Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Witamy :brawa: :brawa: :brawa:
Mam tylko jedno pytanie: czy ten grymas na ustach to miaÂł byĂŚ powitalny uÂśmiech ? :>
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

juÂż moÂżesz wierzyĂŚ :lol2:

wszystko juÂż jasne :lol2:

Obrazek

Obrazek

a w serwisie jest dziÂś rozwichrzona, wiĂŞc wyglÂąda jak bohaterka "wichrowego wzgĂłrza" :P
tell me what you want... :D
tell me what you need :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

stajlus pisze:juÂż moÂżesz wierzyĂŚ :lol2:

wszystko juÂż jasne :lol2:
Jaœniejsze byÌ nie mo¿e :lol2: !! Jeœli bêdzie tamta , ukochana przez nas formu³a raportu , to ju¿ wiemy , na jakie wra¿enia siê szykowaÌ :lol2: !! A jeœli nie to bardziej ni¿ kiedykolwiek liczê na Twoj¹ szpiegowsk¹ dzia³alnoœÌ :tanczy: !!
a w serwisie jest dziÂś rozwichrzona, wiĂŞc wyglÂąda jak bohaterka "wichrowego wzgĂłrza" :P
Bardzo cabrioletowo -mi bardziej wspó³czeœnie siê kojarzy :lol2: !! NapisaÌ , ¿e piêknie to za ma³o :lol2: !!

Zadanie jak na pierwszy serwis juÂż miaÂła Agatka powaÂżne :P !! Rozmowa telefoniczna -rozmowa , ktĂłrÂą to formĂŞ jej dziennikarskiej dziaÂłalnoÂści lubimy :P !!
UÂśmiechy -uÂśmiechami :lol2: !! Musimy chyba jeszcze sobie na nie zapracowaĂŚ :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

marcinkowsky pisze:JaÂśniejsze byĂŚ nie moÂże :lol2: !!
mo¿e byÌ :D o 20stej siê jeszcze bardziej rozjaœni - paradoksalnie bêdziemy mieÌ bia³¹ noc :lol2:
Jeœli bêdzie tamta , ukochana przez nas formu³a raportu , to ju¿ wiemy , na jakie wra¿enia siê szykowaÌ :lol2: !! A jeœli nie to bardziej ni¿ kiedykolwiek liczê na Twoj¹ szpiegowsk¹ dzia³alnoœÌ :tanczy: !!
postaram siê nie zawieœÌ 8)
Bardzo cabrioletowo -mi bardziej wspó³czeœnie siê kojarzy :lol2: !! NapisaÌ , ¿e piêknie to za ma³o :lol2: !!
ja jestem bardziej staroÂświecki - okazuje siĂŞ :lol2:
Zadanie jak na pierwszy serwis juÂż miaÂła Agatka powaÂżne :P !! Rozmowa telefoniczna -rozmowa , ktĂłrÂą to formĂŞ jej dziennikarskiej dziaÂłalnoÂści lubimy :P !!
UÂśmiechy -uÂśmiechami :lol2: !! Musimy chyba jeszcze sobie na nie zapracowaĂŚ :lol2: !!
liczĂŞ dziÂś na bardziej powaÂżne zadanie niÂż morderstwo taksĂłwkarza :D
miaÂłbym ochotĂŞ dziÂś oglÂądaĂŚ jak Agata wypija komuÂś krew nie robiÂąc Âśladu :D
albo lepiej - jak dokonuje dziennikarskiego bestialskiego morderstwa w biaÂłych rĂŞkawiczkach :lol2:
Ostatnio zmieniony sobota 05 sty 2008, 17:34 przez stajlus, łącznie zmieniany 1 raz.
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

:rozglada: BojĂŞ siĂŞ tu dzisiaj do Was zaglÂądaĂŚ :lol:

ProszĂŞ macie piĂŞknÂą i... znikam :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze::rozglada: BojĂŞ siĂŞ tu dzisiaj do Was zaglÂądaĂŚ :lol:

notka nie obawiaj siĂŞ -jesteÂś ostatniÂą osobÂą , ktĂłrej ktokolwiek z nas chciaÂłby zrobiĂŚ krzywdĂŞ :lol2: !! :* A jakby co , to ciĂŞ obronimy :lol2: !!
No i jak tak dalej bĂŞdziesz nas obdarowywaÂła takimi bÂłyskotkami , to nie uchroniĂŞ siĂŞ i bĂŞdĂŞ musiaÂł poprosiĂŚ CiĂŞ o rĂŞkĂŞ :lol2: !! ÂŻadna kobieta jeszcze nie zrobiÂła dla mnie tyle co Ty :lol2: !! MuszĂŞ rozwaÂżyĂŚ , czemu tak siĂŞ dzieje :lol2: ??
miaÂłbym ochotĂŞ dziÂś oglÂądaĂŚ jak Agata wypija komuÂś krew nie robiÂąc Âśladu :D
albo lepiej - jak dokonuje dziennikarskiego bestialskiego morderstwa w biaÂłych rĂŞkawiczkach :lol2:
OOo :lol: ?? do tego trzeba by wrĂłciĂŚ ewidentnie do tamtej formuÂły raportu i rzuciĂŚ Agatce na arenĂŞ jakiegoÂś rozmĂłwcĂŞ :lol2: !!
Zreszt¹ jak przypomnê sobie tego rzecznika linii lotniczych, które nie chcia³y przywieœÌ turystów do polski , jak wi³ siê pod naporem pytaù Agatki , to wystarczy dla spe³nienia tej misji biedny rozmówca telefoniczny :lol2: !! Tylko inny ni¿ policyjny rzecznik :lol2: !!

Eeee -ja to chyba jednak wolĂŞ w spokoju zanurzaĂŚ siĂŞ w piĂŞknie Agatki :P !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

marcinkowsky pisze:
not that kind pisze::rozglada: BojĂŞ siĂŞ tu dzisiaj do Was zaglÂądaĂŚ :lol:

notka nie obawiaj siĂŞ -jesteÂś ostatniÂą osobÂą , ktĂłrej ktokolwiek z nas chciaÂłby zrobiĂŚ krzywdĂŞ :lol2: !! :* A jakby co , to ciĂŞ obronimy :lol2: !!
Pod warunkiem, ¿e nie bêd¹ to bezpodstawne ataki, wobec których cz³owiek odczuwa bezradnoœÌ ;) Chocia¿... :mhm: Mimo ¿e przyrzeczenia nie sk³adaliœmy, to przecie¿ jak w ¿yciu, jesteœmy tu na dobre i na z³e :lol2: Musimy radziÌ sobie wspólnie, w ka¿dej sytuacji :D
No i jak tak dalej bĂŞdziesz nas obdarowywaÂła takimi bÂłyskotkami , to nie uchroniĂŞ siĂŞ i bĂŞdĂŞ musiaÂł poprosiĂŚ CiĂŞ o rĂŞkĂŞ :lol2: !! ÂŻadna kobieta jeszcze nie zrobiÂła dla mnie tyle co Ty :lol2: !! MuszĂŞ rozwaÂżyĂŚ , czemu tak siĂŞ dzieje :lol2: ??
UwaÂżaj, poniewaÂż niechcÂący moÂżesz sam nam notkĂŞ wypÂłoszyĂŚ, a tego byÂśmy nie znieÂśli, po takiej stracie byÂśmy siĂŞ nie pozbierali :uhh:
OOo :lol: ?? do tego trzeba by wrĂłciĂŚ ewidentnie do tamtej formuÂły raportu i rzuciĂŚ Agatce na arenĂŞ jakiegoÂś rozmĂłwcĂŞ :lol2: !!
PrzeraÂżajÂą mnie Wasze deklaracje :o :devil:
Agatta do krwiopijnych hien nigdy nie nale¿a³a i mam nadziejê, nale¿eÌ nigdy nie bêdzie :) UmiejêtnoœÌ obrony zdecydowanie wystarczy :)
Eeee -ja to chyba jednak wolĂŞ w spokoju zanurzaĂŚ siĂŞ w piĂŞknie Agatki :P !!
I oddaĂŚ siĂŞ seansowi bez reszty :lol2:
Tak :D fryzurĂŞ dzisiejszej nie powstydziÂłby siĂŞ sam fryzjer wiatr :lol2:
Od³ó¿my ¿arty na bok :lol2: Uwielbiam u Agatty ten staranny i tak ukierunkowany przedzia³ek :P
MoÂże pod osÂłonÂą nocy Agatta zdecyduje siĂŞ wykonaĂŚ ten niekontrolowany odruch :lol2:
WywoÂłujÂących uÂśmiech na twarzy zdarzeĂą dzisiaj byÂło niewiele, Âżeby nie napisaĂŚ wcale ;) MusielibyÂśmy zatem zdaĂŚ siĂŞ na wÂłasnÂą inwencjĂŞ wywoÂławczÂą :lol2: A jeÂśli i to spali na panewce, musi nam starczyĂŚ nam profesjonalizm na powaÂżnie :D
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Pod warunkiem, ¿e nie bêd¹ to bezpodstawne ataki, wobec których cz³owiek odczuwa bezradnoœÌ ;) Chocia¿... :mhm: Mimo ¿e przyrzeczenia nie sk³adaliœmy, to przecie¿ jak w ¿yciu, jesteœmy tu na dobre i na z³e :lol2: Musimy radziÌ sobie wspólnie, w ka¿dej sytuacji :D
Damy radĂŞ -w koĂącu armiĂŞ mamy pokaÂźnÂą :P !! I co najwaÂżniejsze wszyscy majÂą szczere chĂŞci , wielkie i gorÂące serca gotowe do tego , by sÂłuÂżyĂŚ Agatce :P !
UwaÂżaj, poniewaÂż niechcÂący moÂżesz sam nam notkĂŞ wypÂłoszyĂŚ, a tego byÂśmy nie znieÂśli, po takiej stracie byÂśmy siĂŞ nie pozbierali :uhh:
notka mnie i mojÂą niewyparzonÂą gĂŞbĂŞ juÂż zna przecieÂż :lol2: !! :*
PrzeraÂżajÂą mnie Wasze deklaracje :o :devil:
Agatta do krwiopijnych hien nigdy nie nale¿a³a i mam nadziejê, nale¿eÌ nigdy nie bêdzie :) UmiejêtnoœÌ obrony zdecydowanie wystarczy :)
Bo ja wiem :mhm: ?? Pazurki teÂż czasem pokazaĂŚ trzeba :P
Tak :D fryzurĂŞ dzisiejszej nie powstydziÂłby siĂŞ sam fryzjer wiatr :lol2:
Od³ó¿my ¿arty na bok :lol2: Uwielbiam u Agatty ten staranny i tak ukierunkowany przedzia³ek :P
Nie znam siĂŞ na fryzjerstwie :lol2: !! Ale z takimi piĂŞknymi wÂłosyma jak Agatki , to chyba tylko cuda moÂżna zdziaÂłaĂŚ :P ?? Efekty sÂą powalajÂące :P !! :szalony:
WywoÂłujÂących uÂśmiech na twarzy zdarzeĂą dzisiaj byÂło niewiele, Âżeby nie napisaĂŚ wcale ;) MusielibyÂśmy zatem zdaĂŚ siĂŞ na wÂłasnÂą inwencjĂŞ wywoÂławczÂą :lol2: A jeÂśli i to spali na panewce, musi nam starczyĂŚ nam profesjonalizm na powaÂżnie :D
Ile moÂżna prosiĂŚ :hyh: ?? I t o jeszcze takÂą oczywistÂą rzecz jak uÂśmiech :> ??
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..o cholera :hmm:

..normalnie czuÂłem Âże omija mnie coÂś wielkiego :hmm:
..wiedziaÂłem Âże jak nie bĂŞdzie mnie w domu to w telewizji bĂŞdzie coÂś niecodziennego :(
..niecodzienny goœÌ ;(

....a wy od 18. macie takie medialne ÂświĂŞto :)

..dziĂŞki ÂżeÂście mi tak dokÂładnie opisali kaÂżdy detal :*
..i sÂłownie i za pomocÂą obrazĂłw :lol2:

..ja jestem po serwisach blueboxowych i serwisie po 20. :D

..no niestety zrezygnowali z formy na stojÂąco :/
..ale trudno :D
..przynajmniej dokÂładniej moÂżna skupiĂŚ siĂŞ na tym co Agatka mĂłwi :lol2:
..oczywiÂście jak juÂż siĂŞ uporamy z witajÂącymi nas i niechcÂącymi nas opuÂściĂŚ widokami :lol2:

..coÂś pisaliÂście o tym Âże Agatka nie uÂśmiechaÂła siĂŞ w pierwszych serwisach :>

..w tych póŸniejszych mia³a ju¿ bardzo dobry nastrój :tanczy:
..i Âżeby tak byÂło do koĂąca jej dzisiejszego dyÂżuru :rydzyk:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Nie marcinkowsky - Ty mnie nie zniechĂŞcisz do tego wÂątku :lol2:
OÂświadczyn nie przyjmĂŞ - to juÂż teraz ci odpowiadam :devil:

ProszĂŞ, capsy z serwisĂłw :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A jeœli macie mo¿liwoœÌ, to róbcie capsy z raportu, bo ja niestety nie mogê ogl¹daÌ :/
:D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:Nie marcinkowsky - Ty mnie nie zniechĂŞcisz do tego wÂątku :lol2:
..oj -szykuje nam siĂŞ zaÂłamka :devil:
..takiego kosza to nawet Black od Agatki nie dostaÂł :hahaha:
..bo i o mniej prosiÂł :devil:
..wielkie dzia :*
..no - teraz mi siĂŞ przypomniaÂło jak Agatka dzis walczyÂła z opadajÂącym kosmykiem wÂłosĂłw :P
..urocze to byÂło :P
A jeœli macie mo¿liwoœÌ, to róbcie capsy z raportu, bo ja niestety nie mogê ogl¹daÌ :/
..uhh :uhh:
..szkoda :/
..nasze tandetne niestety siĂŞ zaciĂŞÂły :/

..a raport byÂł taki cudowny :P
..co do opisania :mhm:
..wstĂŞp polityczny byÂł jak w najlepszym magazynie :brawa:
..póŸniej rozmowa telefoniczna o wypadku w Tatrach :D
..nastĂŞpna rozmowa o wyborach w Gruzji :D
..Agatka musiaÂła zadawaĂŚ duÂżo pytaĂą bo rozmĂłwczyni byÂła konkretna i udzielaÂła krĂłtkich odpowiedzi :D
..no ale dziĂŞki temu mieliÂśmy wiĂŞcej z Agatki :P
..i okazaÂło siĂŞ Âże jest w gruziĂąskiej sytuacji politycznej bardzo zorientowana :D
..a czemu miaÂłaby nie byĂŚ :?: :P

..i na koniec akcent radosny :P
..czyli Âżeby nie byÂło gadania o braku uÂśmiechu :D
..wiadomoœÌ no mo¿e nie radosna ale na pewno nie negatywna :D
..czyli informacja o ksiĂŞciu Williamie :D
..i coÂś na wzĂłr uÂśmiechu mieliÂśmy :P
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

obi - miÂło CiĂŞ znĂłw widzieĂŚ :lol2: BrakowaÂło nam dzisiaj Twojej beztroskoÂści i optymizmu :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:
not that kind pisze:Nie marcinkowsky - Ty mnie nie zniechĂŞcisz do tego wÂątku :lol2:
..oj -szykuje nam siĂŞ zaÂłamka :devil:
..takiego kosza to nawet Black od Agatki nie dostaÂł :hahaha:
..bo i o mniej prosiÂł :devil:
Nie b¹dŸmy okrutni :grozi: Ch³opak mo¿e z tej traumy prêdko siê nie otrz¹sn¹Ì :devil: Jeden i drugi :devil:
..wielkie dzia :*
..no - teraz mi siĂŞ przypomniaÂło jak Agatka dzis walczyÂła z opadajÂącym kosmykiem wÂłosĂłw :P
Nie wiem po kiego czorta poprawiano ten kosmyk? :x PrzecieÂż z takim nieuÂładzonym Agatta wyglÂądaÂła nieziemsko czarujÂąco :szalony: Ten nieÂład dodawaÂł jej tylko wdziĂŞku :)
Szkoda, to prawda, ale przecieÂż i tak robisz dla nas tak wiele... :*
..a raport byÂł taki cudowny :P
OdÂżaÂłowaliÂśmy juÂż, Âże brakowaÂło stan up'owego poczÂątku? :lol2: Ja caÂły czas odÂżaÂłowaĂŚ nie mogĂŞ :/ SzukaÂłem wytÂłumaczenia :) I doszedÂłem do wniosku, Âże dzieje siĂŞ tak dlatego, Âże po prostu nie dzieje siĂŞ w kraju i na Âświecie nic tak spektakularnego, co naleÂżaÂłoby na wielkim ekranie zaprezentowaĂŚ :mhm:
Ja bym jeszcze dorzuci³ ³¹czenie reporterskie ze szczeciùsk¹ reporterk¹ przebywaj¹c¹ w Warszawie :lol2: Bidulka by³a tak opatulona szalikiem i czap¹, i¿ Agatta zdaje siê jej nie rozpozna³a :lol2:
Reszta, jak zresztÂą i ta pozycja raportu, wzorowa 8)
Och :D Mimo wszystko czekam na taki: :lol2: UÂśmiech :lol2: Dzisiaj optymizm mnie trawi do cna :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

sÂłyszaÂłem, Âże jest zapotrzebowanie na raportowe capsy? :D

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

celowo wybraÂłem momenty, kiedy Agata nie jest sama :D bo nie mogĂŞ oprzeĂŚ siĂŞ wraÂżeniu, Âże ona stworzona jest do Âżycia w towarzystwie :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

stajlus pisze:sÂłyszaÂłem, Âże jest zapotrzebowanie na raportowe capsy? :D
celowo wybraÂłem momenty, kiedy Agata nie jest sama :D bo nie mogĂŞ oprzeĂŚ siĂŞ wraÂżeniu, Âże ona stworzona jest do Âżycia w towarzystwie :lol2:
..TwĂłj napis w stĂłpce: 'tell me what you want... :D tell me what you need :D ' :D

..zastanawiaÂłem siĂŞ do kogo jest kierowany :>
..teraz juÂż wiem Âże jesteÂś naszÂą zÂłotÂą rybkÂą :lol2:

..a co do towarzyskoÂści Agatki to nie mam dowodĂłw :lol2:
..ale mam przeczucie Âże masz racjĂŞ :lol2:
..no i momenty faktycznie wybraÂłeÂś najlepsze :lol2:
obi - miÂło CiĂŞ znĂłw widzieĂŚ :lol2: BrakowaÂło nam dzisiaj Twojej beztroskoÂści i optymizmu :lol2:
..dziĂŞki :D
..ale zkaÂżdym tygodniem mam ich mniej ;(
..podrasujcie mnie tu :uwaga: :lol:
SzukaÂłem wytÂłumaczenia :)
..moÂżesz mieĂŚ racjĂŞ :D
..to teraz tym bardziej trzymajmy kciuki Âżeby w weekendy coÂś wielkiego siĂŞ zawsze dziaÂło :P
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:obi - miÂło CiĂŞ znĂłw widzieĂŚ :lol2: BrakowaÂło nam dzisiaj Twojej beztroskoÂści i optymizmu :lol2:
Piszesz tak , jakby mnie tego brakowa³o :neutral: !! Ju¿ ci nie wystarczam :devil: ?? A mo¿e masz mnie i mojego towarzystwa doœÌ :devil: ?? Dobra :lol2: !! Nie musisz odpowiadaÌ :lol2: !! Wiem , ¿e tak nie jest :lol2: !!
Zostawcie nas :lol2: !! To sprawa miĂŞdzy mnÂą i notkÂą :lol2: !! JuÂż widzĂŞ , Âże coÂś schrzaniÂłem , bo notka capsĂłw z raportu nie zapodaÂła :uhh: !! Z wÂłasnej , czy nie wÂłasnej woli , ale jednak nie zapodaÂła :uhh: !!

Nie wiem po kiego czorta poprawiano ten kosmyk? :x PrzecieÂż z takim nieuÂładzonym Agatta wyglÂądaÂła nieziemsko czarujÂąco :szalony: Ten nieÂład dodawaÂł jej tylko wdziĂŞku :)
Œwiête s³owa :P !! :szalony: Tylko , ¿e mia³em problem wiêkszy ni¿ zwykle z usiedzeniem spokojnie w fotelu :lol2: !! Sam rwa³em siê do tego ,¿eby ten kosmyk odgarn¹Ì :lol2: !! W sumie to mogê sobie przypisaÌ ten niechlubny czyn usuniêcia z czo³a Agatki uroczego opadaj¹cego kosmyka :lol2: !! Nikt mi nie udowodni ,¿e to nie ja :lol2:
OdÂżaÂłowaliÂśmy juÂż, Âże brakowaÂło stan up'owego poczÂątku? :lol2: Ja caÂły czas odÂżaÂłowaĂŚ nie mogĂŞ :/ SzukaÂłem wytÂłumaczenia :) I doszedÂłem do wniosku, Âże dzieje siĂŞ tak dlatego, Âże po prostu nie dzieje siĂŞ w kraju i na Âświecie nic tak spektakularnego, co naleÂżaÂłoby na wielkim ekranie zaprezentowaĂŚ :mhm:
Nie odÂżaÂłowaÂłem :nie: !! Ja od poczÂątku byÂłem za tym , Âżeby caÂły raport odbywaÂł siĂŞ przy tylnoprojekcyjnym ekranie :ban: !! A tu masz -zrezygnowali caÂłkowicie z pomysÂłu :? !! :/ I BĂłg jedyny wie , czy do tego nieodÂżaÂłowanego pomysÂłu wrĂłcÂą :rozglada: ?? Kiedykolwiek :rozglada: ??
Ja bym jeszcze dorzuci³ ³¹czenie reporterskie ze szczeciùsk¹ reporterk¹ przebywaj¹c¹ w Warszawie :lol2: Bidulka by³a tak opatulona szalikiem i czap¹, i¿ Agatta zdaje siê jej nie rozpozna³a :lol2:
Reszta, jak zresztÂą i ta pozycja raportu, wzorowa 8)
Poprzez te zapowiedzi tematów na pocz¹tku programu , czu³em siê bardziej ni¿ zwykle , jak podczas ogl¹dania presti¿owego dziennika :racja: !! Komfort i satysfakcja -jak w klimatyzowanym aucie podczas podró¿y przez dziewicz¹ puszczê :lol2: !!
Alchemik pisze:
Och :D Mimo wszystko czekam na taki: :lol2: UÂśmiech :lol2: Dzisiaj optymizm mnie trawi do cna :lol2:
O to moÂże dzisiaj byĂŚ nadzwyczaj trudno :spiewa:
ODPOWIEDZ