moje relacje z AnitÂą nigdy nie ulegÂły ociepleniu - byÂły, sÂą i pewnie dÂługo jeszcze bĂŞdÂą wyjÂątkowo chÂłodne :/ :devil: :lol: OczywiÂście za sprawÂą Anity i braku jakiejkolwiek reakcji na moje ... np. maile :lol: No ale czy w obliczu teraÂźniejszych poczynaĂą niektĂłrych internautĂłw moÂżna siĂŞ jej dziwiĂŚ, Âże Anita niema do nas zaufania, skoro pojawiajÂą siĂŞ od czasu do czasu osoby chcÂące znieksztaÂłciĂŚ naszÂą postawĂŞ :?

Ale ten, ci idioci, zawistni bardzo zresztÂą, niech piszÂą :D MoÂże, jeÂśli Anita to przeczyta, uÂświadomi sobie, Âże nie tĂŞdy droga do kariery, sukcesu i sÂławy. ÂŻe sÂłowa MaÂłgorzaty Domagalik wypowiedziane dla ''Press'': ''to nie jest program na miarĂŞ moÂżliwoÂści dziennikarki (Anity)'', Anita weÂźmie sobie do serca i przemyÂśli, czy warto siĂŞ tak mĂŞczyĂŚ i poÂświĂŞcaĂŚ dla stacji z niszowÂą oglÂądalnoÂściÂą, ktĂłrej szefowie nie doceniajÂą prawdziwych talentĂłw :]
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Ale ten, ci idioci, zawistni bardzo zresztÂą, niech piszÂą MoÂże, jeÂśli Anita to przeczyta, uÂświadomi sobie, Âże nie tĂŞdy droga do kariery, sukcesu i sÂławy. ÂŻe sÂłowa MaÂłgorzaty Domagalik wypowiedziane dla ''Press'': ''to nie jest program na miarĂŞ moÂżliwoÂści dziennikarki (Anity)'', Anita weÂźmie sobie do serca i przemyÂśli, czy warto siĂŞ tak mĂŞczyĂŚ i poÂświĂŞcaĂŚ dla stacji z niszowÂą oglÂądalnoÂściÂą, ktĂłrej szefowie nie doceniajÂą prawdziwych talentĂłw
Ja uwaÂżam, Âże Anita powinna jeszcze trochĂŞ poczekaĂŚ na przyjÂście Kamila Durczoka do FaktĂłw. Dwie hipotezy:

a) Zmniejszy siê protekcja Pieczyùskiego w Faktach. Durczok bêdzie chcia³ stworzyÌ damsk¹ alternatywê dla Styœki w Faktach G³ównych. To najbardziej prawdopodobna hipoteza.

b) Hipoteza science-fiction: StyÂśka nie wytrzymuje konfliktu charakterĂłw, wobec tego rezygnuje z prowadzenia FaktĂłw. :lol: Przenosi siĂŞ jak Rymanowski do Magazynu. Na jej miejsce wchodzi Anitka. :D

Je¿eli Durczok nic nie zrobi, to Anita powinna odejœÌ... do Wiadomoœci nie, tam raczej potrzebny jest prezenter, bo dam s¹ dwie Doroty i jeden Krzysiek, do Panoramy nie - nadmiar prezenterów, do Kuriera :lol: - tu bez komentarza, do Polsatu - te¿ nie. Tam prowadzi³aby tylko Wydarzenia. Na w³asny program nie mia³aby co liczyÌ :/
ODPOWIEDZ