Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

A nie mĂłwiÂłem - pieniacz :D
Czy wszystkim musi siĂŞ podobaĂŚ pani Agata Tomaszewska?
Tak :D Tak wÂłaÂśnie :D
Nie chcĂŞ byĂŚ nie miÂły, ale nie wiem, czy nie zauwaÂżyÂłeÂś tego jeszcze, ale nie pasujesz do nas i nie jesteÂś tu pod Âżadnym pozorem mile widzianym goÂściem :D
MyÂślĂŞ, Âże mam prawo CiĂŞ wyprosiĂŚ za drzwi - po dobroci? :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
lukaszo
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: lukaszo »

Mam tu nie pisaĂŚ tylko dlatego Âże nie podoba mi siĂŞ Tomaszewska
Nie rozÂśmieszaj mnie :devil:
TVN - programowo najlepsza
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

lukaszo pisze:Mam tu nie pisaĂŚ tylko dlatego Âże nie podoba mi siĂŞ Tomaszewska
RozÂśmieszenie CiĂŞ nie byÂło moim zamiarem :D
A moja proÂśba o Twoje nieudzielanie siĂŞ w tym wÂątku wziĂŞÂła siĂŞ stÂąd, Âże ja sobie tego nie ÂżyczĂŞ :D

Ale wpadÂłem na coÂś innego :D SkorzystaÂłem z dobrodziejstw forum i juÂż dodaÂłem ciĂŞ do listy "ignorowanych" userĂłw :D
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

}{ypnosea pisze:JeÂśli Agata jest brzydka, to o ktĂłrej kobiecie tego Âświata moÂżna npisaĂŚ, iÂż jest piĂŞkna? :P
}{ypno wiesz co :) ?? PokazaÂłaÂś , Âże Ty to jednak rozumiesz na czym ten Âświat siĂŞ opiera :D !! Ja -mĂŞÂżczyzna lepiej bym tego nie wyraziÂł :D !!
Alchemik pisze:Droga pani :D Drodzy panowie :D ProponujĂŞ zaprzestaĂŚ umieszczania tutaj dalszych komentarzy :stop:
DaliÂście siĂŞ sprowokowaĂŚ :neutral:
Nie daÂłem siĂŞ -jesteÂś ze mnie AluÂś dumny :racja: ?? :devil:
Ale zniechêci³em siê dzisiaj do dyskusji w tym miejscu , gdzie ktoœ w prymitywny sposób narusza nieskazitelnoœÌ Agatki , wiêc jeœli chcecie ze mn¹ zamieniÌ kilka zdaù , to zapraszam w .... wiadome miejsce : "pod lutym turem" :lol2: !! :devil:
Alchemik pisze:
stajlus pisze:a juÂż caÂłkiem na powaÂżnie :D
jak myÂślicie, bĂŞdzie dziÂś wieczorem Agata prowadziÂła serwisy? :D
JeÂśli miaÂłbym byĂŚ caÂłkowicie szczery, to mam kiepskie przeczucia :/ Ale nigdy na nich szczegĂłlnie nie bazowaÂłem, wiĂŞc nie zwracajcie na nie uwagi :lol2: i czekajmy wspĂłlnie na to, co siĂŞ dzisiaj wydarzy :lol2:
Co , co co :> ?? ÂŻe niby urlop :> ?? A kto dzisiaj poprowadzi serwisy , skoro Jakub Porada byÂł w DDTvn i pewnie bĂŞdzie w Dniu na Âżywo :> ?? Tylko Agatka -zobaczycie :tanczy: !! :lol2:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:}{ypno wiesz co :) ?? PokazaÂłaÂś , Âże Ty to jednak rozumiesz na czym ten Âświat siĂŞ opiera :D !! Ja -mĂŞÂżczyzna lepiej bym tego nie wyraziÂł :D !!
NapisaÂłbym coÂś w tym temacie, ale lepiej pĂłki pora ugryzĂŞ siĂŞ w jĂŞzyk :xx:
Dorzucê tylko, ¿e o najczystsz¹ oczywistoœÌ zawsze jest najtrudniej :lol2:
Bardzo :D Mo¿esz liczyÌ na czêœÌ spadku po mnie :lol2:
Ale zniechêci³em siê dzisiaj do dyskusji w tym miejscu , gdzie ktoœ w prymitywny sposób narusza nieskazitelnoœÌ Agatki , wiêc jeœli chcecie ze mn¹ zamieniÌ kilka zdaù , to zapraszam w .... wiadome miejsce : "pod lutym turem" :lol2: !! :devil:
JesteÂśmy umĂłwieni :lol2:
Co , co co :> ?? ÂŻe niby urlop :> ?? A kto dzisiaj poprowadzi serwisy , skoro Jakub Porada byÂł w DDTvn i pewnie bĂŞdzie w Dniu na Âżywo :> ?? Tylko Agatka -zobaczycie :tanczy: !! :lol2:
MĂłwiÂłem, Âże to tylko przeczucie, Âże Agatta z nami dzisiaj i przez najbliÂższe dni... siĂŞ nie spotka ;)
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:NapisaÂłbym coÂś w tym temacie, ale lepiej pĂłki pora ugryzĂŞ siĂŞ w jĂŞzyk :xx:
Chyba nie chciaÂłeÂś napisaĂŚ , Âżebym zmieniÂł orientacjĂŞ :> ?? :lol2: !! PrzecieÂż zarĂłwno mnie jak i }{ypno podobajÂą siĂŞ kobiety :lol2: !! Tylko , Âże ona jako kobieta lepiej je i ich Âświat rozumie :lol2: !! UuuuU .... :uhh: !! JuÂż chyba wiem , czego nie chciaÂłeÂś napisaĂŚ :lol: !! :evil: !!

Alchemik pisze:Dorzucê tylko, ¿e o najczystsz¹ oczywistoœÌ zawsze jest najtrudniej :lol2:
Trochê siê musia³em nag³ówkowaÌ :devil: !! a nie -Ty nie o tym :devil: !!
Bardzo :D Mo¿esz liczyÌ na czêœÌ spadku po mnie :lol2:
Wiesz -chcĂŞ ten TwĂłj wypasiony kompas :lol2: !!
MĂłwiÂłem, Âże to tylko przeczucie, Âże Agatta z nami dzisiaj i przez najbliÂższe dni... siĂŞ nie spotka ;)
:uhh: Nie pisaÂłeÂś nic o najbliÂższych dniach :uhh: !! :hyh:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:Chyba nie chciaÂłeÂś napisaĂŚ , Âżebym zmieniÂł orientacjĂŞ :> ?? :lol2: !! PrzecieÂż zarĂłwno mnie jak i }{ypno podobajÂą siĂŞ kobiety :lol2: !! Tylko , Âże ona jako kobieta lepiej je i ich Âświat rozumie :lol2: !! UuuuU .... :uhh: !! JuÂż chyba wiem , czego nie chciaÂłeÂś napisaĂŚ :lol: !! :evil: !!
Dok³adnie to chcia³em napisaÌ :lol2: Widzê jednak, i¿ doszliœmy ju¿ do takiej dojrza³oœci w naszym zwi¹zku, ¿e rozumiemy siê bez s³ów :lol2: Ale o to chyba od pocz¹tku chodzi³o, prawda? ;)
Alchemik pisze:Wiesz -chcĂŞ ten TwĂłj wypasiony kompas :lol2: !!
Nic z tego :nie: Ten zabieram ze sob¹ na wiecznoœÌ :lol2: Bez niego b³¹dzê :lol2:
Ale jeœli ci na nim tak zale¿y, mo¿esz w tê najd³u¿sz¹ podró¿, kiedy nadejdzie czas, udaÌ siê razem ze mn¹ :lol2:
:uhh: Nie pisaÂłeÂś nic o najbliÂższych dniach :uhh: !! :hyh:
Ups :red: Tego miaÂłem nie pisaĂŚ :red: WymsknĂŞÂło mi siĂŞ :/
Ale pamiĂŞtaj, to tylko moje zÂłe przeczucia :D

Po dzisiejszym zachodzie sÂłoĂąca bĂŞdziemy wiedzieli znacznie wiĂŞcej :lol2:
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

lukaszo pisze:Mam tu nie pisaĂŚ tylko dlatego Âże nie podoba mi siĂŞ Tomaszewska
A widzisz, pozna³eœ moj¹ klasê, tylko dlatego, ¿e wczeœniej u¿y³eœ du¿o mocniejszych s³ów. Pomijam to, ¿e nieprawdziwe ;) Gdybyœ napisa³ tak jak teraz, du¿o ³agodniej, nikt z nas nawet by tego nie zauwa¿y³ ;) Ale Ty celowo wytoczy³eœ najmocniejsze dzia³a przeciwko nam (bo na pewno nie przeciwko Agacie ;) ), ¿eby nas rozj¹trzyÌ ;) A to œwiadczy tylko o Twojej hipokryzji i cynizmie.
(ten repost nie byÂł bynajmniej zachĂŞtÂą do dalszej dyskusji, ktĂłrej ja nie zamierzam juÂż kontynuowaĂŚ)
Po dzisiejszym zachodzie sÂłoĂąca bĂŞdziemy wiedzieli znacznie wiĂŞcej :lol2:
SÂłoĂące w zenicie, a na horyzoncie Joanna Komolka :D
lukaszo
Zbanowany
Zbanowany

jesteÂście chorzy jeÂżeli podoba wam siĂŞ ta pani AGATA
a po za tym nie rozumiem czemu podnieca was jakaÂś dziewczyna ktĂłra czyta serwisy w tvn24
Ona na pewno to czyta i siĂŞ z was Âśmieje idioci
JeÂżeli juÂż jakaÂś prezenterka TVN24 jest Âładna to nie jest to Pani Agata a Pani Magda Sakowska
:D :D :D BOSKA SAKOWSKA :D :D :D DziÂś znowu w Dniu na Âżywo :D :D :D :D :D
Magda jest najpiĂŞkniejszÂą dziennikarkÂą TVN i TVN24 :D :D :D :D :D
Alchemik pisze:
RozÂśmieszenie CiĂŞ nie byÂło moim zamiarem :D
A moja proÂśba o Twoje nieudzielanie siĂŞ w tym wÂątku wziĂŞÂła siĂŞ stÂąd, Âże ja sobie tego nie ÂżyczĂŞ :D

Ale wpadÂłem na coÂś innego :D SkorzystaÂłem z dobrodziejstw forum i juÂż dodaÂłem ciĂŞ do listy "ignorowanych" userĂłw :D
akurat brawo :brawa:
maxxx
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

lukaszo pisze:JeÂżeli juÂż jakaÂś prezenterka TVN24 jest Âładna to nie jest to Pani Agata a Pani Magda Sakowska
No to napisz coÂś u niej w wÂątku :D Jest na drugiej stronie :spiewa: Nie kaÂżdemu siĂŞ musi Agata podobaĂŚ lub kto inny-moÂżesz to jakoÂś subtelniej wyraziĂŚ,ale napisz teÂż o kimÂś coÂś pozytywnego,np o Magdzie j.w :rozglada:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
lukaszo
Zbanowany
Zbanowany

Ja chciaÂłem tylko porĂłwnaĂŚ te dwie panie :D
pozdrawiam :D
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

PragnĂŞ oznajmiĂŚ, Âże Agata dzisiaj bĂŞdzie w serwisach :D
WidziaÂłam juÂż jÂą w studio :D
:D
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

Âświetnie :brawa:
zaczaiÂłem siĂŞ na AgatĂŞ i chciaÂłem podpatrywaĂŚ okiem ukrytej kamery, czy bĂŞdzie dziÂś :)
juÂż wiadomo, Âże bĂŞdzie :D wiĂŞc pozostaje tylko dowiedzieĂŚ siĂŞ, jak dziÂś wyglÂąda :P
mam nadziejê, ¿e dziœ porz¹dek roboczy, czyli wraca czêœÌ raportu na stoj¹co i podsumowanie dnia o 23.30 :)
lukaszo pisze:jesteÂście chorzy jeÂżeli podoba wam siĂŞ ta pani AGATA
a po za tym nie rozumiem czemu podnieca was jakaÂś dziewczyna ktĂłra czyta serwisy w tvn24
lepiej jest chorowaĂŚ z miÂłoÂści, niÂż z nienawiÂści :) to pierwsze Âświadczy o naszym czÂłowieczeĂąstwie, drugie upodabnia nas do zwierzÂąt ;)
Ona na pewno to czyta i siĂŞ z was Âśmieje idioci
Âżeby choĂŚ raz raczyÂła ÂśmieĂŚ siĂŞ z nas na wizji :rydzyk:
tell me what you want... :D
tell me what you need :D
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

KomuÂś coraz bardziej zaczyna brakowaĂŚ klasy ;)
wiĂŞc pozostaje tylko dowiedzieĂŚ siĂŞ, jak dziÂś wyglÂąda :P
mam nadziejê, ¿e dziœ porz¹dek roboczy, czyli wraca czêœÌ raportu na stoj¹co i podsumowanie dnia o 23.30 :)
A póŸniej ju¿ tylko podniecaÌ siê faktem, ¿e tak oto po raz kolejny najpiêkniejsza z najpiêknieszych, najseksowniejszych i najbardziej zmys³owych okupuje stanowisko prezenterskie :D
Wielkie dziĂŞks za info not that kind :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

}{ypnosea pisze:
wiĂŞc pozostaje tylko dowiedzieĂŚ siĂŞ, jak dziÂś wyglÂąda :P
A póŸniej ju¿ tylko podniecaÌ siê faktem, ¿e tak oto po raz kolejny najpiêkniejsza z najpiêknieszych, najseksowniejszych i najbardziej zmys³owych okupuje stanowisko prezenterskie :D
Wielkie dziĂŞks za info not that kind :D
Agatka bêdzie :o ?? Wow :o !! :tanczy: Bosko -a ja tu chcia³em przyjœÌ i narzekaÌ na z³y los , który wcale z³ym nie jest :lol: !!

Ale z famfarami oficjalnymi poczekam do momentu aÂż Agatka rzeczywiÂście siĂŞ pojawi :lol2: !! Nie dlatego , Âże Wam nie wierzĂŞ i chcĂŞ zobaczyĂŚ na wÂłasne oczy :lol2: !! Ale dlatego , Âżeby nie zapeszyĂŚ :lol2: !!
ODPOWIEDZ