Moderator: Łukasz
Bo my w gruncie rzeczy dobre czÂłeki jesteÂśmynot that kind pisze:ZatrwaÂżajÂąco szybko pogodziliÂście siĂŞ z tym, Âże jutro Agata nie bĂŞdzie prowadziÂła serwisĂłw :>![]()
obieÂżyÂświat pisze:..lepszego niÂż w pierwszych serwisach nastroju mieĂŚ nie bĂŞdzie![]()
..buchnĂŞÂła informacja o poÂżarze w stolycy i trza zachowaĂŚ powagĂŞ :]
..kiedyÂś byÂły inne czasy :spiewa:marcinkowsky pisze:Musi byĂŚ powaÂżna i ........... i zapiĂŞÂła siĂŞ pod samÂą szyjĂŞ :uhh: ??!! Na ostatni guziczek
!! Tego chyba regulamin i kanny stosownego zachowania w danej sytuacji nie wymagajÂą :> ??
![]()
Widz siĂŞ dusi -dzwoniĂŚ na pogotowie!!
..wyglÂąda na to Âże ze spokojnymi sumieniami bĂŞdziemy mogli balowaĂŚ :tanczy:Bo my w gruncie rzeczy dobre czÂłeki jesteÂśmynot that kind pisze:ZatrwaÂżajÂąco szybko pogodziliÂście siĂŞ z tym, Âże jutro Agata nie bĂŞdzie prowadziÂła serwisĂłw :>![]()
!! Potrafimy dla dobra drugiej osoby wyrzec siĂŞ na jedyny taki wieczĂłr w roku -wyrzec siĂŞ przyjemnoÂści oglÂądania tej zacnej osoby wÂłaÂśnie
!!
..no nie wiem czy to dobra zamiana :mhm:Coœ za coœ -nie?? Tym razem umiejêtnoœÌ szybkiej i sprawnej reakcji w niezaplanowanej i tragicznej sytuacji za uœmiech
!! Mam nadziejĂŞ , Âże ugaszÂą ten poÂżar do koĂąca podsumowania dnia i Âże wiĂŞcej ofiar nie bĂŞdzie :rydzyk: !!
..moÂże w nastĂŞpnym serwisie odepnie.. :aniol:Wszystko byÂłoby git , gdyby nie ten ostatni dopiĂŞty guziczek :devil: !!x:
..o choleraepsztajnek pisze:Trafiony ... :brawa: :brawa: :brawa:..moÂże w nastĂŞpnym serwisie odepnie..
..sÂłuchaÂłem jak Âświnia grzmotu zakoĂączenia podsumowania dnia :devil:epsztajnek pisze:Agatka zÂłoÂżyÂła Âżyczenia, ale uÂżyÂła bezpiecznej formy liczby mnogiej - "Âżyczymy PaĂąstwu dobrego nastroju w Nowym Roku
..no myÂślĂŞnot that kind pisze:MoÂże byĂŚ, Âże po takich Âżyczeniach nieprĂŞdko wrĂłci![]()
OczywiÂście nie ÂżyczĂŞ Wam tego :stop: WrĂŞcz przeciwnieSzybkiego powrotu Agaty w nowym roku ÂżyczĂŞ
![]()
Co najwyÂżej o dobre i szczere chĂŞci do robienia piĂŞknych capsĂłw -prawdaobieÂżyÂświat pisze:..no myÂślĂŞnot that kind pisze:MoÂże byĂŚ, Âże po takich Âżyczeniach nieprĂŞdko wrĂłci![]()
OczywiÂście nie ÂżyczĂŞ Wam tego :stop: WrĂŞcz przeciwnieSzybkiego powrotu Agaty w nowym roku ÂżyczĂŞ
![]()
![]()
..nigdy bym ciê nie pos¹dzi³ o tak¹ z³¹ wolê![]()
UlÂżyÂło coobieÂżyÂświat pisze:..sÂłuchaÂłem jak Âświnia grzmotu zakoĂączenia podsumowania dnia :devil:epsztajnek pisze:Agatka zÂłoÂżyÂła Âżyczenia, ale uÂżyÂła bezpiecznej formy liczby mnogiej - "Âżyczymy PaĂąstwu dobrego nastroju w Nowym Roku
..Agatka tym razem zÂłoÂżyÂła Âżyczenia w taki sposĂłb Âże nikt nie moÂże czuĂŚ siĂŞ pominiĂŞty :jupi:
..nawet mo¿na s¹dziÌ ¿e mia³a na myœli g³ównie widzów tvn24![]()
Najlepiej byÂłoby znĂłw tych ÂżyczeĂą odsÂłuchaĂŚ..ktĂłrym ÂżyczyÂła dobrych wiadomoÂści przez caÂły rok![]()
..parafrazujĂŞ wiĂŞc jeÂśli coÂś przekrĂŞciÂłem to mnie poprawcie![]()
MogÂłem teÂż mieĂŚ w tym zmartwychwstaniu dobrego nastroju swĂłj nieÂśmiaÂły udziaÂł..poÂżar ugasili - a Agatce humor wrĂłciÂł :jupi:
..to nic Âże cieszyÂła siĂŞ pewnie dlatego ze juÂż przed Sylwkiem koĂączy pracĂŞ![]()
..miÂło jej uÂśmiechniĂŞtÂą buziĂŞ oglÂądaĂŚ![]()
Wiem, do czego zmierzasz :devil: Chcesz mnie nakierowaĂŚ i zmusiĂŚ, bym na wszelki wypadek nagrywaÂła sylwestrowy wieczĂłr TVN24 :devil:marcinkowsky pisze:Zobaczymy , kiedy Agatka siĂŞ pojawi?? Bo ktoÂś chyba musi z Poznania relacjonowaĂŚ Sylwestra :mhm: ?? Joasia Komolka juÂż pracuje wciÂągu dnia , wiĂŞc w nocy musi byĂŚ ktoÂś inny . prawda
?? A Artur miaÂł wczoraj "Prosto z Polski" -ojjjhhh , czy ja znĂłw podsycam nadziejĂŞ :hmm: ? :rozglada:
weÂźcie mnie uspokĂłjcie :devil: !!
Inaczej nie mĂłgÂłbym siĂŞ spokojnie bawiĂŚnot that kind pisze:Wiem, do czego zmierzasz :devil: Chcesz mnie nakierowaĂŚ i zmusiĂŚ, bym na wszelki wypadek nagrywaÂła sylwestrowy wieczĂłr TVN24 :devil:
DobraPowiedzmy, Âże udaÂło ci siĂŞ mnie przekonaĂŚ
![]()
Jak juÂż minÂą te sylwestrowe szaleĂąstwa , to podsumujemy ten rok peÂłen niespodzianek i niesamowitych zwrotĂłw akcji -wszystko oczywiÂście w kontekÂście Agatkinot that kind pisze:Ale jeÂżeli okaÂże siĂŞ, Âże bĂŞdzie Agata nadawaÂła z poznaĂąskiego rynku, to muszĂŞ przyznaĂŚ, Âże to bĂŞdzie najwiĂŞksza niespodzianka mijajÂącego i nadchodzÂącego roku :devil: A trochĂŞ tych niespodzianek juÂż byÂło
DziĂŞkujĂŞ i wzajemniemarcinkowsky pisze:Na razie kochani -udanej zabawy i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :jupi: !! :*
..marcinkowsky gÂłosem ludu wypowiadajÂącym siĂŞ w imieniu caÂłej tutaj wÂątkowej spoÂłecznoÂścimarcinkowsky pisze:Inaczej nie mĂłgÂłbym siĂŞ spokojnie bawiĂŚnot that kind pisze:Wiem, do czego zmierzasz :devil: Chcesz mnie nakierowaĂŚ i zmusiĂŚ, bym na wszelki wypadek nagrywaÂła sylwestrowy wieczĂłr TVN24 :devil:
DobraPowiedzmy, Âże udaÂło ci siĂŞ mnie przekonaĂŚ
![]()
!! Gdyby nie to , ¿e napisa³em tego posta , to powiedzia³bym , ¿e rozumiemy siê bez s³ów
!! :* !! :*
..myœlê ¿e bezapelacyjnie za ten najwiêkszy zwrot wszyscy wska¿¹ na fakt i¿ Agatka zosta³a prezenterk¹ :jupi:marcinkowsky pisze:Jak ju¿ min¹ te sylwestrowe szaleùstwa , to podsumujemy ten rok pe³en niespodzianek i niesamowitych zwrotów akcji -wszystko oczywiœcie w kontekœcie Agatkinot that kind pisze:Ale je¿eli oka¿e siê, ¿e bêdzie Agata nadawa³a z poznaùskiego rynku, to muszê przyznaÌ, ¿e to bêdzie najwiêksza niespodzianka mijaj¹cego i nadchodz¹cego roku :devil: A trochê tych niespodzianek ju¿ by³o!! I oczywiœcie wyrazimy nadzieje na ten ju¿ zaczêty
!!
..ode mnie teÂż przyjmijcie najserdeczniejsze Âżyczenia :*}{ypnosea pisze:DziĂŞkujĂŞ i wzajemniemarcinkowsky pisze:Na razie kochani -udanej zabawy i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :jupi: !! :*Bez Agaty nie bĂŞdzie to samo, ale przecieÂż i tak nie moÂżna by liczyĂŚ na nic wiĂŞcej niÂż wczoraj
Sylwester na siedz¹co, to przecie¿ nic przyjemnego :devil: Niech zatem odprawia taùce, hulaùce i swawole w gronie przyjació³
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 17 gości