Przepraszam, Âże dzisiaj tak chaotycznie :stop: Nie mogĂŞ siĂŞ pozbieraĂŚ po wczoraj

Moderator: Łukasz
..jak najwiêcej zatem tych przyjemnych chwil w ¿yciu ci ¿yczênot that kind pisze:Ja robiê tylko to, co sprawia mi przyjemnoœÌ![]()
..jakie chaotycznienot that kind pisze:Przepraszam, Âże dzisiaj tak chaotycznie :stop: Nie mogĂŞ siĂŞ pozbieraĂŚ po wczoraj![]()
Ja siê pochwalê , ¿e nie mam problemów te¿ z tym du¿ym linkiem od notki :jupi: !! Watro , ojhh warto i dla treœci i obrazu posiedzieÌ i downloadowaÌ :jupi: !! :szalony: Nasza Agatka to niebywale piêkna , rozrywkowa i zgrabna kobieta -te filmy to ho³d na jej czeœÌ z jej udzia³em i w jej wykonaniuobie¿yœwiat pisze:..a wiêc znowu wszystkiemu 'winna' notkaking_kocur pisze:A my (ja i Grz) we wspo³pracy z notk¹ (bez niej by³aby na naszym kanale sylwestrowa nicoœÌ) stworzyliœmy dzie³o, które mo¿na szybciej obejrzeÌ, dziêki serwerom YT![]()
Sylwester z AgatÂą![]()
:szalony:
..jak my mamy wyraziÌ tobie nasz¹ wdziêcznoœÌ:szalony:
..dziĂŞki Bogu daliÂście juÂż filmik na yt :szalony:
..rzeczywiÂście szybciej siĂŞ Âładuje :jupi:
WyglÂąda, siedzÂąc na tym krzeÂśle, jakby to byÂł tron , a ona najpiĂŞkniejsza na Âświecie krĂłlowa matka :jupi: !!..a teraz o treÂści :szalony: :szalony: :szalony: :szalony:
..nie moÂżna sie jej dziwiĂŚI filmik z pierwszÂą relacjÂą z dzieĂŚmi![]()
Dla adoratorów ka¿dego detalu maj¹cego œcis³y zwi¹zek z Agat¹ na zachêtê dodam, ¿e s³ychaÌ tu jak Agata doœÌ g³oœno siê œmieje![]()
![]()
..dzieci pewnie miaÂły w planach (zapewne uÂłoÂżonych przez AgatĂŞ) wystÂąpiĂŚ przed kamerÂą
![]()
..ale chyba tak wielu kwestii i ÂżyczeĂą nikt nie przewidziaÂł :hahaha:
..dzieciaki daÂły czadu :hahaha:
..Agatka byÂła trochĂŞ zaskoczona tym jak siĂŞ porzÂądziÂły![]()
..ÂśmiaÂła siĂŞ bosko![]()
Wiesz jak to na imprezach tego typu przechodzi siĂŞ na ty :> ?? Kieliszeczek trunku , uÂśmiech , spojrzenie prosto w oczy , wymiana imion : Agata - Arek , charakterystyczne skrzyÂżowanie ramion i siup w ten ...... dziĂłb..Arek (ciekawe w jakich okolicznoÂściach Agatka przeszÂła z nim na ty![]()
) byÂł ewidentnie zadowolony Âże ma w domu na Sylwku takÂą 'ekipĂŞ' telewizyjnÂą
![]()
..wiele bym oddaÂł Âżeby widzieĂŚ jak siĂŞ tam Agatka bawiÂła miĂŞdzy wejÂściami :szalony:
Trzeba Wam coœ za te serdecznoœci postawiÌ..hurra :jupi:Wielkie brawa i gromki okrzyk: Niech ¿yje nam!!! :jupi: Na czeœÌ Agaty!!! :tanczy:
..hurra :jupi:
..hurra :jupi:
..ludziska - dziĂŞki za te nagrania :szalony: :*
..zawsze tak mamy kiedy relacje sÂą bardziej niÂż boskie :szalony:marcinkowsky pisze::rozglada: Teraz jestem na przemian wÂściekÂły i cieszĂŞ siĂŞ jak dziecko -jednoczeÂśnie :rozglada: !!!!
!!
..dziĂŞki za komplement w stronĂŞ naszego emocjonalnego rozgarniĂŞciaWyglÂąda, siedzÂąc na tym krzeÂśle, jakby to byÂł tron , a ona najpiĂŞkniejsza na Âświecie krĂłlowa matka :jupi: !!
Nie wiedziaÂła tylko , co z tym fantem , znaczy siĂŞ wÂładzÂą uczyniĂŚ!! Co z tym zainteresowaniem dzieci zrobiĂŚ , jak zareagowaĂŚ -przypomina mi siĂŞ , jak Agatka reaguje na nasze zainteresowanie jej osobÂą
!! Wyczuwacie analogiĂŞ
?? BoÂże jaka ona jest skromna :szalony: !! A my -czybyÂśmy byli i dziaÂłali na AgatkĂŞ tak onieÂśmielajÂąco i rozrzewniajÂąco jak te dzieci
?? :devil: !!
..domyÂślam siĂŞ co mogÂłoby siĂŞ dziaĂŚ :devil:U mnie bawiÂłaby siĂŞ mimo wszystko lepiej!! Na pewno nikt z mojego towarzystwa nie pozwoliÂłby , Âżeby Agatka nadawaÂła live'a sama -pomagalibyÂśmy jej z pewnoÂściÂą wszyscy naraz
!!
![]()
Ja pyta³em tylko , czy wyczuwasz analogiê w reakcjach Agatki na ró¿ne zachowania innych ludzi inspirowane jej osob¹obie¿yœwiat pisze:..dziêki za komplement w stronê naszego emocjonalnego rozgarniêcia![]()
A podobno najlepszÂą broniÂą jest atak :devil: ?? WÂłaÂśnie sobie wyobraziÂłem jak Agatka szaleĂączo ''poguje" na parkiecie razem z dzieciakamiobieÂżyÂświat pisze:..ja teÂż nigdy nie wiem jak siĂŞ zachowaĂŚ w sytuacji osaczenia :devil:
..zawsze najlepiej jest siĂŞ uÂśmiechaĂŚ![]()
ZnĂłw analogia :spiewa: !!obieÂżyÂświat pisze:..rozbestwiÂły siĂŞ korzystajÂąc z dobroci Agatki![]()
Co :> ?? Ja jestem Âświetnym tancerzemobieÂżyÂświat pisze:..i na samÂą myÂśl o tym co by mogÂło spotkaĂŚ AgatkĂŞ u Ciebie zatrwoÂżyÂłem siĂŞ![]()
A gdyby Agatka byÂła u mnie na imprezie ,to nie musiaÂłbym liczyĂŚ na ÂłaskĂŞ operatora kamery , Âżeby w te niebywale piĂŞkne oczy mĂłc z bliska siĂŞ wpatrywaĂŚ ....... :szalony: !! :szalony: !!obieÂżyÂświat pisze:..te pierwsze capsy to z tej 'zbliÂżonej' relacji :szalony:
..nie dziwiĂŞ siĂŞ panu oparatorowi iÂż chciaÂł to piĂŞkno z takiego bliska podziwiaĂŚ :szalony:
Sk¹d mogliœmy wiedzieÌ , ¿e Agatka kolejny dzieù -sylwestrowy dzieù -spêdzi w ten sposób w pracy :> ?? Kiedyœ to by³o nie do pomyœlenia , ¿e Agatka bêdzie prezentowaÌ tak¹ otwartoœÌ :szalony: !!obie¿yœwiat pisze:..czemu my nie mogliœmy dost¹piÌ tego zaszczytu :mhm:![]()
..czemu nie wpadliÂśmy na to Âżeby zorganizowaĂŚ wspĂłlnego Sylwestra![]()
..i czemu nie zaprosiliÂśmy Agatki![]()
..wczoraj - owszem - Âłatwo jÂą sobie w takiej roli wyobraziĂŚmarcinkowsky pisze:A podobno najlepszÂą broniÂą jest atak :devil: ?? WÂłaÂśnie sobie wyobraziÂłem jak Agatka szaleĂączo ''poguje" na parkiecie razem z dzieciakami!! :szalony:
..dzis widzia³byœ w tych oczach g³ównie smutek i skupienieA gdyby Agatka by³a u mnie na imprezie ,to nie musia³bym liczyÌ na ³askê operatora kamery , ¿eby w te niebywale piêkne oczy móc z bliska siê wpatrywaÌ ....... :szalony: !! :szalony: !!obie¿yœwiat pisze:..te pierwsze capsy to z tej 'zbli¿onej' relacji :szalony:
..nie dziwiĂŞ siĂŞ panu oparatorowi iÂż chciaÂł to piĂŞkno z takiego bliska podziwiaĂŚ :szalony:
..istnieje jeszcze jedna kwestiamarcinkowsky pisze:Sk¹d mogliœmy wiedzieÌ , ¿e Agatka kolejny dzieù -sylwestrowy dzieù -spêdzi w ten sposób w pracy :> ?? Kiedyœ to by³o nie do pomyœlenia , ¿e Agatka bêdzie prezentowaÌ tak¹ otwartoœÌ :szalony: !!!!
No a tak to ju¿ te¿ bywa , ¿e najlepsze pomys³y ma siê zdecydowanie za póŸno :/ !!
..i wszystko racja :szalony:marcinkowsky pisze:Co my tu narzekamy?? Cieszymy siĂŞ tym , co mamy , bo i tak mamy wiĂŞcej niÂż na to zasÂługujemy
!! :jupi:
..to byÂło jednak takie uczucie - zÂłudzeniestajlus pisze:wczoraj kaÂżdy mĂłgÂł poczuĂŚ siĂŞ jakby to u niego w goÂścinie przebywaÂła Agata - ulubienica duÂżej czĂŞÂści publicznoÂści
myÂślĂŞ to byÂło w zamyÂśle inicjatorĂłw tej formuÂły relacjitaka nagroda dla wiernych widzĂłw
wielbicieli Agaty
![]()
..bo jesteÂśmy ludÂźmi sÂłabej wiary :devil:stajlus pisze:nikomu z nas nie wyÂśniÂł siĂŞ taki odlotowy SylwesterchcociaÂż z tylko dwiema relacjami
![]()
za to jakimi![]()
..a ja za tob¹stajlus pisze:do tych dwu ujêÌ mam szczególn¹ s³aboœÌ :szalony: i poddajê je szczególnej analizie :szalony:
:brawa: :brawa: :brawa:
WspaniaÂły kanaÂł zaktualizowany o wczorajsze wspaniaÂłe relcjeAlchemik pisze:JednoczeÂśnie zabiegam, bÂłagam i skowyczĂŞ o wczorajsze relacje!!! :rydzyk:
A ja nie ukrywam, iÂż ciÂągle do nich wracam :aniol:Alchemik pisze:Nie kryjĂŞ, Âże najwiĂŞksze wraÂżenie uczyniÂły na mnie sylwestrowe relacje... kreacja, samopoczucie Agatty!!!
I moÂże jeszcze powiesz ,Âże gdybyÂś wiedziaÂł ze 100 procentowÂą pewnoÂściÂą , Âże Agatka bĂŞdzie pracowaÂła , to odwoÂłaÂłbyÂś wyjazd :> ?? UwaÂżaj , bo juÂż ci uwierzyÂłem :devil: !!Alchemik pisze::o To nie miaÂło byĂŚ tak![]()
Kiedy zdradziÂłem ci marcinkowsky plany na ÂświÂątecznÂą ''przerwĂŞ'' i prosiÂłem o radĂŞ, odparÂłeÂś mi, Âże mogĂŞ ÂśmiaÂło jechaĂŚ, poniewaÂż Agatta z pewnoÂściÂą w czasie tejÂże przerwy goÂściĂŚ na antenie Tvn24 nie bĂŞdzie :>
To , co dzia³o siê pomiêdzy wejœciami , pozostanie dla nas wielk¹ tajemnic¹ :devil: !! Chyba , ¿e gdzieœ w necie uka¿¹ siê fotki z tego SylwkaAlchemik pisze:Nie kryjê, ¿e najwiêksze wra¿enie uczyni³y na mnie sylwestrowe relacje... kreacja, samopoczucie Agatty!!!Nie wiem czemu, od razu wcieli³em siê w rolê tych mê¿ów tych¿e ¿on - partnerek, które bra³y udzia³ w prywatce :devil:
Jedynie tamci nie narzekali , ¿e piêkna pani zamiast pracowaÌ bawi siê razem z nimi na ca³ego(...)zliczaj¹c relacje (wynik = 2) wydaje mi siê to sytuacj¹ wrêcz absurdaln¹, ¿e reporterce (m³odej i dziarskiej dziewczynie) gospodaruje siê w pracy i zabiera prywatny czas sylwestrowej zabawy, a póŸniej pozwala tylko dwukrotnie zaprezentowaÌ efekty pracy na wizji :? Absurd!!! :hyh:
MoÂże chÂłopaki coÂś sklecÂą :mhm: ?? A jak nie , to znĂłw bĂŞdziemy notkĂŞ prosiliJednoczeÂśnie zabiegam, bÂłagam i skowyczĂŞ o wczorajsze relacje!!! :rydzyk:
Ostatnia , ostatnianot that kind pisze:Nie wiem, czy by³a ostatnia, ale capsy z tej relacji, o której pisa³eœ, mamobie¿yœwiat pisze:..póŸno popo³udniowa relacja przed 17.
..chyba ostatnia dzis![]()
![]()
Wniosek jest bardziej oczywisty ni¿ by to siê mog³o wydawaÌobie¿yœwiat pisze:..a ja za tob¹stajlus pisze:do tych dwu ujêÌ mam szczególn¹ s³aboœÌ :szalony: i poddajê je szczególnej analizie :szalony:
:brawa: :brawa: :brawa:![]()
..ale nie pytaj mnie o wyniki tej analizy
..bo ja potrafiĂŞ tylko obserwowaĂŚ![]()
..ciĂŞÂżej z wysuwaniem wnioskĂłw publicznie![]()
Ino , Âżeby nie sprawdziÂł siĂŞ scenariusz , Âże skoro zapieprzaÂła (mĂłwiÂąc brzydko..a Agatka dzis ma wolne
..co nie dziwi![]()
..zapracowaÂła sobie na odpoczynek :racja:
A wiem, ¿e nie lubicie rozstaù, wiêc postanowi³em znikn¹Ì bez po¿egnania :devil: Powroty, to co innegomarcinkowsky pisze:Al :o ??!! Jak siê cieszê , ¿e ju¿ do nas wróci³eœ :jupi: !! Szczerze!!
Nasz? :aniol: Kiedy dojdzie do "naszego" wspólnego, trzeba pêdzie wynaj¹Ì zawodowych paparazziTo , co dzia³o siê pomiêdzy wejœciami , pozostanie dla nas wielk¹ tajemnic¹ :devil: !! Chyba , ¿e gdzieœ w necie uka¿¹ siê fotki z tego Sylwka!! Ju¿ wpisujê w :google: "nasz Sylwester z piêknoœci¹ z tvn24"
!! :tanczy:
Gdyby narzekali, oznaczaÂłoby to, Âże z nimi nie wszystko jest w porzÂądkuJedynie tamci nie narzekali , Âże piĂŞkna pani zamiast pracowaĂŚ bawi siĂŞ razem z nimi na caÂłego!! :tanczy:
Jak widaĂŚ juÂż to zrobiliMoÂże chÂłopaki coÂś sklecÂą :mhm: ?? A jak nie , to znĂłw bĂŞdziemy notkĂŞ prosili!! :*
I, jeÂśli moÂżna dodaĂŚ coÂś od siebie, dobrze jest, kiedy kobieta odsÂłania moÂżliwie jak najbardziej swoje piĂŞkne ciaÂłoWniosek jest bardziej oczywisty niÂż by to siĂŞ mogÂło wydawaĂŚ!! Po prostu -nie ma nic piĂŞkniejszego na Âświecie od rozweselonej buzi piĂŞknej kobiety :tanczy: !! no moÂże jedynie powaÂżna i nachmurzona buzia tej piĂŞknej kobiety
!! A najlepiej to wszystkie te miny naraz
!!
RozczuliÂłeÂś mnie tym ostatnim zdaniemIno , Âżeby nie sprawdziÂł siĂŞ scenariusz , Âże skoro zapieprzaÂła (mĂłwiÂąc brzydko) caÂły grudzieĂą , to teraz dadzÂą jej dÂłuÂższy urlop :grozi: !! Takiej mÂłodej dziewczynie starczy jeden dzieĂą leniuchowania i jeden dzieĂą na zaÂłatwienie prywatnych spraw
!! A potem myk do pracy i powrĂłt do ukochanych fanĂłw :racja: !!
!! :tanczy: !!
..najwaÂżniejsze Âże w dobrÂą "rodzinĂŞ" siĂŞ wÂżeniÂłeÂśAlchemik pisze:DziĂŞki Bogu, dla takich ja (miĂŞdzy innymi) powstaÂł i rozwija siĂŞ najwspanailszy kanaÂł (i)telewizyjny :jupi: Wobec tego czujĂŞ siĂŞ jakbym nic nie przeoczyÂł
ChciaÂłbym podziĂŞkowaĂŚ wszystkim osobom zwiÂązanym z tworzeniem i rozwijaniem tego wspaniaÂłego kanaÂłu
![]()
Wielkie podziĂŞkowania skÂładam na rĂŞce capsomakerek i makerĂłw![]()
..dlaczego tylko wybraĂący mogÂą zasÂłuÂżyĂŚ sobie na takie szczĂŞÂście :uhh:MĂłdlmy siĂŞ, Âżeby Agatta przypadkiem juÂż na poczÂątku roku nie czmychnĂŞÂła nam za ocean do ukochanego fana... ale tego, ktĂłry funkcjonuje i korzysta z pewnych szczegĂłlnych praw, o ktĂłrych my moÂżemy tylko pomarzyĂŚ :hahaha: :uhh:
..przytulaĂŚ..przytulaĂŚAlchemik pisze:I, jeÂśli moÂżna dodaĂŚ coÂś od siebie, dobrze jest, kiedy kobieta odsÂłania moÂżliwie jak najbardziej swoje piĂŞkne ciaÂłomarcinkowsky pisze:Wniosek jest bardziej oczywisty niÂż by to siĂŞ mogÂło wydawaĂŚ!! Po prostu -nie ma nic piĂŞkniejszego na Âświecie od rozweselonej buzi piĂŞknej kobiety :tanczy: !! no moÂże jedynie powaÂżna i nachmurzona buzia tej piĂŞknej kobiety
!! A najlepiej to wszystkie te miny naraz
!!
Wtedy myœli mê¿czyzny nie zaprz¹ta wy³¹cznie to, co zrobiÌ, ¿eby jak najprêdzej wyzuÌ kobietê z (zapewne niewygodnej i dusznej) marynary, a po g³owie biega jemu to jedynie, jak doprowadziÌ do tego, ¿eby tê w³aœcicielkê piêknego cia³a, móc tuliÌ w ramionach
![]()
![]()
![]()
![]()
Kto :> Ja, czy Ty :> Czy my obaj razem?obie¿yœwiat pisze:..w tym..wróÌ.. w zesz³ym roku trochê rozstaù i powrotów zaliczyliœmy :devil:
..sam wpisaÂłem siĂŞ w niechlubne statystyki![]()
..mimo wszystko witaj znĂłw wÂśrĂłd nas![]()
Nie przypominam sobie, bym wkraczaj¹c na tê drogê mojego ¿ycia, sk³ada³ tutaj jakieœ œluby, np. wiernoœci :mhm: Nie przypominam sobie :> Nie, nie sk³adaliœmy :nie: To nasz b³¹d - nie mieliœmy wobec tego ¿adnej imprezy "otrzêsinowej" :devil:..najwa¿niejsze ¿e w dobr¹ "rodzinê" siê w¿eni³eœ![]()
Nie chcĂŞ juÂż rozwodziĂŚ siĂŞ nad tym, co moÂże wywoÂłaĂŚ nadmierne trzepotanie rzĂŞsami przez kobietĂŞ..przytulaĂŚ..przytulaĂŚ![]()
..tylko nie za blisko![]()
..spĂłjrzcie na piĂŞkne..dÂługie i wywiniĂŞte rzĂŞsy Agatki :szalony:
..gdyby zaczĂŞÂła tymi rzĂŞsami trzepotaĂŚ..![]()
..no co :>
..przecieÂż istniejÂą teorie..wedÂług ktĂłrych tornado moÂże byĂŚ wywoÂłane trzepotem skrzydeÂł motyla![]()
A przecie¿ intensywnoœÌ dialogu jest uwarunkowana przerwami w sprawowaniu tych obowi¹zków..mi³o siê z wami œwin.. to znaczy dyskutuje![]()
..ale obowiÂązki wzywajÂą :/
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 15 gości