WracajÂąc jeszcze do RP fajnie byÂło jak J. PaÂłaÂśnisinski witaÂł siĂŞ z Paniami - "Witam Ciebie Aniu, i Ciebie Aniu" czy jakoÂś tak - obie siĂŞ wtedy zaczĂŞÂły chichotaĂŚ

Ps.
Ciekawe jak RP bedzie wyglÂądaÂł wykonaniu innych par.
Moderator: Łukasz
Te¿ uwa¿am, ¿e przeginasz w kwestii krytyki Anny Kalczyùskiej ale na obiektywnoœÌ ze strony Pana Black Jacka nie licz :?krytyczny pisze:Zaraz, zaraz, Black Jack, co to znaczy odwal sie?
:mad:
Myslalem, ze to jest FORUM, czyli, ze mozna wypowiadac opinie, a nie jakies kolko wzajemnej adoracji.
Nie podoba mi sie Klaczynska i juz. I nikt mi nie zabroni wypowiadac tu swoich opinii, no chyba, ze mnie za to usuna z forum, co jest w sumie mozliwe, na fali aktualnych tendencji do cenzurowania i inwigilowania wszystkiego co sie da
Pani Moderator jak zwykle z wÂłaÂściwÂą sobie klasÂą :] OczywiÂście - ja siĂŞ dostosujĂŞterraX pisze:Proponuje powÂściÂągnÂąc emocje, Szanowni Panowie. I chwaliĂŚ (ewentualnie) krytykowaĂŚ KalczyĂąskÂą, a nie siebie wzajemnie. Przypominam, Âże od niedawna mamy na forum system pochwaÂł i ostrzeÂżeĂą, ktĂłry niemiÂłosiernie wszystko zlicza i blokuje (w razie czego) pisanie userowi
Krytyczny, skoro to jest forum, to ja mogĂŞ Ci napisaĂŚ, ÂżebyÂś siĂŞ od Ani odwaliÂł, a delikatniej mĂłwiÂąc, ÂżebyÂś byÂł Âłaskaw wywaÂżyĂŚ swoje komentarze :] Bo sÂą bardzo niesprawiedliwe.Myslalem, ze to jest FORUM, czyli, ze mozna wypowiadac opinie, a nie jakies kolko wzajemnej adoracji.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości