..marcinkowsky uspokĂłj siĂŞ :devil:A gdyby nie PaweÂł , to nie nagrywaÂłabyÂś :rozglada: ?? Dla nas :rozglada: ?? Nie wziĂŞÂło siĂŞ to ani troszkĂŞ z sympatii do nas :rozglada: ??
No nie mĂłw..... :rozglada: ??
..najwaÂżniejsze Âże jest sympatia do Agatki

..i sÂą capsy :jupi:
..wczoraj za Âżadne skarby nie mogÂłem dostaĂŚ siĂŞ na forum :/marcinkowsky pisze:Wspanieleee :tanczy: !! JuÂż nie mogĂŞ siĂŞ doczekaĂŚ -nie proÂś mnie nawet o imitacjĂŞ cierpliwoÂścinot that kind pisze:JuÂż wszystko wysÂłane, wiĂŞc cierpliwie czekajcie na te kilka fragmentĂłw ÂświÂątecznych nagraĂą![]()
!! ZwÂłaszcza, Âże chodzi o serwisy , ktĂłrych nie widziaÂłem
!!
..nie wiem jak Wam siĂŞ udaÂło :rozglada:
..ale cieszĂŞ siĂŞ Âże siĂŞ udaÂło :jupi:
.ja dzis juÂż w koĂącu siĂŞ dostaÂłem i w koĂącu jakieÂś dobre wieÂści majÂące zwiÂązek z AgatkÂą do mnie napÂłynĂŞÂły

..filmy juÂż sÂą na YT :jupi:
..kilka fragmentĂłw wigilijnych serwisĂłw :jupi:
..Agatka prowadziÂła serwisy kiedy ja jadÂłem wieczerzĂŞ

..gdybym wiedzia³ i w³¹czy³ telewizor to mia³bym Agatkê na ¿ywo na kolacji :szalony:
..ale niestety nie wiedziaÂłem

..czekasz i liczysz na spotkanie i zostajesz wystawiony do wiatru :/marcinkowsky pisze:WiedziaÂłem , Âże dzisiaj bĂŞdĂŞ siĂŞ szykowaÂł , to Agatka wystawi mnie do wiatru :/ !! Ale posÂłucham CiĂŞ i oczywiÂście wszystko sprawdzĂŞnot that kind pisze:A w kontekÂście dzisiejszego dyÂżuru Agaty, to przypomniaÂło mi siĂŞ, Âże Magda Sakowska zapraszaÂła na spotkanie z niÂą pierwszego dnia ÂświÂątW DnÂŻ byli Kacper i Anita, wiĂŞc ona moÂże bĂŞdzie wieczorem
![]()
Ale sprawdÂźcie jeszcze![]()
!! Pierwszy serwis startowaÂł wczoraj juÂż o 17.30 .... :mhm: !!
wiĂŞc o tej godzinie wszystko powinno byĂŚ jasne
!
..przykre uczucie

..wyobraÂżam sobie co musiaÂła czuĂŚ Agatka kiedy ja w WigiliĂŞ jej nie oglÂądaÂłem :devil:
..capsy jak zwykle bomba :brawa:marcinkowsky pisze:A jednak coÂś z podsumowania teÂż daÂłaÂśnot that kind pisze:ZalegÂłoÂści![]()
![]()
!! widzĂŞ, Âże jest reakcja Agatki na jedzÂącÂą pieczone robaki AniĂŞ Seremak
!! PodziwiaĂŚ koleÂżankĂŞ za zrobienie czegoÂś tak obrzydliwego :hyh: !! Agatko :>
notka dziĂŞki za to , Âże dotrzymywaÂłaÂś kroku Agatce tego wieczoru :* !!
..a ten fragment z AniÂą i reakcjÂą Agatki jest teÂż u Grz