Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Trzymajcie tĂŞ tĂŞsknotĂŞ w ryzach, bo przeczucie mi mĂłwi, Âże jeszcze na trochĂŞ musi wam tej tĂŞsknoty wystarczyĂŚ :/

A co Patrycja powiedzia³a dzisiaj na koniec Faktów? bo niestety nie widzia³am koùcówki, prze³¹czy³am na inny kana³ w trakcie trwania programu i siê zagapi³am :rozglada:

No wiĂŞc, moÂżna wywnioskowaĂŚ z poÂżegnania Patrycji, czy bĂŞdzie teÂż jutro?
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Raczej jej nie bĂŞdzie, bo nie ma jej teÂż dziÂś w raporcie :(
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

A nie mĂłwiÂłam! Jak tak dalej pĂłjdzie to faktycznie bĂŞdziemy widywaĂŚ AnitĂŞ raz na miesiÂąc albo i rzadziej! Mogliby jÂą daĂŚ chociaÂż do DzieĂą Dobry TVN. :x
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Blacky spokojnie, Anita ma na pewno na nieobecnoœÌ usprawiedliwienie ;)
Zobaczysz, a wÂłaÂściwie usÂłyszysz pod koniec czerwca w Damie Pik jak Anita mĂłwi: ,, w ostatnim – czternastym dniu naszego pobytu w Himalajach udaÂło nam siĂŞ w koĂącu zdobyĂŚ wywiad z paniÂą Yeti’’ :devil: :devil:
Mogliby jÂą daĂŚ chociaÂż do DzieĂą Dobry TVN. :x
W jakim charakterze :>

twĂłj avatar wyglÂąda tak, jak wyglÂądajÂą twoje taÂśmy z nagraniami – zajechane :devil:

W najlepszym przypadku nie ma Anity na wizji, bo odeszÂła z TVN :jupi:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

A moÂże Anita jest na urlopie :?: przecieÂż tyle siĂŞ napracowaÂła, Âże siĂŞ jej ten odpoczynek naleÂży no i przyda... :devil: :devil: WkoĂącu nawet nie miaÂła czasu by PIT'y wypeÂłniĂŚ. :> :spiewa:
Funckyrella pisze:
No w jakim? przecieÂż tam sÂą serwisy TVN 24... :> DokÂładnie 3 (9:00, 9:30, 10:00) pewnie o to jej chodziÂło. :> :roll:
Funckyrella pisze:W najlepszym przypadku nie ma Anity na wizji, bo odeszÂła z TVN :jupi:
A jakby tak byÂło to ciekawe gdzie by siĂŞ podziaÂła :?: :roll: :mhm:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Gdzie by siĂŞ podziaÂła :mhm: Anita lubi kameralne stacje, z ''kameralnÂą'' oglÂądalnoÂściÂą, wiĂŞc moÂże TVP Kultura :twisted:

DziÂś juÂż prawie drugi tydzieĂą maja, a w moim kalendarzyku ani jednego oznaczenia na maj :(
W najlepszym przypadku nie ma Anity na wizji, bo odeszÂła z TVN
Marzenia ÂściĂŞtej gÂłowy :(
twĂłj avatar wyglÂąda tak, jak wyglÂądajÂą twoje taÂśmy z nagraniami – zajechane
MuszĂŞ jakoÂś zabezpieczyĂŚ moje archiwa, Âżeby potomkowie wiedzieli, Âże byÂła kiedyÂś taka wspaniaÂła dziennikarka o imieniu Anita i nazwisku Werner :(
Scenarzystki :x
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Mandi
Bywalec
Bywalec

Ostatnio specjalnie prze³¹czam na Raport Wieczorny w nadziei, i¿ Anita zaszczyci nas swoj¹ osob¹. Ale niestety to tylko marzenie œcietej g³owy. Inne prezenterki prawie codziennie œwiec¹ na firmanencie telewizyjnym. :devil: Ju¿ prawie nie pamiêtam kiedy ostatnio widzia³am Anitê. Taka np. Brydzia bryluje na salonach niemal¿e 3 raz z rzêdu a bohaterka tego w¹tku jest jak podmuch wiatru... . :roll: Mo¿e pojecha³a z Martyn¹ na Mount Everest i na 8000 przeprowadza z ni¹ wywiad? :mhm:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Mandi pisze:Ostatnio specjalnie prze³¹czam na Raport Wieczorny w nadziei, i¿ Anita zaszczyci nas swoj¹ osob¹.
Nie ty jedna :/ :(
Mandi pisze: MoÂże pojechaÂła z MartynÂą na Mount Everest i na 8000 przeprowadza z niÂą wywiad? :mhm:
O nie :shock: Tylko nie to!!! Martyna ponoÂś gdzieÂś zaginĂŞÂła, nie majÂą z niÂą kontaktu ..... :(
A co jeÂśli one obie zaginĂŞÂły w tych Himalajach? :cry:
pawell

Post autor: pawell »

Funckyrella pisze:O nie :shock: Tylko nie to!!! Martyna ponoÂś gdzieÂś zaginĂŞÂła, nie majÂą z niÂą kontaktu ..... :(
Z MartynÂą juÂż chyba jest wszystko dobrze. :> A Anita :roll: mĂłwiĂŞ Wam siedzi se gdzieÂś w ciepÂłych krajach na urlopie i odpoczywa... :devil: :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

pawell pisze:
Funckyrella pisze:O nie :shock: Tylko nie to!!! Martyna ponoÂś gdzieÂś zaginĂŞÂła, nie majÂą z niÂą kontaktu ..... :(
Z MartynÂą juÂż chyba jest wszystko dobrze. :> A Anita :roll: mĂłwiĂŞ Wam siedzi se gdzieÂś w ciepÂłych krajach na urlopie i odpoczywa... :devil: :D
Anita i urlop?
Ona jest tak zapracowana, Âże nie zna tego sÂłowa :]
SÂłowo: URLOP nie funkcjonuje w jej sÂłowniku, a dodatkowo w sÂłowniku synonimĂłw przy haÂśle URLOP ma napisane PRACA nad DamÂą Pik :devil:
Mandi
Bywalec
Bywalec

Przez ten spadek popularnoÂści Anita maÂło kiedy pojawia siĂŞ w prasie. Brakuje mi sesji zdjĂŞciowych z jej udziaÂłem bo fajnie na nich wychodziÂła. :( Inni nie mogÂą siĂŞ odpĂŞdziĂŚ od obiektywĂłw a ona... :evil: Przynajmniej ma teraz czas na poswiĂŞcanie siĂŞ swojemu hobby i rodzinie. Ciekawe co u niej sÂłychaĂŚ prywatnie. Czy ma nowego narzeczonego? :mhm: KiedyÂś artykuÂły na ten temat zajmowaÂły 6 stron a teraz co najwyÂżej jest maÂła wzmianka o TYM programie. MogĂŞ siĂŞ zaÂłoÂżyĂŚ, Âże Anita poprowadzi serwis lub Raport akurat wtedy gdy ja nie bĂŞdĂŞ mogÂła jej obejrzeĂŚ. Tak to juÂż w Âżyciu jest -to na co sie niecierpliwie czeka przychodzi w najmniej spodziewanym momencie. :evil:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Przez ten spadek popularnoÂści Anita maÂło kiedy pojawia siĂŞ w prasie. Brakuje mi sesji zdjĂŞciowych z jej udziaÂłem bo fajnie na nich wychodziÂła.
Tak, to byÂły czasy najwiĂŞkszej, jak do tej pory, kariery Anity :( Viva, TwĂłj Styl, Marie Claire, itd. :( Teraz nie ma nic :(
Ciekawe co u niej sÂłychaĂŚ prywatnie. Czy ma nowego narzeczonego? :mhm:
MoÂże ma nowego narzeczonego i to takiego, ktĂłry lubi sex o poranku :P i byĂŚ moÂże dlatego Anita zrezygnowaÂła z prowadzenia PoradkĂłw :> :hahaha:
a teraz co najwyÂżej jest maÂła wzmianka o TYM programie.
Teraz to juÂż nawet o Damie Pik nie piszÂą :evil:
Tak to juÂż w Âżyciu jest -to na co sie niecierpliwie czeka przychodzi w najmniej spodziewanym momencie.
SkÂąd ja to znam :? Niestety tak juÂż w Âżyciu bywa :?

Dzisiaj zajawka Damy Pik, na dworze chyba ze 30 stopni ciep³a, ciekawe jak¹ ogl¹dalnoœÌ bêdzie mia³a zajawka nadawana 0 15:35? :devil:
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

Mimo, Âże nie widzĂŞ sensu w pisaniu nt czegoÂś/kogoÂś czego/kogo nie ma to jednak coÂś napisze.

Sam nie wiem czy oglÂądne dzisiaj zjawkĂŞ DP. ÂŁadna pogoda na razie tylko? 25 stopni Funky :D A poza tym ta pani Âżabojadka :twisted: nie przypadÂła mi do gustu w poprzedniej zjawce.
MoÂże ma nowego narzeczonego i to takiego, ktĂłry lubi sex o poranku :P i byĂŚ moÂże dlatego Anita zrezygnowaÂła z prowadzenia PoradkĂłw :> :hahaha:
Funky, taki post o 9:28. Hola, hola. To powinno byĂŚ po 23. :devil:

A nt nieobecnoÂści DP w prasie to mnie akrat nie dziwi. Jesli byÂłaby Condi czy Hilary to moÂże by i byÂło o czym pisaĂŚ.
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Funky, taki post o 9:28. Hola, hola. To powinno byĂŚ po 23.
mchaek :> ale jak o sexie o poranku pisaĂŚ po 23. - to nielogiczne :devil:
A poza tym ta pani Âżabojadka nie przypadÂła mi do gustu w poprzedniej zjawce.
Taaa ....... inne to chociaÂż udawaÂły miÂłe ....... nawet Steinbach :] ;)

A to dobre :hahaha: Zajawki nie byÂło :evil: choĂŚ spokojnie mogÂłaby byĂŚ, bo oczekiwanie na konferencjĂŞ przedÂłuuuuÂżyÂło siĂŞ :evil:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Dobrze, Âże Agata Tomaszewska byÂła w serwisie po 15.30 - moja rozpacz z powodu braku zajawki dziĂŞki temu byÂła mniejsza :P
No có¿¿¿¿¿ ... Anity nie ma w kraju to sobie w kulki lec¹ z zajawkami :twisted:
Funckyrella pisze:MoÂże ma nowego narzeczonego i to takiego, ktĂłry lubi sex o poranku i byĂŚ moÂże dlatego Anita zrezygnowaÂła z prowadzenia PoradkĂłw :> :hahaha:
GÂłodnemu chleb na myÂśli :> :lol:
ODPOWIEDZ