Agata z caÂłych siÂł przekrzykuje haÂłas imprezy

Moderator: Łukasz
epsztajnek pisze:Witamy w Nowym Roku Agatko :*
Czyli , Âże zabawa byÂła na caÂłegoepsztajnek pisze:Agata z caÂłych siÂł przekrzykuje haÂłas imprezy
Achaepsztajnek pisze:No wiĂŞc po kolei...
notka :uwaga: !! notka :uwaga: !! A o Szkle s³ysza³em , ¿e ma byÌ , ale nie s¹dzi³em , ¿e tam bêd¹ jakieœ ³¹czenia :o ?? To chyba prowadz¹cych panów Agatka wprowadzi³a w szampaùskie nastrojePo pó³nocy s³ucha³em muzyki i w³¹czy³em wyciszony TV na TVN24 ( lecia³o "sylwestrowe szk³o kontaktowe" ) Od czasu do czasu ³¹czyli siê ze swoimi korespondentami. No i okaza³o siê, ¿e Agatka jest na jakieœ ca³kowicie prywatnej imprezie w Poznaniu. Relacja trwa³a kilka minut. Nagranie mam, ale zobaczymy , czy Notka z³apa³a jakiœ materia³ sprzed pó³nocy.
Tym razem trochĂŞ prywaty byÂło na antenie :jupi: !! I czy nie mogÂłoby byĂŚ tak zawsze :szalony: ?? Czy tylko wtedy , kiedy nie oglÂądam Agatki ona tak nietypowo jak na AgatĂŞ TomaszewskÂą z tvn24 siĂŞ ubiera :szalony: ??A strĂłj ....![]()
Nie od dziÂś wiemy , Âże Agata prywatnie ubiera siĂŞ Âładniej niÂż "sÂłuÂżbowo" :>
..dziĂŞki..dziĂŞki..i jeszcze raz dziĂŞki :jupi:marcinkowsky pisze:Achaepsztajnek pisze:No wiĂŞc po kolei...!! wiĂŞc caÂła nadzieja w notce :rydzyk: !! Ale i tak juÂż teraz Tobie -jako temu , ktĂłry jako pierwszy wrzuciÂł tĂŞ radosnÂą nowinĂŞ -bardzo , bardzo -z caÂłego serca dziĂŞkujĂŞ
!!
..my to jednak naprawdê nie mamy szczêœcia :/notka :uwaga: !! notka :uwaga: !! A o Szkle s³ysza³em , ¿e ma byÌ , ale nie s¹dzi³em , ¿e tam bêd¹ jakieœ ³¹czenia :o ?? To chyba prowadz¹cych panów Agatka wprowadzi³a w szampaùskie nastroje?? !!
Prywatna impreza :o ?? A wiĂŞc }{ypno byÂła blisko strzaÂłu w 10.!! :o !! Ale szczĂŞÂściarze ci , do ktĂłrych Agatka trafiÂła :szalony: !! Ciekawe , czy Agatka dobrze siĂŞ bawiÂła
?? Spêdzi³a tam ca³¹ noc :o ?? Nie noooo -jak ja tym ludziom zazdroszczê :szalony: !!
..bombowy - jak dla mnie tak Agatka przy takim stylu ubierania siĂŞ powinna zostaĂŚ na staÂłemarcinkowsky pisze:Tym razem trochĂŞ prywaty byÂło na antenie :jupi: !! I czy nie mogÂłoby byĂŚ tak zawsze :szalony: ?? Czy tylko wtedy , kiedy nie oglÂądam Agatki ona tak nietypowo jak na AgatĂŞ TomaszewskÂą z tvn24 siĂŞ ubiera :szalony: ??epsztajnek pisze:A strĂłj ....![]()
Nie od dziÂś wiemy , Âże Agata prywatnie ubiera siĂŞ Âładniej niÂż "sÂłuÂżbowo" :>
..i jak jeszcze wzi¹Ì pod uwagê tempo w jakim pracuje ostatnio :oepsztajnek pisze:Ta dziewczyna to ma zdrowie... :hmm: Noc na imprezie, a od rana relacja z Trzcianki - ponad 100 km od Poznania...
Amenobie¿yœwiat pisze:..i jak jeszcze wzi¹Ì pod uwagê tempo w jakim pracuje ostatnio :oepsztajnek pisze:Ta dziewczyna to ma zdrowie... :hmm: Noc na imprezie, a od rana relacja z Trzcianki - ponad 100 km od Poznania...
..to tylko podziwiaĂŚ :brawa:
No có¿ -mo¿e prosto z imprezy (niekoniecznie tej , na której by³a na wizjiobie¿yœwiat pisze:..ale zobaczcie![]()
..Agatka ma chyba jeszcze sylwestrowy makijaÂż![]()
..ciekawe czy sylwestrowe promile teÂż![]()
..Grz mi pisa³ dlaczego te filmy umieœci³ ale nie bêdê go wydawa³marcinkowsky pisze:Nas te¿ wmurowuj¹ , ale g³ównie te jej wystêpy pozbawione jakichkolwiek wpadek -które to wyst¹pienia przewa¿aj¹ zarówno na tym kanale you tube , jak i w ca³ej zapracowanej rzeczywistoœci Agatki :tanczy: !! :brawa: !! Polecam przejrzenie kana³u Grzegorzewszczyna od pocz¹tku do koùca , a nie tylko wybiórczo![]()
..za takie dy¿ury w œwiêta pewnie p³ac¹ extra kas¹Stoi nie za darmo :> ?? Jeszcze tylko tego brakowa³o , ¿eby harowa³a jak wó³ za friko!! Ja mam nadziejê , ¿e du¿e pieni¹dze dostaje
!! Ale co siĂŞ natrudzi , to siĂŞ natrudzi
!! Przynajmniej czuje , za co jej pÂłacÂą
!!
..teraz to ja musiaÂłbym napisaĂŚ AMENAmen!! Podziw dla tych , ktĂłrzy po hucznie obchodzonym wieczorze sylwestrowym sÂą w stanie jeszcze pracowaĂŚ :brawa: !! PracowaĂŚ na wizji i nadawaĂŚ rzetelne relacje :brawa: !! Teraz jest w tvn24 niesamowity popyt i podaÂż na AgatkĂŞ :jupi: !! I oby tak byÂło zawsze :jupi: !!
..szkoda ¿e z ró¿aùcem wchodzi w Nowym Roku :spiewa:No có¿ -mo¿e prosto z imprezy (niekoniecznie tej , na której by³a na wizji) pojecha³a prosto do Trzcianki
?? Ejjjhhh -Agatka to jest reporterka do taùca i do ró¿aùca
!!
Ojjjhhh -notki to my chyba prĂŞdko nie wybudzimy :rozglada: ?? JeÂżeli ktoÂś moÂże to tylko na moÂże nam opowiedzieĂŚ jak wyglÂądaÂł wczorajszy wieczĂłr :rozglada: ?? MyÂślaÂłem ,Âże moÂże ty }{ypno..... ale okazuje siĂŞ , Âże tvn24 nie stanĂŞÂła na wysokoÂści zadania :rozglada: ??}{ypnosea pisze:Co?Agata miaÂła wczoraj relacje :o :hmm: No sorry, ale SK byÂło tak nudne, Âże oglÂądaĂŚ siĂŞ nie daÂło :hmm: EmerytkÂą to ja jeszcze nie jestem :uhh: ani nikt, z kim wczoraj spĂŞdzaÂłam wieczĂłr
Szkoda, wielka szkoda, naprawdĂŞ, Âże nie daÂłam rady wysiedzieĂŚ przy SK :uau: Sporo widzĂŞ straciÂłam
Wesprzyjcie nagranym filmem :rydzyk:
:hahaha: Nie uogĂłlniajmy}{ypnosea pisze:Jaka idolka, tacy fani - moÂżna napisaĂŚMoim zdaniem abstynencja rules i dlatego dzisiaj wszyscy jesteÂśmy w stanie "pokazywalnym", a nie "wskazujÂącym"
![]()
Tobie teÂż wszystkiego tego najlepszego :* !!}{ypnosea pisze:A na Nowy Rok ÂżyczĂŞ sobie i Wam wiĂŞcej uwagi i mniej przegapionych relacji
Przed chwileczk¹ rozmawia³a pod szpitalem z p. Doktorem :] !! Atmosfera rozmowy nie by³a jednak œmiertelnie powa¿na..szkoda ¿e z ró¿aùcem wchodzi w Nowym Roku :spiewa:
..wolaÂłbym Âżeby jednak caÂły czas hulaÂła
..teÂż liczyÂłem Âże moÂże }{ypnosea coÂś nam zdradzi..marcinkowsky pisze:Ojjjhhh -notki to my chyba prĂŞdko nie wybudzimy :rozglada: ?? JeÂżeli ktoÂś moÂże to tylko na moÂże nam opowiedzieĂŚ jak wyglÂądaÂł wczorajszy wieczĂłr :rozglada: ?? MyÂślaÂłem ,Âże moÂże ty }{ypno..... ale okazuje siĂŞ , Âże tvn24 nie stanĂŞÂła na wysokoÂści zadania :rozglada: ??}{ypnosea pisze:Co?Agata miaÂła wczoraj relacje :o :hmm: No sorry, ale SK byÂło tak nudne, Âże oglÂądaĂŚ siĂŞ nie daÂło :hmm: EmerytkÂą to ja jeszcze nie jestem :uhh: ani nikt, z kim wczoraj spĂŞdzaÂłam wieczĂłr
Szkoda, wielka szkoda, naprawdĂŞ, Âże nie daÂłam rady wysiedzieĂŚ przy SK :uau: Sporo widzĂŞ straciÂłam
Wesprzyjcie nagranym filmem :rydzyk:
![]()
..Âżeby tylko notce to nie dolegaÂło :rydzyk::hahaha: Nie uogĂłlniajmy}{ypnosea pisze:Jaka idolka, tacy fani - moÂżna napisaĂŚMoim zdaniem abstynencja rules i dlatego dzisiaj wszyscy jesteÂśmy w stanie "pokazywalnym", a nie "wskazujÂącym"
![]()
!! NiektĂłrzy majÂą po prostu mocne gÂłowy
!! A niektĂłrzy nie i dzisiaj kaÂżde uderzenie w klawiaturĂŞ mocno w tej gÂłowie czujÂą :devil: !! :hmm:
..dziĂŞki :*Tobie teÂż wszystkiego tego najlepszego :* !!}{ypnosea pisze:A na Nowy Rok ÂżyczĂŞ sobie i Wam wiĂŞcej uwagi i mniej przegapionych relacji
..sÂłyszaÂłemPrzed chwileczkÂą rozmawiaÂła pod szpitalem z p. Doktorem :] !! Atmosfera rozmowy nie byÂła jednak Âśmiertelnie powaÂżna!! Agatka na temat lokalnych zwyczajĂłw rozmawiaĂŚ musiaÂła przed wejÂściem ,bo chwaliÂła siĂŞ ich znajomoÂściÂą na wizji
!! No i tÂłumaczyÂła koledze w studio , ze w Trzciance , a nie w Pile siĂŞ znajduje
!!
Rozumiem, Âże chodzi o Sylwester 2007 bo 2088 roku to raczej nikt z nas nie doczeka :devil:.Âże moÂże Sylwester 2088 w wykonaniu tvn24 pozostanie dla nas jednÂą wielkÂą nieodkrytÂą w caÂłoÂści tajemnicÂą :rozglada:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości