Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Witamy w Nowym Roku Agatko :*
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Agata z caÂłych siÂł przekrzykuje haÂłas imprezy :)
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

O BoÂże -jaka piĂŞkna :szalony: !!

Co za strĂłj :szalony: !!
epsztajnek pisze:Witamy w Nowym Roku Agatko :*
:shock: :shock: WiedziaÂłem -skÂąd ja wiedziaÂłem , Âże Agatka bĂŞdzie pracowaÂła w Sylwestra :o ??

PracowaÂła :o !! Gdzie ona byÂła :shock: ?? Co to za impra :lol2: ??

epszt -masz filmik :o ?? A czy to byÂła jedna relacja :o ?? Czy moÂże byÂło ich wiĂŞcej :o ??

epsztajnek pisze:Agata z caÂłych siÂł przekrzykuje haÂłas imprezy :)
Czyli , ¿e zabawa by³a na ca³ego :lol2: ?? Szczegó³y :uwaga: !! opiszcie szczegó³y wczorajszego wieczoru :uwaga: !! Tylko nie za g³oœno , bo trochê boli mnie g³owa :hmm: !! :lol:

A moÂże to byÂł prywatny Sylwek u Agatki :> ?? :lol2: WnoszĂŞ po nietypowym -piĂŞknym i kobiecym stroju :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
epsztajnek

No wiĂŞc po kolei...
Wczorajszy wieczór przed pó³noc¹ spedzi³em ogl¹daj¹c i jednoczesnie nagrywaj¹c pewne filmy. Tak¿e ani nie ogl¹da³em w tym czasie TVN24, a moja nagrywarka te¿ by³a zajêta. ( Mo¿e wiêc okres przed 24:00 zarejestrowa³a Notka ) Po pó³nocy s³ucha³em muzyki i w³¹czy³em wyciszony TV na TVN24 ( lecia³o "sylwestrowe szk³o kontaktowe" ) Od czasu do czasu ³¹czyli siê ze swoimi korespondentami. No i okaza³o siê, ¿e Agatka jest na jakieœ ca³kowicie prywatnej imprezie w Poznaniu. Relacja trwa³a kilka minut. Nagranie mam, ale zobaczymy , czy Notka z³apa³a jakiœ materia³ sprzed pó³nocy.
A strĂłj .... :)
Nie od dziÂś wiemy , Âże Agata prywatnie ubiera siĂŞ Âładniej niÂż "sÂłuÂżbowo" :>
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:No wiĂŞc po kolei...
Acha :D !! wiĂŞc caÂła nadzieja w notce :rydzyk: !! Ale i tak juÂż teraz Tobie -jako temu , ktĂłry jako pierwszy wrzuciÂł tĂŞ radosnÂą nowinĂŞ -bardzo , bardzo -z caÂłego serca dziĂŞkujĂŞ :lol2: !!
Po pó³nocy s³ucha³em muzyki i w³¹czy³em wyciszony TV na TVN24 ( lecia³o "sylwestrowe szk³o kontaktowe" ) Od czasu do czasu ³¹czyli siê ze swoimi korespondentami. No i okaza³o siê, ¿e Agatka jest na jakieœ ca³kowicie prywatnej imprezie w Poznaniu. Relacja trwa³a kilka minut. Nagranie mam, ale zobaczymy , czy Notka z³apa³a jakiœ materia³ sprzed pó³nocy.
notka :uwaga: !! notka :uwaga: !! A o Szkle s³ysza³em , ¿e ma byÌ , ale nie s¹dzi³em , ¿e tam bêd¹ jakieœ ³¹czenia :o ?? To chyba prowadz¹cych panów Agatka wprowadzi³a w szampaùskie nastroje :lol2: ?? !!

Prywatna impreza :o ?? A wiêc }{ypno by³a blisko strza³u w 10. :lol2: !! :o !! Ale szczêœciarze ci , do których Agatka trafi³a :szalony: !! Ciekawe , czy Agatka dobrze siê bawi³a :lol2: ?? Spêdzi³a tam ca³¹ noc :o ?? Nie noooo -jak ja tym ludziom zazdroszczê :szalony: !!
A strĂłj .... :)
Nie od dziÂś wiemy , Âże Agata prywatnie ubiera siĂŞ Âładniej niÂż "sÂłuÂżbowo" :>
Tym razem trochĂŞ prywaty byÂło na antenie :jupi: !! I czy nie mogÂłoby byĂŚ tak zawsze :szalony: ?? Czy tylko wtedy , kiedy nie oglÂądam Agatki ona tak nietypowo jak na AgatĂŞ TomaszewskÂą z tvn24 siĂŞ ubiera :szalony: ??
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

.. :shock: :shock: :shock: a co Agatka wobec tego robi dzisiaj w pracy :?: :shock:

..dzis opowiada o jakiejÂś tragedii posylwestrowej ;(

..no my to czasami nie mamy szczĂŞÂścia :/
..wczoraj kiedy byÂła w centrum szampaĂąskiej zabawy myÂśmy jej nie widzieli :/
..a dzis kiedy jest tragedia juÂż tak :?
..eh no - takie Âżycie - dziÂś wesele - jutro pogrzeb :neutral: :devil:

marcinkowsky pisze:
epsztajnek pisze:No wiĂŞc po kolei...
Acha :D !! wiĂŞc caÂła nadzieja w notce :rydzyk: !! Ale i tak juÂż teraz Tobie -jako temu , ktĂłry jako pierwszy wrzuciÂł tĂŞ radosnÂą nowinĂŞ -bardzo , bardzo -z caÂłego serca dziĂŞkujĂŞ :lol2: !!
..dziĂŞki..dziĂŞki..i jeszcze raz dziĂŞki :jupi:
..no muszĂŞ przyznaĂŚ Âże wcale siĂŞ nie spodziewaÂłem :rozglada:
..nie miaÂłem Âżadnego przeczucia :rozglada:
..notka - plisss :rydzyk:
..obudÂź siĂŞ wreszcie :lol2:
notka :uwaga: !! notka :uwaga: !! A o Szkle s³ysza³em , ¿e ma byÌ , ale nie s¹dzi³em , ¿e tam bêd¹ jakieœ ³¹czenia :o ?? To chyba prowadz¹cych panów Agatka wprowadzi³a w szampaùskie nastroje :lol2: ?? !!

Prywatna impreza :o ?? A wiêc }{ypno by³a blisko strza³u w 10. :lol2: !! :o !! Ale szczêœciarze ci , do których Agatka trafi³a :szalony: !! Ciekawe , czy Agatka dobrze siê bawi³a :lol2: ?? Spêdzi³a tam ca³¹ noc :o ?? Nie noooo -jak ja tym ludziom zazdroszczê :szalony: !!
..my to jednak naprawdĂŞ nie mamy szczĂŞÂścia :/
..tamci moÂże nawet sobie nie zdawali sprawy z tego Âże sÂą (kiedy goÂści u nich Agatka) najszczĂŞÂśliwszymi ludÂźmi na Âświecie :szalony:

..ale mieli goÂścia na Nowy Rok :szalony:
marcinkowsky pisze:
epsztajnek pisze:A strĂłj .... :)
Tym razem trochĂŞ prywaty byÂło na antenie :jupi: !! I czy nie mogÂłoby byĂŚ tak zawsze :szalony: ?? Czy tylko wtedy , kiedy nie oglÂądam Agatki ona tak nietypowo jak na AgatĂŞ TomaszewskÂą z tvn24 siĂŞ ubiera :szalony: ??
..bombowy - jak dla mnie tak Agatka przy takim stylu ubierania siĂŞ powinna zostaĂŚ na staÂłe :lol2:
..a czemu jednak nie padÂło na marynarĂŞ :?: :lol2:
..takie to do 'sÂłuÂżbowej' Agatki niepodobne :szalony:
..cieszĂŞ siĂŞ z tej niespodzianki :jupi:

..czekam na szczegó³owy opis wczorajszego wieczora :lol2: :rydzyk:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
epsztajnek

Ta dziewczyna to ma zdrowie... :hmm: Noc na imprezie, a od rana relacja z Trzcianki - ponad 100 km od Poznania...
Obrazek Obrazek
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:Ta dziewczyna to ma zdrowie... :hmm: Noc na imprezie, a od rana relacja z Trzcianki - ponad 100 km od Poznania...
..i jak jeszcze wzi¹Ì pod uwagê tempo w jakim pracuje ostatnio :o
..to tylko podziwiaĂŚ :brawa:

..ja bym takiego tempa pracy nie wytrzymaÂł :nie:
..mimo ¿e lubiê podró¿owaÌ :D
..to na pewno nie w pracy ;)
..urlop..wakacje - owszem :D
..ale nie praca :nie:

..a Agatka dzielnie od kilku miesiĂŞcy :D
..prawie non stop na wizji :brawa:

..ale zobaczcie :lol2:

..Agatka ma chyba jeszcze sylwestrowy makijaÂż :lol2:
..ciekawe czy sylwestrowe promile teÂż :?: :lol2:
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Co Wy siĂŞ o niÂą tak martwicie, za darmo tam nie stoi. A co do Agaty to gdy zobaczyÂłem jej wpadki na youtube to po prostu mnie wmurowaÂło. :shock: :shock:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Nas te¿ wmurowuj¹ , ale g³ównie te jej wystêpy pozbawione jakichkolwiek wpadek -które to wyst¹pienia przewa¿aj¹ zarówno na tym kanale you tube , jak i w ca³ej zapracowanej rzeczywistoœci Agatki :tanczy: !! :brawa: !! Polecam przejrzenie kana³u Grzegorzewszczyna od pocz¹tku do koùca , a nie tylko wybiórczo :lol2:

Stoi nie za darmo :> ?? Jeszcze tylko tego brakowa³o , ¿eby harowa³a jak wó³ za friko :shock: !! Ja mam nadziejê , ¿e du¿e pieni¹dze dostaje :lol2: !! Ale co siê natrudzi , to siê natrudzi 8) !! Przynajmniej czuje , za co jej p³ac¹ :lol2: !!
obieÂżyÂświat pisze:
epsztajnek pisze:Ta dziewczyna to ma zdrowie... :hmm: Noc na imprezie, a od rana relacja z Trzcianki - ponad 100 km od Poznania...
..i jak jeszcze wzi¹Ì pod uwagê tempo w jakim pracuje ostatnio :o
..to tylko podziwiaĂŚ :brawa:
Amen :lol2: !! Podziw dla tych , ktĂłrzy po hucznie obchodzonym wieczorze sylwestrowym sÂą w stanie jeszcze pracowaĂŚ :brawa: !! PracowaĂŚ na wizji i nadawaĂŚ rzetelne relacje :brawa: !! Teraz jest w tvn24 niesamowity popyt i podaÂż na AgatkĂŞ :jupi: !! I oby tak byÂło zawsze :jupi: !!
obieÂżyÂświat pisze:..ale zobaczcie :lol2:

..Agatka ma chyba jeszcze sylwestrowy makijaÂż :lol2:
..ciekawe czy sylwestrowe promile teÂż :?: :lol2:
No có¿ -mo¿e prosto z imprezy (niekoniecznie tej , na której by³a na wizji :lol2: ) pojecha³a prosto do Trzcianki :lol2: ?? Ejjjhhh -Agatka to jest reporterka do taùca i do ró¿aùca :lol2: !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Nas te¿ wmurowuj¹ , ale g³ównie te jej wystêpy pozbawione jakichkolwiek wpadek -które to wyst¹pienia przewa¿aj¹ zarówno na tym kanale you tube , jak i w ca³ej zapracowanej rzeczywistoœci Agatki :tanczy: !! :brawa: !! Polecam przejrzenie kana³u Grzegorzewszczyna od pocz¹tku do koùca , a nie tylko wybiórczo :lol2:
..Grz mi pisaÂł dlaczego te filmy umieÂściÂł ale nie bĂŞdĂŞ go wydawaÂł :lol2:
..co tam te trzy wpadeczki na 60 kilka bez Âżadnych wpadek :?: :lol2:
..tylko dla rozrywki siĂŞ przydajÂą :lol2:
..wÂłaÂściwie to tylko jedna byÂła dramatyczna a reszta prawie niezauwaÂżalna ;)
..ale kogo ja prĂłbujĂŞ o tym przekonaĂŚ :mhm:
..przecieÂż ja to wiem :lol2:

..no ale ci malkontenci naginaj¹cy rzeczywistoœÌ nie w tê stronê co powinni nie mog¹ nie zostaÌ przez nas 'nawróceni' :devil:
..a przynajmniej my musimy prĂłbowaĂŚ ich 'nawracaĂŚ' :lol2:
..ale najlepiej jak sami do tego dojdÂą :lol2:
Stoi nie za darmo :> ?? Jeszcze tylko tego brakowa³o , ¿eby harowa³a jak wó³ za friko :shock: !! Ja mam nadziejê , ¿e du¿e pieni¹dze dostaje :lol2: !! Ale co siê natrudzi , to siê natrudzi 8) !! Przynajmniej czuje , za co jej p³ac¹ :lol2: !!
..za takie dyÂżury w ÂświĂŞta pewnie pÂłacÂą extra kasÂą :lol2:
..i bardzo dobrze :tanczy:
..kto jak kto ale Agatka zasÂługuje na jak najwyÂższÂą pensjĂŞ :lol2:
Amen :lol2: !! Podziw dla tych , ktĂłrzy po hucznie obchodzonym wieczorze sylwestrowym sÂą w stanie jeszcze pracowaĂŚ :brawa: !! PracowaĂŚ na wizji i nadawaĂŚ rzetelne relacje :brawa: !! Teraz jest w tvn24 niesamowity popyt i podaÂż na AgatkĂŞ :jupi: !! I oby tak byÂło zawsze :jupi: !!
..teraz to ja musiaÂłbym napisaĂŚ AMEN :lol2:
..ale przecieÂż nie odmawiamy pacierzy :lol2:
..a jaka bêdzie przysz³oœÌ oka¿e siê :lol2:
..jaki ten nowy rok - teÂż :lol2:
..trudno sobie wyobraziĂŚ Âżeby byÂł lepszy od ubiegÂłego :szalony:
..ale Âżyczmy sobie tego aby faktycznie byÂł - i sobie i Agatce :lol2:
No có¿ -mo¿e prosto z imprezy (niekoniecznie tej , na której by³a na wizji :lol2: ) pojecha³a prosto do Trzcianki :lol2: ?? Ejjjhhh -Agatka to jest reporterka do taùca i do ró¿aùca :lol2: !!
..szkoda ¿e z ró¿aùcem wchodzi w Nowym Roku :spiewa:
..wolaÂłbym Âżeby jednak caÂły czas hulaÂła :neutral:
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

Co? :shock: Agata miaÂła wczoraj relacje :o :hmm: No sorry, ale SK byÂło tak nudne, Âże oglÂądaĂŚ siĂŞ nie daÂło :hmm: EmerytkÂą to ja jeszcze nie jestem :uhh: ani nikt, z kim wczoraj spĂŞdzaÂłam wieczĂłr :D Szkoda, wielka szkoda, naprawdĂŞ, Âże nie daÂłam rady wysiedzieĂŚ przy SK :uau: Sporo widzĂŞ straciÂłam :neutral: Wesprzyjcie nagranym filmem :rydzyk:

Jaka idolka, tacy fani - moÂżna napisaĂŚ :D Moim zdaniem abstynencja rules i dlatego dzisiaj wszyscy jesteÂśmy w stanie "pokazywalnym", a nie "wskazujÂącym" 8)
A na Nowy Rok ÂżyczĂŞ sobie i Wam wiĂŞcej uwagi i mniej przegapionych relacji :)
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

}{ypnosea pisze:Co? :shock: Agata miaÂła wczoraj relacje :o :hmm: No sorry, ale SK byÂło tak nudne, Âże oglÂądaĂŚ siĂŞ nie daÂło :hmm: EmerytkÂą to ja jeszcze nie jestem :uhh: ani nikt, z kim wczoraj spĂŞdzaÂłam wieczĂłr :D Szkoda, wielka szkoda, naprawdĂŞ, Âże nie daÂłam rady wysiedzieĂŚ przy SK :uau: Sporo widzĂŞ straciÂłam :neutral: Wesprzyjcie nagranym filmem :rydzyk:
Ojjjhhh -notki to my chyba prĂŞdko nie wybudzimy :rozglada: ?? JeÂżeli ktoÂś moÂże to tylko na moÂże nam opowiedzieĂŚ jak wyglÂądaÂł wczorajszy wieczĂłr :rozglada: ?? MyÂślaÂłem ,Âże moÂże ty }{ypno..... ale okazuje siĂŞ , Âże tvn24 nie stanĂŞÂła na wysokoÂści zadania :rozglada: ?? :neutral:
}{ypnosea pisze:Jaka idolka, tacy fani - moÂżna napisaĂŚ :D Moim zdaniem abstynencja rules i dlatego dzisiaj wszyscy jesteÂśmy w stanie "pokazywalnym", a nie "wskazujÂącym" 8)
:hahaha: Nie uogĂłlniajmy :lol2: !! NiektĂłrzy majÂą po prostu mocne gÂłowy :lol2: !! A niektĂłrzy nie i dzisiaj kaÂżde uderzenie w klawiaturĂŞ mocno w tej gÂłowie czujÂą :devil: !! :hmm:
}{ypnosea pisze:A na Nowy Rok ÂżyczĂŞ sobie i Wam wiĂŞcej uwagi i mniej przegapionych relacji :)
Tobie teÂż wszystkiego tego najlepszego :* !!
..szkoda ¿e z ró¿aùcem wchodzi w Nowym Roku :spiewa:
..wolaÂłbym Âżeby jednak caÂły czas hulaÂła :neutral:
Przed chwileczkÂą rozmawiaÂła pod szpitalem z p. Doktorem :] !! Atmosfera rozmowy nie byÂła jednak Âśmiertelnie powaÂżna :lol2: !! Agatka na temat lokalnych zwyczajĂłw rozmawiaĂŚ musiaÂła przed wejÂściem ,bo chwaliÂła siĂŞ ich znajomoÂściÂą na wizji :lol2: !! No i tÂłumaczyÂła koledze w studio , ze w Trzciance , a nie w Pile siĂŞ znajduje :lol: !!
epsztajnek

Tym razem pan operator bardzo przybliÂżyÂł nam AgatĂŞ... :tanczy:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..dziĂŞki epsztajnek - dzis jesteÂś naszÂą notkÂą :jupi:
marcinkowsky pisze:
}{ypnosea pisze:Co? :shock: Agata miaÂła wczoraj relacje :o :hmm: No sorry, ale SK byÂło tak nudne, Âże oglÂądaĂŚ siĂŞ nie daÂło :hmm: EmerytkÂą to ja jeszcze nie jestem :uhh: ani nikt, z kim wczoraj spĂŞdzaÂłam wieczĂłr :D Szkoda, wielka szkoda, naprawdĂŞ, Âże nie daÂłam rady wysiedzieĂŚ przy SK :uau: Sporo widzĂŞ straciÂłam :neutral: Wesprzyjcie nagranym filmem :rydzyk:
Ojjjhhh -notki to my chyba prĂŞdko nie wybudzimy :rozglada: ?? JeÂżeli ktoÂś moÂże to tylko na moÂże nam opowiedzieĂŚ jak wyglÂądaÂł wczorajszy wieczĂłr :rozglada: ?? MyÂślaÂłem ,Âże moÂże ty }{ypno..... ale okazuje siĂŞ , Âże tvn24 nie stanĂŞÂła na wysokoÂści zadania :rozglada: ?? :neutral:
..teÂż liczyÂłem Âże moÂże }{ypnosea coÂś nam zdradzi.. ;(
..moÂże zacznijmy wszyscy gÂłoÂśno krzyczeĂŚ Âżeby notka siĂŞ przebudziÂła :?: :lol2:
..bo zaczynam siĂŞ juÂż martwiĂŚ Âże moÂże..
..Âże moÂże Sylwester 2088 w wykonaniu tvn24 pozostanie dla nas jednÂą wielkÂą nieodkrytÂą w caÂłoÂści tajemnicÂą :rozglada:
}{ypnosea pisze:Jaka idolka, tacy fani - moÂżna napisaĂŚ :D Moim zdaniem abstynencja rules i dlatego dzisiaj wszyscy jesteÂśmy w stanie "pokazywalnym", a nie "wskazujÂącym" 8)
:hahaha: Nie uogĂłlniajmy :lol2: !! NiektĂłrzy majÂą po prostu mocne gÂłowy :lol2: !! A niektĂłrzy nie i dzisiaj kaÂżde uderzenie w klawiaturĂŞ mocno w tej gÂłowie czujÂą :devil: !! :hmm:
..Âżeby tylko notce to nie dolegaÂło :rydzyk:
..my moÂżemy cierpieĂŚ :lol2:
..ona musi dzis byĂŚ w peÂłni siÂł :lol2:
..tylko sama Agatka ma na dziÂś powaÂżniejsze od notki zadanie :lol2:
..bo wczoraj musia³a dostarczyÌ materia³ów zabawowych a dzis pogrzebowych ;)
}{ypnosea pisze:A na Nowy Rok ÂżyczĂŞ sobie i Wam wiĂŞcej uwagi i mniej przegapionych relacji :)
Tobie teÂż wszystkiego tego najlepszego :* !!
..dziĂŞki :*
..jak widaĂŚ w nowy Rok wchodzimy tanecznie i ÂżaÂłobnie ;)
..wiĂŞc znĂłw zanosi siĂŞ na niezÂły pokaz umiejĂŞtnoÂści Agatki :D
Przed chwileczkÂą rozmawiaÂła pod szpitalem z p. Doktorem :] !! Atmosfera rozmowy nie byÂła jednak Âśmiertelnie powaÂżna :lol2: !! Agatka na temat lokalnych zwyczajĂłw rozmawiaĂŚ musiaÂła przed wejÂściem ,bo chwaliÂła siĂŞ ich znajomoÂściÂą na wizji :lol2: !! No i tÂłumaczyÂła koledze w studio , ze w Trzciance , a nie w Pile siĂŞ znajduje :lol: !!
..sÂłyszaÂłem :lol2:
..niesamowity wstĂŞp :jupi:
..i wÂłaÂśnie dlatego - przez takie detale - tak bardzo lubiĂŞ kiedy Agatka przeprowadza wywiady :jupi:
.. i oczywiÂście przez taktowne pytania jakie Agatka zadaje 8) :brawa:
epsztajnek

.Âże moÂże Sylwester 2088 w wykonaniu tvn24 pozostanie dla nas jednÂą wielkÂą nieodkrytÂą w caÂłoÂści tajemnicÂą :rozglada:
Rozumiem, Âże chodzi o Sylwester 2007 bo 2088 roku to raczej nikt z nas nie doczeka :devil:
JeÂżeli Notka nic nie wstawi, to ja wstawiĂŞ swoje nagranie i wĂłwczas noc sylwestrowa pozostanie choĂŚ czĂŞÂściowo odkryta :lol2:
ODPOWIEDZ