Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Ja robiê tylko to, co sprawia mi przyjemnoœÌ :lol2:

Przepraszam, Âże dzisiaj tak chaotycznie :stop: Nie mogĂŞ siĂŞ pozbieraĂŚ po wczoraj :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

not that kind pisze:Ja robiê tylko to, co sprawia mi przyjemnoœÌ :lol2:
..jak najwiĂŞcej zatem tych przyjemnych chwil w Âżyciu ci ÂżyczĂŞ :lol2:

..ale jak te chwile bĂŞdÂą siĂŞ tak na nasych oczach mnoÂżyÂły to nigdy nie podsumujemy ubiegÂłego roku :lol2:
..bo caÂły czas Âżyjemy niesamowitÂą teraÂźniejszoÂściÂą :lol2:
not that kind pisze:Przepraszam, Âże dzisiaj tak chaotycznie :stop: Nie mogĂŞ siĂŞ pozbieraĂŚ po wczoraj :lol2:
..jakie chaotycznie :?: :lol2:

..najwaÂżniejsze Âże piĂŞknie jest :lol2:

..te pierwsze capsy to z tej 'zbliÂżonej' relacji :szalony:
..nie dziwiĂŞ siĂŞ panu oparatorowi iÂż chciaÂł to piĂŞkno z takiego bliska podziwiaĂŚ :szalony:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

:rozglada: Teraz jestem na przemian wÂściekÂły i cieszĂŞ siĂŞ jak dziecko -jednoczeÂśnie :rozglada: !! :lol2: !! :twisted: !!

Te dwie relacje sylwestrowe to unikaty w naszym zbiorze :lol2: !! I to cieszy jak diabli :jupi: !! Ale gdy sobie uÂświadamiam , Âże mogÂło byĂŚ tych unikatĂłw wiĂŞcej , to krew mnie zalewa :twisted: !!
obieÂżyÂświat pisze:
king_kocur pisze:A my (ja i Grz) we wspo³pracy z notk¹ (bez niej by³aby na naszym kanale sylwestrowa nicoœÌ) stworzyliœmy dzie³o, które mo¿na szybciej obejrzeÌ, dziêki serwerom YT :D
Sylwester z AgatÂą :lol2:
..a wiĂŞc znowu wszystkiemu 'winna' notka :?: :szalony:
..jak my mamy wyraziÌ tobie nasz¹ wdziêcznoœÌ :?: :szalony:
..dziĂŞki Bogu daliÂście juÂż filmik na yt :szalony:
..rzeczywiÂście szybciej siĂŞ Âładuje :jupi:
Ja siê pochwalê , ¿e nie mam problemów te¿ z tym du¿ym linkiem od notki :jupi: !! Watro , ojhh warto i dla treœci i obrazu posiedzieÌ i downloadowaÌ :jupi: !! :szalony: Nasza Agatka to niebywale piêkna , rozrywkowa i zgrabna kobieta -te filmy to ho³d na jej czeœÌ z jej udzia³em i w jej wykonaniu :lol2: !!

..a teraz o treÂści :szalony: :szalony: :szalony: :szalony:
I filmik z pierwszÂą relacjÂą z dzieĂŚmi :lol2:
Dla adoratorów ka¿dego detalu maj¹cego œcis³y zwi¹zek z Agat¹ na zachêtê dodam, ¿e s³ychaÌ tu jak Agata doœÌ g³oœno siê œmieje :lol2:
..nie moÂżna sie jej dziwiĂŚ :lol2:
..dzieci pewnie miaÂły w planach (zapewne uÂłoÂżonych przez AgatĂŞ :lol2: ) wystÂąpiĂŚ przed kamerÂą :lol2:
..ale chyba tak wielu kwestii i ÂżyczeĂą nikt nie przewidziaÂł :hahaha:
..dzieciaki daÂły czadu :hahaha:
..Agatka byÂła trochĂŞ zaskoczona tym jak siĂŞ porzÂądziÂły :lol2:
..ÂśmiaÂła siĂŞ bosko :lol2:
WyglÂąda, siedzÂąc na tym krzeÂśle, jakby to byÂł tron , a ona najpiĂŞkniejsza na Âświecie krĂłlowa matka :jupi: !!
Nie wiedziaÂła tylko , co z tym fantem , znaczy siĂŞ wÂładzÂą uczyniĂŚ :lol2: !! Co z tym zainteresowaniem dzieci zrobiĂŚ , jak zareagowaĂŚ -przypomina mi siĂŞ , jak Agatka reaguje na nasze zainteresowanie jej osobÂą :lol2: !! Wyczuwacie analogiĂŞ :lol2: ?? BoÂże jaka ona jest skromna :szalony: !! A my -czybyÂśmy byli i dziaÂłali na AgatkĂŞ tak onieÂśmielajÂąco i rozrzewniajÂąco jak te dzieci :lol2: ?? :devil: !!

..Arek (ciekawe w jakich okolicznoÂściach Agatka przeszÂła z nim na ty :?: :lol2: ) byÂł ewidentnie zadowolony Âże ma w domu na Sylwku takÂą 'ekipĂŞ' telewizyjnÂą :lol2:
Wiesz jak to na imprezach tego typu przechodzi siĂŞ na ty :> ?? Kieliszeczek trunku , uÂśmiech , spojrzenie prosto w oczy , wymiana imion : Agata - Arek , charakterystyczne skrzyÂżowanie ramion i siup w ten ...... dziĂłb :lol2: !! :lol:
..wiele bym oddaÂł Âżeby widzieĂŚ jak siĂŞ tam Agatka bawiÂła miĂŞdzy wejÂściami :szalony:

Za wiele byÂśmy chcieli widzieĂŚ -dopowiedzmy sobie to sami , wÂłasnorĂŞcznie :devil: !! Jak moÂżna spĂŞdzaĂŚ Sylwestra w pracy na prywatce , tak , Âżeby nastĂŞpnego dnia stawiĂŚ siĂŞ w pracy :mhm: ?? :lol2: Ale zagadka :lol2: !! :rozglada:

U mnie bawiÂłaby siĂŞ mimo wszystko lepiej :lol2: !! Na pewno nikt z mojego towarzystwa nie pozwoliÂłby , Âżeby Agatka nadawaÂła live'a sama -pomagalibyÂśmy jej z pewnoÂściÂą wszyscy naraz :lol2: !! :lol:

Zabawa z relacji po pó³nocy -w rytmie "juma juma jej" bardzo pobudzi³a moj¹ wyobraŸniê :lol2: !! :devil:
Wielkie brawa i gromki okrzyk: Niech ¿yje nam!!! :jupi: Na czeœÌ Agaty!!! :tanczy:
..hurra :jupi:

..ludziska - dziĂŞki za te nagrania :szalony: :*
Trzeba Wam coÂś za te serdecznoÂści postawiĂŚ :lol2: !!Koniecznie :lol2:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze::rozglada: Teraz jestem na przemian wÂściekÂły i cieszĂŞ siĂŞ jak dziecko -jednoczeÂśnie :rozglada: !! :lol2: !! :twisted: !!
..zawsze tak mamy kiedy relacje sÂą bardziej niÂż boskie :szalony:
..a jest ich maÂło ;)
..i wiemy Âże mogÂłoby byĂŚ ich zdecydowanie ..z powodzeniem o wiele wiĂŞcej ;)
WyglÂąda, siedzÂąc na tym krzeÂśle, jakby to byÂł tron , a ona najpiĂŞkniejsza na Âświecie krĂłlowa matka :jupi: !!
Nie wiedziaÂła tylko , co z tym fantem , znaczy siĂŞ wÂładzÂą uczyniĂŚ :lol2: !! Co z tym zainteresowaniem dzieci zrobiĂŚ , jak zareagowaĂŚ -przypomina mi siĂŞ , jak Agatka reaguje na nasze zainteresowanie jej osobÂą :lol2: !! Wyczuwacie analogiĂŞ :lol2: ?? BoÂże jaka ona jest skromna :szalony: !! A my -czybyÂśmy byli i dziaÂłali na AgatkĂŞ tak onieÂśmielajÂąco i rozrzewniajÂąco jak te dzieci :lol2: ?? :devil: !!
..dziĂŞki za komplement w stronĂŞ naszego emocjonalnego rozgarniĂŞcia :lol2:
..ja teÂż nigdy nie wiem jak siĂŞ zachowaĂŚ w sytuacji osaczenia :devil:
..zawsze najlepiej jest siĂŞ uÂśmiechaĂŚ :lol2:
..nigdy jednak nie miaÂłem do czynienia z takim oblĂŞÂżeniem jak Agatka :lol:
..jak pszczo³y wokó³ miodu lata³y te dzieci wokó³ Agatki :P
..nie dziwiĂŞ siĂŞ im :P
..choĂŚ mnÂą kierowaÂłyby inne pobudki :lol2:
..to teÂż tak bym siĂŞ zachowywaÂł :lol2:

..kwestia z Âżyczeniami byÂła uzgodniona :lol2:
..ale na pewno nie do tego stopnia :lol2:
..rozbestwiÂły siĂŞ korzystajÂąc z dobroci Agatki :lol2:
U mnie bawiÂłaby siĂŞ mimo wszystko lepiej :lol2: !! Na pewno nikt z mojego towarzystwa nie pozwoliÂłby , Âżeby Agatka nadawaÂła live'a sama -pomagalibyÂśmy jej z pewnoÂściÂą wszyscy naraz :lol2: !! :lol:
..domyÂślam siĂŞ co mogÂłoby siĂŞ dziaĂŚ :devil:
..dzieci z relacji to pestka w porĂłwnaniu z dorosÂłymi dzieĂŚmi :devil:
..i na samÂą myÂśl o tym co by mogÂło spotkaĂŚ AgatkĂŞ u Ciebie zatrwoÂżyÂłem siĂŞ :lol:

..czemu my nie mogliÂśmy dostÂąpiĂŚ tego zaszczytu :mhm: ;(
..czemu nie wpadliÂśmy na to Âżeby zorganizowaĂŚ wspĂłlnego Sylwestra :?: :(
..i czemu nie zaprosiliÂśmy Agatki :?: ;(
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..dziĂŞki za komplement w stronĂŞ naszego emocjonalnego rozgarniĂŞcia :lol2:
Ja pyta³em tylko , czy wyczuwasz analogiê w reakcjach Agatki na ró¿ne zachowania innych ludzi inspirowane jej osob¹ :lol2: ?? :devil:
obieÂżyÂświat pisze:..ja teÂż nigdy nie wiem jak siĂŞ zachowaĂŚ w sytuacji osaczenia :devil:
..zawsze najlepiej jest siĂŞ uÂśmiechaĂŚ :lol2:
A podobno najlepszÂą broniÂą jest atak :devil: ?? WÂłaÂśnie sobie wyobraziÂłem jak Agatka szaleĂączo ''poguje" na parkiecie razem z dzieciakami :lol2: !! :szalony:
obieÂżyÂświat pisze:..rozbestwiÂły siĂŞ korzystajÂąc z dobroci Agatki :lol2:
ZnĂłw analogia :spiewa: !!
obieÂżyÂświat pisze:..i na samÂą myÂśl o tym co by mogÂło spotkaĂŚ AgatkĂŞ u Ciebie zatrwoÂżyÂłem siĂŞ :lol:
Co :> ?? Ja jestem Âświetnym tancerzem 8) !! Nic Agatce groziĂŚ by nie mogÂło moim towarzystwie :uwaga: !! :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:..te pierwsze capsy to z tej 'zbliÂżonej' relacji :szalony:
..nie dziwiĂŞ siĂŞ panu oparatorowi iÂż chciaÂł to piĂŞkno z takiego bliska podziwiaĂŚ :szalony:
A gdyby Agatka byÂła u mnie na imprezie ,to nie musiaÂłbym liczyĂŚ na ÂłaskĂŞ operatora kamery , Âżeby w te niebywale piĂŞkne oczy mĂłc z bliska siĂŞ wpatrywaĂŚ ....... :szalony: !! :szalony: !!
obieÂżyÂświat pisze:..czemu my nie mogliÂśmy dostÂąpiĂŚ tego zaszczytu :mhm: ;(
..czemu nie wpadliÂśmy na to Âżeby zorganizowaĂŚ wspĂłlnego Sylwestra :?: :(
..i czemu nie zaprosiliÂśmy Agatki :?: ;(
Sk¹d mogliœmy wiedzieÌ , ¿e Agatka kolejny dzieù -sylwestrowy dzieù -spêdzi w ten sposób w pracy :> ?? Kiedyœ to by³o nie do pomyœlenia , ¿e Agatka bêdzie prezentowaÌ tak¹ otwartoœÌ :szalony: !! :lol2: !!
No a tak to ju¿ te¿ bywa , ¿e najlepsze pomys³y ma siê zdecydowanie za póŸno :/ !!

Co my tu narzekamy :lol2: ?? Cieszymy siĂŞ tym , co mamy , bo i tak mamy wiĂŞcej niÂż na to zasÂługujemy :lol2: !! :jupi:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:A podobno najlepszÂą broniÂą jest atak :devil: ?? WÂłaÂśnie sobie wyobraziÂłem jak Agatka szaleĂączo ''poguje" na parkiecie razem z dzieciakami :lol2: !! :szalony:
..wczoraj - owszem - Âłatwo jÂą sobie w takiej roli wyobraziĂŚ :lol2:

..dzis juÂż trudniej ;)
..Agatka ma bardzo powaÂżny temat i sama jest bardzo powaÂżnie nastrojona :]
..o Âżadnych zabawach nie moÂże byĂŚ mowy ;)

..myÂśli nie uciekajÂą jej na parkiet :nie:
..ani na ÂżadnÂą imprezĂŞ :nie:
..koncentruje siê tylko i wy³¹cznie na sprawie któr¹ relacjonuje 8)

..póŸno popo³udniowa relacja przed 17. :)
..chyba ostatnia dzis :?: ;(
obieÂżyÂświat pisze:..te pierwsze capsy to z tej 'zbliÂżonej' relacji :szalony:
A gdyby Agatka byÂła u mnie na imprezie ,to nie musiaÂłbym liczyĂŚ na ÂłaskĂŞ operatora kamery , Âżeby w te niebywale piĂŞkne oczy mĂłc z bliska siĂŞ wpatrywaĂŚ ....... :szalony: !! :szalony: !!
..dzis widzia³byœ w tych oczach g³ównie smutek i skupienie :P
..¿eby by³a jasnoœÌ :>
..nikt nie twierdzi Âże to widok mniej fascynujÂący od radoÂści :szalony:
..i innych stanĂłw duszy ludzkiej :szalony:

..z Agatki oczu moÂżna wszystko wyczytaĂŚ :szalony:
marcinkowsky pisze:Sk¹d mogliœmy wiedzieÌ , ¿e Agatka kolejny dzieù -sylwestrowy dzieù -spêdzi w ten sposób w pracy :> ?? Kiedyœ to by³o nie do pomyœlenia , ¿e Agatka bêdzie prezentowaÌ tak¹ otwartoœÌ :szalony: !! :lol2: !!
No a tak to ju¿ te¿ bywa , ¿e najlepsze pomys³y ma siê zdecydowanie za póŸno :/ !!
..istnieje jeszcze jedna kwestia :D
..czy jako osoby emocjonalnie zwiÂązane z AgatkÂą takiego wspĂłlnego Sylwestra byÂśmy przeÂżyli :?: :szalony:
marcinkowsky pisze:Co my tu narzekamy :lol2: ?? Cieszymy siĂŞ tym , co mamy , bo i tak mamy wiĂŞcej niÂż na to zasÂługujemy :lol2: !! :jupi:
..i wszystko racja :szalony:
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

wczoraj kaÂżdy mĂłgÂł poczuĂŚ siĂŞ jakby to u niego w goÂścinie przebywaÂła Agata - ulubienica duÂżej czĂŞÂści publicznoÂści ;)
myÂślĂŞ to byÂło w zamyÂśle inicjatorĂłw tej formuÂły relacji :D taka nagroda dla wiernych widzĂłw ;) wielbicieli Agaty :P

nikomu z nas nie wyÂśniÂł siĂŞ taki odlotowy Sylwester :lol: chcociaÂż z tylko dwiema relacjami ;)
za to jakimi :P

do tych dwu ujêÌ mam szczególn¹ s³aboœÌ :szalony: i poddajê je szczególnej analizie :szalony:

Obrazek Obrazek

:brawa: :brawa: :brawa:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

stajlus pisze:wczoraj kaÂżdy mĂłgÂł poczuĂŚ siĂŞ jakby to u niego w goÂścinie przebywaÂła Agata - ulubienica duÂżej czĂŞÂści publicznoÂści ;)
myÂślĂŞ to byÂło w zamyÂśle inicjatorĂłw tej formuÂły relacji :D taka nagroda dla wiernych widzĂłw ;) wielbicieli Agaty :P
..to byÂło jednak takie uczucie - zÂłudzenie :lol2:
..choĂŚ bardzo przyjemne - nie mĂłwiĂŞ ze nie :lol2:
..poza tym zawsze moÂżna sobie prĂłbowaĂŚ wyobraziĂŚ :lol2:
..Âże Agatka relacjonuje Sylwka z tej imprezy :lol2:
..na ktĂłrej ja siĂŞ bawiĂŞ :szalony:
stajlus pisze:nikomu z nas nie wyÂśniÂł siĂŞ taki odlotowy Sylwester :lol: chcociaÂż z tylko dwiema relacjami ;)
za to jakimi :P
..bo jesteÂśmy ludÂźmi sÂłabej wiary :devil:
..ale lepiej jest siĂŞ miÂło zaskoczyĂŚ :lol2:
..niÂż niemiÂło rozczarowaĂŚ :lol2:
stajlus pisze:do tych dwu ujêÌ mam szczególn¹ s³aboœÌ :szalony: i poddajê je szczególnej analizie :szalony:

..a ja za tobÂą :lol2:
..ale nie pytaj mnie o wyniki tej analizy ;)
..bo ja potrafiĂŞ tylko obserwowaĂŚ :lol2:
..ciĂŞÂżej z wysuwaniem wnioskĂłw publicznie :lol2:

..a Agatka dzis ma wolne ;)
..co nie dziwi :lol2:
..zapracowaÂła sobie na odpoczynek :racja:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

obie¿yœwiat pisze:..póŸno popo³udniowa relacja przed 17. :)
Nie wiem, czy byÂła ostatnia, ale capsy z tej relacji, o ktĂłrej pisaÂłeÂś, mam :D
:arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Dzisiaj Artur przyszedÂł Agacie z odsieczÂą :lol2:
:D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

:o To nie miaÂło byĂŚ tak :x
Kiedy zdradziÂłem ci marcinkowsky plany na ÂświÂątecznÂą ''przerwĂŞ'' i prosiÂłem o radĂŞ, odparÂłeÂś mi, Âże mogĂŞ ÂśmiaÂło jechaĂŚ, poniewaÂż Agatta z pewnoÂściÂą w czasie tejÂże przerwy goÂściĂŚ na antenie Tvn24 nie bĂŞdzie :>
A ona... po przedwigilijnej serii dyÂżurĂłw prezenterskich, drugi tydzieĂą z kolei w roli gospodyni weekendowych wieczornych serwisĂłw, w relacjach sylwestrowych z prywatki i posylwestrowych po sylwestrowych niebezpiecznych zabawach pirotechnikĂłw-laikĂłw z Âładunkami pirotechnicznymi :>

Jak mi to wytÂłumaczysz i co masz na swojÂą obronĂŞ? :ban:

DziĂŞki Bogu, dla takich ja (miĂŞdzy innymi :lol2: ) powstaÂł i rozwija siĂŞ najwspanailszy kanaÂł (i)telewizyjny :jupi: Wobec tego czujĂŞ siĂŞ jakbym nic nie przeoczyÂł :lol2: ChciaÂłbym podziĂŞkowaĂŚ wszystkim osobom zwiÂązanym z tworzeniem i rozwijaniem tego wspaniaÂłego kanaÂłu :)
Wielkie podziĂŞkowania skÂładam na rĂŞce capsomakerek i makerĂłw :)

Nie kryjê, ¿e najwiêksze wra¿enie uczyni³y na mnie sylwestrowe relacje... kreacja, samopoczucie Agatty!!! :lol2: Nie wiem czemu, od razu wcieli³em siê w rolê tych mê¿ów tych¿e ¿on - partnerek, które bra³y udzia³ w prywatce :devil: I wyobrazi³em sobie, jak bardzo mogli chcieÌ (mê¿owie) na widok taùcz¹cej z mikrofonem pani redaktor, niepostrze¿enie wcieliÌ siê choÌ na chwilê, korzystaj¹c z chwilowej nieuwagi ¿ony, w rolê tego¿ mikrofonu w³aœnie!!! :szalony:
Zadanie by³oby o tyle u³atwione, ¿e wygl¹da na to, i¿ kamera wiêksz¹ czêœÌ wieczoru by³a wy³¹czona :devil:
Zaœ z perspektywy widza, zliczaj¹c relacje (wynik = 2) wydaje mi siê to sytuacj¹ wrêcz absurdaln¹, ¿e reporterce (m³odej i dziarskiej dziewczynie) gospodaruje siê w pracy i zabiera prywatny czas sylwestrowej zabawy, a póŸniej pozwala tylko dwukrotnie zaprezentowaÌ efekty pracy na wizji :? Absurd!!! :hyh:

DoœÌ narzekaù :) Relacje, mimo ¿e tylko dwie, ¿yciodajne by³y wystarczaj¹co :lol2: Postawi³y mnie na nogi w dniu, kiedy myœla³em, ¿e "zglebionym dnem" bêdê móg³ go po 24-tej okreœlaÌ :jupi:

JednoczeÂśnie zabiegam, bÂłagam i skowyczĂŞ o wczorajsze relacje!!! :rydzyk:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

Alchemik pisze:JednoczeÂśnie zabiegam, bÂłagam i skowyczĂŞ o wczorajsze relacje!!! :rydzyk:
WspaniaÂły kanaÂł zaktualizowany o wczorajsze wspaniaÂłe relcje :D

ZachĂŞcam do obejrzenia :P
Alchemik pisze:Nie kryjĂŞ, Âże najwiĂŞksze wraÂżenie uczyniÂły na mnie sylwestrowe relacje... kreacja, samopoczucie Agatty!!!
A ja nie ukrywam, iÂż ciÂągle do nich wracam :aniol:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Al :o ??!! Jak siĂŞ cieszĂŞ , Âże juÂż do nas wrĂłciÂłeÂś :jupi: !! Szczerze :lol2: !!
Alchemik pisze::o To nie miaÂło byĂŚ tak :x
Kiedy zdradziÂłem ci marcinkowsky plany na ÂświÂątecznÂą ''przerwĂŞ'' i prosiÂłem o radĂŞ, odparÂłeÂś mi, Âże mogĂŞ ÂśmiaÂło jechaĂŚ, poniewaÂż Agatta z pewnoÂściÂą w czasie tejÂże przerwy goÂściĂŚ na antenie Tvn24 nie bĂŞdzie :>
I moÂże jeszcze powiesz ,Âże gdybyÂś wiedziaÂł ze 100 procentowÂą pewnoÂściÂą , Âże Agatka bĂŞdzie pracowaÂła , to odwoÂłaÂłbyÂś wyjazd :> ?? UwaÂżaj , bo juÂż ci uwierzyÂłem :devil: !!
Tak na przysz³oœÌ rada :lol2: !! Nigdy w ¿adnej kwestii siê mnie nie radŸ :devil: !!

ZresztÂą i tak nic nie straciÂłeÂś , skro wszystko nagrane i piĂŞknie oprawione :P !!
Alchemik pisze:Nie kryjê, ¿e najwiêksze wra¿enie uczyni³y na mnie sylwestrowe relacje... kreacja, samopoczucie Agatty!!! :lol2: Nie wiem czemu, od razu wcieli³em siê w rolê tych mê¿ów tych¿e ¿on - partnerek, które bra³y udzia³ w prywatce :devil:
To , co dzia³o siê pomiêdzy wejœciami , pozostanie dla nas wielk¹ tajemnic¹ :devil: !! Chyba , ¿e gdzieœ w necie uka¿¹ siê fotki z tego Sylwka :lol2: !! Ju¿ wpisujê w :google: "nasz Sylwester z piêknoœci¹ z tvn24" :lol2: !! :tanczy:
(...)zliczaj¹c relacje (wynik = 2) wydaje mi siê to sytuacj¹ wrêcz absurdaln¹, ¿e reporterce (m³odej i dziarskiej dziewczynie) gospodaruje siê w pracy i zabiera prywatny czas sylwestrowej zabawy, a póŸniej pozwala tylko dwukrotnie zaprezentowaÌ efekty pracy na wizji :? Absurd!!! :hyh:
Jedynie tamci nie narzekali , Âże piĂŞkna pani zamiast pracowaĂŚ bawi siĂŞ razem z nimi na caÂłego :lol2: !! :tanczy:
chociaÂż :> WidziaÂłem wczoraj w Faktach materiaÂł o Sylwestrze i byÂły tam teÂż materiaÂły z tej imprezy , ktĂłrych w tvn24 nie byÂło :D !! WiĂŞc trochĂŞ mikrofonem Agatka musiaÂła wiĂŞcej niÂż w tvn24 powywijaĂŚ :lol2: !!
JednoczeÂśnie zabiegam, bÂłagam i skowyczĂŞ o wczorajsze relacje!!! :rydzyk:
MoÂże chÂłopaki coÂś sklecÂą :mhm: ?? A jak nie , to znĂłw bĂŞdziemy notkĂŞ prosili :lol2: !! :*
not that kind pisze:
obie¿yœwiat pisze:..póŸno popo³udniowa relacja przed 17. :)
Nie wiem, czy byÂła ostatnia, ale capsy z tej relacji, o ktĂłrej pisaÂłeÂś, mam :D
Ostatnia , ostatnia ;) !! Ale tylko na wczoraj ostatnia :lol2: !! DziĂŞki :* !!
obieÂżyÂświat pisze:
stajlus pisze:do tych dwu ujêÌ mam szczególn¹ s³aboœÌ :szalony: i poddajê je szczególnej analizie :szalony:

..a ja za tobÂą :lol2:
..ale nie pytaj mnie o wyniki tej analizy ;)
..bo ja potrafiĂŞ tylko obserwowaĂŚ :lol2:
..ciĂŞÂżej z wysuwaniem wnioskĂłw publicznie :lol2:
Wniosek jest bardziej oczywisty niÂż by to siĂŞ mogÂło wydawaĂŚ :lol2: !! Po prostu -nie ma nic piĂŞkniejszego na Âświecie od rozweselonej buzi piĂŞknej kobiety :tanczy: !! no moÂże jedynie powaÂżna i nachmurzona buzia tej piĂŞknej kobiety :lol2: !! A najlepiej to wszystkie te miny naraz :lol2: !!
..a Agatka dzis ma wolne ;)
..co nie dziwi :lol2:
..zapracowaÂła sobie na odpoczynek :racja:
Ino , Âżeby nie sprawdziÂł siĂŞ scenariusz , Âże skoro zapieprzaÂła (mĂłwiÂąc brzydko :red: ) caÂły grudzieĂą , to teraz dadzÂą jej dÂłuÂższy urlop :grozi: !! Takiej mÂłodej dziewczynie starczy jeden dzieĂą leniuchowania i jeden dzieĂą na zaÂłatwienie prywatnych spraw :lol2: !! A potem myk do pracy i powrĂłt do ukochanych fanĂłw :racja: !! :lol2: !! :tanczy: !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:Al :o ??!! Jak siĂŞ cieszĂŞ , Âże juÂż do nas wrĂłciÂłeÂś :jupi: !! Szczerze :lol2: !!
A wiem, ¿e nie lubicie rozstaù, wiêc postanowi³em znikn¹Ì bez po¿egnania :devil: Powroty, to co innego :lol2: Mo¿esz byÌ pewien jednego - po powrocie wiem, ¿e ju¿ nigdy Ciê nie pos³ucham :devil:
To , co dzia³o siê pomiêdzy wejœciami , pozostanie dla nas wielk¹ tajemnic¹ :devil: !! Chyba , ¿e gdzieœ w necie uka¿¹ siê fotki z tego Sylwka :lol2: !! Ju¿ wpisujê w :google: "nasz Sylwester z piêknoœci¹ z tvn24" :lol2: !! :tanczy:
Nasz? :aniol: Kiedy dojdzie do "naszego" wspólnego, trzeba pêdzie wynaj¹Ì zawodowych paparazzi :lol2: Ten moment bêdzie musia³ byÌ lepiej obfotografowany, ani¿eli imprezy typu: chrzciny, komunie, wesela itp. :lol2:
Jedynie tamci nie narzekali , Âże piĂŞkna pani zamiast pracowaĂŚ bawi siĂŞ razem z nimi na caÂłego :lol2: !! :tanczy:
Gdyby narzekali, oznacza³oby to, ¿e z nimi nie wszystko jest w porz¹dku :lol2: Ca³a gromada, a dzieci najbardziej, przyjê³y Agattê... nie chcia³bym napisaÌ jak kogoœ z rodziny :lol2: ...ale na pewno bardzo serdecznie :lol2: Fryzura po pó³nocy jest tego najlepszym dowodem :lol2:
MoÂże chÂłopaki coÂś sklecÂą :mhm: ?? A jak nie , to znĂłw bĂŞdziemy notkĂŞ prosili :lol2: !! :*
Jak widaÌ ju¿ to zrobili :lol2: Gdybym nie widzia³ capsów, nie uwierzy³bym, ¿e jednego wieczora mo¿na bawiÌ siê i pracowaÌ jednoczeœnie na sylwestrowej imprezie, a w nastaj¹cym po nocy dniu, od rych³ej godziny i po d³ugiej podró¿y, ca³y dzieù znów pracowaÌ i nadawaÌ takie rzeczowe i schludne relacje :brawa: :brawa:
Wniosek jest bardziej oczywisty niÂż by to siĂŞ mogÂło wydawaĂŚ :lol2: !! Po prostu -nie ma nic piĂŞkniejszego na Âświecie od rozweselonej buzi piĂŞknej kobiety :tanczy: !! no moÂże jedynie powaÂżna i nachmurzona buzia tej piĂŞknej kobiety :lol2: !! A najlepiej to wszystkie te miny naraz :lol2: !!
I, jeœli mo¿na dodaÌ coœ od siebie, dobrze jest, kiedy kobieta ods³ania mo¿liwie jak najbardziej swoje piêkne cia³o :lol2: Wtedy myœli mê¿czyzny nie zaprz¹ta wy³¹cznie to, co zrobiÌ, ¿eby jak najprêdzej wyzuÌ kobietê z (zapewne niewygodnej i dusznej) marynary, a po g³owie biega jemu to jedynie, jak doprowadziÌ do tego, ¿eby tê w³aœcicielkê piêknego cia³a, móc tuliÌ w ramionach :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
Ino , Âżeby nie sprawdziÂł siĂŞ scenariusz , Âże skoro zapieprzaÂła (mĂłwiÂąc brzydko :red: ) caÂły grudzieĂą , to teraz dadzÂą jej dÂłuÂższy urlop :grozi: !! Takiej mÂłodej dziewczynie starczy jeden dzieĂą leniuchowania i jeden dzieĂą na zaÂłatwienie prywatnych spraw :lol2: !! A potem myk do pracy i powrĂłt do ukochanych fanĂłw :racja: !! :lol2: !! :tanczy: !!
RozczuliÂłeÂś mnie tym ostatnim zdaniem :lol2:
MĂłdlmy siĂŞ, Âżeby Agatta przypadkiem juÂż na poczÂątku roku nie czmychnĂŞÂła nam za ocean do ukochanego fana... ale tego, ktĂłry funkcjonuje i korzysta z pewnych szczegĂłlnych praw, o ktĂłrych my moÂżemy tylko pomarzyĂŚ :hahaha: :uhh:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..w tym..wróÌ.. w zesz³ym roku trochê rozstaù i powrotów zaliczyliœmy :devil:
..sam wpisaÂłem siĂŞ w niechlubne statystyki :red:
..mimo wszystko witaj znĂłw wÂśrĂłd nas :lol2:
Alchemik pisze:DziĂŞki Bogu, dla takich ja (miĂŞdzy innymi :lol2: ) powstaÂł i rozwija siĂŞ najwspanailszy kanaÂł (i)telewizyjny :jupi: Wobec tego czujĂŞ siĂŞ jakbym nic nie przeoczyÂł :lol2: ChciaÂłbym podziĂŞkowaĂŚ wszystkim osobom zwiÂązanym z tworzeniem i rozwijaniem tego wspaniaÂłego kanaÂłu :)
Wielkie podziĂŞkowania skÂładam na rĂŞce capsomakerek i makerĂłw :)
..najwaÂżniejsze Âże w dobrÂą "rodzinĂŞ" siĂŞ wÂżeniÂłeÂś :lol2:
..nie ma co za du¿o kl¹Ì na z³y los :lol2:
..Âże rozsiaÂł ciĂŞ w inne miejsce niÂż AgatkĂŞ tamtego dnia :lol2:
..nie ma co zwymyœlaÌ b³êdnych przeczuÌ kolegów :lol2:
MĂłdlmy siĂŞ, Âżeby Agatta przypadkiem juÂż na poczÂątku roku nie czmychnĂŞÂła nam za ocean do ukochanego fana... ale tego, ktĂłry funkcjonuje i korzysta z pewnych szczegĂłlnych praw, o ktĂłrych my moÂżemy tylko pomarzyĂŚ :hahaha: :uhh:
..dlaczego tylko wybraĂący mogÂą zasÂłuÂżyĂŚ sobie na takie szczĂŞÂście :uhh: ;(
.. :lol2:
Alchemik pisze:
marcinkowsky pisze:Wniosek jest bardziej oczywisty niÂż by to siĂŞ mogÂło wydawaĂŚ :lol2: !! Po prostu -nie ma nic piĂŞkniejszego na Âświecie od rozweselonej buzi piĂŞknej kobiety :tanczy: !! no moÂże jedynie powaÂżna i nachmurzona buzia tej piĂŞknej kobiety :lol2: !! A najlepiej to wszystkie te miny naraz :lol2: !!
I, jeœli mo¿na dodaÌ coœ od siebie, dobrze jest, kiedy kobieta ods³ania mo¿liwie jak najbardziej swoje piêkne cia³o :lol2: Wtedy myœli mê¿czyzny nie zaprz¹ta wy³¹cznie to, co zrobiÌ, ¿eby jak najprêdzej wyzuÌ kobietê z (zapewne niewygodnej i dusznej) marynary, a po g³owie biega jemu to jedynie, jak doprowadziÌ do tego, ¿eby tê w³aœcicielkê piêknego cia³a, móc tuliÌ w ramionach :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
..przytulaĂŚ..przytulaĂŚ :lol2:
..tylko nie za blisko :lol2:
..spĂłjrzcie na piĂŞkne..dÂługie i wywiniĂŞte rzĂŞsy Agatki :szalony:
..gdyby zaczĂŞÂła tymi rzĂŞsami trzepotaĂŚ.. :red:
..no co :>
..przecieÂż istniejÂą teorie..wedÂług ktĂłrych tornado moÂże byĂŚ wywoÂłane trzepotem skrzydeÂł motyla :lol:

..miÂło siĂŞ z wami Âświn.. to znaczy dyskutuje :lol2:
..ale obowiÂązki wzywajÂą :/
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obie¿yœwiat pisze:..w tym..wróÌ.. w zesz³ym roku trochê rozstaù i powrotów zaliczyliœmy :devil:
..sam wpisaÂłem siĂŞ w niechlubne statystyki :red:
..mimo wszystko witaj znĂłw wÂśrĂłd nas :lol2:
Kto :> Ja, czy Ty :> Czy my obaj razem? :lol2: A moÂże Agatta? :lol2:
..najwaÂżniejsze Âże w dobrÂą "rodzinĂŞ" siĂŞ wÂżeniÂłeÂś :lol2:
Nie przypominam sobie, bym wkraczaj¹c na tê drogê mojego ¿ycia, sk³ada³ tutaj jakieœ œluby, np. wiernoœci :mhm: Nie przypominam sobie :> Nie, nie sk³adaliœmy :nie: To nasz b³¹d - nie mieliœmy wobec tego ¿adnej imprezy "otrzêsinowej" :devil:
..przytulaĂŚ..przytulaĂŚ :lol2:
..tylko nie za blisko :lol2:
..spĂłjrzcie na piĂŞkne..dÂługie i wywiniĂŞte rzĂŞsy Agatki :szalony:
..gdyby zaczĂŞÂła tymi rzĂŞsami trzepotaĂŚ.. :red:
..no co :>
..przecieÂż istniejÂą teorie..wedÂług ktĂłrych tornado moÂże byĂŚ wywoÂłane trzepotem skrzydeÂł motyla :lol:
Nie chcĂŞ juÂż rozwodziĂŚ siĂŞ nad tym, co moÂże wywoÂłaĂŚ nadmierne trzepotanie rzĂŞsami przez kobietĂŞ :lol2: To nie czas, miejsce i pora :red:
..miÂło siĂŞ z wami Âświn.. to znaczy dyskutuje :lol2:
..ale obowiÂązki wzywajÂą :/
A przecie¿ intensywnoœÌ dialogu jest uwarunkowana przerwami w sprawowaniu tych obowi¹zków :lol2: Jedynie w sytuacji, kiedy pojawia siê Agatta ze swoim dziennikarskim kunsztem, my gotowi jesteœmy rzuciÌ wszystko i poœwiêciÌ wolny czas tylko jej :lol2:
Niestety nie dzisiaj :/ Dzisiaj znĂłw wizytĂłwkÂą Poznania jest jej redakcyjny kolega :neutral:
ODPOWIEDZ