Paweł Łukasik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

:lol: Aaaa, to juÂż teraz kumam :rozglada: Ale nie zapominaj, Âże podsumowanie dnia prowadzÂą takÂże Marta Kuligowska, ÂŁukasz Grass, no i te damy, ktĂłre dziÂś w dnÂż zasiadajÂą ;)
:mhm: A MaÌka Knapika to ju¿ chyba z miesi¹c nie ma :nie: Ja nie chcê, ¿eby mój Pawe³ na tak d³ugo znikn¹³ :roll:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Reszta prowadzi jak nie ma podstawowej ekipy-
Podsumowanie dnia zazwyczaj prowadza reporterzy.
Ja nie chcê, ¿eby mój Pawe³ na tak d³ugo znikn¹³ :roll:
Poczekaj do wakacji,wtedy bĂŞdziesz sie martwiĂŚ
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

W wakacje nie byÂło PawÂła okoÂło dwĂłch tygodni :roll: tyle jestem, z trudem, ale w stanie przeÂżyĂŚ :rozglada:
PrzypomniaÂło mi siĂŞ to, o czym pisaÂłeÂś w wÂątku Joanny ;) ÂŻe na Âżywo jest jeszcze Âładniejsza, i Âże kamera dodaje kilogramĂłw :mhm: Ciekawe, czy PaweÂł na Âżywo jest jeszcze przystojniejszy :rozglada:
I :o jeszcze chudszy niÂż w tv :rozglada:
adam
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina-na Âżywo o wiele bardziej by ci siĂŞ spodobaÂł,gdyÂż to napewno dla ciebie niesamowite przeÂżycie
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

:rozglada: Bardziej to on mi siĂŞ juÂż nie moÂże podobaĂŚ :szalony: :szalony: :szalony:

:mhm: Powiedz mi adaÂś czemu nie byÂło u mnie wczoraj o 23.30 eksplozji radoÂści,
tak jak przewidywaÂłeÂś :uhh: Ale u Ciebie ;) mniemam byÂło wybuchowo :rozglada:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Powiedz mi adaÂś czemu nie byÂło u mnie wczoraj o 23.30 eksplozji radoÂści,
tak jak przewidywaÂłeÂś :uhh: Ale u Ciebie ;) mniemam byÂło wybuchowo :rozglada:
Za to wczoraj ty miaÂłaÂś eksplozjĂŞ radoÂści :devil:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..proszê - wspó³pracowniczko :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Jaka Âładna para :lol2:

Ju¿ wyobra¿am sobie radoœÌ D¿astiny, kiedy Paw³a na stanowisku reporterskim dziœ zobaczy³a ;)
Ja jeszcze nie miaÂłem przyjemnoÂści, ale mam nadziejĂŞ, Âże okazja jeszcze dziÂś niejedna bĂŞdzie :)
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..PaweÂł jeszcze raz :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Pawcio dzis jest bardzo zabiegany-relacje z fundacji potem z URM konferencji premiera a potem Dorna.
Ale przynajmiej w cieple nie musi wystawaĂŚ caÂły dzieĂą na powietrzu :devil:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

adam pisze:Za to wczoraj ty miaÂłaÂś eksplozjĂŞ radoÂści :devil:
:D Ja mawiaj¹: co siê odwlecze, to nie uciecze :D Nie podsumowa³ dla mnie dnia we wtorek, to zrobi³ to we œrodê :D Serwis o 23.00 rozpocz¹³ siê piln¹ informacj¹ z Brukseli. Europejska Partia Ludowa odrzuci³a propozycjê PO podzia³u stanowisk w PE. Pawe³ prawie przez ca³y serwis konwersowa³ na ten temat z kole¿ank¹ Ing¹ Rosiùsk¹. W podsumowaniu dnia sprawnie i bezb³êdnie ( i niech ktoœ spróbuje temu zaprzeczyÌ, to odnajdê i wymierzê sprawiedliwoœÌ :rozglada: ) przchodzi³ od tematu do tematu :D Na koniec serwisu, po raporcie o sytuacji na polskich drogach, przemyci³ swój dowcip Opady nie ustaj¹ wiêc kolpolterzy mog¹ mieÌ rano problem z dostarczeniem prasy, dlatego polecamy nasz dzisiejszy przegl¹d prasy :D Pawe³ ma taki zwyczaj, ¿e kiedy jest zmiana tematu w serwisie, i jest odlot kamery on podpiera rêk¹ brodê, wczoraj, a¿ dwa razy tak zrobi³ :szalony: przes³odko to wygl¹da :szalony:
Black Jack '62 pisze:Ju¿ wyobra¿am sobie radoœÌ D¿astiny, kiedy Paw³a na stanowisku reporterskim dziœ zobaczy³a ;)
:rozglada: Tak krĂłtko siĂŞ znamy, a Ty tyle o mnie wiesz :rozglada:
Black Jack '62 pisze:Ja jeszcze nie miaÂłem przyjemnoÂści, ale mam nadziejĂŞ, Âże okazja jeszcze dziÂś niejedna bĂŞdzie :)
:D WidzieÌ Paw³a przy pracy to rzeczywiœcie przyjemnoœÌ ogromna :uhh: Mogliby jednak trochê wiêcej tych przyjemnoœci dozowaÌ :rozglada:
adam pisze:Pawcio dzis jest bardzo zabiegany-relacje z fundacji
Tak Pawe³, jak sam wspomnia³, goœci³ w Fundacji Rozwoju Demokracji Lokalnej. Rozmawia³ z prof. Jerzym Dziewulskim o spó¿nionych oœwiadczeniach maj¹tkowych.
Ale zadziornie z tÂą ciupagÂą, ktĂłrÂą profesor dostaÂł od gĂłrali do obrony spoÂłecznoÂści lokalnej wÂłaÂśnie, nasz pan redaktor wyglÂądaÂł :lol: zbĂłjnickiego mĂłgÂł jeszcze zataĂączyĂŚ :lol: KoleÂżanka Brygida byÂła tak uprzejma i w materiale dla F16 pokazaÂła ten fragment, raz jeszcze :D
adam pisze:potem z URM konferencji premiera a potem Dorna.
I dalej ten sam temat mia³ Pawcio do relacjonowania ;) Z tym, ¿e od Dorna nic dziennikarzom nie da³o siê w tej kwestii wyci¹gn¹Ì, temat konferencji w MSWiA dotyczy³ informatyzacji, wprowadzenia elektronicznych dowodów, czy czegoœ takiego :mhm:
A jeÂśli ktoÂś nie sÂłyszaÂł, a miaÂłby ochotĂŞ posÂłuchaĂŚ zrelacjonowanej przez PawÂła konferencji Jarka, to proszĂŞ bardzo :arrow:
http://savefile.com/files/440415
adam pisze:Ale przynajmiej w cieple nie musi wystawaĂŚ caÂły dzieĂą na powietrzu :devil:
:uhh: W serwisie o 15.00 juÂż mu nie pozwolili nadawaĂŚ ze Âśrodka kancelarii :uhh: to ta relacja :arrow:
http://savefile.com/files/440709
http://savefile.com/files/440725
W raporcie popo³udniowym znowu z powietrza, para z ust mu siê wydobywa³a :uhh: Politycy rozrabiaj¹, a te biedaczyska dziennikarze tak musz¹ marzn¹Ì :uhh:
obie¿yœwiat pisze:..proszê - wspó³pracowniczko :)
Ja ja Ci siê odwdziêczê za te wspania³oœci :P Mój Ty wspó³pracowniku :*

[ Dodano: Czw Sty 25, 2007 7:16 pm ]
OczywiÂście nie chodziÂło o prof. Dziewulskiego :hmm: a Regulskiego :rozglada:
adam
Fan Forum
Fan Forum

adam napisaÂł/a:
Ale przynajmiej w cieple nie musi wystawaĂŚ caÂły dzieĂą na powietrzu :devil:

:uhh: W serwisie o 15.00 juÂż mu nie pozwolili nadawaĂŚ ze Âśrodka kancelarii :uhh: to ta relacja :arrow:
http://savefile.com/files/440709
http://savefile.com/files/440725
W raporcie popo³udniowym znowu z powietrza, para z ust mu siê wydobywa³a :uhh: Politycy rozrabiaj¹, a te biedaczyska dziennikarze tak musz¹ marzn¹Ì :uhh:
No i wykrakaÂłem :nie:
JechaÂłem rano autobusem obok URM i stanowisko tvn24 do nadawania wcale nie byÂło odÂśnieÂżone-ciekawe czy pPawcio staÂł po kolana w Âśniegu.
ZnajÂąc stosynek KaczyĂąskich do TVN to nikt nie zdobyÂł siĂŞ na odwagĂŞ i nie uÂłatwiÂł pracy Pawciowi
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

PaweÂł mĂłgÂł nawet bĂŞdÂąc w pracy skorzystaĂŚ z urokĂłw tegorocznej zimy :lol2: PoskakaĂŚ po zasypanych chodnikach, poÂślizgaĂŚ siĂŞ samochodem po oblodzonej jezdni :spiewa:
DÂżastina pisze: :rozglada: Tak krĂłtko siĂŞ znamy, a Ty tyle o mnie wiesz :rozglada:

Pewne sprawy same na myÂśl siĂŞ nasuwajÂą :lol2: A choĂŚby na podstawie wÂłasnych doÂświadczeĂą :lol2:
Ale zadziornie z tÂą ciupagÂą,
A powiedz Ty mi, czy PaweÂł moÂże przy okazji zbĂłjnickiego zataĂączyÂł? :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Jejku :o Jak PaweÂł dzisiaj szaleĂączo przystojnie wyglÂądaÂł :szalony:

No to min¹³ mnie niez³y dzionek, w którym Pawe³ intensywnie pracowa³ :/
Jak tylko odpocznê po podró¿y (pewnie dopiero jutro :lol2: ), to nadrobiê zaleg³oœci :D
ZupeÂłnie nie sprawdziÂły siĂŞ moje czarnowidzenia dotyczÂące rychÂłego i dÂługotrwaÂłego znikniĂŞcia naszych ulubionych :lol2:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Funcky :* WiĂŞcej takich przepowiedni proszĂŞ :D
adam pisze:No i wykrakaÂłem :nie:
:uhh: Wczeœniej czy póŸniej musia³o to nast¹piÌ :uhh: Ka¿dego w koùcu wypraszaj¹ na zewn¹trz :uhh:
adam pisze:JechaÂłem rano autobusem obok URM i stanowisko tvn24 do nadawania wcale nie byÂło odÂśnieÂżone-ciekawe czy pPawcio staÂł po kolana w Âśniegu.
ZnajÂąc stosynek KaczyĂąskich do TVN to nikt nie zdobyÂł siĂŞ na odwagĂŞ i nie uÂłatwiÂł pracy Pawciowi
:uhh: Pawe³ by³ tam dopiero popo³udniu :roll: mo¿e do tego czasu zd¹¿yli odœnie¿yÌ :roll:
Black Jack '62 pisze:A powiedz Ty mi, czy PaweÂł moÂże przy okazji zbĂłjnickiego zataĂączyÂł? :lol2:
:> A powiem Ci, Âże juÂż pisaÂłam, Âże nie zataĂączyÂł, a mĂłgÂłby :rozglada:
Funckyrella pisze:Jejku :o Jak PaweÂł dzisiaj szaleĂączo przystojnie wyglÂądaÂł :szalony:
:szalony: DziÂś :szalony: Wczoraj :szalony: Zawsze :szalony:

Tak siê spieszy³am do domu po to, ¿eby zd¹¿yÌ na wieczorne serwisy :uhh: niestety :uhh: nie tym razem :uhh: Dziœ inni maj¹ powody do radoœci ;)
ODPOWIEDZ