MoÂże jak bĂŞdzie obieÂżyÂświat to mi coÂś podpowie jak bĂŞdzie chciaÂł

PaweÂł ma niezÂły maraton ostatnimi czasy,ale dobrze bo co serwis i co wystapienie jest coraz lepszy

Moderator: Łukasz
..jest wiele sposobów ale najprostszy to ten ¿eby na pocz¹tku do g³ównego linku do zdjêcia wstawiÌmaxxx pisze: Pozniej z dysku wklejam na jakiœ serwis hostingowy i.... w³aœnie..w jaki sposób przenieœÌ to na forum bo przez zwyk³e kopiuj-wklej nie wchodzi :rozglada:
To mo¿e ja siê wypowiemD¿astina pisze::tanczy: Jak obieca³, tak siê pojawi³ :tanczy: Pawe³ ma kolejny nowy krawat :mhm: czy mi siê wydaje :mhm: nie dad¹¿am ju¿ za tymi jego nowymi elementami garderoby :rozglada:
Ja mogĂŞ powiedzieĂŚ, Âże jedynie widziaÂłam jak skÂłada te ÂżyczeniaSÂłyszeliÂście Âżyczenia, jakie PaweÂł zÂłoÂżyÂł babciom w raporcie popoÂłudniowym, jak nie to proszĂŞ bardzo![]()
[/quote]Black Jack '62 pisze:A ja myÂślaÂłem, Âże to niemoÂżliwe![]()
![]()
![]()
DÂżastina - ale masz wtykiMiaÂłam farta :rozglada: Jakie wtyki Black
miÂły idol mi siĂŞ przytrafiÂł :rozglada:
Nie bêdê siê wykó³caÌ, ani braÌ Paw³a w obronê, bo nie wiem jak by³oadam pisze:Wczoraj wieczorem podczas Podsumowania dnia Pawe³ widocznie by³ zmêczony-widaÌ ¿e spieszy³o mu siê do domu.Czêsto siê myli³ i wygl¹da³o jakby sie gdzieœ spieszy³ :mhm:
Dobrze, Âże zaznaczyÂłaÂś, Âże prĂłbowaliW pierwszej czĂŞÂści z politologiem Grzegorzem KostrzewÂą Zorbasem o impasie miĂŞsnym Rosja - Polska. Panowie prĂłbowali wytÂłumaczyĂŚ widzom o co chodzi wÂładzom rosyjskim.
Ciekawe, czy dzisiaj te¿ by je powtórzy³?W druga czêœci rozmowa z pani¹ prof. Waleri¹ Hryniewicz o szpsie. Pawe³ pyta³ o szczepionki i ich skutecznoœÌ, o to jak siê mo¿na zaraziÌ itp. Pani prof. rzuca³a ³aciùskimi nazwami, a Pawe³ od razu je zapamiêtywa³ i powtarza³ :tanczy:
O niemaxx pisze:PaweÂł ma niezÂły maraton ostatnimi czasy,ale dobrze bo co serwis i co wystapienie jest coraz lepszy
A ja widzia³am, wiêc siê wypowiemFunckyrella pisze:Nie bêdê siê wykó³caÌ, ani braÌ Paw³a w obronê, bo nie wiem jak by³oadam pisze:Wczoraj wieczorem podczas Podsumowania dnia Pawe³ widocznie by³ zmêczony-widaÌ ¿e spieszy³o mu siê do domu.Czêsto siê myli³ i wygl¹da³o jakby sie gdzieœ spieszy³ :mhm:Muszê zachowaÌ chocia¿ pozory obiektywnego patrzenia - dobry forumowy obyczaj tak nakazuje
![]()
Funcky :* nikt by CiĂŞ o to nie posÂądziÂłFunckyrella pisze:ale nie mĂłwiĂŞ, Âże nic mi we Âłbie nie zostaÂło - aÂż taka niekumata znowu nie jestem![]()
Funcky, nie pÂłacz :? mi teÂż jest ciĂŞÂżko kiedy o tym pomyÂślĂŞ :? Ale dziÂś moÂże go zobaczymy albo usÂłyszymyFunckyrella pisze: O nieWÂłaÂśnie dotarÂło do mnie, Âże kaÂżdy maraton w koĂącu musi dotrzeĂŚ na metĂŞ
Tylko nie rejs dookoÂła Âświata :uhh: Tak dÂługo bym bez PawÂła nie wytrzymaÂła :uhh: Ale jeÂśli to byÂłoby marzeniem PawÂła :uhh: pozostaÂłoby mi siĂŞ z tym pogodziĂŚ i udanego rejsu mu ÂżyczyĂŚ :rozglada:maxxx pisze: MoÂże sam miaÂłby ochotĂŞ na samotne opÂłyniĂŞcie Âświata ale trochĂŞ by mu to zajĂŞÂło wiĂŞc niektĂłrym mogÂłoby siĂŞ to nie podobaĂŚ :spiewa: WiĂŞc niech lepiej zostanie przy tym w czym jest dobry :aniol: Ale kaÂżdy ma jakieÂś marzenia..[swojÂą drogÂą odwaÂżny ten pan Paszke..![]()
Dziêki bêde próbowa³ wkrótce.. :aniol:..jest wiele sposobów ale najprostszy to ten ¿eby na pocz¹tku do g³ównego linku do zdjêcia wstawiÌ [img]a%20na%20koùcu%20linku[/img] bez odstêpów i zdjêcie siê pojawi
Prawdziwy maratoĂączyk przed maratonem gÂłownym(takim jak Pawel ostatnio) musi sie przygotowac stopniowo(czyli rzadziej bedzie ale bĂŞdzie) :aniol: A i czas szybko leci wiĂŞc kolejny maraton zapewne juÂż niedÂługo.. :spiewa:O nie WÂłaÂśnie dotarÂło do mnie, Âże kaÂżdy maraton w koĂącu musi dotrzeĂŚ na metĂŞ
To prawda Âże gdzieÂś JoaÂśkĂŞ wcieÂłoA moÂże Ty jesteÂś zÂły na PawÂła, Âże tak czĂŞsto siĂŞ pojawia, a tymczasem Twoja Joanna gdzieÂś przepadÂła :rozglada:
WczeÂśniejsze serwisy wychodziÂły idealnie i nie miaÂłem do czego siĂŞ doczepiĂŚ-ale byÂł zmĂŞczony i juÂż :ban:Stwierdzenie, Âże czĂŞsto siĂŞ myliÂł, jest mocno przesadzone
Beksa :devil: Wylewa morze Âłez nadaremnoFuncky, nie pÂłacz :? mi teÂż jest ciĂŞÂżko kiedy o tym pomyÂślĂŞ :? Ale dziÂś moÂże go zobaczymy albo usÂłyszymywydaje mi siĂŞ, Âże po studio siĂŞ przechadzaÂł :rozglada:
Mam nadziejĂŞ, Âże owoce tych prĂłb zobaczymy w tym wÂątku takÂżemaxxx pisze:DziĂŞki bĂŞde prĂłbowaÂł wkrĂłtce.. :aniol:
Podoba mi siĂŞ to co napisaÂłeÂśmaxxx pisze:Prawdziwy maratoĂączyk przed maratonem gÂłownym(takim jak Pawel ostatnio) musi sie przygotowac stopniowo(czyli rzadziej bedzie ale bĂŞdzie) :aniol: A i czas szybko leci wiĂŞc kolejny maraton zapewne juÂż niedÂługo.. :spiewa:
No widzisz jak Âładnie pilnowaÂładam pisze:Mam nadziejĂŞ Âże PaweÂł pannie KryĂąskiej pilnuje miejsce za stoÂłem a nie jej odbiera :rozglada:
A ja siĂŞ bĂŞdĂŞ upieraĂŚ nadal :rozglada: Âże ten wczorajszy teÂż byÂł idealny i juÂż :ban:adam pisze: WczeÂśniejsze serwisy wychodziÂły idealnie i nie miaÂłem do czego siĂŞ doczepiĂŚ-ale byÂł zmĂŞczony i juÂż :ban:
Temat, ktĂłry omawiaÂł wczoraj w raporcie wieczornym, ze swoim goÂściem politologiem Grzegorzem KostrzewÂą Zorbasem. Bardzo Âładnie ukazane za i przeciw umieszczeniu owych tarczy. Zgrabnie wplecione fragmenty wypowiedzi ministra Sikorskiego z wczorajszego M24hBlack Jack '62 pisze:materiaÂł o planach rozmieszczenia przez USA elementĂłw tarczy antyrakietowej w Polsce i Czechach
Black Jack'62 pisze:Na koniec staÂł przy takiej wielkiej, bodaj wyrzutni rakietowej
"WoÂłchow" to jest taki przeciwlotniczy zestaw rakietowyNie wiem czy to byÂła wyrzutnia, bo siĂŞ na tym nie znam Z tego co PaweÂł mĂłwiÂł to jakieÂś rakiety woÂłchow, dÂługie i ostre
Mnie teÂż siĂŞ tak skojarzyÂł :uhh: Mam jednak nadziejĂŞ, Âże to nie jest dla PawÂła wzĂłr do naÂśladowania :>adam pisze:PaweÂł troche wygladaÂł jak WoÂłoszaĂąski.chodzi o to w jaki sposĂłb szedÂł obok rakiet i rĂŞce w kieszeniach
Spokojnie, DÂżastina to bardzo pokojowo do Âżycia nastawiony czÂłowiekadam pisze:DÂżastinka mnie zabije ale musze napisaĂŚ :stop:x:
NiepodobaÂły mi siĂŞ rĂŞce w kieszeniach-dla mnie nieÂładnie to wyglÂądaÂłox: :rozglada:
DziĂŞki za te wszystkie szczegĂłlymaxxx pisze:"WoÂłchow" to jest taki przeciwlotniczy zestaw rakietowySystem sobie naprowadza na punkt w ktĂłrym ma wystrzeliĂŚ,wyrzutnia wyrzuca rakiete i jest bum..oczywiÂście jeÂśli dobrze naprowadzi :spiewa: Taka ruska konstrukcja z lat '60..
![]()
Albo Bond, James Bondmaxxx pisze: PaweÂł tak kozacko wyglÂądaÂł z rĂŞkami w kieszeni w tym nowym pÂłaszczyku..tylko ciemnych okularĂłw brakowaÂło byÂłby Men in black..
..
KryĂąkowska w terenie,Knapik na urlopie,GrysiakowÂą sÂłyszaÂłem na konferencji jak zadawaÂła pytania.DÂżastina pisze:A skÂąd to przypuszczenie Panie Adamie :mhm: I dlaczego miaÂłoby byĂŚ wybuchowo :mhm:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 28 gości