Kazimiera Szczuka

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

anialek
Bywalec
Bywalec

Post autor: anialek »

zadra pisze:A czytaÂłyscie/liÂście juÂż wywiad z KaziÂą z "Zadry"? fajny, bo ostry! :D Beata ostro atakuje, kazia ostro sie broni, Âżadnego klepania po plecahc i przytakiwania sobie. MiÂła odmiana :D
Posz³am ja sobie wczoraj do EMPIKU,by³am w Olsztynie,w celu zakupienia tego pisemka ,ale nie mieli :twisted: Pomysla³am jak juz jestem w Olsztynie, to zajdê i zakupiê.Mia³am pe³no spraw do za³atwienia w ró¿nych urzêdach i bieg³am do tego EMPIKU z wywalonym jêzykiem,a oni cholercia nie mieli :!: :evil: Olsztyn to chyba te¿ prowincja :?: :cry:
Oglądaj "Wydanie drugie poprawione" na: http://www.onet.tv/
zadra
Bywalec
Bywalec

Post autor: zadra »

anialek pisze:Posz³am ja sobie wczoraj do EMPIKU,by³am w Olsztynie,w celu zakupienia tego pisemka ,ale nie mieli :twisted: Pomysla³am jak juz jestem w Olsztynie, to zajdê i zakupiê.Mia³am pe³no spraw do za³atwienia w ró¿nych urzêdach i bieg³am do tego EMPIKU z wywalonym jêzykiem,a oni cholercia nie mieli :!: :evil: Olsztyn to chyba te¿ prowincja :?: :cry:
moze zaprenumeruj! :D 28 zÂł za roczna prenumeratĂŞ :D a Kazia czesto sie tam pojawia, albo jako autorka albo bohaterka tekstĂłw :D
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
anialek
Bywalec
Bywalec

Wczoraj by³am na koncercie niesamowitej grupy z Warszawy Beltaine,klimat,teksty no coœ piêknego :!: :D Znam ich,z jednego festiwalu,pogataliœmy sobie.Kumpela z tego zespo³u jest rzecznikiem prasowym "Zachenty"i i powiedzia³a mi,¿e kiedyœ Kazia przysz³a na jak¹œ wystawê i ¿e jest brzytka i bardzo niesympatyczna :evil: Nie chce mi siê w to wierzyÌ :?: :?:
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Aleksandra »

Jedna redaktorka "Newsweeka" chce napisaÌ artyku³, w którym jedn¹ z bohaterek bêdê ja. Temat: Kazia. No có¿. Zgodzi³am siê. To znajoma Kazi. Pozdrawiam
anialek
Bywalec
Bywalec

Aleksandra pisze:Jedna redaktorka "Newsweeka" chce napisaÌ artyku³, w którym jedn¹ z bohaterek bêdê ja. Temat: Kazia. No có¿. Zgodzi³am siê. To znajoma Kazi. Pozdrawiam
TrochĂŞ siĂŞ chwalimy co :?: :wink: A co bĂŞdzie z tym zdjĂŞciem z autografem,da siĂŞ to jakos zaÂłatwiĂŚ :?: :wink:
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Raczej nie. Wiesz jaki mia³am dylemat??? IœÌ, czy nie iœÌ.. Oto jest pytanie! A na zdjêcie z autografem, nie liczy³abym...
anialek
Bywalec
Bywalec

Aleksandra pisze:Raczej nie. Wiesz jaki mia³am dylemat??? IœÌ, czy nie iœÌ.. Oto jest pytanie! A na zdjêcie z autografem, nie liczy³abym...
Czemu :?: JeÂżeli moÂżna wiedziĂŞĂŚ :?: Napisz czy Kazia jest sympatyczna,znasz jÂą z nas najlepiej :!: :D
Napisa³am ostatnio o Kazi na swoim blogu du¿¹ notkê,bo dawno o niej nie pisa³am, :) a mam dylematy,ale jakoœ tak chyba jeszcze zabardzo wp³ywowa jestem :cry:
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Nie rozumiem tylko, co "czemu", czemu miaÂłam dylemat?
pozdrawiam
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

A Kazia sympatycznÂą jest, choĂŚ czasem miewa wielkie napady zÂłoÂści, jak kaÂżdy :)
anialek
Bywalec
Bywalec

Aleksandra pisze:A Kazia sympatycznÂą jest, choĂŚ czasem miewa wielkie napady zÂłoÂści, jak kaÂżdy :)
No widzisz,a mi kumpelka powiedziaÂła,ona pracuje w galerii w Warszawie,Âże kiedyÂś Kazia byÂła u nich i Âże jest bardzo niesympatyczna i brzydka :?: :!: Co do urody to wiadomo Catherine Deneuve to ona nie jest,ale brzydka :?: :!: Ma interesujÂąca twarz,ale Âżeby byÂła bardzo niesympatyczna to w to nie uwierzĂŞ :!: KaÂżdy ma czsem gorsze dni ja teÂż :wink:
Ostatnio zmieniony niedziela 24 lip 2005, 13:40 przez anialek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
lilika
Początkujący
Początkujący

Post autor: lilika »

:D Co do urody w ogóle to wiadomo,¿e nie ka¿demu podoba siê to samo-i bardzo dobrze!Ludzie ró¿ni¹ siê te¿ przede wszystkim gustami,ka¿dy typ urody ma swojego konesera.
W kwestii sympatii trudno mi siĂŞ wypowiedzieĂŚ-nie znam osobiÂście obiektu,ale coÂś mi mĂłwi,Âże gÂłosy na temat "nie bycia sympatycznÂą "sÂą gÂłeboko przesadzone i nie chce mi siĂŞ wierzyĂŚ w te sÂłowa.ByĂŚ moÂże mam zbyt wyidealizowany obraz p.Kazi w gÂłowie. :D
"...powiedz mi o co ci w ogole chodzi..."
anialek
Bywalec
Bywalec

lilika pisze::D Co do urody w ogóle to wiadomo,¿e nie ka¿demu podoba siê to samo-i bardzo dobrze!Ludzie ró¿ni¹ siê te¿ przede wszystkim gustami,ka¿dy typ urody ma swojego konesera.
W kwestii sympatii trudno mi siĂŞ wypowiedzieĂŚ-nie znam osobiÂście obiektu,ale coÂś mi mĂłwi,Âże gÂłosy na temat "nie bycia sympatycznÂą "sÂą gÂłeboko przesadzone i nie chce mi siĂŞ wierzyĂŚ w te sÂłowa.ByĂŚ moÂże mam zbyt wyidealizowany obraz p.Kazi w gÂłowie. :D
O gustach siĂŞ nie dyskutuje,wiadomo musi byĂŚ urozmaicenie w przyrodzie,bo co by to byÂło jak wszyscy byli byÂśmy idealni :!: :wink: Nic tylko nuuuuda :!: A z tÂą sympatycznoÂściÂą czy nie,to wiadomo jak jest,ja tez czasem mam zÂły dzien czy humor :wink:
zadra
Bywalec
Bywalec

Aleksandra pisze:Jedna redaktorka "Newsweeka" chce napisaÌ artyku³, w którym jedn¹ z bohaterek bêdê ja. Temat: Kazia. No có¿. Zgodzi³am siê. To znajoma Kazi. Pozdrawiam
to dawaj znaĂŚ jak posuwaja sie prace nad tekstem i kiedy bĂŞdize opublikowany. Newsweek, no cĂłz :? ale moze nie bedize Âźle! :D
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
anialek
Bywalec
Bywalec

Aleksandro daj znaĂŚ,w ktĂłrym"Newsweeku",bĂŞdzie ten artykuÂł :D :!: Ciekawe o czym to bĂŞdziecie tak dyskutowaĂŚ,wiadomo,Âże o Kazi,ale w jakim kontekÂście :?: :wink:
zadra
Bywalec
Bywalec

anialek pisze:Aleksandro daj znaĂŚ,w ktĂłrym"Newsweeku",bĂŞdzie ten artykuÂł :D :!: Ciekawe o czym to bĂŞdziecie tak dyskutowaĂŚ,wiadomo,Âże o Kazi,ale w jakim kontekÂście :?: :wink:
ja rozumiem, ze o niej i jej fanach i fankach :D
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
ODPOWIEDZ