Anna Seremak
Moderator: Łukasz
Re: Anna Seremak
Zobaczymy jak się rozwinie sytuacja za kilka miesięcy. Do TTV wróci Małgorzata Prokopiuk, więc Joanna Kryńska raczej będzie znowu tylko w TVN24. Wróci też Anna Kalczyńska (ale zniknie Dagmara). Kamila Biedrzycka-Osica była tylko na zastępstwie - bez skrupułów ją zwolnili. Nie chcę wyrokować, ale tu równie dobrze, może być podobna sytuacja.
Oo, Pani Ania chyba pierwszy raz na dyżurze po poranku? Ktoś wie czy będzie jeszcze w najbliższych dniach? (poranek czy w ciągu dnia?)
Nie, nie pierwszy.djstefek pisze:Oo, Pani Ania chyba pierwszy raz na dyżurze po poranku?
A w Poranku była dziś Dagmara Kaczmarek-Szałkow.
No Dagmarę z samego rana zobaczyłem, no ale Anię to pierwszy raz widzę w ciągu dniamatik pisze:Nie, nie pierwszy.djstefek pisze:Oo, Pani Ania chyba pierwszy raz na dyżurze po poranku?

Niedawno pamiętam była premierowo chyba w 'nocnych godzinach'.
być może Panie zamieniły się pasmamimatik pisze:Nie, nie pierwszy.djstefek pisze:Oo, Pani Ania chyba pierwszy raz na dyżurze po poranku?
Anna jeśli zaglądasz tutaj, to weź to do siebie że w spiętych włosach wyglądasz o 300% atrakcyjniej niż w rozpuszczonych !!
To nie jest tylko moja opinia ale wielu ludzi. Więc proszę to sobie przemyśleć
Pozdrawiam z Wlkp.
To nie jest tylko moja opinia ale wielu ludzi. Więc proszę to sobie przemyśleć

Pozdrawiam z Wlkp.
W ostatnim kadrze wyszła wymownie. 

Hehe, pierwsze skojarzenie :

Dziś może wrzucę capsy z niedzieli, bo wyglądała jak dla mnie szałowo ;D

Dziś może wrzucę capsy z niedzieli, bo wyglądała jak dla mnie szałowo ;D