[Polsat] Wydarzenia

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

object pisze:Guga³a i Grabarczyk maj¹ znikn¹Ì z foteli prowadz¹cych
No tak, Guga³a zacz¹³ w koùcu karierê wokaln¹... :D Ale przecie¿ to normalne, ¿e redaktor naczelny programu informacyjnego zajmuje siê wydawaniem w³asnych p³yt. :lol:
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
object
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: object »

Dlaczego nie? JeÂśli ktoÂś ma talent w jakimÂś kierunku to powinien go pokazywaĂŚ Âświatu :lol:
Na pewno Gugale lepiej wychodzi Âśpiewanie niÂż prowadzenie serwisu informacyjnego :devil: A przy okazji to bĂŞdzie dobra reklama dla ,,WydarzeĂą".

A tak na marginesie to Jarek ma niezÂły Âżyciorys: kariera muzyczna zaczĂŞta 14 lat temu, dyrektor TVP, ambasador Urugwaju, teraz szef i prowadzÂący programu informacyjnego. No, no nie jeden chciaÂłby mieĂŚ taki barwny Âżyciorys 8)
mks
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mks »

Merytorycznie "Wydarzenia" ostatnio zdecydowanie doÂłowaÂły.. moze od tygodnia jest troche lepiej.. brak ciekawych tematĂłw politycznych spowodowaÂł, ze na TVN24 wogĂłle nie zaglÂądam.. a z programĂłw informacyjnych to tylko pierwsze trzy materiaÂły i przeÂłaczam.

MikoÂłaj Jankowski obok Tomka MachaÂły i MaÂłgorzaty Mikulskiej-Rembek jest wg mnie najlepszÂą osobÂą w "Wydarzeniach" jako prezenter sprawdza siĂŞ Âświetnie.. mĂłwi spokojnie, pÂłynnie i wyraÂźnie. MyÂśle, Âże mĂłgÂłby siĂŞ sprawdziĂŚ w gÂłownym wydaniu.
object
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

MyÂśle, Âże mĂłgÂłby siĂŞ sprawdziĂŚ w gÂłownym wydaniu.
myÂślĂŞ, Âże to tylko kwestia czasu (mam nadziejĂŞ :) )

[ Dodano: Wto Gru 25, 2007 6:37 pm ]
Moim zdaniem lepsza by³aby czo³ówka niebieska, a nie niebiesko-czerwona, a co wy myœlicie?

Wersja niebieska:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Przed dwoma dnia Medialink poinformował, że Polsat wydłuża popołudniowe wydanie programu do 25 minut. Nie pojawi się w nich również Marta Leleniewska. Źródło

Bardzo słuszna decyzja - ta Pani absolutnie nie nadawała się do prowadzenia programu
informacyjnego :nie:

Do załogi programu dołączy również Michał Szpak, dawniej RMF FM. Źródło.
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Re: "Wydarzenia" - lepsze niż "Wiadomości"

Czy Paweł Naruszewicz, reporter popołudniowych "Wydarzeń", to brat aktorki Doroty Naruszewicz (Beata z "Klanu")? :>
Camilo
Guru
Guru

Paweł Naruszewicz nie jest już jedynie reporterem popołudniowych ''Wydarzeń'' - przygotowuje materiały również do wydania głównego, przede wszystkim w weekendy.
podmark
Bywalec
Bywalec

Post autor: podmark »

Nie, to zbieżność nazwisk - Dorota pochodzi z Warszawy, Paweł - z Suwałk.

Za to, jako ciekawostkę dodam, że Paweł Naruszewicz zadebiutował w Polsacie już w 2003 roku, jako uczestnik trzeciej edycji reality show "Bar bez granic".
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Aha, ale - przynajmniej jak na moje oko - są do siebie podobni. :> :lol2:

Co do "Wydarzeń" - nie wiem czy tak jest zawsze, ale w dzisiejszym wydaniu o 15:50 zamiast łączeń z reportarami, emitowano nagrane wcześniej relacje. Trochę dziwnie to wyglądało.

Czy pod koniec głównego wydania także jest rozmowa z prezenterem/prezenterką pogody?
Camilo
Guru
Guru

Nie. Rozmowa z prezenterem pogody pojawia się jedynie na koniec wydania popołudniowego.
object
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

A cóż to? Czyżby POpieram zaczął oglądać ,,Wydarzenia"?! Świat chyba zwariował :lol2:
D00
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: D00 »

object pisze:A cóż to? Czyżby POpieram zaczął oglądać ,,Wydarzenia"?! Świat chyba zwariował :lol2:
Może przypadkiem :D
object
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Witam!

PILNIE poszukuję archiwalnych capsów lub materiałów wideo z ,,Wydarzeń", kiedy żegnaliśmy Papieża. Niestety nie nagrywałem tych wydań a teraz żałuję bo to kawał historii tego programu i jedno z najważniejszych wydań. Mam ,,Wydarzenia" z Krakowa, z Paryża, z Gdańska, a ,,Wydarzeń" z Watykanu nie ;(

Jeżeli ktoś ma te capsy to bardzo proszę o kontakt na mail lub na PW.

Z góry serdecznie dziękuję za pomoc! :D :D
Camilo
Guru
Guru

Tutaj jest 10-minutowy fragment programu chwilę po ogłoszeniu wiadomości o śmierci Papieża :arrow: http://pl.youtube.com/watch?v=kN1ookmofkc
Camilo
Guru
Guru

Wg informacji ''Dziennika'' w przyszłym tygodniu pracownicy ''Wydarzeń'' wspólnie podejmą decyzję ws. ewentualnego przejścia do ''Wiadomości'' TVP1.
ODPOWIEDZ