Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

ZatrwaÂżajÂąco szybko pogodziliÂście siĂŞ z tym, Âże jutro Agata nie bĂŞdzie prowadziÂła serwisĂłw :> :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Musi byĂŚ powaÂżna i ........... i zapiĂŞÂła siĂŞ pod samÂą szyjĂŞ :uhh: ?? :( !! Na ostatni guziczek ;( !! Tego chyba regulamin i kanny stosownego zachowania w danej sytuacji nie wymagajÂą :> ?? ;(
Widz siĂŞ dusi -dzwoniĂŚ na pogotowie :lol: !!
not that kind pisze:ZatrwaÂżajÂąco szybko pogodziliÂście siĂŞ z tym, Âże jutro Agata nie bĂŞdzie prowadziÂła serwisĂłw :> :lol2:
Bo my w gruncie rzeczy dobre czÂłeki jesteÂśmy :D !! Potrafimy dla dobra drugiej osoby wyrzec siĂŞ na jedyny taki wieczĂłr w roku -wyrzec siĂŞ przyjemnoÂści oglÂądania tej zacnej osoby wÂłaÂśnie :lol2: !!

obieÂżyÂświat pisze:..lepszego niÂż w pierwszych serwisach nastroju mieĂŚ nie bĂŞdzie ;)
..buchnĂŞÂła informacja o poÂżarze w stolycy i trza zachowaĂŚ powagĂŞ :]

Coœ za coœ -nie ;) ?? Tym razem umiejêtnoœÌ szybkiej i sprawnej reakcji w niezaplanowanej i tragicznej sytuacji za uœmiech ;) !! Mam nadziejê , ¿e ugasz¹ ten po¿ar do koùca podsumowania dnia i ¿e wiêcej ofiar nie bêdzie :rydzyk: !!

Wszystko byÂłoby git , gdyby nie ten ostatni dopiĂŞty guziczek :devil: !! :xx:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..mimo tego Âże capsy nieoddzielone to Âłatwo wyodrĂŞbniĂŚ granicĂŞ miĂŞdzy dwoma wejÂściami :tanczy:
..czerrwona jest :neutral:
marcinkowsky pisze:Musi byĂŚ powaÂżna i ........... i zapiĂŞÂła siĂŞ pod samÂą szyjĂŞ :uhh: ?? :( !! Na ostatni guziczek ;( !! Tego chyba regulamin i kanny stosownego zachowania w danej sytuacji nie wymagajÂą :> ?? ;(
Widz siĂŞ dusi -dzwoniĂŚ na pogotowie :lol: !!
..kiedyÂś byÂły inne czasy :spiewa:
..ÂżaÂłuj Âże ciĂŞ z nami wtedy jeszcze nie byÂło :D

..Agatka z kaÂżdÂą kolejnÂą relacjÂą odpinaÂła kolejno jeden guziczek :lol2:
..niestety :/
..tego 'Âłaskawego' dnia miaÂła tylko 3 relacje :lol:
..ale teÂż nie jestem w stanie powiedzieĂŚ ile w bluzce byÂło guziczkĂłw :lol:

..w dzisiejszej jest sporo :lol2:
..ale czasy inne :devil:
not that kind pisze:ZatrwaÂżajÂąco szybko pogodziliÂście siĂŞ z tym, Âże jutro Agata nie bĂŞdzie prowadziÂła serwisĂłw :> :lol2:
Bo my w gruncie rzeczy dobre czÂłeki jesteÂśmy :D !! Potrafimy dla dobra drugiej osoby wyrzec siĂŞ na jedyny taki wieczĂłr w roku -wyrzec siĂŞ przyjemnoÂści oglÂądania tej zacnej osoby wÂłaÂśnie :lol2: !!
..wyglÂąda na to Âże ze spokojnymi sumieniami bĂŞdziemy mogli balowaĂŚ :tanczy:
..³¹cz¹c siê duchowo z bawi¹c¹ siê Agatk¹ :lol2:

..a moÂże dziĂŞkiczyniÂącÂą AgatkÂą :>
..przecieÂż ma za co dziĂŞkowaĂŚ :lol2:
..takiego Âżyciowego zwrotu to chyba jeszcze nigdy nie zaliczyÂła :lol2:
Coœ za coœ -nie ;) ?? Tym razem umiejêtnoœÌ szybkiej i sprawnej reakcji w niezaplanowanej i tragicznej sytuacji za uœmiech ;) !! Mam nadziejê , ¿e ugasz¹ ten po¿ar do koùca podsumowania dnia i ¿e wiêcej ofiar nie bêdzie :rydzyk: !!
..no nie wiem czy to dobra zamiana :mhm:
..poÂżar oczywiÂście niech gaszÂą ;)
..ale Agatka jeszcze jak¹œ rozmowê poprowadziÌ by mog³a :P
..a póŸniej - gdy us³yszy same dobre wieœci - ³adnie siê uœmiechnie :P
Wszystko byÂłoby git , gdyby nie ten ostatni dopiĂŞty guziczek :devil: !! :xx:
..moÂże w nastĂŞpnym serwisie odepnie.. :aniol:
..specjalnie dla ciebie :D :devil:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

..moÂże w nastĂŞpnym serwisie odepnie..
Trafiony ... :brawa: :brawa: :brawa: :lol:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:
..moÂże w nastĂŞpnym serwisie odepnie..
Trafiony ... :brawa: :brawa: :brawa: :lol:
..o cholera :shock:
..a ile jeszcze zostaÂło serwisĂłw :rozglada: :lol:

..eeee :/
..dwa wejÂścia tylko :/ :devil:
..co nam po 2 kolejnych odpiĂŞtych guziczkach :devil:

..poza odpiêtym na nowo ( :!: ) guziczku Agatka przeprowadzi³a jeszcze ³¹czenie z Kasi¹ Koz³owsk¹ :D
..biedaczkĂŞ pewnie z domu wyciÂągnĂŞli :neutral:
..ale takie Âżycie reportera :D
..jedynie straÂżak ma gorzej :devil:
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

do gĂłry guziczki a na dole :arrow:
Obrazek
Obrazek Obrazek

:P :P :P
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Agatka zÂłoÂżyÂła Âżyczenia, ale uÂżyÂła bezpiecznej formy liczby mnogiej - "Âżyczymy PaĂąstwu dobrego nastroju w Nowym Roku :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:Agatka zÂłoÂżyÂła Âżyczenia, ale uÂżyÂła bezpiecznej formy liczby mnogiej - "Âżyczymy PaĂąstwu dobrego nastroju w Nowym Roku :lol2:
..sÂłuchaÂłem jak Âświnia grzmotu zakoĂączenia podsumowania dnia :devil:

..Agatka tym razem zÂłoÂżyÂła Âżyczenia w taki sposĂłb Âże nikt nie moÂże czuĂŚ siĂŞ pominiĂŞty :jupi:

..nawet mo¿na s¹dziÌ ¿e mia³a na myœli g³ównie widzów tvn24 :lol2:
..ktĂłrym ÂżyczyÂła dobrych wiadomoÂści przez caÂły rok :lol2:
..parafrazujĂŞ wiĂŞc jeÂśli coÂś przekrĂŞciÂłem to mnie poprawcie :lol2:

..a w sprawach jeszcze innych to doliczyÌ mo¿na ³¹czenie z reporterk¹ : D
..w serwisie i podsumowaniu :D
..tak - tego brakuje trochĂŞ na co dzieĂą ;)
..ale dobrze Âże jest chociaÂż od ÂświĂŞta :jupi:

..poÂżar ugasili - a Agatce humor wrĂłciÂł :jupi:

..to nic Âże cieszyÂła siĂŞ pewnie dlatego ze juÂż przed Sylwkiem koĂączy pracĂŞ :lol2:
..miÂło jej uÂśmiechniĂŞtÂą buziĂŞ oglÂądaĂŚ :P

..ciekawe kiedy teraz nadarzy siĂŞ kolejna okazja :mhm:
not that kind
Bywalec
Bywalec

MoÂże byĂŚ, Âże po takich Âżyczeniach nieprĂŞdko wrĂłci :lol2:
OczywiÂście nie ÂżyczĂŞ Wam tego :stop: WrĂŞcz przeciwnie :lol2: Szybkiego powrotu Agaty w nowym roku ÂżyczĂŞ :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:MoÂże byĂŚ, Âże po takich Âżyczeniach nieprĂŞdko wrĂłci :lol2:
OczywiÂście nie ÂżyczĂŞ Wam tego :stop: WrĂŞcz przeciwnie :lol2: Szybkiego powrotu Agaty w nowym roku ÂżyczĂŞ :lol2:
..no myÂślĂŞ :lol2:
..nigdy bym ciê nie pos¹dzi³ o tak¹ z³¹ wolê :lol2:

..ale znĂłw powraca odwieczny dylemat czy to co jest dobre dla nas jest teÂż dobre dla Agatki :?: :lol2:
..wiadomo my wolimy AgatkĂŞ w pracy - a ona pewnie woli czas kiedy jest poza pracÂą :lol2:

..a tak w ogĂłle to piĂŞkne capsy :lol2: :*
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
not that kind pisze:MoÂże byĂŚ, Âże po takich Âżyczeniach nieprĂŞdko wrĂłci :lol2:
..no myÂślĂŞ :lol2:
..nigdy bym ciê nie pos¹dzi³ o tak¹ z³¹ wolê :lol2:
Co najwyÂżej o dobre i szczere chĂŞci do robienia piĂŞknych capsĂłw -prawda :lol2: ?? :*

obieÂżyÂświat pisze:
epsztajnek pisze:Agatka zÂłoÂżyÂła Âżyczenia, ale uÂżyÂła bezpiecznej formy liczby mnogiej - "Âżyczymy PaĂąstwu dobrego nastroju w Nowym Roku :lol2:
..sÂłuchaÂłem jak Âświnia grzmotu zakoĂączenia podsumowania dnia :devil:

..Agatka tym razem zÂłoÂżyÂła Âżyczenia w taki sposĂłb Âże nikt nie moÂże czuĂŚ siĂŞ pominiĂŞty :jupi:

..nawet mo¿na s¹dziÌ ¿e mia³a na myœli g³ównie widzów tvn24 :lol2:
UlÂżyÂło co :lol2: ?? ChociaÂż jak juÂż wiem , Âże dzisiaj Agatki nie bĂŞdzie w tvn24 , to wolaÂłbym , Âżeby zÂłoÂżyÂła Âżyczenia tym , z ktĂłrymi siĂŞ dzisiaj nie spotka :lol2: !! WÂłaÂściwie to tak , czy siak dzisiaj bym siĂŞ z niÂą nie spotkaÂł , wiĂŞc ÂśmiaÂło mogÂła powtĂłrzyĂŚ Âżyczenia sprzed tygodnia :lol2: !! Ale fakt faktem , Âże te byÂły bardzo uniwersalne :lol2: !! :*
..ktĂłrym ÂżyczyÂła dobrych wiadomoÂści przez caÂły rok :lol2:
..parafrazujĂŞ wiĂŞc jeÂśli coÂś przekrĂŞciÂłem to mnie poprawcie :lol2:
Najlepiej byÂłoby znĂłw tych ÂżyczeĂą odsÂłuchaĂŚ :lol2: !! Mam nadziejĂŞ , Âże kiedyÂś bĂŞdzie moÂżna :lol2: !!

Warto jeszcze wspomnieĂŚ o tekÂście o kangurach :devil: !! A wÂłaÂściwie to o stekach z kangura :devil: Agatka powiedziaÂła : "Sama jestem ciekawa, czy PaweÂł ÂŁukasik zdecydowaÂł siĂŞ sprĂłbowaĂŚ" :devil: !! Agatko :> ?? CzyÂżbyÂśmy nie gustowali w egzotycznych potrawach :lol2: ?? Jak Ania Seremak smakowaÂła pieczone robactwo teÂż buzia siĂŞ wykrĂŞcaÂła w rzekomo podziwie dla odwagi koleÂżanki :devil: !! :lol:
..poÂżar ugasili - a Agatce humor wrĂłciÂł :jupi:

..to nic Âże cieszyÂła siĂŞ pewnie dlatego ze juÂż przed Sylwkiem koĂączy pracĂŞ :lol2:
..miÂło jej uÂśmiechniĂŞtÂą buziĂŞ oglÂądaĂŚ :P
Mog³em te¿ mieÌ w tym zmartwychwstaniu dobrego nastroju swój nieœmia³y udzia³ :lol2: !! Napisa³em coœ niecoœ na adres widzów tvn24 :devil: !! Mia³em wra¿enie , ¿e przekazali Agatce moj¹ proœbê :lol2: !! Ale nie wykluczam , ¿e mog³o chodziÌ g³ównie o uwolnienie siê na sylwestrow¹ noc ze szponów roboty :lol2: !! ;)

Zobaczymy , kiedy Agatka siĂŞ pojawi :lol2: ?? Bo ktoÂś chyba musi z Poznania relacjonowaĂŚ Sylwestra :mhm: ?? Joasia Komolka juÂż pracuje wciÂągu dnia , wiĂŞc w nocy musi byĂŚ ktoÂś inny . prawda :lol2: ?? A Artur miaÂł wczoraj "Prosto z Polski" -ojjjhhh , czy ja znĂłw podsycam nadziejĂŞ :hmm: ? :rozglada:
weÂźcie mnie uspokĂłjcie :devil: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

marcinkowsky pisze:Zobaczymy , kiedy Agatka siĂŞ pojawi :lol2: ?? Bo ktoÂś chyba musi z Poznania relacjonowaĂŚ Sylwestra :mhm: ?? Joasia Komolka juÂż pracuje wciÂągu dnia , wiĂŞc w nocy musi byĂŚ ktoÂś inny . prawda :lol2: ?? A Artur miaÂł wczoraj "Prosto z Polski" -ojjjhhh , czy ja znĂłw podsycam nadziejĂŞ :hmm: ? :rozglada:
weÂźcie mnie uspokĂłjcie :devil: !!
Wiem, do czego zmierzasz :devil: Chcesz mnie nakierowaĂŚ i zmusiĂŚ, bym na wszelki wypadek nagrywaÂła sylwestrowy wieczĂłr TVN24 :devil:
Dobra :D Powiedzmy, Âże udaÂło ci siĂŞ mnie przekonaĂŚ :D
Ale jeÂżeli okaÂże siĂŞ, Âże bĂŞdzie Agata nadawaÂła z poznaĂąskiego rynku, to muszĂŞ przyznaĂŚ, Âże to bĂŞdzie najwiĂŞksza niespodzianka mijajÂącego i nadchodzÂącego roku :devil: A trochĂŞ tych niespodzianek juÂż byÂło :roll:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Wiem, do czego zmierzasz :devil: Chcesz mnie nakierowaĂŚ i zmusiĂŚ, bym na wszelki wypadek nagrywaÂła sylwestrowy wieczĂłr TVN24 :devil:
Inaczej nie móg³bym siê spokojnie bawiÌ :lol2: !! Gdyby nie to , ¿e napisa³em tego posta , to powiedzia³bym , ¿e rozumiemy siê bez s³ów :lol2: !! :* !! :*
not that kind pisze:Ale jeÂżeli okaÂże siĂŞ, Âże bĂŞdzie Agata nadawaÂła z poznaĂąskiego rynku, to muszĂŞ przyznaĂŚ, Âże to bĂŞdzie najwiĂŞksza niespodzianka mijajÂącego i nadchodzÂącego roku :devil: A trochĂŞ tych niespodzianek juÂż byÂło :roll:
Jak juÂż minÂą te sylwestrowe szaleĂąstwa , to podsumujemy ten rok peÂłen niespodzianek i niesamowitych zwrotĂłw akcji -wszystko oczywiÂście w kontekÂście Agatki :lol2: !! I oczywiÂście wyrazimy nadzieje na ten juÂż zaczĂŞty :lol2: !!

Na razie kochani -udanej zabawy i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :jupi: !! :*
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

marcinkowsky pisze:Na razie kochani -udanej zabawy i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :jupi: !! :*
Dziêkujê i wzajemnie :D Bez Agaty nie bêdzie to samo, ale przecie¿ i tak nie mo¿na by liczyÌ na nic wiêcej ni¿ wczoraj ;) Sylwester na siedz¹co, to przecie¿ nic przyjemnego :devil: Niech zatem odprawia taùce, hulaùce i swawole w gronie przyjació³ :P
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:Wiem, do czego zmierzasz :devil: Chcesz mnie nakierowaĂŚ i zmusiĂŚ, bym na wszelki wypadek nagrywaÂła sylwestrowy wieczĂłr TVN24 :devil:
Inaczej nie móg³bym siê spokojnie bawiÌ :lol2: !! Gdyby nie to , ¿e napisa³em tego posta , to powiedzia³bym , ¿e rozumiemy siê bez s³ów :lol2: !! :* !! :*
..marcinkowsky gÂłosem ludu wypowiadajÂącym siĂŞ w imieniu caÂłej tutaj wÂątkowej spoÂłecznoÂści :lol2:
..nie sÂądziÂłem Âże taki panikarz z ciebie :lol2:
..notka jesteÂś bardzo wraÂżliwÂą osĂłbkÂą :*

..a mo¿e mia³aœ po prostu doœÌ tych ¿ebrz¹cych - nie wprost - upierdliwców :?: :hahaha:
..i dla ÂświĂŞtego spokoju zgodziÂłaÂś siĂŞ :lol2:
marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:Ale jeÂżeli okaÂże siĂŞ, Âże bĂŞdzie Agata nadawaÂła z poznaĂąskiego rynku, to muszĂŞ przyznaĂŚ, Âże to bĂŞdzie najwiĂŞksza niespodzianka mijajÂącego i nadchodzÂącego roku :devil: A trochĂŞ tych niespodzianek juÂż byÂło :roll:
Jak juÂż minÂą te sylwestrowe szaleĂąstwa , to podsumujemy ten rok peÂłen niespodzianek i niesamowitych zwrotĂłw akcji -wszystko oczywiÂście w kontekÂście Agatki :lol2: !! I oczywiÂście wyrazimy nadzieje na ten juÂż zaczĂŞty :lol2: !!
..myœlê ¿e bezapelacyjnie za ten najwiêkszy zwrot wszyscy wska¿¹ na fakt i¿ Agatka zosta³a prezenterk¹ :jupi:
..a wÂłaÂściwie to nie jest przesÂądzone :lol2:

..bo wiĂŞkszÂą niespodzianka byÂło chyba to nagÂłe pojawienie siĂŞ w sierpniu w Warszawie :lol2:
..póŸniej zaczêliœmy podejrzewaÌ co nast¹pi w niedalekiej przysz³oœci :jupi:
..i takiego wielkiego zaskoczenia nie byÂło :lol2:
..jedynie te nerwy.. :szalony:
..chciaÂłbym jeszcze raz to przeÂżywaĂŚ :lol2:

..liczĂŞ na nowy rok :jupi:
}{ypnosea pisze:
marcinkowsky pisze:Na razie kochani -udanej zabawy i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :jupi: !! :*
Dziêkujê i wzajemnie :D Bez Agaty nie bêdzie to samo, ale przecie¿ i tak nie mo¿na by liczyÌ na nic wiêcej ni¿ wczoraj ;) Sylwester na siedz¹co, to przecie¿ nic przyjemnego :devil: Niech zatem odprawia taùce, hulaùce i swawole w gronie przyjació³ :P
..ode mnie teÂż przyjmijcie najserdeczniejsze Âżyczenia :*
..a Agatka naj naj najserdeczniejsze :lol2:

..niech tylko nie przesadzi z 'zabawÂą' :lol:
..wy teÂż uwaÂżajcie :lol2: :*
ODPOWIEDZ