Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

arczi pisze:Ma chwilĂŞ wolnÂą to sobie skoczy do takiego bufeciku
Chyba za wiele to tych wolnych chwil nie ma - praca dziennikarza to Âżycie w ciÂągÂłym biegu :D
Bufetowa to zna nawyki Âżywieniowe Joasi na bank
Joasia jest tam na pewno sta³¹ klientk¹ :spiewa:
O wszystkich by jakieÂś ciekawe informacje sprzedaÂła WyszÂłoby, Âże JoaÂś siĂŞ samymi czipsami opycha
I popija je coca-colÂą :P
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

kamilo pisze:Chyba za wiele to tych wolnych chwil nie ma - praca dziennikarza to Âżycie w ciÂągÂłym biegu
Jak znajduje czas, Âżeby siĂŞ w DnÂŻ pokazaĂŚ to i na wyÂżerke czas znajdzie :devil:
Joasia jest tam na pewno sta³¹ klientk¹
Albo siĂŞ wyrĂŞcza kimÂś i sama siĂŞ w ogĂłle tam nie pokazuje :rozglada:
Wszystko jej na biurko przynoszÂą :lol2:
I popija je coca-colÂą
A jak zaczyna diete to zielonÂą herbatkĂŞ sÂączy :szalony:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

arczi pisze:Nie ma to jak w gĂłry siĂŞ wybraĂŚ, maxxx cwaniak to ma dobrze
Ale Joasi to on tam nie spotka
Maxxx-cwaniak to ma wieksza szanse tam spotkac Asie nizeli Ci sie zdaje. Ostatnio cos narzekaÂł ze tam sporo "warszawki" sie zjezdza w jego okolice. Ale gdyby spotkal Asie, to zmienilby zdanie! :D
arczi pisze: A jak zaczyna diete to zielonÂą herbatkĂŞ sÂączy
No co ty, Asia przy takiej figurce w Âżadne diety siĂŞ nie bawi!
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Nika pisze:Maxxx-cwaniak to ma wieksza szanse tam spotkac Asie nizeli Ci sie zdaje. Ostatnio cos narzekaÂł ze tam sporo "warszawki" sie zjezdza w jego okolice. Ale gdyby spotkal Asie, to zmienilby zdanie!
No jakby zobaczyÂł JoasiĂŞ szusujÂącÂą po stoku to byÂłby zachwycony :tanczy:
Ale Joasia to jak ma wolne, to pewnie w swoje okolice siĂŞ zapuszcza :D
Nie wiem, moÂże w Dolinie Rozpudy po drzewach skacze, albo cos :lol2:
No co ty, Asia przy takiej figurce w Âżadne diety siĂŞ nie bawi!
Ale niektĂłre kobitki to by siĂŞ wiecznie odchudzaÂły, nie wiem czemu :hmm:
Joasia to jak dla mnie mogÂłaby jeszcze troche na wadze przybraĂŚ nawet :szalony:
Teraz taka kryszynka :lol2:
aroldinio
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: aroldinio »

W moim przekonaniu Joasia jest dobra kucharka i potrafi wyczarowaĂŚ coÂś pysznego :P :P
Camilo
Guru
Guru

arczi pisze:No jakby zobaczyÂł JoasiĂŞ szusujÂącÂą po stoku to byÂłby zachwycony
Zachwycony? To maÂło powiedziane. Mimo tego, Âże dobrze szusuje wywaliÂłby siĂŞ jak nic 8)
Ale Joasia to jak ma wolne, to pewnie w swoje okolice siĂŞ zapuszcza
Albo teÂż jest domatorkÂą :spiewa:
Nie wiem, moÂże w Dolinie Rozpudy po drzewach skacze, albo cos
Joasia jest sprawna i szybka jak wiewiĂłrka - moÂże wszystko :lol2:
Ale niektĂłre kobitki to by siĂŞ wiecznie odchudzaÂły, nie wiem czemu
To sÂą pewnie jakieÂś kompleksy :roll:
Joasia to jak dla mnie mogÂłaby jeszcze troche na wadze przybraĂŚ nawet Teraz taka kryszynka

WiêkszoœÌ kobitek mo¿e Jej pozazdroœciÌ figury :brawa:
aroldinio
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: aroldinio »

Gdybym zobaczyÂł jak szusuje Joasia na nartach to bym na 100% padÂł z wraÂżenia :tanczy: :tanczy:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

kamilo pisze:Zachwycony? To maÂło powiedziane. Mimo tego, Âże dobrze szusuje wywaliÂłby siĂŞ jak nic
Ej, a maxxxa juÂż coÂś dÂługo nie ma, nie mĂłwcie mi, Âże spotkaÂł Joasie :devil:
Albo teÂż jest domatorkÂą
W sumie w domu najlepiej :lol2:
Poza tym w weekend ma czas na jakÂąs lektĂłrĂŞ w koĂącu :jupi:
WiêkszoœÌ kobitek mo¿e Jej pozazdroœciÌ figury
Fajnie jÂą widaĂŚ na tym capsie z kolegium redakcyjnego :jupi:
WidaĂŚ, jakÂą ma sylwetke do pozazdroszczenia :szalony:
aroldinio pisze:Gdybym zobaczyÂł jak szusuje Joasia na nartach to bym na 100% padÂł z wraÂżenia
Fajnie :]
MYCHU
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: MYCHU »

Lepiej nie spotkaĂŚ krĂłlowej na stoku bo z tych emocji moÂżna by sobie krzywdĂŞ zrobiĂŚ :hmm: A figurĂŞ na idealnÂą i nie widze potzreby odchudzania ani tycia :nie:
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

kamilo pisze:Zachwycony? To maÂło powiedziane. Mimo tego, Âże dobrze szusuje wywaliÂłby siĂŞ jak nic
Pewnie tak :D MyÂślaÂłem,Âże przez wichry wywieje mi siĂŞ Joasia z gÂłowy ale nic z tego-wrĂłciÂłem tu jak do lepu :lol2:
arczi pisze:Ej, a maxxxa juÂż coÂś dÂługo nie ma, nie mĂłwcie mi, Âże spotkaÂł Joasie
Joasia by tam nie trafiÂła za Âżadne Joasie-znaczy siĂŞ skarby-jedno i to samo :lol2:
Poza tym w weekend ma czas na jakÂąs lektĂłrĂŞ w koĂącu

W¹tku :jupi: Ale J¹ katujemy objêtosciami do czytania-ale có¿ wykszta³cony cz³owiek powinien podobno poch³aniaÌ ksi¹¿ki :tanczy:
Fajnie jÂą widaĂŚ na tym capsie z kolegium redakcyjnego
WidaĂŚ, jakÂą ma sylwetke do pozazdroszczenia
WidzĂŞ,Âże siĂŞ rozpÂływacie nad sylwetkÂą :D A mogĂŞ z Wami :?: :tanczy:
Fajnie
:spiewa:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Pewnie tak MyÂślaÂłem,Âże przez wichry wywieje mi siĂŞ Joasia z gÂłowy ale nic z tego-wrĂłciÂłem tu jak do lepu
Czyli chciaÂłeÂś zapomnieĂŚ o Joasi :shock:
Joasia by tam nie trafiÂła za Âżadne Joasie-znaczy siĂŞ skarby-jedno i to samo
ZdziwiÂłbyÂś siĂŞ jak byÂś ten skarb ujrzaÂł na wÂłasne oczy :spiewa:
W¹tku Ale J¹ katujemy objêtosciami do czytania-ale có¿ wykszta³cony cz³owiek powinien podobno poch³aniaÌ ksi¹¿ki
Lektury przewaÂżnie nie sÂą przyjemne. MoÂże jednak dla Joasi jest odwrotnie jeÂśli chodzi o wÂątek? :rydzyk:
A mogĂŞ z Wami?
Jak nie jak tak 8)
maxxx

kamilo pisze:Czyli chciaÂłeÂś zapomnieĂŚ o Joasi

W zaÂłoÂżeniu nie ale wiesz czasami taki wiatr wiele moÂże,z JoasiÂą sobie nic nie poradzi :D
ZdziwiÂłbyÂś siĂŞ jak byÂś ten skarb ujrzaÂł na wÂłasne oczy

O niczym innym nie marze :aniol:
Lektury przewaÂżnie nie sÂą przyjemne. MoÂże jednak dla Joasi jest odwrotnie jeÂśli chodzi o wÂątek?
Mo¿e pomija poszczególne strony,ale w¹tku siê trzyma i g³ówne postacie zna-no nie wiem jak chce to kiedyœ mo¿na napisac jakieœ streszczenie :aniol:
Jak nie jak tak
KurczĂŞ jakoÂś tak nie wypada mi pisaĂŚ o Joasi figurze :devil: Nie no okey :lol2: Zaraz siĂŞ dostroje :tanczy:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Na poczÂątek zacytuje sam siebie:
arczi pisze:Poza tym w weekend ma czas na jakÂąs lektĂłrĂŞ w koĂącu
Nie wiem, co mi odbiÂło, Âżeby napisaĂŚ lektura przez Ăł :hmm:
PiszĂŞ tak dla waszej wiadomoÂści, Âżeby nie byÂło, Âże jakimÂś dysortografem jestem :red:
mxxx pisze:Pewnie tak MyÂślaÂłem,Âże przez wichry wywieje mi siĂŞ Joasia z gÂłowy ale nic z tego wrĂłciÂłem tu jak do lepu
No patrz, ciÂągnie CiĂŞ do zÂłego co :devil:
Znaczy nie do zÂłej Joasi, ale do takiego towarzystwa nieciekawego :lol2:
W¹tku Ale J¹ katujemy objêtosciami do czytania-ale có¿ wykszta³cony cz³owiek powinien podobno poch³aniaÌ ksi¹¿ki
My to jak¹œ encykolpedie ju¿ mo¿emy robiÌ :tanczy:
Ka¿dy szczegó³ zachowania antenowego Joasi by³by opisany :jupi:
kamilo pisze:Lektury przewaÂżnie nie sÂą przyjemne. MoÂże jednak dla Joasi jest odwrotnie jeÂśli chodzi o wÂątek?
Ni bez dwĂłch zdaĂą :lol2: SkÂąd by wiedziaÂła o swoich wystĂŞpach tyle, jak nie od nas :szalony: Tu ma opisanÂą niemal kaÂżdÂą zapowiedÂź, jak siĂŞ zachowyaÂła i jak wyglÂądaÂła :tanczy:
maxxx pisze:W zaÂłoÂżeniu nie ale wiesz czasami taki wiatr wiele moÂże,z JoasiÂą sobie nic nie poradzi
Joasi licho nie bierze :stop: I bardzo dobrze :tanczy:
Mo¿e pomija poszczególne strony,ale w¹tku siê trzyma i g³ówne postacie zna-no nie wiem jak chce to kiedyœ mo¿na napisac jakieœ streszczenie
W streszczeniu to wÂłaÂśnie moÂżnaby zawrzeĂŚ, Âże jest tajemnicÂą- to moja propozycja 8)
maxxx

arczi pisze:PiszĂŞ tak dla waszej wiadomoÂści, Âżeby nie byÂło, Âże jakimÂś dysortografem jestem
No to moge spokojine zjeœÌ kolacjê :devil:
No patrz, ciÂągnie CiĂŞ do zÂłego co
Znaczy nie do zÂłej Joasi, ale do takiego towarzystwa nieciekawego
Tak to ju¿ jest z artystami :lol2: :D Ale spokojnie-myœlê,¿e pó³dniowa absencja dobrze na mnie wp³ynie :aniol: Zast¹pi³ mnie aroldinio 8)
My to jak¹œ encykolpedie ju¿ mo¿emy robiÌ
Ka¿dy szczegó³ zachowania antenowego Joasi by³by opisany

To by byÂła encyklopedia z naukÂą body language :aniol: -Joasia jest profesorkÂą w tej dziedzinie :aniol:
SkÂąd by wiedziaÂła o swoich wystĂŞpach tyle, jak nie od nas Tu ma opisanÂą niemal kaÂżdÂą zapowiedÂź, jak siĂŞ zachowyaÂła i jak wyglÂądaÂła

TrochĂŞ ÂżaÂłuje,Âże te pierwsze kroki Joasi nie byÂły tak dokÂładnie opisywane-ale moÂże i dobrze ,Âże musiaÂła sie sama wykazaĂŚ bo siĂŞ zahartowaÂła i jest mocna-nie rozpieÂściliÂśmy Jej od samego poczatku :aniol:
Joasi licho nie bierze I bardzo dobrze

CaÂłe szczĂŞÂście :rydzyk:
W streszczeniu to wÂłaÂśnie moÂżnaby zawrzeĂŚ, Âże jest tajemnicÂą- to moja propozycja
I sprzedawaÌ ksi¹¿ke 500 stronicow¹ a daÌ tylko tytu³ TAJEMNICA :tanczy: W³asnie mi siê coœ przypomnia³o-kiedyœ pare lat temu na maturze z polskiego by³ temat do wyboru 'Co to jest ryzyko,na przyk³adzie literatury?' czy coœ w tym stylu :spiewa: I goœÌ zostawi³ 5 stron czystych i na koùcu napisa³ '..to jest w³asnie ryzyko..' :devil: I by³ spór w szkole jak to zinterpretowaÌ,czy ktoœ sobie jaja zrobi³ czy faktycznie odda³ tym istotê tematu,jedni proponowali 5 inni 2 ale chyba zaliczy³ na 3 :spiewa:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

maxxx pisze:No to moge spokojine zjeœÌ kolacjê
:spiewa: :spiewa: :spiewa:
maxxx pisze:Tak to ju¿ jest z artystami Ale spokojnie-myœlê,¿e pó³dniowa absencja dobrze na mnie wp³ynie Zast¹pi³ mnie aroldinio
No mam nadziejê, ¿e przeszed³eœ jak¹œ przemiane w ci¹gu tych kilku godzin :tanczy:
Na bardziej wytrzyma³¹ i cierpliw¹- jakby ronaldinio siê odrodzi³ :devil:
To by byÂła encyklopedia z naukÂą body language -Joasia jest profesorkÂą w tej dziedzinie
I najwiĂŞcej uwagi byÂłoby poÂświĂŞcaje ukÂładaniu wÂłoskĂłw jednÂą ÂłapkÂą :jupi:
TrochĂŞ ÂżaÂłuje,Âże te pierwsze kroki Joasi nie byÂły tak dokÂładnie opisywane-ale moÂże i dobrze ,Âże musiaÂła sie sama wykazaĂŚ bo siĂŞ zahartowaÂła i jest mocna-nie rozpieÂściliÂśmy Jej od samego poczatku
No taka pustka na poczÂątku ;( Nikt siĂŞ za bardzo AsiÂą nie interesowaÂł, ale siĂŞ doczekaÂła w koĂącu adoratorĂłw :lol2:
I byÂł spĂłr w szkole jak to zinterpretowaĂŚ,czy ktoÂś sobie jaja zrobiÂł czy faktycznie oddaÂł tym istotĂŞ tematu,jedni proponowali 5 inni 2 ale chyba zaliczyÂł na 3
Naprawde coÂś takiego zaliczyli :rozglada: Bo moÂże i oddaje sens tematu, ale tam oni oczekujÂą tez niewiadomo czego :spiewa: Ja jakiÂś czas temu czytaÂłem artykuÂł, Âże WisÂława Szymborska zdaje siĂŞ pisaÂła nowÂą maturĂŞ w ramach jakiejÂś tam akcji i miaÂła do zinterpretowania swĂłj utwĂłr i dostaÂła 48% :devil:
ODPOWIEDZ