Autorytet? MoÂże byĂŚ kaÂżda, byle nie Steinbach :devil:
Ja mam pytanie, na poczÂątku chyba byÂło mĂłwione ile dam ma goÂściĂŚ AnitĂŞ, bodajÂże 10
Nie

Zobacz – wyÂżej pisaÂłam, Âże Dama Pik jeszcze z 15 lat bĂŞdzie

A na powaÂżnie

ByÂła mowa bodaj o 9 odcinkach, zwiĂŞkszenie ich iloÂści uzaleÂżniajÂą zapewne od wynikĂłw oglÂądalnoÂści :devil:
MyÂślĂŞ, Âże bĂŞdÂą dalej tĂŞ sagĂŞ krĂŞcili, moÂże bĂŞdzie przerwa na czas wakacji – choĂŚ nie koniecznie

a po wakacjach dalszy ciÂąg. PrzecieÂż jak do tej pory nie byÂło ani jednej damy z tej tak zwanej ,,gĂłrnej pĂłlki’’ :?
A juÂż prawie 6 odcinkĂłw za nami :]
Raporty zostajÂą w parach oczywiÂście (a ÂŻadnych Granic przeniesione na niedzielĂŞ)..
Ach to tak rozwiÂązali sprawĂŞ podwĂłjnych wieczornych raportĂłw

No to moÂżemy powaÂżnie siĂŞ zastanawiaĂŚ, inni martwiĂŚ, czy zobaczymy jeszcze kiedyÂś AnitĂŞ albo w Poradku, albo w raporcie :mhm: MogÂłaby od czasu i tu i tu wystÂąpiĂŚ i nie tylko tu
Ju¿ lepszy dla Anity Raport ni¿ Poranek, gdzie ogranicza siê teraz prawie wy³¹cznie do pogody i przegl¹du prasy. Jak jest jakiœ goœÌ, czy ³¹czenie to œwiêto wielkie jest
no tak, ale Poradek trwa znacznie dÂłuÂżej, tu Anita od czasu do czasu porozmawia z jakimÂś goÂściem w studio, porozmawia przez telefon, a w raporcie ograniczajÂą siĂŞ tylko do zapowiedzi materia³ów – nuda prawie jak w Faktach :?
Zawsze moÂżna coÂś niecoÂś porobiĂŚ w programach graficznych i daĂŚ AnitĂŞ przed... np. StatuĂŞ WolnoÂści.
No, ale to byÂłoby udawane