:mhm: A MaÌka Knapika to ju¿ chyba z miesi¹c nie ma :nie: Ja nie chcê, ¿eby mój Pawe³ na tak d³ugo znikn¹³

Moderator: Łukasz
adam pisze:Za to wczoraj ty miaÂłaÂś eksplozjĂŞ radoÂści :devil:
:rozglada: Tak krótko siê znamy, a Ty tyle o mnie wiesz :rozglada:Black Jack '62 pisze:Ju¿ wyobra¿am sobie radoœÌ D¿astiny, kiedy Paw³a na stanowisku reporterskim dziœ zobaczy³a
Black Jack '62 pisze:Ja jeszcze nie miaÂłem przyjemnoÂści, ale mam nadziejĂŞ, Âże okazja jeszcze dziÂś niejedna bĂŞdzie
Tak Pawe³, jak sam wspomnia³, goœci³ w Fundacji Rozwoju Demokracji Lokalnej. Rozmawia³ z prof. Jerzym Dziewulskim o spó¿nionych oœwiadczeniach maj¹tkowych.adam pisze:Pawcio dzis jest bardzo zabiegany-relacje z fundacji
I dalej ten sam temat miaÂł Pawcio do relacjonowaniaadam pisze:potem z URM konferencji premiera a potem Dorna.
:uhh: W serwisie o 15.00 juÂż mu nie pozwolili nadawaĂŚ ze Âśrodka kancelarii :uhh: to ta relacjaadam pisze:Ale przynajmiej w cieple nie musi wystawaĂŚ caÂły dzieĂą na powietrzu :devil:
Ja ja Ci siê odwdziêczê za te wspania³oœciobie¿yœwiat pisze:..proszê - wspó³pracowniczko
No i wykrakaÂłem :nie:adam napisaÂł/a:
Ale przynajmiej w cieple nie musi wystawaĂŚ caÂły dzieĂą na powietrzu :devil:
:uhh: W serwisie o 15.00 juÂż mu nie pozwolili nadawaĂŚ ze Âśrodka kancelarii :uhh: to ta relacja
http://savefile.com/files/440709
http://savefile.com/files/440725
W raporcie popo³udniowym znowu z powietrza, para z ust mu siê wydobywa³a :uhh: Politycy rozrabiaj¹, a te biedaczyska dziennikarze tak musz¹ marzn¹Ì :uhh:
DÂżastina pisze: :rozglada: Tak krĂłtko siĂŞ znamy, a Ty tyle o mnie wiesz :rozglada:
A powiedz Ty mi, czy PaweÂł moÂże przy okazji zbĂłjnickiego zataĂączyÂł?Ale zadziornie z tÂą ciupagÂą,
:uhh: Wczeœniej czy póŸniej musia³o to nast¹piÌ :uhh: Ka¿dego w koùcu wypraszaj¹ na zewn¹trz :uhh:adam pisze:No i wykraka³em :nie:
:uhh: PaweÂł byÂł tam dopiero popoÂłudniuadam pisze:JechaÂłem rano autobusem obok URM i stanowisko tvn24 do nadawania wcale nie byÂło odÂśnieÂżone-ciekawe czy pPawcio staÂł po kolana w Âśniegu.
ZnajÂąc stosynek KaczyĂąskich do TVN to nikt nie zdobyÂł siĂŞ na odwagĂŞ i nie uÂłatwiÂł pracy Pawciowi
:> A powiem Ci, Âże juÂż pisaÂłam, Âże nie zataĂączyÂł, a mĂłgÂłby :rozglada:Black Jack '62 pisze:A powiedz Ty mi, czy PaweÂł moÂże przy okazji zbĂłjnickiego zataĂączyÂł?
:szalony: DziÂś :szalony: Wczoraj :szalony: Zawsze :szalony:Funckyrella pisze:Jejku :o Jak PaweÂł dzisiaj szaleĂączo przystojnie wyglÂądaÂł :szalony:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 27 gości