Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

Black Jack '62 pisze:No dobrze moÂże przy odrobinie czasu coÂś wykombinujĂŞ – w pierwszym rzĂŞdzie dla Funcky :lol2:
Czekamy na twoj¹ twórczoœÌ :lol2: ;)
Tak zerkam jednym okiem na ten avatarek i przypomniaÂło mi siĂŞ, Âże Anita w raporcie byÂła ... :mhm:
A w ogĂłle to te raporty wieczorne prowadzone parami zostajÂą?
Zastanawia mnie, czy jeszcze kiedyÂś siĂŞ w nim pojawi, a jeÂśli tak, to czy odbĂŞdzie siĂŞ to kosztem poradka :roll:
Raporty zostaj¹ w parach oczywiœcie (a ¯adnych Granic przeniesione na niedzielê). Ju¿ lepszy dla Anity Raport ni¿ Poranek, gdzie ogranicza siê teraz prawie wy³¹cznie do pogody i przegl¹du prasy. Jak jest jakiœ goœÌ, czy ³¹czenie to œwiêto wielkie jest.
Jestem rozdarty aktualnie, jeœli chodzi o programy, w których mo¿na zobaczyÌ Anitê i z powodu tego, co i jak ona tam prezentuje, przy udziale jakich œrodków i wyrzeczeù, g³ównie chodzi mi o Damê Pik :D Bo z jednej strony z³oœci mnie, ¿e przez realizacjê DP Anita znika na d³ugi czas ze œwiata newsów, wyje¿d¿a na ca³e tygodnie za granice naszego piêknego spowitego wiosn¹ kraju.
Ja mam pytanie, na poczÂątku chyba byÂło mĂłwione ile dam ma goÂściĂŚ AnitĂŞ, bodajÂże 10 :?

Z drugiej strony, gdzie indziej moglibyœmy podziwiaÌ Anitê i np. jej obycie na drogich salonach? :D gdzie indziej moglibyœmy j¹ zobaczyÌ na tle ró¿nych znanych europejskich budowli architektonicznych? :D A z trzeciej strony, to w³aœnie w DP mo¿e daÌ upust swojej wiedzy filmowej zdobytej na studiach i wiedzy zdobytej ju¿ w tvn24 :D
Zawsze moÂżna coÂś niecoÂś porobiĂŚ w programach graficznych i daĂŚ AnitĂŞ przed... np. StatuĂŞ WolnoÂści.

Anita mogÂłaby teÂż coÂś od tych silnych dam wynieœÌ – nie w znaczeniu dosÂłownym oczywiÂście :devil: Mam tu raczej na myÂśli konsekwentne d¹¿enie do celu, wysoko postawionego celu :D
A ciekawe, czy ktĂłraÂś z tych dam jest dla Anity autorytetem?
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Autorytet? MoÂże byĂŚ kaÂżda, byle nie Steinbach :devil: :lol:
Ja mam pytanie, na poczÂątku chyba byÂło mĂłwione ile dam ma goÂściĂŚ AnitĂŞ, bodajÂże 10
Nie :lol: Zobacz – wyÂżej pisaÂłam, Âże Dama Pik jeszcze z 15 lat bĂŞdzie :lol2:
A na powaÂżnie ;) ByÂła mowa bodaj o 9 odcinkach, zwiĂŞkszenie ich iloÂści uzaleÂżniajÂą zapewne od wynikĂłw oglÂądalnoÂści :devil:
MyÂślĂŞ, Âże bĂŞdÂą dalej tĂŞ sagĂŞ krĂŞcili, moÂże bĂŞdzie przerwa na czas wakacji – choĂŚ nie koniecznie ;) a po wakacjach dalszy ciÂąg. PrzecieÂż jak do tej pory nie byÂło ani jednej damy z tej tak zwanej ,,gĂłrnej pĂłlki’’ :?
A juÂż prawie 6 odcinkĂłw za nami :]
Raporty zostajÂą w parach oczywiÂście (a ÂŻadnych Granic przeniesione na niedzielĂŞ)..
Ach to tak rozwiÂązali sprawĂŞ podwĂłjnych wieczornych raportĂłw :D No to moÂżemy powaÂżnie siĂŞ zastanawiaĂŚ, inni martwiĂŚ, czy zobaczymy jeszcze kiedyÂś AnitĂŞ albo w Poradku, albo w raporcie :mhm: MogÂłaby od czasu i tu i tu wystÂąpiĂŚ i nie tylko tu ;)
Ju¿ lepszy dla Anity Raport ni¿ Poranek, gdzie ogranicza siê teraz prawie wy³¹cznie do pogody i przegl¹du prasy. Jak jest jakiœ goœÌ, czy ³¹czenie to œwiêto wielkie jest
no tak, ale Poradek trwa znacznie dÂłuÂżej, tu Anita od czasu do czasu porozmawia z jakimÂś goÂściem w studio, porozmawia przez telefon, a w raporcie ograniczajÂą siĂŞ tylko do zapowiedzi materia³ów – nuda prawie jak w Faktach :?
Zawsze moÂżna coÂś niecoÂś porobiĂŚ w programach graficznych i daĂŚ AnitĂŞ przed... np. StatuĂŞ WolnoÂści.
No, ale to byÂłoby udawane ;)
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Raporty zostaj¹ w parach oczywiœcie (a ¯adnych Granic przeniesione na niedzielê). Ju¿ lepszy dla Anity Raport ni¿ Poranek, gdzie ogranicza siê teraz prawie wy³¹cznie do pogody i przegl¹du prasy. Jak jest jakiœ goœÌ, czy ³¹czenie to œwiêto wielkie jest.
O :nie: Jeœli Anita ma mieÌ ten jeden raport to koniecznie musi zostaÌ w poradku. Przecie¿ te 2 programy nie maj¹ porównania. Ju¿ nawet o d³ugoœÌ nie chodzi, ale o ca³okszta³t :D ... zw³aszcza Anity ca³okszta³t :D który w poradkach mo¿na do woli podziwiaÌ :D A raport ... có¿ :mhm: Anita wydaje mi siê zbyt du¿a do tego (i tak du¿ego) biurka :lol:

I jeszcze pytanie do raportu, a wÂłaÂściwie to do tego, czy te dwie osoby, ktĂłre pojawiajÂą siĂŞ w raporcie wieczornym, majÂą jeszcze coÂś tego dnia do powiedzenia na wizji, czy po raporcie juÂż do domciu? :D

Na temat przyszÂłoÂści DP siĂŞ nie wypowiadam, bo tvn24 jest ... nieprzewidywalna :lol2:

PS ÂŁadny avatarek Funcky – ÂżebyÂś ich przypadkiem tylko nie ''skojarzyÂła'' :lol: :lol: :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Autorytet? MoÂże byĂŚ kaÂżda, byle nie Steinbach
A co masz do Steinbach? :> ;) :lol:
PrzecieÂż jak do tej pory nie byÂło ani jednej damy z tej tak zwanej ,,gĂłrnej pĂłlki’’
Czyli o jakie ci chodzi. :? WÂłaÂściwie to zostaÂła jeszcze Margharet Tchatcher i Condoleeza Rice, moÂże jeszcze ta... no... :mhm: Hilary Clinton. :D

No, ale to byÂłoby udawane
Liczy siĂŞ efekt. :devil:

A tak notabene, to fajny masz avatar Funcky. :D Sama sobie zrobiÂłaÂś czy pomĂłgÂł ci Black? :twisted:

Ps. MoÂże Blacku mi punkcik przyznasz za podanie nazwy programu? :twisted:

Pps. MoÂże byÂś Funcky scharakteryzowaÂła osoby wypowiadajÂące siĂŞ w tym wÂątku jak to zrobiÂł Black. :P
Ostatnio zmieniony poniedziałek 10 kwie 2006, 19:47 przez Martin, łącznie zmieniany 1 raz.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Funcky nienawidzi pisaĂŚ charakterystyk :devil: Uraz szkolny :lol:

Sama zrobiÂła :D No dziĂŞkujĂŞ Ci wÂłochu za link, ale ja ten programik mam od jakiegoÂś juÂż czasu :D Polecam rĂłwnieÂż Gif Animatora 4.0 - tam sÂą te ruchome napisy - jak w tvn24 :lol2:

Aaa i masz ten punkcik - wÂłoch, na ktĂłrym Ci tak bardzo zaleÂżaÂło :lol2: Co prawda nie ten post, ale punkcik jest :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Black Jack '62 pisze:Funcky nienawidzi pisaĂŚ charakterystyk :devil: Uraz szkolny :lol:
Moim zdaniem to nawet nie charakterystyka no moze tylko w paru szczegó³ach. :roll: To taki ma³y opis osób - do prawdziwych charakterystyk daaaleko... :P
Black Jack '62 pisze:Sama zrobiÂła :D

No :brawa: bardzo Âładny, fajny i w ogĂłle. :P
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

MoÂże Blacku mi punkcik przyznasz za podanie nazwy programu
Ejjj to ja teÂż chce :> :tanczy: tzn nie od Ciebie Black :D

Funcky super avatarek :D
Pps. MoÂże byÂś Funcky scharakteryzowaÂła osoby wypowiadajÂące siĂŞ w tym wÂątku jak to zrobiÂł Black.
heheh wÂłasnie :D

Jutro trza rano wstawaĂŚ w oczekiwaniu na Poradek bo Anita chyba nigdzie nie pojechaÂła
Ostatnio zmieniony poniedziałek 10 kwie 2006, 21:59 przez kamuii, łącznie zmieniany 1 raz.
Android <3
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Ejjj to ja teÂż chce :> :tanczy: tzn nie od Ciebie Black :D
A od kogo :> ? Nawet jakbym chciaÂł Ci przyznaĂą do nie mogĂŞ. Niestety. :neutral:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

A no fakt szkoda :( w tym wÂątku rzÂądzi Blacky :D ale nic jak sie natkniesz na jakiÂś swĂłj temat w ktĂłrym sie wypowiedziaÂłam :D to pamiĂŞtaj o mnie :devil:
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Nawet jakbym chciaÂł Ci przyznaĂą do nie mogĂŞ. Niestety
To w tym wÂątku tylko ja mogĂŞ plusy rozdawaĂŚ? :D Superrrr! 8) :lol:
tzn nie od Ciebie Black
AleÂż Kamuii – dla Ciebie wszystko :D Jestem Ci winien wiele plusikĂłw :D
Tylko teraz nie bardzo wiem, ktĂłry post mĂłgÂłbym ''splusowaĂŚ'' :mhm: Âżeby administracja nie miaÂła zastrzeÂżeĂą :devil:
Jutro trza rano wstawaĂŚ w oczekiwaniu na Poradek bo Anita chyba nigdzie nie pojechaÂła
:> teraz to my o Anicie w poradku we wtorek moÂżemy zapomnieĂŚ, a spekulowaĂŚ naleÂży, czy pojawi siĂŞ jutro i w inne Âśrody :/ Paranoja :roll:
Nawet nie sprawdziÂły siĂŞ moje domniemania na temat tego, Âże Anita tydzieĂą przed ÂświĂŞtami bĂŞdzie non stop w faktach :roll:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

To w tym wÂątku tylko ja mogĂŞ plusy rozdawaĂŚ?
Tak bo to Ty go zaÂłoÂżyÂłes :D
AleÂż Kamuii – dla Ciebie wszystko Jestem Ci winien wiele plusikĂłw
Tylko teraz nie bardzo wiem, ktĂłry post mĂłgÂłbym ''splusowaĂŚ'' Âżeby administracja nie miaÂła zastrzeÂżeĂą
Wybierz losowo albo poczekaj do nastepnej okazji ktĂłra raczej nieprĂŞdko siĂŞ trafi :] i tak zostanie zminusowane :devil:

czyli dzisiaj pan Poradek znowu :> a moÂże ktoÂś widziaÂł Anite na stanowisku :D ???
Bo zdaje sie w raporcie juÂż jej nie zobaczymy :twisted:
Android <3
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Nie, zdecydowanie nie ma Anity dzisiaj na stanowisku :(

Jedyna nadzieja w jutrzejszym Poradku, no ale skoro raporty w pojedynkĂŞ, to Anita wrĂłci do PoradkĂłw :roll: JeÂśli juÂż nie zmonopolizowali tego programu :devil:

CieszĂŞ siĂŞ, Âże podoba wam siĂŞ mĂłj avatar, bo siĂŞ nad nim namĂŞczyÂłam :devil: ale mam nadziejĂŞ, Âże nie piszecie tak z uprzejmoÂści? :devil: Ale :/ okazuje siĂŞ, Âże zbyt duÂżo waÂży :/
Co do opisu forumowiczĂłw ..... potrzebuje trochĂŞ czasu, nie znam was jeszcze tak dobrze jak na przykÂład Black ;)
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

O k***wa maĂŚ :xx: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Durczok z Mellerem we WrocÂławiu
(Jacek Tacik 07-04-2006 , ostatnia aktualizacja 07-04-2006 16:44)

Dziennikarka, ktĂłrÂą chciaÂłby pan zobaczyĂŚ w "Playboyu"? - Anita Werner - odpowiada zdecydowanie Kamil Durczok, byÂły dziennikarz "WiadomoÂści"

CaÂły artykuÂł tutaj 8)

Kamilu :D Ty to masz gust - moje gratulacje 8)
Marcin - weÂź sobie do serca sÂłowa Kamila 8)

:lol: :lol: :lol: :lol:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Ehhh :/ Lepiej by by³o jakby Durczok - jako szef Faktów, chcia³ Anitê na przyk³ad znowu w g³ównych zobaczyÌ :neutral: :cry:
Ale dla kaÂżdej kobiety to bardzo schlebiajÂące wiedzieĂŚ, Âże faceci chcieliby jÂą w Playboy'u oglÂądaĂŚ : :twisted: :twisted: :devil:
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Tak jak mówi³em. Durczok lubi Anitê i mo¿e jej g³êbsz¹ wspó³pracê zaproponuje. :D
Jedyna nadzieja w jutrzejszym Poradku, no ale skoro raporty w pojedynkĂŞ,
A kto powiedziaÂł, Âże sÂą w pojedynkĂŞ :>
ODPOWIEDZ