Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

arczi pisze:No mam nadziejê, ¿e przeszed³eœ jak¹œ przemiane w ci¹gu tych kilku godzin
Na bardziej wytrzyma³¹ i cierpliw¹- jakby ronaldinio siê odrodzi³
Zawsze jestem spokojny,chyba,¿e widze Joasie to wzmagam czujnoœÌ :lol2:
I najwiĂŞcej uwagi byÂłoby poÂświĂŞcaje ukÂładaniu wÂłoskĂłw jednÂą ÂłapkÂą
No Joasia jest w tym specjalistkÂą jak maÂło kto na tym Âłez padole :aniol:
No taka pustka na poczÂątku Nikt siĂŞ za bardzo AsiÂą nie interesowaÂł, ale siĂŞ doczekaÂła w koĂącu adoratorĂłw
JeÂśli JÂą to pocieszy to powiem,Âże to wziĂŞÂło sie z mojej niewiedzy o Joasi :shock: ;(
A jeÂśli JÂą to smuci,Âże jesteÂśmy to...ale nie ma takiej opcji :D
Naprawde coÂś takiego zaliczyli Bo moÂże i oddaje sens tematu, ale tam oni oczekujÂą tez niewiadomo czego Ja jakiÂś czas temu czytaÂłem artykuÂł, Âże WisÂława Szymborska zdaje siĂŞ pisaÂła nowÂą maturĂŞ w ramach jakiejÂś tam akcji i miaÂła do zinterpretowania swĂłj utwĂłr i dostaÂła 48%
Podobno tak-zaliczyli :spiewa: A o pani Szymborskiej teÂż to gdzieÂś sÂłyszaÂłem :hmm:
Ciekawe co Joasia by dostaÂła z interpretacji naszych postĂłw-jak myÂślicie Âłatwe sÂą do interpretacji biorÂąc tak ogĂłlnie :mhm: :D
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

maxxx pisze:Zawsze jestem spokojny,chyba,¿e widze Joasie to wzmagam czujnoœÌ
KiedyÂś jakieÂś nieszczĂŞscie bĂŞdzie przez ten TwĂłj stoicki spokĂłj :stop:
Mam nadziejĂŞ, Âże choĂŚ refleks masz dobry, by nas w porĂŞ informowaĂŚ o ewentualnych niespodziewanych wystĂŞpach w trlewizji :lol2:
No Joasia jest w tym specjalistkÂą jak maÂło kto na tym Âłez padole
Zna siĂŞ na rzeczy, a co :tanczy:
JeÂśli JÂą to pocieszy to powiem,Âże to wziĂŞÂło sie z mojej niewiedzy o Joasi
A jeÂśli JÂą to smuci,Âże jesteÂśmy to...ale nie ma takiej opcji
Nie ma co Asi pocieszaĂŚ :stop: Musi nas lubiĂŚ takimi jakimi jesteÂśmy :tanczy:
Chyba, Âże sama zacznie nam dawaĂŚ wskazĂłwki co i jak :szalony:
Ciekawe co Joasia by dostaÂła z interpretacji naszych postĂłw-jak myÂślicie Âłatwe sÂą do interpretacji biorÂąc tak ogĂłlnie
Obawiam siĂŞ, Âże czĂŞsto mĂłwimy niezrozumiaÂłym dla Joasi jĂŞzykiem ;(
PrzykÂład- ileÂśmy siĂŞ nawypisywali, Âżeby w koĂącu zczaiÂła, Âże nowej fryzurki chcemy :lol2:
maxxx

arczi pisze:KiedyÂś jakieÂś nieszczĂŞscie bĂŞdzie przez ten TwĂłj stoicki spokĂłj
Mam nadziejĂŞ, Âże choĂŚ refleks masz dobry, by nas w porĂŞ informowaĂŚ o ewentualnych niespodziewanych wystĂŞpach w trlewizji
Nie no z refleksem jest wszystko ok :D Adam juÂż w opisie userĂłw zauwaÂżyÂł,Âże jestem spokojniejszy jak arczi :spiewa: KtoÂś musi tÂłumiĂŚ ten jazgot,moÂże Joasia nie lubi takiego haÂłasu na okrÂągÂło :tanczy:
Nie ma co Asi pocieszaĂŚ Musi nas lubiĂŚ takimi jakimi jesteÂśmy
Chyba, Âże sama zacznie nam dawaĂŚ wskazĂłwki co i jak
Jakby nas miaÂła za sympatycznych dziwakĂłw mi by to nie ubliÂżaÂło :lol2: Albo wpadÂł mi inny pomysÂł-jesteÂśmy szalikowcami Joasi :tanczy: :D
Obawiam siĂŞ, Âże czĂŞsto mĂłwimy niezrozumiaÂłym dla Joasi jĂŞzykiem
PrzykÂład- ileÂśmy siĂŞ nawypisywali, Âżeby w koĂącu zczaiÂła, Âże nowej fryzurki chcemy
No wiem ale co siê dziwisz :rozglada: Zwraca³eœ siê kiedyœ wczeœniej do Bogini :tanczy: Nie mamy doœwiadczeù,ale szybko siê uczymy-co widaÌ na za³¹czonych kucykowych obrazkach kilka stron wczeœniej :aniol:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

maxxx pisze:Nie no z refleksem jest wszystko ok Adam juÂż w opisie userĂłw zauwaÂżyÂł,Âże jestem spokojniejszy jak arczi KtoÂś musi tÂłumiĂŚ ten jazgot,moÂże Joasia nie lubi takiego haÂłasu na okrÂągÂło
Jazgot :twisted: RozwiĂą swojÂą myÂśl kolego :mhm:
Jakby nas miaÂła za sympatycznych dziwakĂłw mi by to nie ubliÂżaÂło Albo wpadÂł mi inny pomysÂł-jesteÂśmy szalikowcami Joasi
No ja teÂż bym sie za miano wspaniaÂłych psychopatĂłw :devil:
Na pewno co do nas ma tylko sympatyczne myÂśli :rozglada:
No wiem ale co siê dziwisz Zwraca³eœ siê kiedyœ wczeœniej do Bogini Nie mamy doœwiadczeù,ale szybko siê uczymy-co widaÌ na za³¹czonych kucykowych obrazkach kilka stron wczeœniej
No Âżadnego szkolenia nie mieliÂśmy, to fakt :stop:
Ale i tak nam dobrze wychodzi wspó³praca z Szefow¹ :tanczy:
maxxx

arczi pisze:Jazgot RozwiĂą swojÂą myÂśl kolego
No tak wÂłasnie wysÂłaÂłem tego posta i pomyÂślalem czy to skasowac czy nie :D
To byÂł zwrot hiperboliczny,spokojnie-lubiĂŞ CiĂŞ :D
No ja teÂż bym sie za miano wspaniaÂłych psychopatĂłw
Na pewno co do nas ma tylko sympatyczne myÂśli
Bo tak czasami wojujemy ale do Asi to chyba jak baranki trochĂŞ :rozglada:
No Âżadnego szkolenia nie mieliÂśmy, to fakt
Ale i tak nam dobrze wychodzi wspó³praca z Szefow¹
To chyba dlatego ,Âże znamy swoje miejsce w szeregu-ale takie miejsce jakie jest jest juÂż zaszczytem :aniol:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

maxxx pisze:No tak wÂłasnie wysÂłaÂłem tego posta i pomyÂślalem czy to skasowac czy nie
To byÂł zwrot hiperboliczny,spokojnie-lubiĂŞ CiĂŞ
No to fajnie :spiewa: No dobrze, Âże taki porywczy nie jesteÂś :stop:
Ale jakby ktoÂś nauwÂłaczaÂł Joasi bezsensownie to byÂś chyba zareagowaÂł :spiewa:
Bo tak czasami wojujemy ale do Asi to chyba jak baranki trochĂŞ
Z AsiÂą to jak z jajkiem :stop: ZÂłego sÂłowa tu o niej nie ma :nie:
To chyba dlatego ,Âże znamy swoje miejsce w szeregu-ale takie miejsce jakie jest jest juÂż zaszczytem
Ja tam siĂŞ ciesze z miejsca na uboczu Joasi :tanczy:
Nie potrzeba nam zaraz koÂło niej staĂŚ :nie:
Nie jesteÂśmy chyba aÂż tak waÂżni :devil:
maxxx

arczi pisze:No to fajnie No dobrze, Âże taki porywczy nie jesteÂś
Ale jakby ktoÂś nauwÂłaczaÂł Joasi bezsensownie to byÂś chyba zareagowaÂł

No pewnie,Âże tak :aniol:
Z AsiÂą to jak z jajkiem ZÂłego sÂłowa tu o niej nie ma
Ale to chyba ¿adna s³aboœÌ-musimy siê opiekowaÌ trochê Joasi¹-trochê :devil:
Ja tam siĂŞ ciesze z miejsca na uboczu Joasi
Nie potrzeba nam zaraz koÂło niej staĂŚ
Nie jesteÂśmy chyba aÂż tak waÂżni
No ja sie takim na pewno nie czuje-co ja tam maÂły pikuÂś przy Joasi jestem :tanczy:
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

O cholera, Porada prowadzi ''Prosto z Polski'' :shock:
Tego to siĂŞ absolutnie nie spodziewaÂłem :nie:
Co(Âś) siĂŞ staÂło z JoasiÂą? :mhm:
Jestem peÂłen niepokoju - mam nadziejĂŞ, Âże to tylko dzieĂą wolny a nie jakaÂś choroba...
maxxx

'Jakub Porada zapraszam na Prosto z Polski' :rozglada: Co prawda Asia dawno nie miaÂła wolnego w tygodniu,ale jest to dziwne :roll: MoÂże to teÂż byĂŚ nadzieja dla Nas na coÂś wiĂŞcej,czyli na 'DnÂż' :rydzyk: Dla mnie to by Joasia mogÂła mieĂŚ 2 razy pzp w tygodniu + 2 dnÂż-niby optymalnie,ja byÂłbym zachwycony :aniol: Ale nie czas na wnioski :spiewa:
Tak jakoœ dziwnie 17:15 bez Joasi :shock: No có¿ :spiewa:
kamilo pisze:Jestem peÂłen niepokoju - mam nadziejĂŞ, Âże to tylko dzieĂą wolny a nie jakaÂś choroba...
TeÂż siĂŞ martwie :rozglada: Ale nie panikujmy,ide oglÂądaĂŚ moÂże na koniec coÂś powie :rozglada:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Dla mnie to by Joasia mogÂła mieĂŚ 2 razy pzp w tygodniu + 2 dnÂż-niby optymalnie,ja byÂłbym zachwycony
TeÂż byÂłbym zachwycony, choĂŚ dziwnie czujĂŞ, Âże nie chodzi o to :rozglada:
Ale nie panikujmy,ide oglÂądaĂŚ moÂże na koniec coÂś powie
No powie: Zapraszam na jutro, a za chwilĂŞ Magazyn 24 godziny.
Coœ dziwnie czujê, ¿e o Joasi to nie bêdzie ani s³ówka :nie:
maxxx

kamilo pisze:TeÂż byÂłbym zachwycony, choĂŚ dziwnie czujĂŞ, Âże nie chodzi o to
Dajmy Asi czas do jutra-jak nie przyjdzie to siĂŞ zaczniemy martwiĂŚ :rydzyk:
Chora mo¿e nie jest ;( -przynajmniej nie by³o jakis sygna³ów choÌby g³osowych :rydzyk:
Dawniej jak reporterowa³a w ró¿nych warunkach czêœciej mia³a chore garde³ko :rozglada:
No powie: Zapraszam na jutro, a za chwilĂŞ Magazyn 24 godziny.
Coœ dziwnie czujê, ¿e o Joasi to nie bêdzie ani s³ówka
O ile dobrze usÂłyszaÂłem to powiedziaÂł,Âże tyle na dziÂś w Magazynie 24 godziny :spiewa:
O Joasi ani s³ówka tak jak przeczuwa³eœ :?
P.S Joasia by siĂŞ pewnie dziÂś wzruszyÂła w materiale o chorych zwierzakach :hyh:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Dajmy Asi czas do jutra-jak nie przyjdzie to siĂŞ zaczniemy martwiĂŚ
Z niecierpliwoÂściÂą czekam do jutro - przez pozostaÂłe 23 godziny i 20 minut ;(
Mam nadziejĂŞ, Âże usÂłyszymy te magiczne sÂłowa - Joanna KryĂąska :rydzyk:
Chora mo¿e nie jest -przynajmniej nie by³o jakis sygna³ów choÌby g³osowych
Nie ma co gdybaĂŚ :nie:
O ile dobrze usÂłyszaÂłem to powiedziaÂł,Âże tyle na dziÂś w Magazynie 24 godziny
Czasami jest zakrĂŞcony jak sÂłoik na zimĂŞ - to tak przy okazji :spiewa:
Joasia by siĂŞ pewnie dziÂś wzruszyÂła w materiale o chorych zwierzakach
A ja dziÂś zrezygnowaÂłem z oglÂądania ''Prosto z Polski'' jak tylko zobaczyÂłem, Âże nie ma Joasi - zrobiÂłem tylko Poradzie kilka capsĂłw, by wrzuciĂŚ do jego wÂątku :rozglada:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Panowie, to co, czekamy do godziny 23 na DpD :devil:
Nie no, tak dobrze to nie bĂŞdziemy mieĂŚ :nie:
Ale nie wiem, czy to jest zastĂŞpstwo chorobowe, czy Joasia wydostaÂła siĂŞ z PzP i nie tylko tam siĂŞ bĂŞdzie pojawiaĂŚ :rydzyk:
A poza tym mogÂą byĂŚ inne wytÂłumaczenia- jak siĂŞ okazaÂło PzP emitowane w ÂświĂŞta nie byÂło wczesniej nagrane, wiĂŞc za prace w dni ustawowo wolne naleÂży jej siĂŞ urlop :stop:

[ Dodano: Pon Sty 07, 2008 6:05 pm ]
kamilo pisze:PrawdĂŞ mĂłwiÂąc to byÂł moment, w ktĂłrym mi przeszÂło to przez myÂśl
Ale tak dobrze to juÂż fani Joasi mieĂŚ nie bĂŞdÂą
Nie pewnie juÂż aÂż takich dobrodziejstw nie bĂŞdzie :nie:
Ale znĂłw coÂś namieszali- bo KuÂźniar mĂłwiÂł wczoraj w Poranku, Âże w poniedziaÂłek bĂŞdzie Porada :hmm: MoÂże Joasia coÂś namieszaÂła :hmm:
WysÂłaÂłem e-maila pod widzowie@tvn24 z zapytaniem czemu dziÂś nie byÂło Joasi, ale ta ich poczta to chyba dziaÂła w jednÂą stronĂŞ, co?
To w Poranku chyba najlepiej wysÂłaĂŚ- wtedy KuÂźniar moÂże by wszystko zdradziÂł :lol2:
Camilo
Guru
Guru

Chcia³em zmieniÌ posta, wiêc go na moment usun¹³em, ale mnie arczi cytowa³eœ, wiêc muszê go wrzuciÌ z powrotem, takiego jaki by³ :roll:
arczi pisze:Panowie, to co, czekamy do godziny 23 na DpD
PrawdĂŞ mĂłwiÂąc to byÂł moment, w ktĂłrym mi przeszÂło to przez myÂśl :rozglada:
Ale tak dobrze to juÂż fani Joasi mieĂŚ nie bĂŞdÂą :nie:

WysÂłaÂłem e-maila pod widzowie@tvn24 z zapytaniem czemu dziÂś nie byÂło Joasi, ale ta ich poczta to chyba dziaÂła w jednÂą stronĂŞ, co? :uhh:

[ Dodano: Pon Sty 07, 2008 6:15 pm ]
arczi pisze:Nie pewnie juÂż aÂż takich dobrodziejstw nie bĂŞdzie
''Cuda siĂŞ zdarzajÂą, jednak nie warto na nie liczyĂŚ'' :spiewa:
MoÂże Joasia coÂś namieszaÂła
PrĂŞdzej KuÂźniar namieszaÂł, bo zauwaÂżyÂłem, Âże Anita jest w poranku, co drugi tydzieĂą, po weekendzie, w ktĂłrym prowadzi ''Fakty'' :devil:
To w Poranku chyba najlepiej wysÂłaĂŚ- wtedy KuÂźniar moÂże by wszystko zdradziÂł
Tylko, Âże KuÂźniar pojawi siĂŞ pewnie dopiero w sobotĂŞ :rydzyk:
maxxx

Na pocz¹tek zachowam siê nie po swojemu-zabije swoje marzenie :rozglada: W 'DpD' bêdzie Piotr Jacoù :stop: Przez weekend sobie odpocz¹³ zapewne :hyh:
arczi pisze:A poza tym mogÂą byĂŚ inne wytÂłumaczenia- jak siĂŞ okazaÂło PzP emitowane w ÂświĂŞta nie byÂło wczesniej nagrane, wiĂŞc za prace w dni ustawowo wolne naleÂży jej siĂŞ urlop
Ja jako racjonalista ( :devil: ) mĂłwie Wam,Âże raczej jest tak ,Âże poprostu Joasia nie moÂże na okrÂągÂło harowaĂŚ i dostaÂła wolne pytanie ile?DzieĂą,dwa..dalej nie umiem liczyĂŚ :devil:
kamilo pisze:Mam nadziejĂŞ, Âże usÂłyszymy te magiczne sÂłowa - Joanna KryĂąska
No chyba u¿ywamy tych s³ów czêœciej ni¿ Dzieù Dobry :lol2:
A ja dziÂś zrezygnowaÂłem z oglÂądania ''Prosto z Polski'' jak tylko zobaczyÂłem, Âże nie ma Joasi - zrobiÂłem tylko Poradzie kilka capsĂłw, by wrzuciĂŚ do jego wÂątku
Ja te¿ wy³¹czy³em,ale przemyœla³em to i nie chcia³em wyjœÌ przed sob¹ na b³azna,¿e ogl¹dam tylko dla prezenterki :D Inna sprawa,¿e specjalnie nie musia³em w³¹czac bo na innym tv akurat sz³o :spiewa:
ODPOWIEDZ