Paweł Łukasik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Nic nie szkodzi.. :aniol:DziĂŞki za deklaracje pomocy :aniol: Tak tylko pytam bo czasami mĂłgÂłbym doÂłoÂżyĂŚ cegieÂłke do estetyczno-wizualnej czĂŞÂści tego forum :aniol:
MoÂże jak bĂŞdzie obieÂżyÂświat to mi coÂś podpowie jak bĂŞdzie chciaÂł :D
PaweÂł ma niezÂły maraton ostatnimi czasy,ale dobrze bo co serwis i co wystapienie jest coraz lepszy 8) MoÂże sam miaÂłby ochotĂŞ na samotne opÂłyniĂŞcie Âświata ale trochĂŞ by mu to zajĂŞÂło wiĂŞc niektĂłrym mogÂłoby siĂŞ to nie podobaĂŚ :spiewa: WiĂŞc niech lepiej zostanie przy tym w czym jest dobry :aniol: Ale kaÂżdy ma jakieÂś marzenia..swojÂą drogÂą odwaÂżny ten pan Paszke.. 8) [/quote]
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Wczoraj wieczorem podczas Podsumowania dnia PaweÂł widocznie byÂł zmĂŞczony-widaĂŚ Âże spieszyÂło mu siĂŞ do domu.CzĂŞsto siĂŞ myliÂł i wyglÂądaÂło jakby sie gdzieÂś spieszyÂł :mhm:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

maxxx pisze: Pozniej z dysku wklejam na jakiœ serwis hostingowy i.... w³aœnie ;( ..w jaki sposób przenieœÌ to na forum bo przez zwyk³e kopiuj-wklej nie wchodzi :rozglada:
..jest wiele sposobów ale najprostszy to ten ¿eby na pocz¹tku do g³ównego linku do zdjêcia wstawiÌ Obrazek bez odstêpów i zdjêcie siê pojawi :D

..jeszcze z wczoraj :arrow:

ObrazekObrazekObrazek
Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

D¿astina pisze::tanczy: Jak obieca³, tak siê pojawi³ :tanczy: Pawe³ ma kolejny nowy krawat :mhm: czy mi siê wydaje :mhm: nie dad¹¿am ju¿ za tymi jego nowymi elementami garderoby :rozglada:
To moÂże ja siĂŞ wypowiem ;) Ja w koĂącu nie widujĂŞ PawÂła tak czĂŞsto jak Ty, to Âłatwiej mi kaÂżdy detal zapamiĂŞtaĂŚ......... i co mi siĂŞ nasuwa na myÂśl........ ano to, Âże to raczej nowy krawat - a przynajmniej ja pierwszy raz go widzĂŞ :D
SÂłyszeliÂście Âżyczenia, jakie PaweÂł zÂłoÂżyÂł babciom w raporcie popoÂłudniowym, jak nie to proszĂŞ bardzo :arrow:
Ja mogĂŞ powiedzieĂŚ, Âże jedynie widziaÂłam jak skÂłada te Âżyczenia :D No, ale dziĂŞki Twoim nagraniom, ÂśmiaÂło mogĂŞ rzec, Âże sÂłyszaÂłam :lol: Uwielbiam PawÂłowe poczucie humoru :lol2:
Black Jack '62 pisze:A ja myÂślaÂłem, Âże to niemoÂżliwe :D :shock: :lol:
DÂżastina - ale masz wtyki :lol2:
:lol2: MiaÂłam farta :rozglada: Jakie wtyki Black :lol: miÂły idol mi siĂŞ przytrafiÂł :rozglada:
[/quote]
Ja bym tego wtykami nie nazwaÂła, tylko wzglĂŞdami :) WzglĂŞdami, na ktĂłre widocznie DÂżastina sobie zapracowaÂła :)
adam pisze:Wczoraj wieczorem podczas Podsumowania dnia PaweÂł widocznie byÂł zmĂŞczony-widaĂŚ Âże spieszyÂło mu siĂŞ do domu.CzĂŞsto siĂŞ myliÂł i wyglÂądaÂło jakby sie gdzieÂś spieszyÂł :mhm:
Nie bêdê siê wykó³caÌ, ani braÌ Paw³a w obronê, bo nie wiem jak by³o :roll: Muszê zachowaÌ chocia¿ pozory obiektywnego patrzenia - dobry forumowy obyczaj tak nakazuje :lol2:
W pierwszej czĂŞÂści z politologiem Grzegorzem KostrzewÂą Zorbasem o impasie miĂŞsnym Rosja - Polska. Panowie prĂłbowali wytÂłumaczyĂŚ widzom o co chodzi wÂładzom rosyjskim.
Dobrze, Âże zaznaczyÂłaÂś, Âże prĂłbowali :lol2: Ja, mimo iÂż sÂłuchaÂłam bardzo uwaÂżnie tej rozmowy, z racji tej, Âże w zupeÂłnie innym niÂż stosunki miĂŞdzynarodowe jestem ksztaÂłcona, niewiele z tej rozmowy rozumiaÂłam - sÂłowa padÂły na wyjÂątkowo nieurodzajny grunt :devil: ale jeÂśli dobrze pamiĂŞtam, panowie rozmawiali jeszcze o planach budowy tarczy antyrakietowej w Polsce? :) I tak jak pierwszego tematu nie pojĂŞÂłam do koĂąca, tak tym bardziej drugiego nie pojmowaÂłam w stu procentach :devil: ale nie mĂłwiĂŞ, Âże nic mi we Âłbie nie zostaÂło - aÂż taka niekumata znowu nie jestem ;)
W druga czêœci rozmowa z pani¹ prof. Waleri¹ Hryniewicz o szpsie. Pawe³ pyta³ o szczepionki i ich skutecznoœÌ, o to jak siê mo¿na zaraziÌ itp. Pani prof. rzuca³a ³aciùskimi nazwami, a Pawe³ od razu je zapamiêtywa³ i powtarza³ :tanczy:
Ciekawe, czy dzisiaj te¿ by je powtórzy³? :lol: Mniejsza o to, wa¿ne, ¿e zachowywa³ wysok¹ sprawnoœÌ i bystroœÌ umys³u podczas rozmowy z by³o nie by³o specjalistk¹ w dziedzinie 8)
Bardzo wielu ciekawych i co najwaÂżniejsze isttonych rzeczy dowiedziaÂłam siĂŞ z tej rozmowy, dziĂŞki caÂłemu mnĂłstwu trafnych pytaĂą PawÂła :)
maxx pisze:PaweÂł ma niezÂły maraton ostatnimi czasy,ale dobrze bo co serwis i co wystapienie jest coraz lepszy 8)
O nie :( WÂłaÂśnie dotarÂło do mnie, Âże kaÂżdy maraton w koĂącu musi dotrzeĂŚ na metĂŞ ;(
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Funckyrella pisze:
adam pisze:Wczoraj wieczorem podczas Podsumowania dnia PaweÂł widocznie byÂł zmĂŞczony-widaĂŚ Âże spieszyÂło mu siĂŞ do domu.CzĂŞsto siĂŞ myliÂł i wyglÂądaÂło jakby sie gdzieÂś spieszyÂł :mhm:
Nie bêdê siê wykó³caÌ, ani braÌ Paw³a w obronê, bo nie wiem jak by³o :roll: Muszê zachowaÌ chocia¿ pozory obiektywnego patrzenia - dobry forumowy obyczaj tak nakazuje :lol2:
A ja widziaÂłam, wiĂŞc siĂŞ wypowiem :D
:o Adam, zaskoczona trochĂŞ jestem TwojÂą ocenÂą wczorajszych wieczornych poczynaĂą PawÂła :> Albo ktĂłreÂś z nas nieuwaÂżnie oglÂądaÂło ten serwis :> albo moÂże nie to samo podsumowanie dnia widzieliÂśmy :mhm: A moÂże Ty jesteÂś zÂły na PawÂła, Âże tak czĂŞsto siĂŞ pojawia, a tymczasem Twoja Joanna gdzieÂś przepadÂła :rozglada: Stwierdzenie, Âże czĂŞsto siĂŞ myliÂł, jest mocno przesadzone :nie: wkradÂło mu siĂŞ kilka literĂłwek, ale ogĂłlnie szÂło mu sprawnie :D SpieszyÂło mu siĂŞ, tu siĂŞ zgodzĂŞ ;) ale to tylko dlatego, Âże miaÂł maÂło czasu, a duÂżo informacji do przekazania :D
:uhh: Trochê mnie nastraszy³ mój ulubieniec :uhh: wespó³ z Tomaszem Kanikiem przepowiadali silne wichury m.in. w Wielkopolsce. Obaj panowie zgodnie wyrazili nadziejê, ¿e mo¿e nie bêdzie, a¿ tak Ÿle, ¿e prognozy mo¿e siê nie sprawdz¹ :) i proszê, jak takie fajne ch³opaki maj¹ nadziejê to i prognozy siê nie sprawdzaj¹ :D u mnie przynajmniej :D
Funckyrella pisze:ale nie mĂłwiĂŞ, Âże nic mi we Âłbie nie zostaÂło - aÂż taka niekumata znowu nie jestem ;)
Funcky :* nikt by CiĂŞ o to nie posÂądziÂł :D Zobaczcie ile poÂżytku jest z bycia fanem dziennikarzy :D KibicujÂąc ich pracy, sÂłuchamy i dowiadujemy siĂŞ o sprawach, ktĂłre byĂŚ moÂże wczeÂśniej w ogĂłle by nas nie zainteresowaÂły :D
Funckyrella pisze: O nie :( WÂłaÂśnie dotarÂło do mnie, Âże kaÂżdy maraton w koĂącu musi dotrzeĂŚ na metĂŞ ;(
Funcky, nie pÂłacz :? mi teÂż jest ciĂŞÂżko kiedy o tym pomyÂślĂŞ :? Ale dziÂś moÂże go zobaczymy albo usÂłyszymy ;) wydaje mi siĂŞ, Âże po studio siĂŞ przechadzaÂł :rozglada:
maxxx pisze: MoÂże sam miaÂłby ochotĂŞ na samotne opÂłyniĂŞcie Âświata ale trochĂŞ by mu to zajĂŞÂło wiĂŞc niektĂłrym mogÂłoby siĂŞ to nie podobaĂŚ :spiewa: WiĂŞc niech lepiej zostanie przy tym w czym jest dobry :aniol: Ale kaÂżdy ma jakieÂś marzenia..[swojÂą drogÂą odwaÂżny ten pan Paszke.. 8)
Tylko nie rejs dookoÂła Âświata :uhh: Tak dÂługo bym bez PawÂła nie wytrzymaÂła :uhh: Ale jeÂśli to byÂłoby marzeniem PawÂła :uhh: pozostaÂłoby mi siĂŞ z tym pogodziĂŚ i udanego rejsu mu ÂżyczyĂŚ :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
maxxx

..jest wiele sposobów ale najprostszy to ten ¿eby na pocz¹tku do g³ównego linku do zdjêcia wstawiÌ [img]a%20na%20koùcu%20linku[/img] bez odstêpów i zdjêcie siê pojawi
DziĂŞki bĂŞde prĂłbowaÂł wkrĂłtce.. :aniol:
O nie WÂłaÂśnie dotarÂło do mnie, Âże kaÂżdy maraton w koĂącu musi dotrzeĂŚ na metĂŞ
Prawdziwy maratoĂączyk przed maratonem gÂłownym(takim jak Pawel ostatnio) musi sie przygotowac stopniowo(czyli rzadziej bedzie ale bĂŞdzie) :aniol: A i czas szybko leci wiĂŞc kolejny maraton zapewne juÂż niedÂługo.. :spiewa:

A rozmow nie komentuje bo nie dalem rady oglÂądnÂąc w caÂłoÂści ;(
adam
Fan Forum
Fan Forum

A moÂże Ty jesteÂś zÂły na PawÂła, Âże tak czĂŞsto siĂŞ pojawia, a tymczasem Twoja Joanna gdzieÂś przepadÂła :rozglada:
To prawda Âże gdzieÂś JoaÂśkĂŞ wcieÂło :shock: ......i po prostu jej nie ma ;(
Mam nadziejĂŞ Âże PaweÂł pannie KryĂąskiej pilnuje miejsce za stoÂłem a nie jej odbiera :rozglada:
Ale jak juÂż ktoÂś musi zastÂąpiĂŚ Joasie niech to bĂŞdzie Pawcio

Stwierdzenie, Âże czĂŞsto siĂŞ myliÂł, jest mocno przesadzone
WczeÂśniejsze serwisy wychodziÂły idealnie i nie miaÂłem do czego siĂŞ doczepiĂŚ-ale byÂł zmĂŞczony i juÂż :ban:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Funcky, nie pÂłacz :? mi teÂż jest ciĂŞÂżko kiedy o tym pomyÂślĂŞ :? Ale dziÂś moÂże go zobaczymy albo usÂłyszymy ;) wydaje mi siĂŞ, Âże po studio siĂŞ przechadzaÂł :rozglada:
Beksa :devil: Wylewa morze Âłez nadaremno :D
PaweÂł przechadzaÂł siĂŞ po studio i co? :D I wychodziÂł materiaÂł o planach rozmieszczenia przez USA elementĂłw tarczy antyrakietowej w Polsce i Czechach 8)
Na koniec staÂł przy takiej wielkiej, bodaj wyrzutni rakietowej :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

maxxx pisze:DziĂŞki bĂŞde prĂłbowaÂł wkrĂłtce.. :aniol:
Mam nadziejĂŞ, Âże owoce tych prĂłb zobaczymy w tym wÂątku takÂże :D
maxxx pisze:Prawdziwy maratoĂączyk przed maratonem gÂłownym(takim jak Pawel ostatnio) musi sie przygotowac stopniowo(czyli rzadziej bedzie ale bĂŞdzie) :aniol: A i czas szybko leci wiĂŞc kolejny maraton zapewne juÂż niedÂługo.. :spiewa:
Podoba mi siĂŞ to co napisaÂłeÂś :D Oby tak wÂłaÂśnie byÂło :D
adam pisze:Mam nadziejĂŞ Âże PaweÂł pannie KryĂąskiej pilnuje miejsce za stoÂłem a nie jej odbiera :rozglada:
No widzisz jak Âładnie pilnowaÂł :D DziÂś siĂŞ bĂŞdziesz mĂłgÂł niÂą nacieszyĂŚ :D
adam pisze: WczeÂśniejsze serwisy wychodziÂły idealnie i nie miaÂłem do czego siĂŞ doczepiĂŚ-ale byÂł zmĂŞczony i juÂż :ban:
A ja siĂŞ bĂŞdĂŞ upieraĂŚ nadal :rozglada: Âże ten wczorajszy teÂż byÂł idealny i juÂż :ban: :lol:
Black Jack '62 pisze:materiaÂł o planach rozmieszczenia przez USA elementĂłw tarczy antyrakietowej w Polsce i Czechach 8)
Temat, ktĂłry omawiaÂł wczoraj w raporcie wieczornym, ze swoim goÂściem politologiem Grzegorzem KostrzewÂą Zorbasem. Bardzo Âładnie ukazane za i przeciw umieszczeniu owych tarczy. Zgrabnie wplecione fragmenty wypowiedzi ministra Sikorskiego z wczorajszego M24h :D
Black Jack'62 pisze:Na koniec staÂł przy takiej wielkiej, bodaj wyrzutni rakietowej :lol2:
:lol2: UdaÂło mi siĂŞ to uwieczniĂŚ :lol2: Jak ktoÂś ma ochotĂŞ to zapraszam do obejrzenia mojego amatorskiego filmiku :rozglada:
http://savefile.com/files/434062
Nie wiem czy to byÂła wyrzutnia, bo siĂŞ na tym nie znam :rozglada: Z tego co PaweÂł mĂłwiÂł to jakieÂś rakiety woÂłchow, dÂługie i ostre :rozglada: Do nich porĂłwnaÂł negocjacje w sprawie umieszczenia tarczy antyrakietowej. No i nowy pÂłaszczyk PawÂła widziaÂłam w caÂłoÂści :P
maxxx

Nie wiem czy to byÂła wyrzutnia, bo siĂŞ na tym nie znam Z tego co PaweÂł mĂłwiÂł to jakieÂś rakiety woÂłchow, dÂługie i ostre
"WoÂłchow" to jest taki przeciwlotniczy zestaw rakietowy 8) System sobie naprowadza na punkt w ktĂłrym ma wystrzeliĂŚ,wyrzutnia wyrzuca rakiete i jest bum..oczywiÂście jeÂśli dobrze naprowadzi :spiewa: Taka ruska konstrukcja z lat '60.. 8)

Ale Âżeby nie byÂło tak militarnie i niebezpiecznie to powiem,Âże PaweÂł tak kozacko wyglÂądaÂł z rĂŞkami w kieszeni w tym nowym pÂłaszczyku 8) ..tylko ciemnych okularĂłw brakowaÂło byÂłby Men in black.. :arrow: .. 8) ok pora spaĂŚ!
adam
Fan Forum
Fan Forum

OglÂądaÂłem ten reportarz w podsumowaniu dnia .
PaweÂł troche wygladaÂł jak WoÂłoszaĂąski.chodzi o to w jaki sposĂłb szedÂł obok rakiet i rĂŞce w kieszeniach
DÂżastinka mnie zabije ale musze napisaĂŚ :stop: :xx:
NiepodobaÂły mi siĂŞ rĂŞce w kieszeniach-dla mnie nieÂładnie to wyglÂądaÂło :xx: :rozglada:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

adam pisze:PaweÂł troche wygladaÂł jak WoÂłoszaĂąski.chodzi o to w jaki sposĂłb szedÂł obok rakiet i rĂŞce w kieszeniach
Mnie teÂż siĂŞ tak skojarzyÂł :uhh: Mam jednak nadziejĂŞ, Âże to nie jest dla PawÂła wzĂłr do naÂśladowania :>
adam pisze:DÂżastinka mnie zabije ale musze napisaĂŚ :stop: :xx:
NiepodobaÂły mi siĂŞ rĂŞce w kieszeniach-dla mnie nieÂładnie to wyglÂądaÂło :xx: :rozglada:
Spokojnie, DÂżastina to bardzo pokojowo do Âżycia nastawiony czÂłowiek 8) A poza tym dla DÂżastinki najwaÂżniejsze jest to co jej siĂŞ podoba ( :lol: ), a to ujĂŞcie bardzo mi siĂŞ podobaÂło :P MoÂże nie byÂło to zbyt eleganckie, ale pasowaÂło do tematyki materiaÂłu i do miejsca w ktĂłrym byÂł nagrywany :D
maxxx pisze:"WoÂłchow" to jest taki przeciwlotniczy zestaw rakietowy 8) System sobie naprowadza na punkt w ktĂłrym ma wystrzeliĂŚ,wyrzutnia wyrzuca rakiete i jest bum..oczywiÂście jeÂśli dobrze naprowadzi :spiewa: Taka ruska konstrukcja z lat '60.. 8)
DziĂŞki za te wszystkie szczegĂłly :D Bum powiadasz :o dobrze, Âże nie byÂło bum wtedy kiedy PaweÂł siĂŞ tam przechadzaÂł :xx:
maxxx pisze: PaweÂł tak kozacko wyglÂądaÂł z rĂŞkami w kieszeni w tym nowym pÂłaszczyku 8) ..tylko ciemnych okularĂłw brakowaÂło byÂłby Men in black.. :arrow: .. 8)
Albo Bond, James Bond :lol2:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Chyba nasz James Bond bĂŞdzie prowadziÂł podsumowanie dnia :tanczy:
Nie to Âże wracam do sprawy rakiet ale pewnie bĂŞdzie wybuchowo :rozglada:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

A skÂąd to przypuszczenie Panie Adamie :mhm: I dlaczego miaÂłoby byĂŚ wybuchowo :mhm:
adam
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:A skÂąd to przypuszczenie Panie Adamie :mhm: I dlaczego miaÂłoby byĂŚ wybuchowo :mhm:
KryĂąkowska w terenie,Knapik na urlopie,GrysiakowÂą sÂłyszaÂłem na konferencji jak zadawaÂła pytania.
Z czwĂłrki prowadzacych tylko Pawcia nie ma czyli .......................

Dlaczego wybuchowo......... :rozglada: Nie przezywasz eksplozji radoÂści jak widziÂś PawÂła na antenie :mhm:
ODPOWIEDZ