[Polsat] Wydarzenia
Moderator: Łukasz
Re: Wydarzenia
Nie rozumiem, nie jestem w temacie, cały zespół miałby przejść? Albo duża jego część?
//////////
Jarosław Gugała dla "Dziennika": nowa oprawa "Wydarzeń" - przed wakacjami.
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Prawdopodobnie termin będzie zbieżny ze startem polsat 24. Pewnie Wydarzenia będą prowadzone w nowym studio, nowego kanału informacyjnego.POpieram pisze:Jarosław Gugała dla "Dziennika": nowa oprawa "Wydarzeń" - przed wakacjami.

Odejście z Polsatu albo TVNu do TVP oznacza tylko o głupocie dziennikarza..
Przecież oni kiedy zmieni się władza lub uwarunkowania wylecą z hukiem.. Lisica im bezpeczeństwa nie zapewni. Naprawde jeżeli Grabarczyk albo Machała odejdą to strace do nich szacunek jak straciłem do Lisów którzy zaprzeczyli sami sobie przechodząc do tego molocha. Poza tym Polsat buduje kanał informacyjny dajacy im nowe możliwości, naprawde nie wiem co mogłoby ich przekonać do odejscia..
Przecież oni kiedy zmieni się władza lub uwarunkowania wylecą z hukiem.. Lisica im bezpeczeństwa nie zapewni. Naprawde jeżeli Grabarczyk albo Machała odejdą to strace do nich szacunek jak straciłem do Lisów którzy zaprzeczyli sami sobie przechodząc do tego molocha. Poza tym Polsat buduje kanał informacyjny dajacy im nowe możliwości, naprawde nie wiem co mogłoby ich przekonać do odejscia..
No nie żartuj, że nie wiesz. :]mks pisze:naprawde nie wiem co mogłoby ich przekonać do odejscia..
Kasa, kasa, kasa... :spiewa:
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
Gugała ma cięty język:

Hanna Lis roztoczyła przed kilkoma osobami wizję uczestniczenia we wspaniałym dziele odbudowy <Wiadomości>. Ale nie sadzę, by ktokolwiek odszedł, żeby wziąć udział w pudrowaniu tego trupa.

Serwis Polsatu ma ''nową prowadzącą'' - Joannę Wrześniewską-Zygier. Wkrótce ma dołączyć jeszcze jeden prezenter i kilku reporterów
http://www.wirtualnemedia.pl/article/22 ... studio.htm

Czy to jest ta co m.inn. prowadziła debatę przedwyborczą z M.Olejnik i K.Skowrońskim ?Serwis Polsatu ma ''nową prowadzącą'' - Joannę Wrześniewską-Zygier
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
to świetna dziennikarka, doświadczona i profesjonalna.
Nie muszę mówić głośno kogo ja tam bym widział z Polsatu :rozglada: Natomiast co do tej pani to nie znam Jej na tyle by oceniać :nie: Ale i tak nie oglądam głównych 'Wydarzeń'.kamilo pisze:Dokładnie tak. Kiedyś prowadziła ''Informacje''. Ma tu nawet swój wątek. Bezbarwna
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Ja nie jestem stałym widzem głównych ''Wydarzeń'', jednak ostatnio zdarza mi się je oglądać częściej niż ''Fakty'' :rozglada:maxxx pisze:Nie muszę mówić głośno kogo ja tam bym widział z Polsatu Natomiast co do tej pani to nie znam Jej na tyle by oceniać Ale i tak nie oglądam głównych 'Wydarzeń'.
Hanka była aż za barwna i za wyrazista, o ile można tak powiedzieć. Ta odwrotnie - jest bez wyrazu. Nie wiem już co lepsze :nie: Na pewno będzie mniej kontrowersyjna