Wiem, ¿e m³odoœÌ rz¹dzi siê swoimi prawami

W ka¿dym b¹dŸ razie najwa¿niejsze, ¿e strój Agaty jest schludny, wygodny i nie rozprasza ani nie gorszy wspó³pracowników

Moderator: Łukasz
..no dziĂŞki :*not that kind pisze:ProszĂŞ, reszta capsĂłw![]()
..bo to by by³o czepianie siê idea³unot that kind pisze:W kwestiach merytorycznych nie mam ¿adnych zastrze¿eùCo wiêcej, nale¿¹ siê Agacie s³owa uznania za kokietowanie widza - spragnionego takiego w³aœnie traktowania :racja: :brawa:
![]()
..i dlatego Agatka na pewno wysta³aby ca³¹ godzinêWiem, ¿e m³odoœÌ(...)
..na tym polu dyskusja zawsze bĂŞdzie wrzeĂŚ(...)rzÂądzi siĂŞ swoimi prawamiLecz, czyÂż zamiast w jeansach Agata bardziej elegancko nie prezentowaÂłaby siĂŞ w eleganckich spodniach o klasycznym kroju z mocno zarysowanÂą kantkÂą :> BÂądÂź po prostu, wszem w jeansach, lecz niech bĂŞdÂą to klasyczne jeansy typu bootcut
![]()
..nie wspomnia³eœ nic o widzachW ka¿dym b¹dŸ razie najwa¿niejsze, ¿e strój Agaty jest schludny, wygodny i nie rozprasza ani nie gorszy wspó³pracowników![]()
wrze, wrzeobieÂżyÂświat pisze:..na tym polu dyskusja zawsze bĂŞdzie wrzeĂŚ(...)rzÂądzi siĂŞ swoimi prawamiLecz, czyÂż zamiast w jeansach Agata bardziej elegancko nie prezentowaÂłaby siĂŞ w eleganckich spodniach o klasycznym kroju z mocno zarysowanÂą kantkÂą :> BÂądÂź po prostu, wszem w jeansach, lecz niech bĂŞdÂą to klasyczne jeansy typu bootcut
![]()
![]()
..no a przynajmniej dopĂłki..dopĂłty Agatka bĂŞdzie siĂŞ tak szczelnie ubieraÂła![]()
ZakulisowoœÌ TVN24 zawsze wydawa³a mi siê interesuj¹ca, a w wykonaniu Agaty tym bardziej :tanczy:stajlus pisze:a tu taùcz¹ca z kablami:tanczy:
Tyle dobrego spotka³o nas w bie¿¹cym roku, mo¿e nadchodz¹cy bêdzie jeszcze ³askawszym?obie¿yœwiat pisze:..chocia¿ ca³y czas mi brakuje rozmowy raportowej :uwaga:
..tĂŞskniĂŞ do godzinnych raportĂłw :ban:
..oj widaĂŚ Agatka przyzwyczaiÂła siĂŞ do obstawystajlus pisze:a tu taĂączÂąca z kablami:tanczy:
..chcia³bym kiedyœ pos³uchaÌ jak Agatka opowiada o swojej pracyking_kocur pisze:ZakulisowoœÌ TVN24 zawsze wydawa³a mi siê interesuj¹ca, a w wykonaniu Agaty tym bardziej :tanczy:stajlus pisze:a tu taùcz¹ca z kablami:tanczy:
..wiesz dobrze ¿e tego nigdy za wieleking_kocur pisze:Film z majestatycznego wejœcia Królowej ju¿ tu kr¹¿y³ po forum, a ja mam dla was
caÂły raport wieczorny![]()
..to nasze ¿yczenia dla nas wszystkich na ca³y nowy rok :jupi:king_kocur pisze:Tyle dobrego spotka³o nas w bie¿¹cym roku, mo¿e nadchodz¹cy bêdzie jeszcze ³askawszym?
Wiem, ¿e telewizja rz¹dzi siê swoimi prawami. Lecz, czy¿ zamiast w eleganckich spodniach o klasycznym kroju z mocno zarysowan¹ kantk¹ , Agata bardziej elegancko nie prezentowa³a siê na przyk³ad w eleganckiej spódnicy ?Wiem, ¿e m³odoœÌ rz¹dzi siê swoimi prawamiLecz, czy¿ zamiast w jeansach Agata bardziej elegancko nie prezentowa³aby siê na przyk³ad w eleganckich spodniach o klasycznym kroju z mocno zarysowan¹ kantk¹ :>
..i tak na pewno byœmy narzekali na jej d³ugoœÌ :devil:epsztajnek pisze:Wiem, ¿e telewizja rz¹dzi siê swoimi prawami. Lecz, czy¿ zamiast w eleganckich spodniach o klasycznym kroju z mocno zarysowan¹ kantk¹ , Agata bardziej elegancko nie prezentowa³a siê na przyk³ad w eleganckiej spódnicy ?
Gdyby king ju¿ na wstêpie napisa³ o ¿¹daniach w postaciach spódnicy , Agatka mog³aby pomyœleÌ , ze jest on jakimœ zajad³ym mêskim szowinist¹ , który napala siê tylko na jej cia³o :devil: !! Trzeba stopniowo -z wyczuciem zmieniaÌ gusta garderobiane kobiet , ¿eby zrozumia³y , ¿e my mê¿czyŸni mamy na uwadze ich dobro , a nie tylko w³asn¹ przyjemnoœÌ patrzeniaWiem, ¿e telewizja rz¹dzi siê swoimi prawami. Lecz, czy¿ zamiast w eleganckich spodniach o klasycznym kroju z mocno zarysowan¹ kantk¹ , Agata bardziej elegancko nie prezentowa³a siê na przyk³ad w eleganckiej spódnicy ?
![]()
ZabrakÂło rÂąk do pomocy :> ?? Ja nigdy nie dopuÂściÂłbym do takiej sytuacjiobieÂżyÂświat pisze:..oj widaĂŚ Agatka przyzwyczaiÂła siĂŞ do obstawystajlus pisze:a tu taĂączÂąca z kablami:tanczy:
..ktĂłra to zawsze jej towarzyszy w tych wczeÂśniejszych wejÂściach![]()
..tutaj siĂŞ szamota![]()
..nawet kable nie chcÂą jej opuÂściĂŚ :szalony:
Pozostaje mi tylko dopisaÌ siê pod t¹ deklaracj¹obie¿yœwiat pisze:..wiesz dobrze ¿e tego nigdy za wieleking_kocur pisze:Film z majestatycznego wejœcia Królowej ju¿ tu kr¹¿y³ po forum, a ja mam dla was
caÂły raport wieczorny![]()
![]()
..a nawet ciÂągle maÂło![]()
..wiĂŞc ÂśmiaÂło przychodÂź ze wszystkim co masz a co ma zwiÂązek z AgatkÂą![]()
Trzeba mieÌ marzenia wysoko ulokowane -mierzyÌ z nimi na sam szczytobie¿yœwiat pisze:..to nasze ¿yczenia dla nas wszystkich na ca³y nowy rok :jupi:king_kocur pisze:Tyle dobrego spotka³o nas w bie¿¹cym roku, mo¿e nadchodz¹cy bêdzie jeszcze ³askawszym?
..ten ktĂłry mija byÂł naprawdĂŞ niesamowity :szalony:
..trudno bĂŞdzie go 'pobiĂŚ'
Bardziej tolerancyjnego mêskiego szowinisty nie czyta³emmarcinkowsky pisze:Gdyby king ju¿ na wstêpie napisa³ o ¿¹daniach w postaciach spódnicy , Agatka mog³aby pomyœleÌ , ze jest on jakimœ zajad³ym mêskim szowinist¹ , który napala siê tylko na jej cia³o :devil: !! Trzeba stopniowo -z wyczuciem zmieniaÌ gusta garderobiane kobiet , ¿eby zrozumia³y , ¿e my mê¿czyŸni mamy na uwadze ich dobro , a nie tylko w³asn¹ przyjemnoœÌ patrzenia!! Spokojnie , na wszystko przyjdzie czas
![]()
Akurat w WigiliĂŞ powodĂłw do radoÂści moÂże byĂŚ rzeczywiÂście niewiele :?marcinkowsky pisze:I czym ja siĂŞ bĂŞdĂŞ cieszyÂł w WigiliĂŞ :uhh: ??
I po co by³o siê ¿eniÌ, prawda? :? Teraz nie mogê umawiaÌ siê nawet na telewizyjne randki z piêknymi dziewczynami... :devil:obie¿yœwiat pisze:..no przecie¿ ¿e Al ma ma³¿eùskie obowi¹zki które go goni¹marcinkowsky pisze:A coœ ty taki zagalopowanyAlchemik pisze:Ja tylko na krótko![]()
??
..a to Âśmieci wyrzuciĂŚ..a to znĂłw co innego :devil:
..w nowym roku zacznie siĂŞ nowe..czujĂŞ Âże jeszcze piĂŞkniejsze Âżycie dla nas - fanĂłw :jupi:marcinkowsky pisze:Spokojnie , na wszystko przyjdzie czas![]()
..nie wiem mo¿e siê mylê¯ebyœmy tylko nie musieli czekaÌ na spódnicê , a¿ Agatka przeprowadzi siê do Warszawy!! Bo przyznacie , ¿e lepiej podró¿uje siê w spodniach :> ?? Chocia¿ ja nie wiem , czy rzeczywiœcie spódnice s¹ takie niewygodne , bo nigdy nie sprawdza³em :devil:
![]()
..ja osobisty tragarz - ty osobisty techniczny :>ZabrakÂło rÂąk do pomocy :> ?? Ja nigdy nie dopuÂściÂłbym do takiej sytuacji!! AgatkĂŞ otoczyÂłbym szczegĂłlnÂą troskÂą i roztoczyÂł nad niÂą mĂłj patronat
!! Nigdy nie musiaÂłaby siĂŞ sama rozsupÂłowywaĂŚ
!! :devil:
..mam nadziejê ¿e na nadchodz¹cy rok dokupi³eœ parê pó³ekmarcinkowsky pisze:Trzeba mieÌ marzenia wysoko ulokowane -mierzyÌ z nimi na sam szczyt(...) A dosta³em przez ostanie pó³ roku zw³aszcza wszystkie te z górnej pó³ki :jupi: !!
..coÂś na pewno sobie znajdzieszmarcinkowsky pisze:I czym ja siĂŞ bĂŞdĂŞ cieszyÂł w WigiliĂŞ :uhh: ??
Dlatego zabiegam o tolerancjê i ³askawoœÌ dla mnieAlchemik pisze:Bardziej tolerancyjnego mêskiego szowinisty nie czyta³em![]()
Ale od czego sÂą szefowie , ktĂłrzy swĂłj rozum i oczy teÂż majÂąAlchemik pisze:ChoĂŚ jak sÂłusznie zauwaÂżyliÂście, mimo tego, Âże Agatta dÂługo stawiaÂła naszym wyobraÂżeniom twardy opĂłr, to pod koniec roku dobra passa zaczĂŞÂła nam sprzyjaĂŚ![]()
Ja tego teÂż nie wiemobieÂżyÂświat pisze:..nie wiem moÂże siĂŞ mylĂŞ
..ale nie wydaje mi siĂŞ Âże Agatka kiedykolwiek przeprowadzi siĂŞ do Warszawy
..nawet jeÂśli przydzielÂą jej jeszcze wiĂŞcej obowiÂązkĂłw w Warszawie![]()
Koniecznie zamieniaĂŚ :] !!Nie wyobraÂżam sobie naszych stosunkĂłw przyjacielskich w sytuacji , kiedy jeden drugiemu czegoÂś by zazdroÂściÂłobieÂżyÂświat pisze:..ja osobisty tragarz - ty osobisty techniczny :>
..czy na odwrĂłt :>
..zawsze moÂżemy siĂŞ zamieniaĂŚ![]()
HehobieÂżyÂświat pisze:..coÂś na pewno sobie znajdzieszAlchemik pisze:Pierwsza gwiazdka szybko wzeszÂła rok temu wraz z pierwszÂą relacjÂąW tym roku pierwsza gwiazdka w WigiliĂŞ bĂŞdzie w drodze do domu
Nikt jednakÂże dziĂŞki temu nie bĂŞdzie nam wrzeszczaÂł nad uszami - weÂź siĂŞ w koĂącu do roboty :devil:
![]()
..moÂże elektrycznÂą kolejkĂŞ ktoÂś ci kupi![]()
..trudno o lepszy zabijacz czasu![]()
..szczegĂłlnie jak wszyscy domownicy siĂŞ tÂłukÂą Âżeby jÂą rozkÂładaĂŚ :devil:
A jak ja siĂŞ cieszĂŞobieÂżyÂświat pisze:.. :o o AluÂś:rozglada:
.fajnie Âże siĂŞ nie obraziÂłeÂś za te 'obowiÂązki'![]()
..i cieszĂŞ siĂŞ Âże mogÂłeÂś oglÂądaĂŚ AgatkĂŞ
Z mojej strony mo¿esz na ni¹ liczyÌ :* Mia³am do czynienia z ciê¿szymi przypadkamimarcinkowsky pisze:Dlatego zabiegam o tolerancjê i ³askawoœÌ dla mnieAlchemik pisze:Bardziej tolerancyjnego mêskiego szowinisty nie czyta³em![]()
!!
Wy to macie we krwi - czuÌ siê wespó³ ojcami sukcesówAle od czego s¹ szefowie , którzy swój rozum i oczy te¿ maj¹Alchemik pisze:ChoÌ jak s³usznie zauwa¿yliœcie, mimo tego, ¿e Agatta d³ugo stawia³a naszym wyobra¿eniom twardy opór, to pod koniec roku dobra passa zaczê³a nam sprzyjaÌ![]()
!! I dowiedli , Âże sterujÂą nimi odpowiednio i po naszej myÂśli :tanczy: !!
Prawie pod nasze dyktando
!!
Och, przestaĂą to roztrzÂąsaĂŚ, bo znĂłw siĂŞ podniosÂą lamenty o ogromnej stracie dla PoznaniaobieÂżyÂświat pisze:..nie wiem moÂże siĂŞ mylĂŞ
..ale nie wydaje mi siĂŞ Âże Agatka kiedykolwiek przeprowadzi siĂŞ do Warszawy
..nawet jeÂśli przydzielÂą jej jeszcze wiĂŞcej obowiÂązkĂłw w Warszawie![]()
Ale czy to nie bêdzie te¿ oznacza³o (dla przesadnych), ¿e Agata nie bêdzie w przysz³ym roku wcale pracowa³a, a tylko przemierza³a odleg³oœÌ z Warszawy do Poznania? :devil:obie¿yœwiat pisze:..coœ na pewno sobie znajdzieszAlchemik pisze:Pierwsza gwiazdka szybko wzesz³a rok temu wraz z pierwsz¹ relacj¹W tym roku pierwsza gwiazdka w Wigiliê bêdzie w drodze do domu
Nikt jednakÂże dziĂŞki temu nie bĂŞdzie nam wrzeszczaÂł nad uszami - weÂź siĂŞ w koĂącu do roboty :devil:
![]()
..moÂże elektrycznÂą kolejkĂŞ ktoÂś ci kupi![]()
..trudno o lepszy zabijacz czasu![]()
..szczegĂłlnie jak wszyscy domownicy siĂŞ tÂłukÂą Âżeby jÂą rozkÂładaĂŚ :devil:
Bo w ma³¿eùstwie licz¹ siê przede wszystkim uleg³oœÌ i zdolnoœÌ do kompromisu, które to umiejêtnoœci Al opanowa³ do perfekcjiA jak ja siê cieszêobie¿yœwiat pisze:.. :o o Aluœ:rozglada:
.fajnie Âże siĂŞ nie obraziÂłeÂś za te 'obowiÂązki'![]()
..i cieszĂŞ siĂŞ Âże mogÂłeÂś oglÂądaĂŚ AgatkĂŞ!! Mam jednak nadziejĂŞ , Âże z poÂżyciem wszystko w najlepszym porzÂądku jest
? Agatka na pewno nie chcia³aby , ¿ebyœmy musieli ponosiÌ tak¹ wysok¹ cenê za mo¿liwoœÌ ogl¹dania jej wspania³ych wystêpów
??
Towarzystwo pokaŸne , ale czy potrzeba siê przy nich zahartowywaÌ :> ?? :devil: ObyFunckyrella pisze:Z mojej strony mo¿esz na ni¹ liczyÌ :* Mia³am do czynienia z ciê¿szymi przypadkamiAle Agatê, to nie wiem, czy bêdzie staÌ na tak¹ wyrozumia³oœÌ?
Nie wiem, w jakim towarzystwie siĂŞ obraca na co dzieĂą
Czy jest juÂż wystarczajÂąco zahartowana?
![]()
Pewnie takCiekawe, czy Agata praktykowaÂła juÂż takÂą formĂŞ wystÂąpieĂą?Hmm :mhm: WczeÂśniej, to chyba tylko na akademiach
W lot wszystko opanowaÂła :brawa:
To fuch Blacka :devil: !! Mi jest wszystko jedna skÂąd, najwaÂżniejsze , Âżeby Agatka byÂłaOch, przestaĂą to roztrzÂąsaĂŚ, bo znĂłw siĂŞ podniosÂą lamenty o ogromnej stracie dla Poznania![]()
Mi siĂŞ te wigilijne przypowieÂści nie speÂłniajÂą , wiĂŞc jestem spokojnyWiĂŞc mĂłj wywĂłd sprowadza siĂŞ do tego, Âże przyszÂły rok bĂŞdzie dla fanĂłw Agaty jeszcze piĂŞkniejszy - choĂŚ ciĂŞÂżko to sobie wyobraziĂŚ :szalony:
I pewnie wszyscy mo¿emy siê od niego uczyÌBo w ma³¿eùstwie licz¹ siê przede wszystkim uleg³oœÌ i zdolnoœÌ do kompromisu, które to umiejêtnoœci Al opanowa³ do perfekcji
Intuicja mi podpowiada, Âże jednak wodzirejka! Ale czy byÂły to akademie , ktĂłrych Agatka byÂła wodzirejkÂą , czy na przykÂład aktorkÂą odtwarzajÂącÂą jednÂą z rĂłl
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 22 gości