Anita Werner
Moderator: Łukasz
-
- Stały bywalec
Trzymajcie tĂŞ tĂŞsknotĂŞ w ryzach, bo przeczucie mi mĂłwi, Âże jeszcze na trochĂŞ musi wam tej tĂŞsknoty wystarczyĂŚ :/
A co Patrycja powiedzia³a dzisiaj na koniec Faktów? bo niestety nie widzia³am koùcówki, prze³¹czy³am na inny kana³ w trakcie trwania programu i siê zagapi³am :rozglada:
No wiĂŞc, moÂżna wywnioskowaĂŚ z poÂżegnania Patrycji, czy bĂŞdzie teÂż jutro?
A co Patrycja powiedzia³a dzisiaj na koniec Faktów? bo niestety nie widzia³am koùcówki, prze³¹czy³am na inny kana³ w trakcie trwania programu i siê zagapi³am :rozglada:
No wiĂŞc, moÂżna wywnioskowaĂŚ z poÂżegnania Patrycji, czy bĂŞdzie teÂż jutro?
Im driving home for christmas
Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:

-
- Fan Forum
-
- Stały bywalec
Blacky spokojnie, Anita ma na pewno na nieobecnoœÌ usprawiedliwienie 
Zobaczysz, a wÂłaÂściwie usÂłyszysz pod koniec czerwca w Damie Pik jak Anita mĂłwi: ,, w ostatnim – czternastym dniu naszego pobytu w Himalajach udaÂło nam siĂŞ w koĂącu zdobyĂŚ wywiad z paniÂą Yeti’’ :devil: :devil:
twĂłj avatar wyglÂąda tak, jak wyglÂądajÂą twoje taÂśmy z nagraniami – zajechane :devil:
W najlepszym przypadku nie ma Anity na wizji, bo odeszÂła z TVN :jupi:

Zobaczysz, a wÂłaÂściwie usÂłyszysz pod koniec czerwca w Damie Pik jak Anita mĂłwi: ,, w ostatnim – czternastym dniu naszego pobytu w Himalajach udaÂło nam siĂŞ w koĂącu zdobyĂŚ wywiad z paniÂą Yeti’’ :devil: :devil:
W jakim charakterze :>Mogliby jÂą daĂŚ chociaÂż do DzieĂą Dobry TVN.![]()
twĂłj avatar wyglÂąda tak, jak wyglÂądajÂą twoje taÂśmy z nagraniami – zajechane :devil:
W najlepszym przypadku nie ma Anity na wizji, bo odeszÂła z TVN :jupi:

A moÂże Anita jest na urlopie
przecieÂż tyle siĂŞ napracowaÂła, Âże siĂŞ jej ten odpoczynek naleÂży no i przyda... :devil: :devil: WkoĂącu nawet nie miaÂła czasu by PIT'y wypeÂłniĂŚ. :> :spiewa:
:mhm:

No w jakim? przecieÂż tam sÂą serwisy TVN 24... :> DokÂładnie 3 (9:00, 9:30, 10:00) pewnie o to jej chodziÂło. :>Funckyrella pisze:W jakim charakterze :>Mogliby jÂą daĂŚ chociaÂż do DzieĂą Dobry TVN.![]()

A jakby tak byÂło to ciekawe gdzie by siĂŞ podziaÂłaFunckyrella pisze:W najlepszym przypadku nie ma Anity na wizji, bo odeszÂła z TVN :jupi:

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

-
- Fan Forum
Gdzie by siĂŞ podziaÂła :mhm: Anita lubi kameralne stacje, z ''kameralnÂą'' oglÂądalnoÂściÂą, wiĂŞc moÂże TVP Kultura
DziÂś juÂż prawie drugi tydzieĂą maja, a w moim kalendarzyku ani jednego oznaczenia na maj

DziÂś juÂż prawie drugi tydzieĂą maja, a w moim kalendarzyku ani jednego oznaczenia na maj

Marzenia ÂściĂŞtej gÂłowyW najlepszym przypadku nie ma Anity na wizji, bo odeszÂła z TVN

MuszĂŞ jakoÂś zabezpieczyĂŚ moje archiwa, Âżeby potomkowie wiedzieli, Âże byÂła kiedyÂś taka wspaniaÂła dziennikarka o imieniu Anita i nazwisku WernertwĂłj avatar wyglÂąda tak, jak wyglÂądajÂą twoje taÂśmy z nagraniami – zajechane

ScenarzystkiW jakim charakterze :>Mogliby jÂą daĂŚ chociaÂż do DzieĂą Dobry TVN.![]()

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Ostatnio specjalnie prze³¹czam na Raport Wieczorny w nadziei, i¿ Anita zaszczyci nas swoj¹ osob¹. Ale niestety to tylko marzenie œcietej g³owy. Inne prezenterki prawie codziennie œwiec¹ na firmanencie telewizyjnym. :devil: Ju¿ prawie nie pamiêtam kiedy ostatnio widzia³am Anitê. Taka np. Brydzia bryluje na salonach niemal¿e 3 raz z rzêdu a bohaterka tego w¹tku jest jak podmuch wiatru... .
MoÂże pojechaÂła z MartynÂą na Mount Everest i na 8000 przeprowadza z niÂą wywiad? :mhm:

-
- Stały bywalec
Nie ty jedna :/Mandi pisze:Ostatnio specjalnie prze³¹czam na Raport Wieczorny w nadziei, i¿ Anita zaszczyci nas swoj¹ osob¹.

O nieMandi pisze: MoÂże pojechaÂła z MartynÂą na Mount Everest i na 8000 przeprowadza z niÂą wywiad? :mhm:

A co jeÂśli one obie zaginĂŞÂły w tych Himalajach?

Z MartynÂą juÂż chyba jest wszystko dobrze. :> A AnitaFunckyrella pisze:O nieTylko nie to!!! Martyna ponoÂś gdzieÂś zaginĂŞÂła, nie majÂą z niÂą kontaktu .....
A co jeÂśli one obie zaginĂŞÂły w tych Himalajach?

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

-
- Fan Forum
Anita i urlop?pawell pisze:Z MartynÂą juÂż chyba jest wszystko dobrze. :> A AnitaFunckyrella pisze:O nieTylko nie to!!! Martyna ponoÂś gdzieÂś zaginĂŞÂła, nie majÂą z niÂą kontaktu .....
A co jeÂśli one obie zaginĂŞÂły w tych Himalajach?mĂłwiĂŞ Wam siedzi se gdzieÂś w ciepÂłych krajach na urlopie i odpoczywa... :devil:
![]()
Ona jest tak zapracowana, Âże nie zna tego sÂłowa :]
SÂłowo: URLOP nie funkcjonuje w jej sÂłowniku, a dodatkowo w sÂłowniku synonimĂłw przy haÂśle URLOP ma napisane PRACA nad DamÂą Pik :devil:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Przez ten spadek popularnoÂści Anita maÂło kiedy pojawia siĂŞ w prasie. Brakuje mi sesji zdjĂŞciowych z jej udziaÂłem bo fajnie na nich wychodziÂła.
Inni nie mogÂą siĂŞ odpĂŞdziĂŚ od obiektywĂłw a ona...
Przynajmniej ma teraz czas na poswiĂŞcanie siĂŞ swojemu hobby i rodzinie. Ciekawe co u niej sÂłychaĂŚ prywatnie. Czy ma nowego narzeczonego? :mhm: KiedyÂś artykuÂły na ten temat zajmowaÂły 6 stron a teraz co najwyÂżej jest maÂła wzmianka o TYM programie. MogĂŞ siĂŞ zaÂłoÂżyĂŚ, Âże Anita poprowadzi serwis lub Raport akurat wtedy gdy ja nie bĂŞdĂŞ mogÂła jej obejrzeĂŚ. Tak to juÂż w Âżyciu jest -to na co sie niecierpliwie czeka przychodzi w najmniej spodziewanym momencie. 

-
- Stały bywalec
Tak, to byÂły czasy najwiĂŞkszej, jak do tej pory, kariery AnityPrzez ten spadek popularnoÂści Anita maÂło kiedy pojawia siĂŞ w prasie. Brakuje mi sesji zdjĂŞciowych z jej udziaÂłem bo fajnie na nich wychodziÂła.

MoÂże ma nowego narzeczonego i to takiego, ktĂłry lubi sex o porankuCiekawe co u niej sÂłychaĂŚ prywatnie. Czy ma nowego narzeczonego? :mhm:

Teraz to juÂż nawet o Damie Pik nie piszÂąa teraz co najwyÂżej jest maÂła wzmianka o TYM programie.

SkÂąd ja to znam :? Niestety tak juÂż w Âżyciu bywa :?Tak to juÂż w Âżyciu jest -to na co sie niecierpliwie czeka przychodzi w najmniej spodziewanym momencie.
Dzisiaj zajawka Damy Pik, na dworze chyba ze 30 stopni ciep³a, ciekawe jak¹ ogl¹dalnoœÌ bêdzie mia³a zajawka nadawana 0 15:35? :devil:

Mimo, Âże nie widzĂŞ sensu w pisaniu nt czegoÂś/kogoÂś czego/kogo nie ma to jednak coÂś napisze.
Sam nie wiem czy oglÂądne dzisiaj zjawkĂŞ DP. ÂŁadna pogoda na razie tylko? 25 stopni Funky
A poza tym ta pani Âżabojadka
nie przypadÂła mi do gustu w poprzedniej zjawce.
A nt nieobecnoÂści DP w prasie to mnie akrat nie dziwi. Jesli byÂłaby Condi czy Hilary to moÂże by i byÂło o czym pisaĂŚ.
Sam nie wiem czy oglÂądne dzisiaj zjawkĂŞ DP. ÂŁadna pogoda na razie tylko? 25 stopni Funky

Funky, taki post o 9:28. Hola, hola. To powinno byĂŚ po 23. :devil:MoÂże ma nowego narzeczonego i to takiego, ktĂłry lubi sex o porankui byĂŚ moÂże dlatego Anita zrezygnowaÂła z prowadzenia PoradkĂłw :> :hahaha:
A nt nieobecnoÂści DP w prasie to mnie akrat nie dziwi. Jesli byÂłaby Condi czy Hilary to moÂże by i byÂło o czym pisaĂŚ.
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
-
- Stały bywalec
mchaek :> ale jak o sexie o poranku pisaĂŚ po 23. - to nielogiczne :devil:Funky, taki post o 9:28. Hola, hola. To powinno byĂŚ po 23.
Taaa ....... inne to chociaÂż udawaÂły miÂłe ....... nawet Steinbach :]A poza tym ta pani Âżabojadka nie przypadÂła mi do gustu w poprzedniej zjawce.

A to dobre :hahaha: Zajawki nie byÂło

-
- Fan Forum
Dobrze, Âże Agata Tomaszewska byÂła w serwisie po 15.30 - moja rozpacz z powodu braku zajawki dziĂŞki temu byÂła mniejsza
No có¿¿¿¿¿ ... Anity nie ma w kraju to sobie w kulki lec¹ z zajawkami

No có¿¿¿¿¿ ... Anity nie ma w kraju to sobie w kulki lec¹ z zajawkami

GÂłodnemu chleb na myÂśli :>Funckyrella pisze:MoÂże ma nowego narzeczonego i to takiego, ktĂłry lubi sex o poranku i byĂŚ moÂże dlatego Anita zrezygnowaÂła z prowadzenia PoradkĂłw :> :hahaha: