Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Anita bardzo Âładnie prezentuje siĂŞ na nowym tle :D
Anita wyglÂądaÂła Âładnie? To za maÂło powiedziane wyglÂądaÂła oszaÂłamiajÂąco piĂŞknie :P
Do tej pory jestem oszoÂłomiony jej widokiem :lol2:
zobaczymy AnitĂŞ we Flashu i bĂŞdzie to wystĂŞp liczÂący CAÂŁE 12 minut :jupi: :jupi:
No i trwaÂł nieco ponad 12 minut :lol2: Ale to nie jest Âżyciowo-flashowy rekord Anity :/ :devil:
Hmmm ... wyglÂądaÂła oszaÂłamiajÂąco piĂŞknie, ale juÂż chyba jest lekko znuÂżona pracÂą na wizji :roll: :devil: ByÂła momentami ''przygaszona'' :/

Obrazek
Obrazek
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
khornik
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: khornik »

Anita wygladala dzis bardzo pieknie i te jej wlosy. Naprawde Fakty popoludniowe od razu jakies takie bardziej Âżywe i mile nie umneijszajÂąc Patrycji Redo.
dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

khornik pisze:Anita wygladala dzis bardzo pieknie i te jej wlosy. Naprawde Fakty popoludniowe od razu jakies takie bardziej Âżywe i mile nie umneijszajÂąc Patrycji Redo.
Po prostu dobrze jest, kiedy program nadawany pon-pt ma od czasu do czasu na zmianĂŞ i do ''wykorzystania'' dwĂłjkĂŞ prowadzÂących ;) Monopol dyÂżurowy w programie to nie jest dla widza zdrowa i komfortowa sytuacja :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

do ''wykorzystania'' dwĂłjkĂŞ prowadzÂących
Do wykorzystania? :x Jakiego ty okropnego sÂłownictwa uÂżywasz :devil:
Anita wyglÂądaÂła Âładnie? To za maÂło powiedziane wyglÂądaÂła oszaÂłamiajÂąco piĂŞknie :P
Do tej pory jestem oszoÂłomiony jej widokiem :lol2:
Ty siĂŞ lepiej zamartw, do kogo ona tak siĂŞ dzisiaj odpicowaÂła :devil: Bo domyÂślam siĂŞ, Âże ani dla ciebie, ani tym bardziej dla mnie :hahaha:
Monopol dyÂżurowy w programie to nie jest dla widza zdrowa i komfortowa sytuacja :D
WymÂądzrzasz siĂŞ, jakbyÂś w ogĂłle miaÂł pojĂŞcie o tym, co to jest ,,monopol dyÂżurowy'' :devil: :devil:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Ty siĂŞ lepiej zamartw, do kogo ona tak siĂŞ dzisiaj odpicowaÂła
Funcky, nie tylko dla Ciebie, Blaka, ale takÂże dla kaÂżdego innego widza FaktĂłw :D

A tak wogĂłle, to widziaÂłem AnitĂŞ. Tak jak obiecywaÂła bĂŞdzie rĂłwnieÂż dzisiaj w Faktach.
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

TeÂż jÂą widziaÂłam :lol2:
Z ranka, przed dziewi¹t¹ w³¹czam TVN24, ¿eby sprawdziÌ, kto bêdzie mia³ porann¹ rozmowê, niestety nie Anita :/

Ale jest w pracy, juÂż siedzi na stanowisku i przygotowuje od rychÂłego ranka 12 minutowego Flasha :P
KtoÂś chce zobaczyĂŚ? UwieczniÂłam tĂŞ wiekopomnÂą chwilĂŞ :lol2:
Obrazek

Ale bêdê mog³a mówiÌ o sporym szczêœciu, jeœli uda mi siê Flasha obejrzeÌ, poniewa¿ co pó³ godziny nad moim domem, i pewnie nie tylko moim, regularnie rozpêtuje siê niez³a burza :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Jak siĂŞ cieszĂŞ, Âże Anita jeszcze nie ulotniÂła siĂŞ z pracy i Âże bĂŞdzie dziÂś we flashu :lol2:
... spoglÂądam na fotkĂŞ :> czyÂżby dziÂś kucyk? :D
Ty siĂŞ lepiej zamartw, do kogo ona tak siĂŞ dzisiaj odpicowaÂła
PrziecieÂż to oczywiste, Âże do Miecia :devil:
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Kurcze, ale jestem z³a! :evil: Przegapi³am Anitê w Raporcie! Niestety ostatnio rzadko ogladam telewizjê. :( Dobrze, ¿e chocia¿ na otarcie ³ez mog³am zobaczyÌ ³adne capsy z Raportu. Anita wygl¹da na nich na szczêœliw¹ i pogodn¹. WidaÌ urlop dobrze jej zrobi³. Mo¿e siê zakocha³a? :lol: Dzisiaj specjalnie w³¹czy³am TVN24 w nadziei, ¿e odrobiê straty, ale niestety zamiast Anity zobaczy³am Patrycjê i Krzysia. :cry:
P.S Te capsy z faktĂłw teÂż sÂą Âładne. Potwierdza siĂŞ teza, Âże dziĂŞki mniejszemu wysiÂłkowi Anita ma wiĂŞcej energii i zapaÂłu do prowadzenia pozostaÂłych programĂłw. :devil:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

£¹czymy siê z tob¹ Mandi w twojej z³oœci, twoim smutku. Ja np. nie widzia³am wieczornego serwisu i te¿ raczej jestem na siebie z³a z tego powodu, wiêc ciê jak najbardziej rozumiem, wa¿¹c ile czasu i jak czêsto Anita pojawia siê na wizji :?
Zacz¹³ siĂŞ na dobre sezon ,,grilowniczy’’ i nie staÂło nam czasu na to, Âżeby podzieliĂŚ siĂŞ refleksjami po wczorajszym Flashu :/
czyÂżby dziÂś kucyk? :>
CzyÂżby :D
Fryzura - no có¿ nie przepadam za sukowatym image Anity ...... no mo¿e gdyby mia³a chocia¿ inn¹ marynarê, ale tak ..... wygl¹da œrednio korzystnie :? Marynara okropna, za wielka i w ogóle :/
Jedynie t-shirt miaÂła Âładny :P
A Fakty :roll: PrzeciĂŞtne ...... jedyne co mnie ucieszyÂło, to materiaÂł PawÂła :jupi: To byÂła dla mnie spora niespodzianka :D

A tak na marginesie ;) ChciaÂłoby siĂŞ napisaĂŚ OT :evil:
JeÂśli ja kiedyÂś bĂŞdĂŞ ukÂładaÂła wszelkiego rodzaju kwestionariusze, umieszczĂŞ w nich hasÂło: Nie odpisujĂŞ... albo OdpisujĂŞ... :devil:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Funckyrella pisze:Zacz¹³ siĂŞ na dobre sezon ,,grilowniczy’’ i nie staÂło nam czasu na to, Âżeby podzieliĂŚ siĂŞ refleksjami po wczorajszym Flashu :/
Nie dziÂś, to jutro, czyli :roll: dziÂś :devil:
Flash byÂł krĂłtki – nic odkrywczego nie napisaÂłem :D

Tematyka doœÌ powaÂżna, przygnĂŞbiajÂąca: tata – bestia, póŸniej o zdrowiu – podobaÂła mi siĂŞ zapowiedÂź o relacjach Religi z ZytÂą: rozumiejÂą siĂŞ w 95%, resztĂŞ niezrozumienia zostawiajÂą na poniedziaÂłek :lol2:
O mundialu: czy leci z nami kucharz i czy trzeba przeÂłoÂżyĂŚ Âślub – o problemach Gizy i nowego kucharza :devil:

Za to wczoraj wpadÂłem na wyÂśmienity, moim zdaniem, pomysÂł :D
Prezenterki / prezenterĂłw, ktĂłre / ktĂłrzy prowadzÂą program z nadmiernÂą prĂŞdkoÂściÂą powinno karaĂŚ siĂŞ wysokimi mandatami :devil: Innej rady na AnitĂŞ nie ma :]
Mandi
Bywalec
Bywalec

Black, nie wiesz czemu Anita prowadzi serwisy z "nadmiernÂą prĂŞdkoÂściÂą"? :lol: Biedna, przenosi Âżycie osobiste na zawodowe. Przez te wyÂścigi samochodowe nie ma czasu na prowadzenie programĂłw. :( ProponujĂŞ jej by trochĂŞ zwolniÂła i zajĂŞÂła siĂŞ na powaÂżnie obowiÂązkami wobec fanĂłw (w pozytywnym znaczeniu). :twisted:

P.S. Jak siĂŞ cytuje fragmenty dÂłuÂższych wypowiedzi bo jak chcĂŞ zacytowaĂŚ jedno zdanie to zamiast tego muszĂŞ zaznaczyĂŚ wszystko i przez to nie mam jak dorzuciĂŚ swoje trzy grosze do dyskusji?
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Mandi s¹ ró¿ne sposoby na cytowanie :D Albo klikasz w przycisk cytuj, który widznieje przy ka¿dym poœcie w prawym górnym rogu; albo kopiujesz zdanie, do którego chcesz siêodnieœÌ i na pocz¹tku zdania wstawiasz quote (w nawiasie kwadratowym [ ] :D) a na koùcu /quote (te¿ w nawiasie kwadratowym [ ] ), jest jeszce kilka sposobów ;) I tak pewnie nic nie zrozumia³aœ, bo ja zawsze by³am kiepska w t³umaczeniu :/

A z dzisiejszej Damy Pik podobaÂł mi siĂŞ fragment, w ktĂłrym Anita pytaÂła o moÂżliwoÂści zatrudniania PolakĂłw - no, no - miaÂłaby preferencje ku temu, by ministrem spraw zagranicznych zostaĂŚ :D Albo na poczÂątek ambasadorem :D

...... ci operatorzy i reszta ekipy, to siĂŞ nawet napracujÂą :lol: Nic dziwnego, Âże zaplecze jest tak czĂŞsto pokazywane :lol:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Funckyrella pisze: A z dzisiejszej Damy Pik podobaÂł mi siĂŞ fragment, w ktĂłrym Anita pytaÂła o moÂżliwoÂści zatrudniania PolakĂłw - no, no - miaÂłaby preferencje ku temu, by ministrem spraw zagranicznych zostaĂŚ :D Albo na poczÂątek ambasadorem :D
tak, zgadza siĂŞ :D
Kryzys twĂłrczy u mnie zapanowaÂł ;)
Chcia³bym coœ o wczorajszej zajawce ''Damy Pik'' napisaÌ, ale nie bardzo wiem co :roll: By³a szalenie krótka - mandat za prêdkoœÌ programu!!! :x
Czy tak ma wygl¹daÌ powrót Anity do telewizji po 20 dniach? :( Odczuwam g³ód :( Jeden œrodowy raport i 2 wydania flasha? :( To mia³ byÌ wielki come back Anity? :x Tyle widzieliœmy Anitê, co nic :x Przyda³aby iê jakaœ rekompensata za tak d³ug¹ nieobecnoœÌ :x A t¹ rekompensat¹ bêdzie pewnie ju¿ wkrótce kolejny jej wyjazd :x :evil: :twisted:
Mandi
Bywalec
Bywalec

Dzisiaj wpadÂła mi w rĂŞce gazeta "Angora". Jak przeczytaÂłam relacjĂŞ z rozdania WiktorĂłw to mnie ÂściĂŞÂło z nĂłg. Napisali, Âże Anita jest zbyt kostyczna i wysoka jak topola i dlatego nie nadaje sie na dobrÂą prezenterkĂŞ zasÂługujÂącÂą na tĂŞ nagrodĂŞ! :twisted: Ale p.Smoktunowicz z Polsatu teÂż siĂŞ dostaÂło za to, Âże jest "zimna jak lĂłd" (co dotychczas byÂło domenÂą Anity :devil: ) Justyna oczywiÂście zostaÂła przedstawiona jako "jedyna profesjonalistka". :evil: Czego oni siĂŞ tak czepiajÂą? To, Âże pani Pochanke jest dobrÂą dziennikarkÂą nie znaczy, Âże inni sÂą "be" i moÂżna po nich ujeÂżdÂżaĂŚ! :twisted: Ten artykuÂł jest stanowczo zbyt subiektywny. :x
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Âże Anita jest zbyt kostyczna i wysoka jak topola
Dbrze, Âże nie napisali jak brzoza :neutral:
Dobra rada - nie kupuj tej nabuzowanej nienawiÂściÂą gazetki!

Premier Marcinkiewicz DamÂą pik :lol: - wywiad Anity z nim w Newsweeku :arrow:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
ODPOWIEDZ