A Daga miała dziś reportaż do PiŚ o zakładniku :rozglada: chyba jeden z najdłuższych materiałów :tanczy: :tanczy:

Moderator: Łukasz
Och, może powinieneś się poczuwać :> Przychodzisz raz na kilka miesięcy i jeszcze chcesz capsówadam pisze: A kiedyś ten wątek tętnił życiem -ale to wszystko wina Maxxxa Kamilo i Arcziego :rozglada: ja się nie poczuwam
Uwaga będę beszczelny :spiewa:Przychodzisz raz na kilka miesięcy i jeszcze chcesz capsów![]()
Czyzbys zakladal ze tylko Ty masz kupe roboty, a koledzy forumowicze to obiboki, ktorzy spedzaja czas na capsowaniu?! :>adam pisze:Nie poczuwam się gdyż ciężko pracuję i nie mam siły
A ja bede jeszcze bardziej bezczelna, powiesz "proszę", to ktos Ci rzuci od biedy capsem. :spiewa:Uwaga będę beszczelny
DAWAĆ MI CAPSY
:spiewa:Czyzbys zakladal ze tylko Ty masz kupe roboty, a koledzy forumowicze to obiboki, ktorzy spedzaja czas na capsowaniu?! :>
Dziękuję :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:A ja bede jeszcze bardziej bezczelna, powiesz "proszę", to ktos Ci rzuci od biedy capsem. :spiewa:Proszę :hmm:porządny człowiek :brawa:Na Twoje szczescie, sybic w pore przybyl z capsowa odsiecza. :rozglada:P.S. Jakby co wystarczy, ze "dziekuje" napiszesz.
NIe tylko Ty...adam pisze:Ja bym ją ocapsował i obcałował
I bardzo dobrze, że Nika wkroczyła do akcji :brawa: :brawa: :brawa:kamilo pisze:Nic już więcej nie muszę dodawać, bo Nika wkroczyła do akcji
no nie wiem :hmm: bo jak Nika wkracza do akcji to mnie się najbardziej dostaje :rozglada:I bardzo dobrze, że Nika wkroczyła do akcji :brawa: :brawa: :brawa:
oczywista oczywistość że wina leży zawsze po stronie reszty forumbo nie wiem jaki byłby koniec tego sporu na linii adam vs. reszta forum
zamiast napisać coś miłego o Dagusi to my się mięchem obrzucamy :grozi:No oczywiście, że naszaNajlepiej zwalić na kogoś winę i samemu umyć ręce :grozi:
Proszę bardzo jak wszyscy się za Niką poukrywali :ech:Nic już więcej nie muszę dodawać, bo Nika wkroczyła do akcji :spiewa:
Tylko się pojawiłem i wszyscy zaczynają się ze mną kłócić :spiewa:Noo.. adam myślę, że teraz będziesz częściej wpadał i wątek Dagmary nadal będzie tętnił życiema nie raz od święta :spiewa: ktoś musi ruszyć towarzystwo
O widzę, że lekcja kultury Niki nie poszła w las :nie:adam pisze:pisać mi tu ............proszę
Dagmara na właśnie materiał do PiŚ :tanczy:adam pisze:co u Dagusi słychać bo 100 lat już jej na wizji nie widziałem
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 10 gości