[TVN] Najsłabsze ogniwo
Moderator: Łukasz
WrĂłcÂą, ale moÂże tylko powtĂłrki. :> Raczej nie ma siĂŞ co ÂłudziĂŚ na powrĂłt tego programu nawet po paru latach.
TVN zarnowaÂł szansĂŞ na teleturniejowy hit, bo jestem pewnien gdyby to jakoÂś lepiej zrobili - wydania specjalne itp. - to program mĂłgÂłby byĂŚ bardziej popularny.
Pewnie znajdÂą coÂś innego, nowego.
I liczĂŞ na to, bo teraz w tej stacji nie ma Âżadnego dobrego teleturnieju...

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Bardzo lubiÂłem "NajsÂłabsze Ogniwo" ale jakoÂś nie wierzĂŞ w powrĂłt tego programu. A szkoda bo tak jak napisaÂł pawell gdyby prĂłbowali jakoÂś urozmaiciĂŚ "Ogniwo" (na przykÂład wydania z politykami czy gwiazdami) to program byÂłby bardzo popularny. Pozostaje nam czekaĂŚ na powtĂłrki i "DwururkĂŞ" .
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
NiektĂłrzy politycy nie posiadajÂą poczucia humoru i jeszcze by zaskarÂżyli SzczukĂŞ o obrazĂŞ..a gwiazdy,ktĂłre miaÂłyby wymyÂśliĂŚ przed prowadzÂącÂą szybkÂą kontrĂŞ,mogÂłyby siĂŞ skompromitowaĂŚ nie wymyÂślajÂąc jej.najlepiej poradziliby sobie kabareciarze i satyrycy.
Powinna byÌ jak na BBC widownia,która w³¹cza siê w teleturniej,oklaski itd. takie show.tylko,¿e tam uczestnicy potrafi¹ œmiaÌ siê z siebie i nie przyjmowaÌ wszystkiego tak dos³ownie.tego nie da siê zmodyfikowaÌ.Ja te¿ jestem czarnym prorokiem co do tego programu,wróci najwy¿ej jako powtórka,nie wznowi¹ go...
Jestem za ogniwem.
Powinna byÌ jak na BBC widownia,która w³¹cza siê w teleturniej,oklaski itd. takie show.tylko,¿e tam uczestnicy potrafi¹ œmiaÌ siê z siebie i nie przyjmowaÌ wszystkiego tak dos³ownie.tego nie da siê zmodyfikowaÌ.Ja te¿ jestem czarnym prorokiem co do tego programu,wróci najwy¿ej jako powtórka,nie wznowi¹ go...
Jestem za ogniwem.
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
no, ale przecieÂż przyszliby tylko tacy, ktĂłrzy siĂŞ godzÂą na formuÂłe programu i w ogĂłle.aveo pisze:NiektĂłrzy politycy nie posiadajÂą poczucia humoru i jeszcze by zaskarÂżyli SzczukĂŞ o obrazĂŞ..
ja tez ÂżaÂłuje, Âże nie byÂło wydaĂą specjalnych, z politykami, gwiazdami, feministkami, laureatami poprzednich wydan... No, moÂżliwoÂści bylo wiele!
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
Najlepsza jest Kazimiera
-
- Początkujący
Dlaczego tak uwaÂżasz?Kapshmir pisze:miaÂłam okazjĂŞ zobaczyĂŚ jego brytyjskÂą wersje na bbc prime i muszĂŞ przyznaĂŚ, ze polska wersja jest naprawde o wiele lepsza

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
klasyk - sa juz cytaty
we wczorajszym odcinku "Na WspĂłlnej" (678) jeden z bohaterĂłw (nie wiem jak sie nazywa, syn Dykiel) lezaÂł przed telewizorem i oglÂądaÂł "NjasÂłabsze ogniwo". WidaĂŚ bylo nawet przez moment szczukĂŞ! 

Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
Najlepsza jest Kazimiera