Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Ja tam jeszcze nie odczulem jakos Joasiowej nieobecnosci narazie :rozglada:
Zobaczymy jak to dalej bedzie :hmm:
A aktywnosc niska nie jest powodem naszego niepisania- wszak wiadomo, ze najwiecej postow powstawalo wlasnie podczas nieobecnosci Joasi :lol2:
Po prostu forum jeszcze nie do konca dziala poprawnie i chcemy sie wstrzymac z pisaniem, bo moze sie pozniej okazac, ze tych postow znow nie bedzie :spiewa:
MYCHU
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: MYCHU »

arczi pisze:Ja tam jeszcze nie odczulem jakos Joasiowej nieobecnosci narazie :rozglada:
Zobaczymy jak to dalej bedzie :hmm:
A aktywnosc niska nie jest powodem naszego niepisania- wszak wiadomo, ze najwiecej postow powstawalo wlasnie podczas nieobecnosci Joasi :lol2:
Po prostu forum jeszcze nie do konca dziala poprawnie i chcemy sie wstrzymac z pisaniem, bo moze sie pozniej okazac, ze tych postow znow nie bedzie :spiewa:
Masz racje forum nie dziala dokonca poprawnie :hmm:
Ale to nie zmienia faktu ze bez Joasi jest tak jakos dziwnie :mhm: Juz tak sie przyzwyczailem ze o 17.10 zawsze wlacam tv i ogladam zabte :tanczy: a teraz.... ;(
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Oj tak, mnie brak polskich liter zniecheca do pisania postow, jednak mam nadzieje, ze jak najszybciej wszytsko bedzie normalnie. Jakas pustka o 17.10 jest, choc jej jeszcze zbytnio nie odczuwam - ostatnio nie mam za wiele czasu na ogladanie telewizji :spiewa:
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Nawet gdyby Joanna normalnie si? pojawia?a, i tak bym si? wstrzyma? z pisaniem na forum, aby unikn?? strat... wida? , ?e informacje na nowym serwerze nie s? jeszcze spĂłjne ( w sensie technicznym )
A swoj? drog? to dobrze si? z?o?y?o, ?e przenosiny forum zbieg?y si? z urlopem Joasi....

[ Dodano: Nie Sty 13, 2008 3:15 am ]
Zgodnie z tradycj? tego w?tku - w czasie urlopu Joasi przypominamy dawne, archiwalne Joasie, przypomnienie Joasi majowej:
Obrazek
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Skoro juz jestesmy przeniesieni na nowy serwer, to chyba mozna zaczac pisac i nic nam sie nie skasuje :rozglada: A stron w wtorku i srody chyba juz nie odzyskamy :rozglada:
Ale nie bylo tam zadnego Joasiowego capsa, wiec nieduza strata chyba :hmm:

A jakie plany na dzis :?: Porada po 7 dniach pracy pewnie dostanie wolne, wiec moze Asia sie juz stawi w PzP :uhh: No chyba, ze caly czas urlopuje i szusuje po alpejskich stokach, to w magazynie pojawi sie Piotr Jacon a w Dpd- Krzysiek Skorzynski :rozglada:
Patrzcie, z powodu takiej szarej Joasi tak moze zostac zdewastowany grafik tvn24 :devil:
maxxx

Post autor: maxxx »

To mowisz,ze juz mozna cos napisac-no dobra :lol2: No ostatnie dni nie obfitywaly w ogromna ilosc Joas ,ale dzis sie to moze zmienic :aniol: Ale nic pewnego,moze byc roznie-kwadratowo i podluznie :rozglada:
arczi pisze:Patrzcie, z powodu takiej szarej Joasi tak moze zostac zdewastowany grafik tvn24
No cos niesamowitego :szalony: Ale z jednym sie nie zgodze :nie: Popatrz na tego przyominkowego capsa powyzej i powtorz to,ze szara Joasia :szalony:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

maxxx pisze:To mowisz,ze juz mozna cos napisac-no dobra No ostatnie dni nie obfitywaly w ogromna ilosc Joas ,ale dzis sie to moze zmienic Ale nic pewnego,moze byc roznie-kwadratowo i podluznie
Zobazymy jak bedzie :rozglada: Ja tam sie nie nastawiam jakos mocno na wielki powrot :nie: Ale nalezy pamietac, ze Joasia lubi zaskakiwac :lol2:
No cos niesamowitego Ale z jednym sie nie zgodze Popatrz na tego przyominkowego capsa powyzej i powtorz to,ze szara Joasia
No wiesz, taka szara, ale kolorowa :lol2:
A co Ty za Joasie nowa zes se szczelil :szalony:
MYCHU
Nowicjusz
Nowicjusz

Joasia wcale nie jest zwyklym szaraczkiem :nie: wrecz przeciwnie jest bardzo wana osoba w tvn24 :D
Mam nadzieje ze dzisiaj sie pojawi w pzp bo dluzsza rozlaka zle na mnie dziala :hmm:
Ostatnio zmieniony poniedziałek 14 sty 2008, 10:54 przez MYCHU, łącznie zmieniany 1 raz.
maxxx

arczi pisze:Zobazymy jak bedzie Ja tam sie nie nastawiam jakos mocno na wielki powrot Ale nalezy pamietac, ze Joasia lubi zaskakiwac
Wszystko sie dzis wyjasni-jesli nie bedzie Jej to znaczy ,ze mamy labe do nastepnego poniedzialku :tanczy: Nie no,nie ciesze sie tak naprawde ;( :spiewa:
No wiesz, taka szara, ale kolorowa
Szarosc to tez kolor :aniol:
A co Ty za Joasie nowa zes se szczelil
Taka widzisz Joasia :aniol: Pracujaca w trudzie i znoju,nie taka egzaltowana jak Twoja :lol2:
MYCHU
Nowicjusz
Nowicjusz

Wszystko sie dzis wyjasni-jesli nie bedzie Jej to znaczy ,ze mamy labe do nastepnego poniedzialku
Nawet tak nie mysl :stop:
A wracajac do tego ze Asia lubi zaskakiwac moze sie pojawi w dnz :tanczy:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

maxxx pisze:Wszystko sie dzis wyjasni-jesli nie bedzie Jej to znaczy ,ze mamy labe do nastepnego poniedzialku Nie no,nie ciesze sie tak naprawde
No co, nam tez sie nalezy urlop od Joasi :szalony:
A ostatnio przez te kucyczki spokoju nie mielismy :lol2:
Szarosc to tez kolor
Widac, jak dobrze jesr u Ciebie rozwinieta retoryka :lol2:
Taka widzisz Joasia Pracujaca w trudzie i znoju,nie taka egzaltowana jak Twoja
No wiesz, Joasi egzaltacje zarzucasz :szalony:
Moja przecie skromna jak zadna jest :lol2:
maxxx

MYCHU pisze:Nawet tak nie mysl
A wracajac do tego ze Asia lubi zaskakiwac moze sie pojawi w dnz
Nie mysle,ale jak taks ie stanie trzeba szukac pozytywow tego stanu rzeczy :tanczy:
A dnz-hmmm daje 10% szans :spiewa:
arczi pisze:No co, nam tez sie nalezy urlop od Joasi
A ostatnio przez te kucyczki spokoju nie mielismy

No tak ale jeden tydzien wystarczyl by dojsc do siebie 8) Jak zrobi dwa kucyczki to bedziemy dwa tygodnie odpoczywac :lol2:
Widac, jak dobrze jesr u Ciebie rozwinieta retoryka
O tak retoryka to moja druga natura 8) :spiewa:
No wiesz, Joasi egzaltacje zarzucasz
Moja przecie skromna jak zadna jest
Retoryka znow sie klania :lol2: Wszystkie Joasie to takie skromnisie :P
arczi
Fan Forum
Fan Forum

maxxx pisze:Nie mysle,ale jak taks ie stanie trzeba szukac pozytywow tego stanu rzeczy
A dnz-hmmm daje 10% szans
Nie sadze z tym dnz :nie: O polowkach pewnie Kacper bedzie, a M24 obsluzony zostanie pewnie przez P. Marciniaka, wiec Beata nie bedzie musiala czmychac wczesniej z Dnz, wiec Joasia sie tam nie pojawi :rozglada: No wiecie o co chodzi :devil:
No tak ale jeden tydzien wystarczyl by dojsc do siebie Jak zrobi dwa kucyczki to bedziemy dwa tygodnie odpoczywac
Powazna Pani Redaktor nigdy nie przyodzieje dwoch kucykow :nie:
Wygladalaby jak dziewczynka z piaskownicy :devil:
Retoryka znow sie klania Wszystkie Joasie to takie skromnisie
Oj nie zdalem egzaminu retorycznego :hmm:
Musze wnikliwiej czytac posty :devil:
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Nie bede przez jakis czas zbyt rozmowny, bo denerwuje mnie brak polskich liter, ale to rozumiem - przenoszenie serwera :aniol:
maxxx pisze:A dnz-hmmm daje 10% szans
To i tak dobrze :brawa:
Ja nie spodziewam sie Joasi w DNZ ani raczej nawet w PZP :nie:
Dajmy Jej wypoczac od Nas, od naszych pomyslow, od pracy... :spiewa:
maxxx

arczi pisze:Nie sadze z tym dnz O polowkach pewnie Kacper bedzie, a M24 obsluzony zostanie pewnie przez P. Marciniaka, wiec Beata nie bedzie musiala czmychac wczesniej z Dnz, wiec Joasia sie tam nie pojawi No wiecie o co chodzi

Ales zblokowal ta biedulke ;( :devil: Czyli,ze nie da sie nic z tym zrobic :rozglada:
Powazna Pani Redaktor nigdy nie przyodzieje dwoch kucykow
Wygladalaby jak dziewczynka z piaskownicy
Przeszkadza Ci to w czyms :devil: Ze niby taka z piaskownicy to gorsza :spiewa:
Oj nie zdalem egzaminu retorycznego
Musze wnikliwiej czytac posty
To pewnie przez te 3,4 ostatnie niepostowe dni :spiewa: Musimy sie dostroic retorycznie :spiewa:

[ Dodano: Pon Sty 14, 2008 11:23 am ]
kamilo pisze:Nie bede przez jakis czas zbyt rozmowny, bo denerwuje mnie brak polskich liter, ale to rozumiem - przenoszenie serwera
Mozna pisac tak zeby nie uzywac-tez mnie to denerwuje,ale sila wyzsza-trzeba przeczekac :rozglada:
Dajmy Jej wypoczac od Nas, od naszych pomyslow, od pracy...
Co Wy tak ta Joasie odsuwacie ;( Nie no wiem,trzeba wykazac sie empatia-musi odpoczac-Joasiu odpoczywaj sobie do woli :aniol:
ODPOWIEDZ