Wstajesz i wiesz / Wstajesz i weekend
Moderator: Łukasz
Re: Poranek TVN24
No to mogę spac dłużej.
-
- Czasem tu wpada
Nie rozumiem dlaczego Poranka nie może prowadzić znów Anita Werner. Jest to chyba najbardziej niedoceniana dziennikarka.
Coś w tym jest... Ale też jak się z nią rozmawia można odnieść wrażenie, że to jej odpowiada.skorupa2006 pisze:Jest to chyba najbardziej niedoceniana dziennikarka.
Cholewiński dziś kończąc poranek zapowiedział, że jutro przywita nas redaktor Jarosław Kuźniar 

A jeszcze wcześniej Omena pytała Cholewińskiego kiedy będzie Kuźniar to Cholewiński odpowiedział, że jutro nareszcie redaktor Kuźniar :tanczy:
Beata Tadla - piękno, rozum i poczucie humoru. Wszystkie cechy, które powinna mieć kobieta.
Czyli wraca redaktor o największym mniemaniu o sobierogi pisze:Cholewiński dziś kończąc poranek zapowiedział, że jutro przywita nas redaktor Jarosław Kuźniar

Nie lubię Kuźniara ale w porównaniu do Marcina i Michała jest naprawdę niezły.
TVN - programowo najlepsza
TVN24 - cała prawda całą dobę
TVN24 - cała prawda całą dobę
Czyli mamy podobne zdanieziom pisze:Nie lubię Kuźniara ale w porównaniu do Marcina i Michała jest naprawdę niezły.

Zniknęły prognozy pogody sprzed ekranu tylnoprojekcyjnego, czy ja nie mogę na nie trafić(od jakiegoś czasu)? :mhm:
Byc może razem nie możemy na nie trafic, bo jakoś ostatnio też nie zauważyłem.
Prognozy z przed ekranu ostatnio były w maju i były tylko w weekend. Od czerwca weekendowe prognozy są wyjazdowe, więc i prognoz nie ma z przed ekranu.
Czyli mamy jakieś wyjaśnienie, ale dlaczego nie korzystają również z ekranu dotykowego?matik pisze:Prognozy z przed ekranu ostatnio były w maju i były tylko w weekend. Od czerwca weekendowe prognozy są wyjazdowe, więc i prognoz nie ma z przed ekranu.
Sam nie wiem. Zabawka znudziła się wydawcom?
Raczej jutro w poranku Marcina nie będzie, bo jest dziś w paśmie wieczornym.
No to mają tam super wydawców. :hmm:matik pisze:Sam nie wiem. Zabawka znudziła się wydawcom?