POLSAT

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

Dared00

Post autor: Dared00 »

Nie wiem o ktĂłrej leci, ale prowadzi Pani PomaraĂączka, czyli Mandaryna.
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

aveo pisze:MogĂŞ wiedzieĂŚ o ktĂłrej to leci i kto to prowadzi? :D
Daredevil co Ty piszesz :?: Mandaryna nie prowadzi programu "Oko na miasto". :> Bo chyba o "Oko..." chodziÂło aveo. :roll: No wiĂŞc ONM prowadzi: Tomasz Raczek, Jacek KaczyĂąski i Krzysztof Skiba. Program jest nadawany w poniedziaÂłek i ÂśrodĂŞ o 16:10. :)
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Hehe thx.ZobaczyÂłem najpierw 'Mandaryna' i siĂŞ przestraszyÂłem! :lol:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Dared00

Post autor: Dared00 »

pawell pisze:
aveo pisze:MogĂŞ wiedzieĂŚ o ktĂłrej to leci i kto to prowadzi? :D
Daredevil co Ty piszesz :?: Mandaryna nie prowadzi programu "Oko na miasto". :> Bo chyba o "Oko..." chodziÂło aveo. :roll: No wiĂŞc ONM prowadzi: Tomasz Raczek, Jacek KaczyĂąski i Krzysztof Skiba. Program jest nadawany w poniedziaÂłek i ÂśrodĂŞ o 16:10. :)
Ups... wpadka, myÂślaÂłem, Âże chodzi o Let's Dance... :hmm:
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Kuba »

MANDARYNA Niczym Kaskader
ÂźrĂłdÂło cgm.pl
Jak pisze Super Express podczas krêcenia czo³ówki do swojego programu Marta Wiœniewska ma³o nie spad³a ze œmig³owca

"Let's dance, czyli zrobiĂŞ dla was wszystko", nowy taneczny show Mandaryny w Polsacie, ma siĂŞ zaczynaĂŚ od ostrego wejÂścia.
Artystka w czerwonej pelerynie sta³a na p³ozie lec¹cego œmig³owca. Normalnie przy krêceniu takich scen wykorzystuje siê kaskadera. Jednak Mandaryna postanowi³a wyst¹piÌ sama. No i mog³o to skoùczyÌ siê tragedi¹. W pewnym momencie Marcie, która wykonywa³a na p³ozie ró¿ne wygibasy, obsunê³a siê najpierw jedna noga, potem druga. Trzymaj¹c siê porêczy zawis³a w powietrzu. "Na szczêœcie mia³a te¿ pas biodrowy, którym by³a przypiêta do burty œmig³owca, ale strachu siê najad³a" - dodaje gazeta.
Ojeju. :roll: Szkoda, Âże nie spadÂła :devil:
pawell

:!: Bardzo œmieszne, bardzo. :/ To mog³o siê tragicznie skoùczyÌ - dobrze, ¿e by³a zabezpieczona. :roll: I ciekawe czy uda³o im sie skoùczyÌ zdjêcia do czo³ówki? :roll: Nie wiem po co robi³a te wibigasy na lec¹cym helikopterze. :roll: Nie mog³a np. na parkiecie? :roll: To jest raczej najlepsze rozwi¹zanie dla tego typu programu. :>
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

kubasz pisze:Artystka w czerwonej pelerynie staÂła na pÂłozie lecÂącego ÂśmigÂłowca.
Czerwona peleryna?MoÂże Marta myÂślaÂła,Âże jest dziewczynÂą Supermana :? Nom,ostre wejÂście by byÂło,zbyt ostre.Ale czego siĂŞ nie robi dla Show.Jestem ciekawy jak to w koĂącu wszystko z tym helikopterem im wyszÂło.
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
ktos
Bywalec
Bywalec

Post autor: ktos »

NowoÂści w Jesiennej ramĂłwce polsatu 8)
Polsat bĂŞdzie prowokowaÂł
Telewizja Polsat chce wyprzedziĂŚ kokurencjĂŞ. Stacja wprowadzi swojÂą jesiennÂą ramĂłwkĂŞ jeszcze w sierpniu. Obok tanecznego show Mandaryny kanaÂł pokaÂże nowy telewizyjny tabloid przygotowywany z dziennikarzami Super Expressu , program rozrywkowy oparty na koncepcji ukrytej kamery oraz docu-soap o wiĂŞÂźniarkach.
Tabloidowe popoÂłudnia

SÂłoneczna stacja sukcesywnie poszerza listĂŞ programĂłw skierowanych do masowej widowni. Na poczÂątku miesiÂąca kanaÂł umieÂściÂł w ramĂłwce plotkarsko-satyryczny magazyn Oko na miasto. Program uzupeÂłniÂł ukazujÂący siĂŞ na antenie juÂż od pewnego czasu Exlusive.Sensacyjno- tabloidowÂą ofertĂŞ dopeÂłni Super Express Live. Program poÂświĂŞcony bĂŞdzie tropieniu absurdĂłw obyczajowoÂści i polityki, podglÂądaniu prywatnego Âżycia ludzi z pierwszych stron gazet.

Reporterzy audycji maj¹ pod¹¿¹Ì œladem najciekawszych historii, odkrywaj¹c ca³kiem nowe, czasem zaskakuj¹ce aspekty tematów podejmowanych na ³amach "Super Expressu". Magazyn bêdzie emitowany pocz¹wszy od 29 sierpnia we wtorki i czwartki o 16.30.

Warto dodaĂŚ, Âże od wrzeÂśnia w peÂłnym wymiarze (codzienne wydania od poniedziaÂłku do piÂątku o 16.10) prezentowana bĂŞdzie takÂże Interwencja, zyska ona nowÂą scenografiĂŞ, oprawĂŞ graficznÂą, prowadzÂącego oraz format.

Ukryta kamera powraca

NowoÂściÂą bĂŞdzie kolejny program oparty na koncepcji ukrytej kamery. Sukces Zwariowanej Kamery, Mamy CiĂŞ czy choĂŚby A kuku zachĂŞciÂł kanaÂł do dalszych eksperymentĂłw z tÂą forma telewizyjnÂą. Jak udaÂło nam siĂŞ ustaliĂŚ, twĂłrcy nowej audycji bĂŞdÂą prowokowaĂŚ PolakĂłw, zmuszajÂąc przypadkowych bohaterĂłw programu do bardzo nietypowych zachowaĂą. 'ProwokacjĂŞ' bĂŞdzie moÂżna ÂśledziĂŚ we wtorki o 20.15.

Nowe czwartkowe pasmo

Zmiany czekajÂą takÂże czwartkowe pasmo stacji. Po serialu Samo ÂŻycie emitowany bĂŞdzie prowadzony przez Zygmunta Chajzera, teleturniej Grasz czy nie grasz. Show zyska nowÂą scenografiĂŞ, kosmetycznym poprawkom w premierowej serii programu zmianie ulegnÂą takÂże zasady gry. PojawiÂą siĂŞ wiĂŞksze wygrane i postaĂŚ tajemniczego bankiera.

Komercyjna stacja bĂŞdzie kontynuowaÂła emisjĂŞ reality Dom nie do poznania. Format przez wakacje spotkaÂł siĂŞ z duÂża sympatiÂą widzĂłw i bĂŞdzie prezentowany o 21.15. Polityczny talk-show Tomasz Lisa powrĂłci 31 sierpnia, audycja bĂŞdzie nadal emitowana na Âżywo o 22.15.

S³oneczna telewizja zainwestowa³a tak¿e w telenowelê dokumentaln¹. W póŸne czwartkowe wieczory kana³ zaprosi widzów na Gorzk¹ mi³oœÌ. Audycja opowie o wiêŸniarkach i ich relacjach z bliskimi, zw³aszcza z dzieÌmi. G³ówn¹ bohaterk¹ pierwszego odcinka bêdzie Beata bêd¹c w siódmym miesi¹cu ci¹¿y, która zabi³a w pijackiej bójce swoj¹ siostrê.

Call TV i seriale

Pojawi siê kolejny teleturniej interaktywny Halo!Kasa!. Program ma wyró¿niÌ para prowadz¹cych oraz nietypowa scenografia o niespotykanych dot¹d rozmiarach. Nowy call-tv bêdzie pokazywane o 9.30.

Na antenie nie zabraknie kolejnych odcinków popularnych seriali Pierwszej Mi³oœci, Samego ¯ycia czy serialu komediowego Daleko od noszy. Ten pierwszy w za³o¿eniach kana³u ma przyci¹gn¹Ì przed ekrany m³odszych widzów. Dlatego te¿, producenci wprowadz¹ do jego obsady kilku m³odych aktorów. Ci¹gle bêdzie mo¿na œledziÌ Grê w ciemno Krzysztofa Ibisza ( od pon-pt o 17.00) oraz talk-show Kuby Wojewódzkiego.
pawell

A gdzie jakiÂś komentarz do tego wielkiego artykuÂłu? :roll: :?

Kolejny program tabloid? :? WidaĂŚ polszmat jest zachwycony popularnoÂściÂą "Faktu" i daje do swojej ramĂłwki audycje tego typu - a moÂże bĂŞdzie to popularne? Na pewno, bo ludzie to lubiÂą, ale jak to ma wygladaĂŚ jak "Oko na miasto" to moÂże ich odstraszyĂŚ. :grymas:

"Prowokacja" zapowiada siê nawet fajnie. :D Ale chyba ten program jest skazany na pora¿kê. Raczej pora "M jak Mi³oœÌ" nie jest zbyt dobra. :roll:

Czwartkowe pasmo szykuje siê ciekawie. :D Najpierw "Grasz czy nie grasz" potem "Dom nie do poznania". :P Dobra decyzja ¿eby "Dom..." umieœciÌ w prime - time. Liczê na to, ¿e polszmat i z tym bêdzie mia³ opóŸnienie. :lol: Tak gdzieœ ¿eby siê zacze³o po "Na Wspólnej". :devil: ;)

No i interesuje mnie nowy Call TV. :roll: SzczegĂłlnie ta nietypowa scenografia o niespotykanych dotÂąd rozmiarach. :roll: :mhm:
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Ale w ramĂłwce Polsatu znĂłw nie ma hitĂłw! Mamy Âświetny czwartek, bo tam zaÂładowali wszystko co najlepsze, a reszta w ogĂłle mnie nie przekonuje- to juÂż wiosna wydawaÂła siĂŞ bardziej hitowa, a teÂż przepadÂła w morzu Âświetnych programĂłw TVNu. MyÂślĂŞ, Âże jesieĂą bĂŞdzie kontynuowaÂła trend spadkowy Polsatu :tanczy:
podmark
Bywalec
Bywalec

Post autor: podmark »

kubasz pisze:Ale w ramĂłwce Polsatu znĂłw nie ma hitĂłw!
Sorry Kubasz, ale to co piszesz jest bez sensu... Sk¹d mo¿esz wiedzieÌ, ¿e jakiœ program tym hitem siê nie oka¿e ?? Zreszt¹ Medialink na koùcu swojego artyku³u napisa³, ¿e ju¿ wkrótce da dalsze szczegó³y jesiennej ramówki Polsatu, a Ty potraktowa³eœ to jako ostateczn¹ ofertê programow¹.
Rozumiem, Âże jesteÂś fanem TVN-u, ale trzeba byĂŚ trochĂŞ obiektywnym - nie wszystkie produkcje stacji z Wiertniczej sÂą ciekawymi i hitowymi propozycjami (np. "Agencja" :hmm: ), zresztÂą "Magda M" teÂż miaÂła byĂŚ hitem (chciano, by miaÂła ponad 4,5 miliona, ale siĂŞ nie daÂło...).
Ech - widzĂŞ, Âże na tym forum nie bĂŞdzie moÂżna nigdy oczekiwaĂŚ obiektywizmu, bo nawet najlepsze programy konkurencji TVN-u sÂą tu zniÂżane niemal do zera...
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Przepraszam, ale nic ciekawego tu nie ma- 'Prowokacja' to powtĂłrka z rozrywki, 'Oko na miasto', juÂż widzieliÂśmy, ze jest nieciekawe. Polsat po prostu stoi w miejscu i ostatnio nic nowego mu nie wychodzi!
pawell

podmark pisze:Ech - widzĂŞ, Âże na tym forum nie bĂŞdzie moÂżna nigdy oczekiwaĂŚ obiektywizmu, bo nawet najlepsze programy konkurencji TVN-u sÂą tu zniÂżane niemal do zera...
Ech - widzĂŞ, Âże po Twoich postach nigdy nie bĂŞdzie moÂżna oczekiwaĂŚ niczego oprĂłcz krytyki i zÂłoÂśliwoÂści oraz objeÂżdÂżania userĂłw...

NapisaÂła to jedna osoba, a Ty zarzucasz caÂłemu forum, Âże nie doczekasz siĂŞ obiektywizmu. :? Jak tu jest tak Âźle to dlaczego siĂŞ tak z nami mĂŞczysz? :twisted: Droga wolna... :spiewa:

No ale ja zgadzam siĂŞ z TobÂą, bo kubasz za wczeÂśnie napisaÂł, Âże nie ma hitĂłw. :? No coÂż, ale to jego zdanie... :/ :roll:
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Niee no, ale naprawdĂŞ jestem ciekaw, ktĂłre nowe pozycje z tego artykuÂłu zostanÂą hitami, bardzo, naprawdĂŞ- zobaczymy juÂż niedÂługo :evil:
pawell

No zobaczymy. :) To ¿e Tobie te programy siê niepobobaj¹ to nie oznacza, ¿e innym te¿ nie. :? :hmm: Myœlê, ¿e hitami (w swoim czasie nadawania) mog¹ jednak byÌ programy tabloidy. :roll: Nie chodzi tu o iloœÌ widzów tylko o udzia³y. :roll: No i czwartkowe pasmo mo¿e byÌ hitowe - "Grasz czy nie grasz" mo¿na uznaÌ za sukces polszmatu - przyci¹ga³ kiedyœ ponad 3 mln wiêc teraz mo¿e byÌ podobnie, a "Dom nie do poznania" w najlepszym czasie antenowym myœlê, ¿e odniesie wielki sukces - jak po 14 w soboty mia³ ponad 1 mln. :D
ODPOWIEDZ