Anita Werner
Moderator: Łukasz
Szymcio dobrze, ¿e siê starasz, ale chyba nadaremnie. Ile razy zg³asza³em to do moderatora, do £ukasza. Albo zobacz na "polecamy" - kompania braci na 3o czerwca. Niestety £ukasz traz woli sie zaj¹Ì opraw¹ graficzn¹ (w wiêkszosci, bo w koncu prezentowany nam na forum artyku³ o TVN nie jest czescia graficzn¹).
Pozdrawiam, Filip
1.acky dokÂładnie Anika wyglÂądaÂła wczoraj bez zarzutu a wiesz ze w moich ustach to juÂż powaÂżny komplement 
Âładnie to tak ?
no ale nawiÂązujÂąc tak jak to miÂło obejrzeĂŚ kolejne wiadomosci bez automata ale sÂądze ze juÂż jutro dobre siĂŞ skoĂączy
a kiedy siĂŞ prompter zacioÂł ? przy ktorej wiadomosci ?
2. czemu niby Anicie miaÂło by byc przykro jakby zobaczyÂła ten wÂątek ? przecieÂż tu sÂą prawie sami jej fani i raczej nikt nic zÂłego nie wypisuje. Fakt Âże jakby siĂŞ udaÂła na inne wÂątki forum wypisywane miĂŞdzy innymi czasem przeze nie to juÂż mogÂła by siĂŞ moÂże obraziĂŚ ale tu ???? Pozatym czemu niby mieli byÂśmy o niej nie pisaĂŚ w najrzeÂżej poÂświĂŞconym Anicie wÂątku

hehe a ty siĂŞ z mojej pomyÂłki oczywiÂście cieszyszTo nie zgadÂłaÂś kamuii. Jutro Anitka.
Có¿ za wspania³y tydzieù. Anitka od pn-pt.

no ale nawiÂązujÂąc tak jak to miÂło obejrzeĂŚ kolejne wiadomosci bez automata ale sÂądze ze juÂż jutro dobre siĂŞ skoĂączy
a kiedy siĂŞ prompter zacioÂł ? przy ktorej wiadomosci ?
2. czemu niby Anicie miaÂło by byc przykro jakby zobaczyÂła ten wÂątek ? przecieÂż tu sÂą prawie sami jej fani i raczej nikt nic zÂłego nie wypisuje. Fakt Âże jakby siĂŞ udaÂła na inne wÂątki forum wypisywane miĂŞdzy innymi czasem przeze nie to juÂż mogÂła by siĂŞ moÂże obraziĂŚ ale tu ???? Pozatym czemu niby mieli byÂśmy o niej nie pisaĂŚ w najrzeÂżej poÂświĂŞconym Anicie wÂątku

Android <3
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Mi siê wydaje, ¿e siê zaci¹³ przy zapowiedzi materia³u o pra³acie Jankowskim. Bo widzia³em to, ¿e Anitka to z g³ówki mówi³a zerkaj¹c 2 razy na kartke. Ale to jest nie wa¿ne wa¿ne jest, ¿e Anitka cieszy nas swoj¹ obecnoœci¹.
A jakimi ona piĂŞknymi uÂśmiechami na koniec nas obdarza. Po prostu odpÂływam. Ale nie tylko na koniec. W czasie trwania caÂłych faktĂłw jest pogodna, wesoÂła i taka swobodna. Anitka jako jedyna nie sprawia wraÂżenia, Âże ma jakÂąkolwiek tremĂŞ przed kamerÂą.
A w faktach to ostatnio wyglÂąda przecudnie. Fryzury, makijaÂż-super.
A jakimi ona piĂŞknymi uÂśmiechami na koniec nas obdarza. Po prostu odpÂływam. Ale nie tylko na koniec. W czasie trwania caÂłych faktĂłw jest pogodna, wesoÂła i taka swobodna. Anitka jako jedyna nie sprawia wraÂżenia, Âże ma jakÂąkolwiek tremĂŞ przed kamerÂą.
A w faktach to ostatnio wyglÂąda przecudnie. Fryzury, makijaÂż-super.
Prezent dla Blacka
Black, michos ma dla Ciebie prezent. Mailem wysÂłaÂł mi zdjĂŞcia dla Ciebie i prosiÂł Âżebym umieÂściÂł na forum. A wiĂŞc umieszczam (Âżeby siĂŞ zmieÂściÂły musiaÂłem je trochĂŞ pomniejszyĂŚ):

-
- Fan Forum
ZdjĂŞcia, rewelacja!
To ze studia – powaga!
Ale z tego co wiem, 1 maja Fakty prowadziÂł Rymanowski, a Anita mĂłwi tu, Âże bardzo siĂŞ na nie cieszy, bo to waÂżny moment w historii - czyÂżby ktoÂś uznaÂł, Âże Anita sobie nie poradzi
?
A te w czarnym stroju – czar, ezoteryzm!
DziĂŞki za wszystkie!
Ale ten dzisiejszy uÂśmiech Anity byÂł najsÂłoneczniejszym prezentem
!
To ze studia – powaga!
Ale z tego co wiem, 1 maja Fakty prowadziÂł Rymanowski, a Anita mĂłwi tu, Âże bardzo siĂŞ na nie cieszy, bo to waÂżny moment w historii - czyÂżby ktoÂś uznaÂł, Âże Anita sobie nie poradzi

A te w czarnym stroju – czar, ezoteryzm!

DziĂŞki za wszystkie!
Ale ten dzisiejszy uÂśmiech Anity byÂł najsÂłoneczniejszym prezentem

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Nie, najlepsze jest to drugie!!! Anita z powodzeniem mogÂłaby wystÂąpiĂŚ w kolejnej ekranizacji Batmana, moÂże jako Kobieta Kot?
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....